- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.121
Çok geçmiş olsun oğluna. Ferritin düşünce nasıl tedavi yapılıyor? Demir ilacı mı?Kızlar en büyük zenginlik sağlık rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.Annelikte en büyük delilik. Oglumun bugün randevusu vardı haftalardır derin nefes alma durumu var korktuk bugünde ben böyle sancilaninca eşim erteleyelim gideriz sen biraz düzel dedi yok dedim çocuğum daha önemli herseyine bakıldı kalpte dahil meğer ferritini o kadar düşmüşki alt sınır 20 iken 9 oğlumun o sebebmiş gecelerdir kalple mi ilgili diye stres olmuştum ferritin düşüklüğü de nefes darlığı yapıyormuş
Evet Demir ilacı verdi.üstelik diğer değerleri hep yüksek Demir bağlama serum Demir hgb falan hep yüksekti. ferritinde hiç bakılmamış bu zamana kadar niyeyseÇok geçmiş olsun oğluna. Ferritin düşünce nasıl tedavi yapılıyor? Demir ilacı mı?
4.9 civarıydı canım. İlacla dustu oce 0.7 oldu dbir ay aonra 0.2 oldu dahiliye doktorum sıkıntı yok böyle devam et dedi ama kadın dogum bu kadar dusurmeye gerek yok dozu dusurelim deyince dusurdum suan 1- 1,5 arasinda seyrediyor dozu 75den 50ye düşürdüğüm icinilaca başladığında kaçtı? doktor da dönmedi bir türlü.
Balım o duyguyu o kadar iyi biliyorum odadan bebekle çıkmamayı burnumun direği sızladı.Gecenin bu saatinde gözler kapalıyken sağım yapınca anladım ben anne oldum yeniden
Hastaneden yarın çıkış yapacağız Çınar küvezde balım ciğerleri gelişene kadar sindirim sistemi bağışıklığı yükselene kadar küvezde kalacak Doğumdan sonra göremedim sadece foto ve video getirdi hemşire Cuma günü ve Salı günü saat ikide görüş zamanları
Benim kah ağrım artıyor kah azalıyor korktuğum gibi olmadı ama şükürler olsun ikinci sezeryanda daha uzun sürer diye düşünmüştüm bazı şeyler
gerçi çok uğraştım kendimle tuvalete çıkabilmek için dün gece başardım bugünde yiyip içtiklerime dikkat ettim bol su içtim kahve sigaranın etkisini fazla fazla gördümdoktor bügün çıkabilirsin dedi ama çıkmadım ilaçlarla hala ayaktayım biliyorum
Eve çıkınca nasıl olacağımı yarın göreceğiz
Ruh Halimi yüksek tutmaya çalışıyorum Çınar’ı çok özlüyorum dokunamadım bile içim acıyor ama iyi olacağını bilmek teselli veriyor hastaneden gitmeyi hiç istemiyorum iki kat aşağıda bilmek bile iyi geliyor
Gidişat ve ne zaman çıkacağı belli değil sabır diyorum sadece
Bu arada sende sezeryan olacaksın yanında mutlaka polar peluş yada kalın sabahlık olsun hastane sıcak ama ben gaz olmamak için hiç çıkarmadım yürürken özellikle işe yaradı
Sıcak su torbası çok işe yaradı sırtım ağrıdı hala yanıyor ağrıyor
Aklında olsun
Kullanabildin mi?Kızlar alt limitsiz 50₺ kupon var öğlen 12 de ihtiyaci olan varsa kaçırmasın
Gözün aydın canımKızlar merhabalar daha yeni gelebildim çok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım lütfen kusura bakmayınpazartesi günü bebeğim çıktı eve geçtik 2 gündür sadece onunla ilgileniyorum. Birde maalesef sürekli emmediği için göğüs tıkanıklığı yaşadım, berbat bişey en son doktor inek sağar gibi göğsümü sıkınca kendine geldi merak eden herkese çok teşekkğr ederim, sizler nasılsınız?
