2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S Seray94 hatta bende hala bebek yağı almadığım için bakıyodum bu markalar vardı mühendisin oğlunda
İncia ve bioderma içlerindeki güvendiklerim oldu Şuan
Bebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben
Benden önce açıklamışlar
S Seray94
ben incia aldım.
yapısına henüz bakmadım ama içeriği temiz
İncia da düşündüm ama apar topar almaya gitti eczacıya güvenmeyi seçtim o an
Ne kusuru Estağfirullah allahım hepimize kavuşmayı sağlıklarıyla birlikte nasip etsin inşallah
Kavuşunca alayım göz aydınını
Kesinlikle doktora giysin sancı kasılması onlar yavrum
Canımmmm teşekkür ederim tüm söylediklerin için bende seni seviyorum
Ben bugün Eve çıktım hastanede bir damla akmayan yaş bugün çıkarken hiç durmadı gözümde .. gece ise aynı o söylediğin gibi bebekleri duydukça hem güldüm hem fena oldum .. rabbim kimseye yaşatmasa keşke ...
neyse ama güzel haberlerde var eşim hastaneye gitti yeniden
Hemşire hızlı toparlandığını söylemiş hortumları çıkarıp sadece küveze hava vermeye başlamışlar sindirimi de iyi olmaya başlamış yarın yanına alacaklarmış beni şükürler olsun
Epidural ameliyatına gelince tamda söylediklerini en başta yaşadım ameliyat başladıktan 4 dakika sonra Çınar çıkarıldı o çıkmadan önce baş dçnmesi çarpıntı nefes darlığı yaşadım ve içimden hep şöyle söyleyip kendimi sakinleştirdim
Kalbim tansiyonum takipte bana birşey olmayacak en güvenli yerdeyim ... ağzımdaki havayı çıkarttırdım o daralttı beni sonra telkin ederken kendimi Çınar’ı gördüm ve herşeye değermiş iyiki dedim iyiki epidural oldum ve o halini gördüm dedim sonra onu götürdüler ve doktorlarla hemşirelerle makara sohbet geçti çok güzeldi yani tavsiye ederim
Balım aynı model siyah inci marka almıştım kolları kısa gelmişti. Kumaşı elastik mi polyester filan var mı yüzde yüz pamuk mu?
119 a düşmüş bu arada. Ben 190 a filan almıştım.
Kuzum kolları baban tam geldi kumaşı yumuşak ve esnek gayet rahat terletmesi yok pamuk oranı yüksek etikete bakmadım ama
Bu fiyata daha ne isteyeyim
Bestlak damla kimin için balım?
Bestlak süt için annenin kullandığı bir damla günde üç kere 20 şer damla yavrum
Gelinim Mutfaktayı izliyorum özellikle mi seçiyorlar yoksa rol mü yapıyorlar anlayamadım. Kayınvalidelerle gelinler anlaşamıyor çok tuhaf, madem anlaşamıyorsunuz neden katılıyorsunuz
Şuan bende ona bakıyorum aşırı komikler ya özellikle tapılıyor tabiki

Kızlar ya doktorum spinal sezeryan olacağını söyledi bana bugün. Ama nette kan sulandırıcı kullananlarda olmaz felan diyor acaba doktorum unuttumu yoksa netteki bilgi yanlışmı? Gerçi insta fenomeni meltemde kan sulandırıcı kullanıyordu oda spinal olmuş

Grup bugün baya sessiz doğum yakın olunca galiba bizde de bişiler oldu
Ben doktor kontrol saatimi bekliyorum dünden beri hareketsız stresten heralde hoş esım kıpırdıyor dıyor elini karnıma koyunca ama ben karnım gergın dıye mı bılmıyorum hıssetmıyorum bilmiyorum inş gerilik azalmıştırta kendı gelır yoksa bugün gün verecekler

Ameliyattan birkaç gün önce bırakıyorsun kan sulandırıcıyı onun için sorun olmuyor. Sana şu zamanda bırak demedi mi?

Şuan nasılsın canım? Oğluna da geçmiş olsun

Girdin mi doktora canım, güzel haberlerle gel inşallah

Ameliyattan birkaç gün önce bırakıyorsun kan sulandırıcıyı onun için sorun olmuyor. Sana şu zamanda bırak demedi mi?
Demedi canım çünkü açılmam var zaten 1 gün bile çok önemli olduğu için sancımın artmasını felan bekliyoruz. Belki 1 hafta sürer bu diyede doktorum bırak demedi

Demedi canım çünkü açılmam var zaten 1 gün bile çok önemli olduğu için sancımın artmasını felan bekliyoruz. Belki 1 hafta sürer bu diyede doktorum bırak demedi
Bilemedim. Sen yine de doktoruna bir sor, hatırlat istersen. Planlı ameliyat olacak olsa bugün git iki güne alalım gibi sorun olmaz da acil ameliyata alması gerekirse sıkıntı olabilir.

Bilemedim. Sen yine de doktoruna bir sor, hatırlat istersen. Planlı ameliyat olacak olsa bugün git iki güne alalım gibi sorun olmaz da acil ameliyata alması gerekirse sıkıntı olabilir.
Aynen bi danışayım canım en iyisi. Teşekkür ederim

Bu uygulama da doktordan doktora degisiyo canım benim bi arkadasima doktoru bir hafta önce birak demis sonra doguma baska bi doktora gitmisti ameliyat oldugu gune kadar o kullandırmisti sadece sezeryan gunu vurulmadi oksapari. Sen sorarsin doktoruna o seni yönlendirir ama bence kesmeyecek hangi gun doguracagin belli değil çünkü

Kan sulandiriciyi hala kullaniyor musun canim

Maşallah annesi gibi çok güçlü.
Kendi kendine yetmeye bile başlamış maşşallah ona

Ahh balım üç kez yaşadım o odada tek ve tek hastaneden taburcu olmak. Neyse güzel günler bizim olacak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim

Ne zamandı kontrolün?

Bence sor sen yinede yaa

O şuan kes desede ben kesmem canım belki 1 hafta daha gidicem bu açıklıkla neden risk alayımki. En fazla genel anestezi yapar spinal yapmaz

Mesaj atıp sorsana için rahat etsin ben her gittiğimde soruyorum hocam şu ilacı kullanıyorum devam edeyimmi diye çekinme bence. benimde karnım ağrıyor dün yine salak gibi çıplak uyudum geçmişte sormuşum yine aynı hatayı yaptım ama yinede sordum doktor nasıl hatırlıyorsa bence sorunun cevabını biliyorsunuz deyince bi baktım geçmişte yine aynı hikaye ile sormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…