- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.141
İncia ve bioderma içlerindeki güvendiklerim oldu Şuan
Benden önce açıklamışlarBebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben
İncia da düşündüm ama apar topar almaya gitti eczacıya güvenmeyi seçtim o an
Ne kusuru EstağfirullahGözünüz aydın hemen yazamadım kusura bakmayın. Allah tez zamanda eve saglıkla götürmeyi nasip etsin bebeklerinizi S Seray94 @Allmala güç kuvvet versin sizlere.
Burda çırpınıp duruyorum bende de süt cok az gelıo oda sırıngaya bari süt gelse oda yok, kuvoz ve sağlık olayı da benı cok yordu lohusa bıle olamadım ev baya uzak hastaneye 5 dk görüyoruz 2 saat git gel 4 saat yolda geçiyor. Kimseyle konusmayım die eve geliyorum hemen.
Kavuşunca alayım göz aydınını
Kesinlikle doktora giysin sancı kasılması onlar yavrumKızlar bu arada bişey danışacağım. 36 haftalık bir arkadaşım var sürekli karnı sertleşip taş gibi oluyormuş bebek hareketleri de azalmış. Bana sordu ama o haftalara gelemediğim için bilmiyorum. Tehlikeli bişey mi yaşayan var mı
Canımmmm teşekkür ederim tüm söylediklerin için bende seni seviyorumBalım o duyguyu o kadar iyi biliyorum odadan bebekle çıkmamayı burnumun direği sızladı.
Laparoskopi olduğumda da aynı katta yattım her odadan bebek sesi süslü odalar ben dış gebeliğin bıraktığı hasarlı tüpü aldırdım.
Pozitifliğini hiç kaybetme balım.sen çok çok güçlü bir annesin. Kaç evlada tek başına yeten sabrı, mücadelesi olan mükemmel bir insansın.
Seni çok seviyorum bunu böyle bil
Belden uyuşmalı baş dönmesi, panik atak falan yapmamış çok sevindim. Ben bu sebepten tekrar olur diye istemiyordum ama senin ballandıra ballandıra anlatınca bir aceba dedim
Ben bugün Eve çıktım hastanede bir damla akmayan yaş bugün çıkarken hiç durmadı gözümde .. gece ise aynı o söylediğin gibi bebekleri duydukça hem güldüm hem fena oldum .. rabbim kimseye yaşatmasa keşke ...
neyse ama güzel haberlerde var eşim hastaneye gitti yeniden
Hemşire hızlı toparlandığını söylemiş hortumları çıkarıp sadece küveze hava vermeye başlamışlar sindirimi de iyi olmaya başlamış yarın yanına alacaklarmış beni şükürler olsun
Epidural ameliyatına gelince tamda söylediklerini en başta yaşadım ameliyat başladıktan 4 dakika sonra Çınar çıkarıldı o çıkmadan önce baş dçnmesi çarpıntı nefes darlığı yaşadım ve içimden hep şöyle söyleyip kendimi sakinleştirdim
Kalbim tansiyonum takipte bana birşey olmayacak en güvenli yerdeyim ... ağzımdaki havayı çıkarttırdım o daralttı beni sonra telkin ederken kendimi Çınar’ı gördüm ve herşeye değermiş iyiki dedim iyiki epidural oldum ve o halini gördüm dedim
Kuzum kolları baban tam geldi kumaşı yumuşak ve esnek gayet rahat terletmesi yok pamuk oranı yüksek etikete bakmadım amaBalım aynı model siyah inci marka almıştım kolları kısa gelmişti. Kumaşı elastik mi polyester filan var mı yüzde yüz pamuk mu?
119 a düşmüş bu arada. Ben 190 a filan almıştım.
Bu fiyata daha ne isteyeyim
Bestlak süt için annenin kullandığı bir damla günde üç kere 20 şer damla yavrumBestlak damla kimin için balım?
Şuan bende ona bakıyorum aşırı komikler ya özellikle tapılıyor tabikiGelinim Mutfaktayı izliyorum özellikle mi seçiyorlar yoksa rol mü yapıyorlar anlayamadım. Kayınvalidelerle gelinler anlaşamıyor çok tuhaf, madem anlaşamıyorsunuz neden katılıyorsunuz