Balım aynı model siyah inci marka almıştım kolları kısa gelmişti. Kumaşı elastik mi polyester filan var mı yüzde yüz pamuk mu?Strawberry Düğmeli Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Strawberry Düğmeli Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar yedek pijama diye almıştım hastaneye çok sevdim kumaşıda Beli’de çok rahat emzirmek için düğmeli olması da çok rahat
Şimdi baktım indirime girmiş iki renk daha alacağım
Alırken bir beden büyük alın ben m almıştım çok kilo almadığım için rahat oldu Şuan her rengi 196 lira kaçırmayın
İnşallah sonuçlar tertemiz gelecek canım Allah büyük.Bu hafta sonuna kalmazmış en fazla cmtesi cıkacak. Mr sonucuda bugun söylenecek. Genel olarak yazıcam İnanın cok zor beklemek cocugu doğurup eve beraber saglıkla gitmek okadar büyük nimetki canınızı gram üzmeyin hıcbıseye en onemlısi eve gitmek saglıkla bir travma resmen oluyor insanda gidememek.
Canım süreç zor sabırlı olmaya çalış. Rabbim taşıyamayacağı yük vermez. Sen çok iyi bir annesin. İki yavruna da çok güzel bakacaksın.Kızlar günaydın bebisler kuvozden çıktı ama henuz çok küçükler ve beslenme açısından yardıma ihtiyaçları oluyor anne yani diye hastaneye yattım. Öyle stresliyim ki bebeklerime yetemicek korkusu bni çok yordu lohusalık doğum kuvez şimdide gene hastane süreci insanı çok fazla yipratiyor o kdr dua ya ihtiyacımız var ki aklınıza geldikçe bizide dualarınıza katarsanız çok sevinirim.
Hb de mi nerde?Kızlar tıkla kazanda 100 ₺ 40 ₺ var
Bestlak damla kimin için balım?Allah’ın izniyle sorunsuz atayacağız bu dönemi üstümüzden sabır şa tevekkülle dua ile kızlar ..
dün bestlak damla aldık süt için belki işe yarar diye sizde deneyin
Harcayabildin mi?Alt limitsiz kod sarı40 saat tam 10.00'da aktif olacak n11'de kullanmak isteyen varsa haberiniz olsun kızlar
Bingo 8 LT sıvı deterjan aldım 178'e geldi. Yaşasın Yerli Ekonomi
Alabildin mi bende mendil attım olmadı üç gündür hiç bir şey almadım ✌e bebeğin 51tlye ıslak mendili var 50tl içinde onu hazırladım , sen ne aldın
N11deydi sabahKullanabildin mi?
Gözün aydın canım
Balım aynı model siyah inci marka almıştım kolları kısa gelmişti. Kumaşı elastik mi polyester filan var mı yüzde yüz pamuk mu?
119 a düşmüş bu arada. Ben 190 a filan almıştım.
İnşallah sonuçlar tertemiz gelecek canım Allah büyük.
Canım süreç zor sabırlı olmaya çalış. Rabbim taşıyamayacağı yük vermez. Sen çok iyi bir annesin. İki yavruna da çok güzel bakacaksın.
Hb de mi nerde?
Bestlak damla kimin için balım?
Harcayabildin mi?
hangi renk aferin sana ✌
Alabildin mi bende mendil attım olmadı üç gündür hiç bir şey almadım ✌
Saat 10dakini almıştım, 12dekine daha hazırlıkliydim alamadımKullanabildin mi?
Gözün aydın canım
Balım aynı model siyah inci marka almıştım kolları kısa gelmişti. Kumaşı elastik mi polyester filan var mı yüzde yüz pamuk mu?
119 a düşmüş bu arada. Ben 190 a filan almıştım.
İnşallah sonuçlar tertemiz gelecek canım Allah büyük.
Canım süreç zor sabırlı olmaya çalış. Rabbim taşıyamayacağı yük vermez. Sen çok iyi bir annesin. İki yavruna da çok güzel bakacaksın.
Hb de mi nerde?
Bestlak damla kimin için balım?
Harcayabildin mi?
hangi renk aferin sana ✌
Alabildin mi bende mendil attım olmadı üç gündür hiç bir şey almadım ✌
Canım kendi reklamını yapmıyor ya belki sıkıntı olmaz. İndirim alışveriş insta hesabı her şey paylaşıyoruz. Kendi ürününü satmadıkça kendi hesabın reklam yapmadığın sürece sıkıntı olmayabilir.Bebeğim yasak yasak ceza alırsın telegram falan filan olaylarını burda paylaşım yapmayın
Hb den fitospan pastil al yarın kapında satan yerden al mutlaka. Çok iyi geliyor.Kızlar hasta oluyorumBurnum akıyor, hapşırıyorum ve tuhaf bir kırgınlık var vücudumda. Napabilirim ki ilerlememesi için?
