2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar çatı muayenesi yaptıran var mı? Çok korkuyorum doğumu tetikliyor felan yazılmış hep, stres oldum
Ben yaptırmadım ama açıklık bakıldı benim çok ağrı olmuyor doğumu tetiklese ben şimdiye kadar o sancılarla doğururdjm herhalde

Z Zecmel fakirin deterjanı geldi. Sen tampayı kullandın mı güzel mi?
Mesaj gelmiş fakir ev aletlerinden kargonuz gelecek diye şok oldum. Allah Allâh teknolojik ürün almadım ben filan oldum. Sonra çark etti benim kafa.

Son düzenleme:
Kesinlikle kullanmayın. Rahim kendi kendine toparlanıyor. Rahim ve diğer organları lohusalık döneminde sıkıştırmak ileride daha büyük sıkıntılara sebebiyet veriyor.
Bence herkes doktorunu dinlesin. Burda kesin kullanmayın vs demeyi doğru bulmuyorum. Öneren doktor da bu işin uzmanı sonuçta . Kafa karışıklığı yaratmaya gerek yok

Canım kesin sezeryan yapacaksan neden çatı muayenesi yapılıyor ki ?

İlac olarak ne kullandin canim geçmiş olsun kultur de yaptilar mi üreme çıkıyor mu
Hastane de sürekli damardan antibiyotik kullandım taburcu olunca infex diye bi ilaç bitirdim sonrasında devam edince pıyeloseptyl kullandım bugün de 2 tane yazdı biri fitilmiş onları kullanıcam bakalım

Benim 29 haftada başladı ayağa kalktıkça karnım taş kesiliyodu erken doğum riski demişlerdi şuan 33 haftalık olduk çok şükür zamanını doldurmayı hedefledik sancısı var galiba onunda nst benimde sancı çıkıyo ama ağrı vs hissetmiyorum doktoruna danışsın ve bebek hareketleri önemli 2 saat içinde hareket etmeli demişti benim doktorum arkadaşın bi görünsün 36 hafta olmuş 36 dan snra heran beklenir demişti benim doktorum da belki de doğumu yaklaşıyor da olabilir ama riske de atmamakta fayda var

Hastane de sürekli damardan antibiyotik kullandım taburcu olunca infex diye bi ilaç bitirdim sonrasında devam edince pıyeloseptyl kullandım bugün de 2 tane yazdı biri fitilmiş onları kullanıcam bakalım
Kizilcik suyu inanılmaz iyi geliyor bir de bu kadar antibiyotik kullanmissin mutlaka probiyotik bakımından güçlü beslen

Kuşum şöyle kullandım bi kaç kez kullandım nasıl olduğunu görmek için. Ekstralar lazım yaa ayrıca sıvı deterjan alcam çünkü temizleme de eksiği var parlatmada eksiği var. Ya eski tip tablet gibi. Çizik falan yok o iyi ama dediğim gibi eksiği var yani anlıyorsun. Şimdi deneme yapacam yarı tablet yarı sıvı deterjan bakalım nolacak sonuç

Anlaşamamak çok kötü ya Allah yardımcın olsun☹
Yaa iki hafta gerilik var görünüyor. Ya sıkılma inşalalh kötü bişi olmazönemli olan organ gelişimi ciğer geliştirici falan vurdular mı?
Yok yarın nst pazartesi demir yükleme 20 si son kontrol 21 doğum prematüre kıyafeti alın dedi.
2500 olsa ii olur dedi ama 15 günde proteın beslenerek aldığı 250 gr almıyor bana yarıyor ona yaramıyor. Annem 23 gelıcektı. 1 gün dahı bekleyemeyız dendı ısterdım yanımda bırı olsun ama nasip demekle bebek ii olsunda . Ciğer geliştirici birşey demediler. 2 hafta gerilik sabit ozaman ama vardır bıldıklerı. ne dıyım. Bir süre kuvezde büyütsünler ben buyutemedım içerde

Kuşum Allah yardımcın olsun eminim çok zordur hem teksin hem sıkıntılı sürecin. İyi düşünelim yine yaa. Sonuç olarak ne dedi doktor şu an? Hal hastanedemisin?

Sağlıkla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…