- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.161
Maşallah 51 mi doğuma kaç cm olurmuş . Sen de inşallah 50 cm almadın kıyafet :)Anam aşkım girdim ciktim. Yazliga gittik deepfreeze bosaltmaya fln. Yine yogun birgundu
Karya kusum 2920gr 51cmama ne zmn gelicek hic belki degil
Korse onerilmiyor birtanem bir araştır istersen hem doğumdan sonra organlar eski yerlerine geçerken engel olduğu için organ sarkması yapiyormus idrar torbası falan hemde kaslarin gucsuzlesmesine neden oluyormusKızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.
Aaa bilmiyordum bunu iki arkadaşıma da doktorları sezaryenin üçüncü günü başlattı korse. Onlar agraflı almıştı hatta. Ben eğitimlerde cırtlı öneriyorlar diye cırtlılara bakıyordum size de sorayım demiştim. Yürümeye, o ameliyat yerinde katlanma varsa o bölgenin gergin durup ağrının azalmasına yardımcı vs diye anlatıldı hep çok şaşırdım.Korse onerilmiyor birtanem bir araştır istersen hem doğumdan sonra organlar eski yerlerine geçerken engel olduğu için organ sarkması yapiyormus idrar torbası falan hemde kaslarin gucsuzlesmesine neden oluyormus
Kızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.
Canım bende onerilmedigine dair yazılar okudum, cilt kendi toparlanmazsa esnekliğini kaybediyormus rahim ve idrar torbası sarkması yapıyormuş diye okudumKorse onerilmiyor birtanem bir araştır istersen hem doğumdan sonra organlar eski yerlerine geçerken engel olduğu için organ sarkması yapiyormus idrar torbası falan hemde kaslarin gucsuzlesmesine neden oluyormus
Hala doktordayımNe zamandı kontrolün?
10 saniye mi ? 10 dakika mi? Yalanci sancı düzensiz olur dinlenince geçer bir dene istersen ben 35 haftaligim doktoruma yalanci sancılarım başladı dedim daha erken dedi nst istedikızlar yalancı sancılar nasıl oluyor benim belimden karnıma doğru sancı girmeye başladı 10 saniye aralıklarla bu yalancı sancı mıdır gitsem mi doktora
Valla herkes birsey diyor ya şimdi senin dediğin de mantıklı doktor önermiş bize onermeyen de doktor kime inanicaz bılmiyorum ben şahsen giymicemAaa bilmiyordum bunu iki arkadaşıma da doktorları sezaryenin üçüncü günü başlattı korse. Onlar agraflı almıştı hatta. Ben eğitimlerde cırtlı öneriyorlar diye cırtlılara bakıyordum size de sorayım demiştim. Yürümeye, o ameliyat yerinde katlanma varsa o bölgenin gergin durup ağrının azalmasına yardımcı vs diye anlatıldı hep çok şaşırdım.
Hala doktordayımişler sanırım yolunda değil bizde 35+3 bugün 1968 olmuş 268 gr almış 2 haftada gelişme yok 37 haftayı 20 sı dolduruyor kontrol once alacaklar. +1 gün bile beklemem dedi. %98 bebekten küçük dedı. Kan verdim nst deyım sımdı. Üzücü tarafı çok anlamıyorum ne dıyorlar aralıktan beri buradayız. Suanda turkıyede olup doktoru soru yağmuruna tutmayı çok ısterdım.
Anlaşamamak çok kötü ya Allah yardımcın olsun☹Hala doktordayımişler sanırım yolunda değil bizde 35+3 bugün 1968 olmuş 268 gr almış 2 haftada gelişme yok 37 haftayı 20 sı dolduruyor kontrol once alacaklar. +1 gün bile beklemem dedi. %98 bebekten küçük dedı. Kan verdim nst deyım sımdı. Üzücü tarafı çok anlamıyorum ne dıyorlar aralıktan beri buradayız. Suanda turkıyede olup doktoru soru yağmuruna tutmayı çok ısterdım.
Ya bi yandan sormak istemiyorum iğneyi bırak felan derse mesajda tartışamamda bu konuyu pazartesi yada salı kontrole gidicem yüz yüze sorarımMesaj atıp sorsana için rahat etsin ben her gittiğimde soruyorum hocam şu ilacı kullanıyorum devam edeyimmi diye çekinme bence. benimde karnım ağrıyor dün yine salak gibi çıplak uyudum geçmişte sormuşum yine aynı hatayı yaptım ama yinede sordum doktor nasıl hatırlıyorsa bence sorunun cevabını biliyorsunuz deyince bi baktım geçmişte yine aynı hikaye ile sormuşum
Aaa bilmiyordum bunu iki arkadaşıma da doktorları sezaryenin üçüncü günü başlattı korse. Onlar agraflı almıştı hatta. Ben eğitimlerde cırtlı öneriyorlar diye cırtlılara bakıyordum size de sorayım demiştim. Yürümeye, o ameliyat yerinde katlanma varsa o bölgenin gergin durup ağrının azalmasına yardımcı vs diye anlatıldı hep çok şaşırdım.
Yaa iki hafta gerilik var görünüyor. Ya sıkılma inşalalh kötü bişi olmazHala doktordayımişler sanırım yolunda değil bizde 35+3 bugün 1968 olmuş 268 gr almış 2 haftada gelişme yok 37 haftayı 20 sı dolduruyor kontrol once alacaklar. +1 gün bile beklemem dedi. %98 bebekten küçük dedı. Kan verdim nst deyım sımdı. Üzücü tarafı çok anlamıyorum ne dıyorlar aralıktan beri buradayız. Suanda turkıyede olup doktoru soru yağmuruna tutmayı çok ısterdım.
Kesinlikle kullanmayın. Rahim kendi kendine toparlanıyor. Rahim ve diğer organları lohusalık döneminde sıkıştırmak ileride daha büyük sıkıntılara sebebiyet veriyor.Kızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.
10 saniyede bir sancın varsa şu an doğurmuş bile olabilirsin doktora sor tabii kikızlar yalancı sancılar nasıl oluyor benim belimden karnıma doğru sancı girmeye başladı 10 saniye aralıklarla bu yalancı sancı mıdır gitsem mi doktora
Canım doktor bana kasılma olabilir ağrısız olduğu sürece sıkıntı değil ama ağrı eşlik ederse gel demişti :)Kızlar bu arada bişey danışacağım. 36 haftalık bir arkadaşım var sürekli karnı sertleşip taş gibi oluyormuş bebek hareketleri de azalmış. Bana sordu ama o haftalara gelemediğim için bilmiyorum. Tehlikeli bişey mi yaşayan var mı
Sırtında ağrı var mjkızlar yalancı sancılar nasıl oluyor benim belimden karnıma doğru sancı girmeye başladı 10 saniye aralıklarla bu yalancı sancı mıdır gitsem mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?