2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar idrarda lökositi yüksek çıkan var mı ya ben lökosit 105 le bi süre hastane de yattım çıktım o sürede kasılma sancı da vardı hala da nst lerde sancı çıkıyo tekrar tahlilde 36 çıktı doktorum yine ilaç verdi kullandım bugün yine tahlil verdim 68 çıkmış ilaç kullandığım halde düşmemiş crp de 13 çıkmış

inşallah bu günler çabucak geçer ve güzel sonuçlar gelir canım, aklımızda ve dualarımızdasın güzel haberler alacağız inşallah senden

İlac olarak ne kullandin canim geçmiş olsun kultur de yaptilar mi üreme çıkıyor mu

Ciddi misin ya tiroidin böyle bir etkisi mi var, benimde prolaktin yukselmisti ama hic böyle bisey demedi doktorlar şok oldum suan

Edemiyoruz yok bulamıyorkm

34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
Tsh i t4 ve t3 degeri olmadan incelemeyi anlamsız buluyor doktorlar. Daha oncesinde ilac kullanmiyorda gebelikle olduysa sorun olacagini sanmıyorum 7.ay civarinda bebegin tiroid hormonu uretmesini bekleriz diyerek benim ilac dozumu artirmadi doktorum.

Aa Allah tezden şifa versin inşallah yavaş yavaş doğuruyor herkes
Gözün aydın Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel günleriniz olsun inşallah
Teşekkür ederim kuzucum inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim

Sancisi olabilir canim. Sanci oldugunda bebek de hareketsizlesiyor

Karnı sertleşiyorsa kasılma sancı filan vardır

Sancisi olabilir canim. Sanci oldugunda bebek de hareketsizlesiyor
Sancı sordum ama çok az adet ağrısı gibi oluyor zorlamıyor dedi kontrolü haftaya acil bişeyse hemen gitsin diyeceğim ama bilemiyorum, kendisi köyde bu arada hastaneye gitmesi için uzun yol gitmeli o yüzden soruyor

Karnı sertleşiyorsa kasılma sancı filan vardır
Sancı çok az adet sancısı gibi dedi ama kasılma çok oluyormuş her ayağa kalktığı zaman karnım taş oluyor diyor, bacım ben erken doğurdum bilmiyorum ama kızlara sorayım dedim teşekkür ederim kuşum

Kızlar en büyük zenginlik sağlık rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.Annelikte en büyük delilik. Oglumun bugün randevusu vardı haftalardır derin nefes alma durumu var korktuk bugünde ben böyle sancilaninca eşim erteleyelim gideriz sen biraz düzel dedi yok dedim çocuğum daha önemli herseyine bakıldı kalpte dahil meğer ferritini o kadar düşmüşki alt sınır 20 iken 9 oğlumun o sebebmiş gecelerdir kalple mi ilgili diye stres olmuştum ferritin düşüklüğü de nefes darlığı yapıyormuş

Benimde düzenli kasılmalarim var sancı hissetmiyorum ama nstde düzenli doğum sancısı çıkıyor sancısı varsa surekliyse görünsün bence son haftalar zaten

Benim sancim olduunda adet sancisi kadar bile hissetmiyordum 70 lere vurdugunda. Sadece kasilinca bi rahatsizlik hissi oluyordu. Ben olsam riske atmazdim. Her sancida agri olmuyor cunku. Bi de bebegin hareketsizlesmesi de onemli bir bulgu. Benim biraz da riskli olduu icin sanirim 2 saat hareket etmezse gel dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…