- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.201
Yok yarın nst pazartesi demir yükleme 20 si son kontrol 21 doğumprematüre kıyafeti alın dedi.
2500 olsa ii olur dedi ama 15 günde proteın beslenerek aldığı 250 gr almıyorbana yarıyor ona yaramıyor. Annem 23 gelıcektı. 1 gün dahı bekleyemeyız dendı ısterdım yanımda bırı olsun ama nasip demekle bebek ii olsunda . Ciğer geliştirici birşey demediler. 2 hafta gerilik sabit ozaman ama vardır bıldıklerı. ne dıyım. Bir süre kuvezde büyütsünler ben buyutemedım içerde
Bizim burada 3 haftayı geçemedikce mudahale etmiyorlar orada arayıp bilgi alabilcegin bir ebe var miYok yarın nst pazartesi demir yükleme 20 si son kontrol 21 doğumprematüre kıyafeti alın dedi.
2500 olsa ii olur dedi ama 15 günde proteın beslenerek aldığı 250 gr almıyorbana yarıyor ona yaramıyor. Annem 23 gelıcektı. 1 gün dahı bekleyemeyız dendı ısterdım yanımda bırı olsun ama nasip demekle bebek ii olsunda . Ciğer geliştirici birşey demediler. 2 hafta gerilik sabit ozaman ama vardır bıldıklerı. ne dıyım. Bir süre kuvezde büyütsünler ben buyutemedım içerde
Cektim. Sifa olsun insallahKızlar bugünbenjo için 99kere “ya mübdi” çekelim
Benim cumartesiKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Eve gidiyoruz yarın gidicez tekrar. Valla içerde buyumuyorsa dışarı büyüsün. Onlar daha uyu bılır. okuduğum kadarı ıle 37 tamamlayınca yaşam oranı yuksekmıs. Organ gelişimi neredeyse tamammış . Biraz dışardan besleyıp güç küvet toplayacak diye düşünmeye çalışıyorum. Rabbım büyük. Dediği bebek büyümüyor 20 sı bakıcam kı büyüme olacağını sanmıyorum 21 en geç alırım dedi. Hazırlanın dedi . Kılosu çok az dedi. Başlasa bırsey demedı.Kuşum Allah yardımcın olsun eminim çok zordur hem teksin hem sıkıntılı sürecin. İyi düşünelim yine yaa. Sonuç olarak ne dedi doktor şu an? Hal hastanedemisin?
Benim yarın var canımKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Çok teşekkür ederimKızlar bugünbenjo için 99kere “ya mübdi” çekelim
Aynen doğru düşünüyorsun bebeğim içerde olmuyorsa dışarda büyüsünEve gidiyoruz yarın gidicez tekrar. Valla içerde buyumuyorsa dışarı büyüsün. Onlar daha uyu bılır. okuduğum kadarı ıle 37 tamamlayınca yaşam oranı yuksekmıs. Organ gelişimi neredeyse tamammış . Biraz dışardan besleyıp güç küvet toplayacak diye düşünmeye çalışıyorum. Rabbım büyük. Dediği bebek büyümüyor 20 sı bakıcam kı büyüme olacağını sanmıyorum 21 en geç alırım dedi. Hazırlanın dedi . Kılosu çok az dedi. Başlasa bırsey demedı.
Türkiye’de bir çocuk doktoru arkadaşım var ona sordum yarın bır kadın doğumcu ıle görüşüp dönecek.Bizim burada 3 haftayı geçemedikce mudahale etmiyorlar orada arayıp bilgi alabilcegin bir ebe var mi
Amiiiinn inşallah yaa güzel pozitif düşün inşallah iyi olacakÇok teşekkür ederimrabbım tüm hastalara şifa versin.
Hadi bakalım artık seninki doğuma gün verir bence ben öyle düşünüyorumBenim cumartesi
Eğer eşim izin alırsa 15inde gideceğim alamazsa 20sinde gideceğimKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Ben yarın görmeye gidiyorum inşallahKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Benimde 15indeEğer eşim izin alırsa 15inde gideceğim alamazsa 20sinde gideceğim
Yazarım umarım her şey yolundadır dualarınızı bekliyorumAaa yarım bize haber ver
Benim arkadaşımin böyle bir durumu olmuştu plesanta yaşlanması demişlerdi coraspin vb ilerletmeye calismislardjTürkiye’de bir çocuk doktoru arkadaşım var ona sordum yarın bır kadın doğumcu ıle görüşüp dönecek.
Benimde yarın kontrolum vqrBenimde 15inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?