- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.221
Şuna hatırladım ben bu sitede böyle biri okumuştumBenim arkadaşımin böyle bir durumu olmuştu plesanta yaşlanması demişlerdi coraspin vb ilerletmeye calismislardj
Bende vardi ilk hamileligimde plasenta yaslanmasi.beni mi hatirladin acaba.38. Haftada 2.5 kg dogmustuŞuna hatırladım ben bu sitede böyle biri okumuştum
Ay belki de hee sendin o çok şaşırmıştım aklıma ordan geldiBende vardi ilk hamileligimde plasenta yaslanmasi.beni mi hatirladin acaba.38. Haftada 2.5 kg dogmustu
İnsallah gecer canim bol su icmeye çalış sen cok gecmis olsunHastane de sürekli damardan antibiyotik kullandım taburcu olunca infex diye bi ilaç bitirdim sonrasında devam edince pıyeloseptyl kullandım bugün de 2 tane yazdı biri fitilmiş onları kullanıcam bakalım
Plesanta iyi görünüyormuş. Suyu iyiymiş. Benim yaşım 36. Başında hamılelık çok zordu riskliydi hep kanamam oluyordu. Istıfrardan midemde tek lokma kalmazdı. 5 kılo verdim. 57 kıloydum 52 ye düştüm .Demirim sıfırlandı zar zor 4.ay sonunda anca müdahale ettiler. O zaman beslenemedı demek ne dıyım. Hayırlısı. Olmuşa çözüm çare yok . Yarın prameture kıyafet alıcam. Onlar yıkanıp ütülenecek 10 günde 4 doktor kontrolüm var anca yavaş yavaş hazırlanırım kendımede kıyafet eklıyecegım daha çok kalıcak gibi. bakcaz bı caresıne Allah’ın ıznı ıleBenim arkadaşımin böyle bir durumu olmuştu plesanta yaşlanması demişlerdi coraspin vb ilerletmeye calismislardj
Allah yardimciniz olsun canım dualarimiz seninlePlesanta iyi görünüyormuş. Suyu iyiymiş. Benim yaşım 36. Başında hamılelık çok zordu riskliydi hep kanamam oluyordu. Istıfrardan midemde tek lokma kalmazdı. 5 kılo verdim. 57 kıloydum 52 ye düştüm .Demirim sıfırlandı zar zor 4.ay sonunda anca müdahale ettiler. O zaman beslenemedı demek ne dıyım. Hayırlısı. Olmuşa çözüm çare yok . Yarın prameture kıyafet alıcam. Onlar yıkanıp ütülenecek 10 günde 4 doktor kontrolüm var anca yavaş yavaş hazırlanırım kendımede kıyafet eklıyecegım daha çok kalıcak gibi. bakcaz bı caresıne Allah’ın ıznı ıle
14ünde benim varKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Kızımın 34.haftada karın gelişimi durdu 37.haftada 2380 doğdu küvöze falan girmedi bizde takip ettik 50gr-100gr zar zor alıyordu görünürde herşey normaldi kan akımı plesenta suyu falan ama almadı kilo sağlıkla aldık kucağımıza sıkıntılı zamanları atlattılar stres yapmayınPlesanta iyi görünüyormuş. Suyu iyiymiş. Benim yaşım 36. Başında hamılelık çok zordu riskliydi hep kanamam oluyordu. Istıfrardan midemde tek lokma kalmazdı. 5 kılo verdim. 57 kıloydum 52 ye düştüm .Demirim sıfırlandı zar zor 4.ay sonunda anca müdahale ettiler. O zaman beslenemedı demek ne dıyım. Hayırlısı. Olmuşa çözüm çare yok . Yarın prameture kıyafet alıcam. Onlar yıkanıp ütülenecek 10 günde 4 doktor kontrolüm var anca yavaş yavaş hazırlanırım kendımede kıyafet eklıyecegım daha çok kalıcak gibi. bakcaz bı caresıne Allah’ın ıznı ıle
Ben de bir hekim olarak yazdım canım :)Bence herkes doktorunu dinlesin. Burda kesin kullanmayın vs demeyi doğru bulmuyorum. Öneren doktor da bu işin uzmanı sonuçta . Kafa karışıklığı yaratmaya gerek yok
Su içerken içine salatalık limon vs bir şeyler attığınız oluyor mu ya onu öneriyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum su içerken. Bir litreyi anca geçebiliyordum günde bugün iki litreye çıkabildim kendimi zorlayarak onda da tuvalete kamp kurdum diyebilirim. En az üç litre diyo doktorum nasıl olacak bilmiyorum.İnsallah gecer canim bol su icmeye çalış sen cok gecmis olsun
Canim daha gideceksin bence. Masallah seninkiler tosuncuk zaten 34. Haftayi goreceksin ve bebekler de hemen toparlar dogsalar bileZor herhalde artık ya bugün 32+5 im en azından 33 küsür olalım inşallah yaşöyle 4-5 gün daha dursalar yeter.
canım normalde gayet iyiydi ama bu hafta alttaki bebek hiç kilo almamış üstteki almış aralarındaki farkta açılmış o yüzden. Alttaki bebek 2050 gram üstteki bebek 2300 civarında. 32+5 im bugün
Limon, çilek, tarçın atıyorum ben içebilmek için. Ne kadar ilaç kullansanız da su içmedikçe tam iyileşme sağlamaz, tekrarlar. Akarsuyu düşünün. Hızlı aktığı yerde kirlilik göremezsiniz ama durduğu ya da yavaş aktığı, göllenme yaptığı yerde kirlilik olur. İdrar yollarındaki enfeksiyonu da atmak için bol su içerek temizlemek lazım. Özellikle hamilelik döneminde bebişlerimizi düşünerek gerekirse saat başı alarm kurarak içmemiz lazımSu içerken içine salatalık limon vs bir şeyler attığınız oluyor mu ya onu öneriyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum su içerken. Bir litreyi anca geçebiliyordum günde bugün iki litreye çıkabildim kendimi zorlayarak onda da tuvalete kamp kurdum diyebilirim. En az üç litre diyo doktorum nasıl olacak bilmiyorum.
hadi inşallahNeyse @Lmntbrdgi hafta sonu yaptıracak bize anlatır ama kolunu sokmaz bence
ay benim doğuma dair hiçbir korkum yoktu anlata anlata korkuttularO kolnormal doğumdan sonra plesanta arkaya yapisirsa ancak o da çok nadir korkma
annesi gelmişti işleri toparlıyorlardı sanki öyle demişti
MaşallahKızımın 34.haftada karın gelişimi durdu 37.haftada 2380 doğdu küvöze falan girmedi bizde takip ettik 50gr-100gr zar zor alıyordu görünürde herşey normaldi kan akımı plesenta suyu falan ama almadı kilo sağlıkla aldık kucağımıza sıkıntılı zamanları atlattılar stres yapmayın
Maşallahannesi gibi çok güçlü.
Kendi kendine yetmeye bile başlamış maşşallah ona
Ahh balım üç kez yaşadım o odada tek ve tek hastaneden taburcu olmak. Neyse güzel günler bizim olacak inşallahumudumuzu kaybetmeyelim
Yanağıma bile deydirmediler mikrop almasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?