- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.081
inşallah düzelir.Evet evet seray da dogurdu. Kuvozde onunki de. Saha ne kdr kalicagini solememisler
Varmis lab testleri ama elim varip da arastirmadim bile yani
Bnm hep bi tiroid sorunum vardi 2-3 yil ilac kullanir ara verirdim duzelirdi sonra tekrar cikardi vs. Hamilelikte 4.40 mi ne cikti smdi eutrox 25 hafta ici 50 haftasonu kullaniyorum. Bakalim dogurunca duzelicek mi
Valla çok modum düştü ya inşallah öyle olurBen 15 inde geleceklerine inanıyorum
Nasıl oldun kuzum bir sorun yoktur insallahbiraz belimde ağırıyor sanki o Korkutuyor daha çok şimdi eşimi uyandırdım normalde bebek bu saatlerde çok oynardi oda ağrıdan dolayı çok oynamadı ama karnımın sertleşip kasılması düzenli degil ve sık degil takip ettim annemleri arayıp çocuğun yanına çağırıp gecicez acile bakalım bi doğum yapmış olsanda bilemiyor insan hemen panikleyince yine ellerim buz gibi oldu
Tiroit taklitçi hormon zatenBenim ilk gebeliğimde olmuştu sonra HCG düştüğünde eski haline geldi şimdi de var ilaç kullanıyorum en başından beri dahiliye doktoru troid bazı gebelerde HCG hormonun taklit eder dedi vücutta HCG hormonu kalmayınca troid de eski halini alırmış
Rabbim o minik yavrunun da sizinde yüzünüze gülsün inşallahHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Cok sey söylemek istiyorum ama konusasım da yok bebeği kucaga almama izin veriyorlar cok kısa oda sütüm gelsin die ama verim alamadım artma da olmadı. Ne genetık bilirdim hıc de duymadım bu imtihan zor hemde cok zor. Uyku da yok biraz kuran okudum bakayım dedim buraya. Bir süredir ne yerde ne gökte ole gecıo zaman. 3 haftadır kuvozdeyiz. Sonucu güzel gelse onada razıyım.
Hersey eksik kaldı gibi hissediyorum heveslerimiz. Öle işte. Zıbın harici pek bişeye ihtiyacımız olmadıbezle mama.
Sadece dua ederseniz sevinirim.
Gözün aydınKızlar merhabalar daha yeni gelebildim çok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım lütfen kusura bakmayınpazartesi günü bebeğim çıktı eve geçtik 2 gündür sadece onunla ilgileniyorum. Birde maalesef sürekli emmediği için göğüs tıkanıklığı yaşadım, berbat bişey en son doktor inek sağar gibi göğsümü sıkınca kendine geldi merak eden herkese çok teşekkğr ederim, sizler nasılsınız?
Ayniyiz ya. Bi cise kalktigimda tieoid ixiyorum dier ciste veya uyaninca demir. Allahtan dun 36olunca coraspin bitti. Smdi bi d vit aliorum allah affetsin biktim aylardir ilac icmekteninşallah düzelir.
Sabah gözümü açıyor tiroit ilacına konuşuyorum hemen yüksekliğide aşırı düşüklüğde bebeklere çok hızlı olumsuz etki ediyor.Benimde 25-50 haftaiçi haftasonu dönüşümlü.
Evdeyim ikinci nst sonrası çıkardı ama hala sancı var gibi karin altında ama belim geçti kasılmada yok hamdolsun hayırlısıyla şu kasımı bi atlatsak hepimizNasıl oldun kuzum bir sorun yoktur insallah
Ay iyi yaptım yaa teşekkür ederim bebeğimay balım inşallah beklerler biraz daha Allah yardımcınız olsun sizin için 99 Ya Mübdi çekelim
rol çaldım biraz amaAy iyi yaptım yaa teşekkür ederim bebeğim
Bugün hemen sipariş veriyorum, evden götürürüm diyordum da yok olacak gibi değilHarbi neyi bekliyorsun? Benim agzım yandı ilkinde o yüzden almayanları hep uyarmak istiyorum . Ben de almamıştım 32 de henüz. Kendime layık bir pijama takimı bulamamıştım . Sonra 32 de sanccı gelip acil hastaneye yatınca eşinin alelacele gidip aldığı pijama takimıma mecbur kalmıştım. O da L istemiştim M almış. Gozüme cok büyük goründü diye. Öyle giymiştim. Bence bugün ilk iş pijamayı halledin. Ben stres oldum burdan .
Saçmalama kız ben görmezsem yazın diyorum zaten sen ben farketmezse kirol çaldım biraz ama
Şükürler olsun böyle böyle geçireceğiz bu günleri kuzumEvdeyim ikinci nst sonrası çıkardı ama hala sancı var gibi karin altında ama belim geçti kasılmada yok hamdolsun hayırlısıyla şu kasımı bi atlatsak hepimiz
Çektim şifa olur inşallah kuzum zamanında hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla gelmelerini nasip etsin rabbimkızlarsavascii ve bebişleri bir süre daha dayansınlar niyetiyle 99 YA MÜBDİ çekelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?