HelalTamam canım etiketlerim 2000 adet veriyo çok çabuk tükeniyor o yüzden olmamıştır bn kullandım mesela
✌maş sana ben alamadım12 de aktif oldu kupon 12.01 de bitti
Canım geçmiş olsun inşallah şifa olur bir an önce.Kızlar en büyük zenginlik sağlık rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.Annelikte en büyük delilik. Oglumun bugün randevusu vardı haftalardır derin nefes alma durumu var korktuk bugünde ben böyle sancilaninca eşim erteleyelim gideriz sen biraz düzel dedi yok dedim çocuğum daha önemli herseyine bakıldı kalpte dahil meğer ferritini o kadar düşmüşki alt sınır 20 iken 9 oğlumun o sebebmiş gecelerdir kalple mi ilgili diye stres olmuştum ferritin düşüklüğü de nefes darlığı yapıyormuş
Fitospan diye satıcısı mj var canım bulamadım öyle satıcıCanım kendi reklamını yapmıyor ya belki sıkıntı olmaz. İndirim alışveriş insta hesabı her şey paylaşıyoruz. Kendi ürününü satmadıkça kendi hesabın reklam yapmadığın sürece sıkıntı olmayabilir.
Karikatür paylaşımı yasak aklınızda bulunsun. Telif hakkından ötürü.
Hb den fitospan pastil al yarın kapında satan yerden al mutlaka. Çok iyi geliyor.
Helal
✌maş sana ben alamadım
Canım geçmiş olsun inşallah şifa olur bir an önce.
Elimde bu var acaba kullanabilir miyim? İçindekiler uygun mu?Canım kendi reklamını yapmıyor ya belki sıkıntı olmaz. İndirim alışveriş insta hesabı her şey paylaşıyoruz. Kendi ürününü satmadıkça kendi hesabın reklam yapmadığın sürece sıkıntı olmayabilir.
Karikatür paylaşımı yasak aklınızda bulunsun. Telif hakkından ötürü.
Hb den fitospan pastil al yarın kapında satan yerden al mutlaka. Çok iyi geliyor.
Helal
✌maş sana ben alamadım
Canım geçmiş olsun inşallah şifa olur bir an önce.
Zencefil ve zerdeçal gebelikte kullanılabiliyor, burda bir arkadaş kullanılmıyor demişti amaElimde bu var acaba kullanabilir miyim? İçindekiler uygun mu?
Sordum doktoruma canım kullanabilirsin dedi sen de kullanabilirsin güvenleZencefil ve zerdeçal gebelikte kullanılabiliyor, burda bir arkadaş kullanılmıyor demişti amabunun içinde ekstra zararlı bir şey yok, aynısı bizde de var ama ben korktum yine de kullanmadım. Kaynar suya bir kaşık zencefil atıp yarım limon sıkıp (şekerin yoksa bal) içtim, iyi geldi.
Ya çok sevindim. Ben de yarın soracaktım. Bugünden atayım bari ağzıma bi tane.Sordum doktoruma canım kullanabilirsin dedi sen de kullanabilirsin güvenle
Benim sinirimi bozuyor artık öyle kavgalı şeyler. Önceden yemekteyizde komik komik atışırlardı. Şimdi çirkin çirkin bağırıyorlar. Bi de katılan insanlar çok çirkin ya tövbe yarabbim.Gelinim Mutfaktayı izliyorum özellikle mi seçiyorlar yoksa rol mü yapıyorlar anlayamadım. Kayınvalidelerle gelinler anlaşamıyor çok tuhaf, madem anlaşamıyorsunuz neden katılıyorsunuz
Öğle yemeği saatime denk geliyor bir kaç gündür bakıyorum ben deBenim sinirimi bozuyor artık öyle kavgalı şeyler. Önceden yemekteyizde komik komik atışırlardı. Şimdi çirkin çirkin bağırıyorlar. Bi de katılan insanlar çok çirkin ya tövbe yarabbim.
Pastilin adı fitospan sürekli kullanım için değilFitospan diye satıcısı mj var canım bulamadım öyle satıcı
Buna mı doktor olur dedi?Elimde bu var acaba kullanabilir miyim? İçindekiler uygun mu?
Evet olur dedi canımPastilin adı fitospan sürekli kullanım için değil
Tabi mecbur kaldıkça
Buna mı doktor olur dedi?
Şeker yok o açıdan diyeti etkilemez.
Muhtemelen tatlandırıcı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?