2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Anam aşkım girdim ciktim. Yazliga gittik deepfreeze bosaltmaya fln. Yine yogun birgundu
Karya kusum 2920gr 51cm ama ne zmn gelicek hic belki degil
Maşallah 51 mi doğuma kaç cm olurmuş . Sen de inşallah 50 cm almadın kıyafet :)

Kızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.
Korse onerilmiyor birtanem bir araştır istersen hem doğumdan sonra organlar eski yerlerine geçerken engel olduğu için organ sarkması yapiyormus idrar torbası falan hemde kaslarin gucsuzlesmesine neden oluyormus

Korse onerilmiyor birtanem bir araştır istersen hem doğumdan sonra organlar eski yerlerine geçerken engel olduğu için organ sarkması yapiyormus idrar torbası falan hemde kaslarin gucsuzlesmesine neden oluyormus
Aaa bilmiyordum bunu iki arkadaşıma da doktorları sezaryenin üçüncü günü başlattı korse. Onlar agraflı almıştı hatta. Ben eğitimlerde cırtlı öneriyorlar diye cırtlılara bakıyordum size de sorayım demiştim. Yürümeye, o ameliyat yerinde katlanma varsa o bölgenin gergin durup ağrının azalmasına yardımcı vs diye anlatıldı hep çok şaşırdım.

Kızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.

Canım bende onerilmedigine dair yazılar okudum, cilt kendi toparlanmazsa esnekliğini kaybediyormus rahim ve idrar torbası sarkması yapıyormuş diye okudum

Kızlar 50 tl kupon saat kaç gibi veriliyor. Önceden kullanabiliyorduk ama artık kullanılmıyor tükendi diyor hemen

S Seray94 doğduktan sonra çınarı yanına kucağına falan hiç verdiler mi?
Direk alıp temizleyip kuvöze mi götürdüler?

Ne zamandı kontrolün?
Hala doktordayım işler sanırım yolunda değil bizde 35+3 bugün 1968 olmuş 268 gr almış 2 haftada gelişme yok 37 haftayı 20 sı dolduruyor kontrol once alacaklar. +1 gün bile beklemem dedi. %98 bebekten küçük dedı. Kan verdim nst deyım sımdı. Üzücü tarafı çok anlamıyorum ne dıyorlar aralıktan beri buradayız. Suanda turkıyede olup doktoru soru yağmuruna tutmayı çok ısterdım.

Eklentiler

• dceddad3-a002-420c-a1ad-94069f156ad7.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 68
kızlar yalancı sancılar nasıl oluyor benim belimden karnıma doğru sancı girmeye başladı 10 saniye aralıklarla bu yalancı sancı mıdır gitsem mi doktora
10 saniye mi ? 10 dakika mi? Yalanci sancı düzensiz olur dinlenince geçer bir dene istersen ben 35 haftaligim doktoruma yalanci sancılarım başladı dedim daha erken dedi nst istedi
Valla herkes birsey diyor ya şimdi senin dediğin de mantıklı doktor önermiş bize onermeyen de doktor kime inanicaz bılmiyorum ben şahsen giymicem

2 hafta geriden geliyor bebişin kuzum, sakin ol minyon bir bebişin var bence de. Hem tehlikeli haftaların da geçmiş çok şükür sağlıkla gelsin inşallah

Anlaşamamak çok kötü ya Allah yardımcın olsun☹

Ya bi yandan sormak istemiyorum iğneyi bırak felan derse mesajda tartışamamda bu konuyu pazartesi yada salı kontrole gidicem yüz yüze sorarım

Canım geçen paylaştığım videoyu atıyorum bak tekrardan. Farklı görüşler var hangisine inanacağımızı ben de şaşırdım ama bu videodan sonra kullanmama kararı aldım ben de.

Yaa iki hafta gerilik var görünüyor. Ya sıkılma inşalalh kötü bişi olmazönemli olan organ gelişimi ciğer geliştirici falan vurdular mı?

Kesinlikle kullanmayın. Rahim kendi kendine toparlanıyor. Rahim ve diğer organları lohusalık döneminde sıkıştırmak ileride daha büyük sıkıntılara sebebiyet veriyor.

kızlar yalancı sancılar nasıl oluyor benim belimden karnıma doğru sancı girmeye başladı 10 saniye aralıklarla bu yalancı sancı mıdır gitsem mi doktora
10 saniyede bir sancın varsa şu an doğurmuş bile olabilirsin doktora sor tabii ki

Canım doktor bana kasılma olabilir ağrısız olduğu sürece sıkıntı değil ama ağrı eşlik ederse gel demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…