2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
inşallah düzelir.
Sabah gözümü açıyor tiroit ilacına konuşuyorum hemen yüksekliğide aşırı düşüklüğde bebeklere çok hızlı olumsuz etki ediyor.Benimde 25-50 haftaiçi haftasonu dönüşümlü.

Nasıl oldun kuzum bir sorun yoktur insallah

Tiroit taklitçi hormon zaten
benim gebelik öncesi Prolaktini yükseltmiş aylarca gebelik istedim olmadı.
Değerlime bakınca anlaşıldı Tiroit yükselmiş aynı zamanda Prolaktinide yükseltmiş. Vucudum kendini hamile zannediyor ve süt üretmeye hazırlanıyormuş. Doğal olarak vucüt kendini gebe zannederken tekrarr hamilelik oluşmamaış.

Tiroit ilacı kullandım 1-1.5 aya gerçekten hamileydim

Rabbim o minik yavrunun da sizinde yüzünüze gülsün inşallah güzel sonuçlar alın her şey bir an önce düzelsin yavruna hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah . Rabbim beterinden korusun daha da sıkıntı göstermesin sizlere bu kadar sabrın mükafatı temiz sonuçlar olsun inşallah kuzum

Gözün aydın Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel günleriniz olsun inşallah

Ayniyiz ya. Bi cise kalktigimda tieoid ixiyorum dier ciste veya uyaninca demir. Allahtan dun 36olunca coraspin bitti. Smdi bi d vit aliorum allah affetsin biktim aylardir ilac icmekten
Tup bebek bir de neredeyse 1 senedir ilaclar igneler..

Bugün hemen sipariş veriyorum, evden götürürüm diyordum da yok olacak gibi değil

A Allmala ben bile arada tek çocuğa yetebilir miyim düşüncesiyle boğuluyorum senin birde iki tane miniğin var böyle düşünmen gayet normal ama kendini bunları düşünüp hiç yıpratma kimse annesinin karnından prf olarak doğmuyor zamanla her şeyin en iyisini en güzelini yapar hale geleceğiz ve emin ol o iki cana bakabilen en güzel anne olacaksın yeter ki sağlıklı olun hepiniz rabbim yoluna koyar su akar yolunu bulur her şey zamanla olacak canım benim bebeklerinin yanındasın bunu düşün kendine yüklenme rabbimin duası üzerinize olsun

Evdeyim ikinci nst sonrası çıkardı ama hala sancı var gibi karin altında ama belim geçti kasılmada yok hamdolsun hayırlısıyla şu kasımı bi atlatsak hepimiz
Şükürler olsun böyle böyle geçireceğiz bu günleri kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…