2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Bizim burada 3 haftayı geçemedikce mudahale etmiyorlar orada arayıp bilgi alabilcegin bir ebe var mi

Kuşum Allah yardımcın olsun eminim çok zordur hem teksin hem sıkıntılı sürecin. İyi düşünelim yine yaa. Sonuç olarak ne dedi doktor şu an? Hal hastanedemisin?
Eve gidiyoruz yarın gidicez tekrar. Valla içerde buyumuyorsa dışarı büyüsün. Onlar daha uyu bılır. okuduğum kadarı ıle 37 tamamlayınca yaşam oranı yuksekmıs. Organ gelişimi neredeyse tamammış . Biraz dışardan besleyıp güç küvet toplayacak diye düşünmeye çalışıyorum. Rabbım büyük. Dediği bebek büyümüyor 20 sı bakıcam kı büyüme olacağını sanmıyorum 21 en geç alırım dedi. Hazırlanın dedi . Kılosu çok az dedi. Başlasa bırsey demedı.

Aynen doğru düşünüyorsun bebeğim içerde olmuyorsa dışarda büyüsün yeterki sağlıklı olsunda

Türkiye’de bir çocuk doktoru arkadaşım var ona sordum yarın bır kadın doğumcu ıle görüşüp dönecek.
Benim arkadaşımin böyle bir durumu olmuştu plesanta yaşlanması demişlerdi coraspin vb ilerletmeye calismislardj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…