- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.101
Tamam canım etiketlerim 2000 adet veriyo çok çabuk tükeniyor o yüzden olmamıştır bn kullandım meselaB bayanmuhtar alt limitsiz gelince beni etiketler misin az önce denedim olmadı
inşallah bu günler çabucak geçer ve güzel sonuçlar gelir canım, aklımızda ve dualarımızdasın güzel haberler alacağız inşallah sendenHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Cok sey söylemek istiyorum ama konusasım da yok bebeği kucaga almama izin veriyorlar cok kısa oda sütüm gelsin die ama verim alamadım artma da olmadı. Ne genetık bilirdim hıc de duymadım bu imtihan zor hemde cok zor. Uyku da yok biraz kuran okudum bakayım dedim buraya. Bir süredir ne yerde ne gökte ole gecıo zaman. 3 haftadır kuvozdeyiz. Sonucu güzel gelse onada razıyım.
Hersey eksik kaldı gibi hissediyorum heveslerimiz. Öle işte. Zıbın harici pek bişeye ihtiyacımız olmadıbezle mama.
Sadece dua ederseniz sevinirim.
Sepette ürün vardı hazır bekledim öyle ama olmadı hata verdi sürekli telefonaTamam canım etiketlerim 2000 adet veriyo çok çabuk tükeniyor o yüzden olmamıştır bn kullandım mesela
İlac olarak ne kullandin canim geçmiş olsun kultur de yaptilar mi üreme çıkıyor muKızlar idrarda lökositi yüksek çıkan var mı ya ben lökosit 105 le bi süre hastane de yattım çıktım o sürede kasılma sancı da vardı hala da nst lerde sancı çıkıyo tekrar tahlilde 36 çıktı doktorum yine ilaç verdi kullandım bugün yine tahlil verdim 68 çıkmış ilaç kullandığım halde düşmemiş crp de 13 çıkmış
Ciddi misin ya tiroidin böyle bir etkisi mi var, benimde prolaktin yukselmisti ama hic böyle bisey demedi doktorlar şok oldum suanTiroit taklitçi hormon zaten
benim gebelik öncesi Prolaktini yükseltmiş aylarca gebelik istedim olmadı.
Değerlime bakınca anlaşıldı Tiroit yükselmiş aynı zamanda Prolaktinide yükseltmiş. Vucudum kendini hamile zannediyor ve süt üretmeye hazırlanıyormuş. Doğal olarak vucüt kendini gebe zannederken tekrarr hamilelik oluşmamaış.
Tiroit ilacı kullandım 1-1.5 aya gerçekten hamileydim
12 de aktif oldu kupon 12.01 de bittiSepette ürün vardı hazır bekledim öyle ama olmadı hata verdi sürekli telefona
Tam o zaman yaptım ama olmadı kısmet değilmiş12 de aktif oldu kupon 12.01 de bitti
Ben kullanamıyorum kuponları hiç hep tükendi diyorAlt limitsiz 50 TL kod aktif kızlar kupon50
Edemiyoruz yok bulamıyorkmHarbi neyi bekliyorsun? Benim agzım yandı ilkinde o yüzden almayanları hep uyarmak istiyorum . Ben de almamıştım 32 de henüz. Kendime layık bir pijama takimı bulamamıştım . Sonra 32 de sanccı gelip acil hastaneye yatınca eşinin alelacele gidip aldığı pijama takimıma mecbur kalmıştım. O da L istemiştim M almış. Gozüme cok büyük goründü diye. Öyle giymiştim. Bence bugün ilk iş pijamayı halledin. Ben stres oldum burdan .
Tsh i t4 ve t3 degeri olmadan incelemeyi anlamsız buluyor doktorlar. Daha oncesinde ilac kullanmiyorda gebelikle olduysa sorun olacagini sanmıyorum 7.ay civarinda bebegin tiroid hormonu uretmesini bekleriz diyerek benim ilac dozumu artirmadi doktorum.34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
Aa Allah tezden şifa versin inşallah yavaş yavaş doğuruyor herkesEvet sancilari artti sonra doktor dediki onceki sezeryanin dikisleri riske girmeye basladi patlayabilir ertesi gun gitti epidural oldu. Cigerleri tam gelismemis demislerdi ama
Bgn daha bile iyiymis deneme yapiolardi oksijensiz nefes alabiliyor mu die. Smdi de eve cikti eve gidio seray bebis ne zmn cikicak belli degil daha
Teşekkür ederim kuzucum inşallah hepimiz sağlıkla büyütelimGözün aydınAllahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel günleriniz olsun inşallah
Sancisi olabilir canim. Sanci oldugunda bebek de hareketsizlesiyorKızlar bu arada bişey danışacağım. 36 haftalık bir arkadaşım var sürekli karnı sertleşip taş gibi oluyormuş bebek hareketleri de azalmış. Bana sordu ama o haftalara gelemediğim için bilmiyorum. Tehlikeli bişey mi yaşayan var mı
Karnı sertleşiyorsa kasılma sancı filan vardırKızlar bu arada bişey danışacağım. 36 haftalık bir arkadaşım var sürekli karnı sertleşip taş gibi oluyormuş bebek hareketleri de azalmış. Bana sordu ama o haftalara gelemediğim için bilmiyorum. Tehlikeli bişey mi yaşayan var mı
Sancı sordum ama çok az adet ağrısı gibi oluyor zorlamıyor dedi kontrolü haftaya acil bişeyse hemen gitsin diyeceğim ama bilemiyorum, kendisi köyde bu arada hastaneye gitmesi için uzun yol gitmeli o yüzden soruyorSancisi olabilir canim. Sanci oldugunda bebek de hareketsizlesiyor
Sancı çok az adet sancısı gibi dedi ama kasılma çok oluyormuş her ayağa kalktığı zaman karnım taş oluyor diyor, bacım ben erken doğurdum bilmiyorum ama kızlara sorayım dedim teşekkür ederim kuşumKarnı sertleşiyorsa kasılma sancı filan vardır
Benimde düzenli kasılmalarim var sancı hissetmiyorum ama nstde düzenli doğum sancısı çıkıyor sancısı varsa surekliyse görünsün bence son haftalar zatenSancı çok az adet sancısı gibi dedi ama kasılma çok oluyormuş her ayağa kalktığı zaman karnım taş oluyor diyor, bacım ben erken doğurdum bilmiyorum ama kızlara sorayım dedim teşekkür ederim kuşum
Benim sancim olduunda adet sancisi kadar bile hissetmiyordum 70 lere vurdugunda. Sadece kasilinca bi rahatsizlik hissi oluyordu. Ben olsam riske atmazdim. Her sancida agri olmuyor cunku. Bi de bebegin hareketsizlesmesi de onemli bir bulgu. Benim biraz da riskli olduu icin sanirim 2 saat hareket etmezse gel dedi doktorumSancı çok az adet sancısı gibi dedi ama kasılma çok oluyormuş her ayağa kalktığı zaman karnım taş oluyor diyor, bacım ben erken doğurdum bilmiyorum ama kızlara sorayım dedim teşekkür ederim kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?