2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun oğluna. Ferritin düşünce nasıl tedavi yapılıyor? Demir ilacı mı?

ilaca başladığında kaçtı? doktor da dönmedi bir türlü.
4.9 civarıydı canım. İlacla dustu oce 0.7 oldu dbir ay aonra 0.2 oldu dahiliye doktorum sıkıntı yok böyle devam et dedi ama kadın dogum bu kadar dusurmeye gerek yok dozu dusurelim deyince dusurdum suan 1- 1,5 arasinda seyrediyor dozu 75den 50ye düşürdüğüm icin

Balım o duyguyu o kadar iyi biliyorum odadan bebekle çıkmamayı burnumun direği sızladı.
Laparoskopi olduğumda da aynı katta yattım her odadan bebek sesi süslü odalar ben dış gebeliğin bıraktığı hasarlı tüpü aldırdım.

Pozitifliğini hiç kaybetme balım. sen çok çok güçlü bir annesin. Kaç evlada tek başına yeten sabrı, mücadelesi olan mükemmel bir insansın.

Seni çok seviyorum bunu böyle bil

Belden uyuşmalı baş dönmesi, panik atak falan yapmamış çok sevindim. Ben bu sebepten tekrar olur diye istemiyordum ama senin ballandıra ballandıra anlatınca bir aceba dedim

Kızlar alt limitsiz 50₺ kupon var öğlen 12 de ihtiyaci olan varsa kaçırmasın
Kullanabildin mi?
Gözün aydın canım
Balım aynı model siyah inci marka almıştım kolları kısa gelmişti. Kumaşı elastik mi polyester filan var mı yüzde yüz pamuk mu?
119 a düşmüş bu arada. Ben 190 a filan almıştım.
İnşallah sonuçlar tertemiz gelecek canım Allah büyük.
Canım süreç zor sabırlı olmaya çalış. Rabbim taşıyamayacağı yük vermez. Sen çok iyi bir annesin. İki yavruna da çok güzel bakacaksın.
Kızlar tıkla kazanda 100 ₺ 40 ₺ var
Hb de mi nerde?
Allah’ın izniyle sorunsuz atayacağız bu dönemi üstümüzden sabır şa tevekkülle dua ile kızlar ..
dün bestlak damla aldık süt için belki işe yarar diye sizde deneyin
Bestlak damla kimin için balım?
Alt limitsiz kod sarı40 saat tam 10.00'da aktif olacak n11'de kullanmak isteyen varsa haberiniz olsun kızlar
Harcayabildin mi?
Bingo 8 LT sıvı deterjan aldım 178'e geldi. Yaşasın Yerli Ekonomi
hangi renk aferin sana ✌
e bebeğin 51tlye ıslak mendili var 50tl içinde onu hazırladım , sen ne aldın
Alabildin mi bende mendil attım olmadı üç gündür hiç bir şey almadım ✌

N11deydi sabah

Saat 10dakini almıştım, 12dekine daha hazırlıkliydim alamadım

Bebeğim yasak yasak ceza alırsın telegram falan filan olaylarını burda paylaşım yapmayın
Canım kendi reklamını yapmıyor ya belki sıkıntı olmaz. İndirim alışveriş insta hesabı her şey paylaşıyoruz. Kendi ürününü satmadıkça kendi hesabın reklam yapmadığın sürece sıkıntı olmayabilir.

Karikatür paylaşımı yasak aklınızda bulunsun. Telif hakkından ötürü.
Kızlar hasta oluyorum Burnum akıyor, hapşırıyorum ve tuhaf bir kırgınlık var vücudumda. Napabilirim ki ilerlememesi için?
Hb den fitospan pastil al yarın kapında satan yerden al mutlaka. Çok iyi geliyor.
Tamam canım etiketlerim 2000 adet veriyo çok çabuk tükeniyor o yüzden olmamıştır bn kullandım mesela
Helal
12 de aktif oldu kupon 12.01 de bitti
✌maş sana ben alamadım
Canım geçmiş olsun inşallah şifa olur bir an önce.

Fitospan diye satıcısı mj var canım bulamadım öyle satıcı

Elimde bu var acaba kullanabilir miyim? İçindekiler uygun mu?

Eklentiler

• 11250F8A-A758-4080-B052-9AB802E05076.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 36
Elimde bu var acaba kullanabilir miyim? İçindekiler uygun mu?
Zencefil ve zerdeçal gebelikte kullanılabiliyor, burda bir arkadaş kullanılmıyor demişti ama bunun içinde ekstra zararlı bir şey yok, aynısı bizde de var ama ben korktum yine de kullanmadım. Kaynar suya bir kaşık zencefil atıp yarım limon sıkıp (şekerin yoksa bal) içtim, iyi geldi.

Sordum doktoruma canım kullanabilirsin dedi sen de kullanabilirsin güvenle

Gelinim Mutfaktayı izliyorum özellikle mi seçiyorlar yoksa rol mü yapıyorlar anlayamadım. Kayınvalidelerle gelinler anlaşamıyor çok tuhaf, madem anlaşamıyorsunuz neden katılıyorsunuz
Benim sinirimi bozuyor artık öyle kavgalı şeyler. Önceden yemekteyizde komik komik atışırlardı. Şimdi çirkin çirkin bağırıyorlar. Bi de katılan insanlar çok çirkin ya tövbe yarabbim.

Benim sinirimi bozuyor artık öyle kavgalı şeyler. Önceden yemekteyizde komik komik atışırlardı. Şimdi çirkin çirkin bağırıyorlar. Bi de katılan insanlar çok çirkin ya tövbe yarabbim.
Öğle yemeği saatime denk geliyor bir kaç gündür bakıyorum ben de kavga etmeye gelmişler, eteğindeki taşları dökmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…