2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane de sürekli damardan antibiyotik kullandım taburcu olunca infex diye bi ilaç bitirdim sonrasında devam edince pıyeloseptyl kullandım bugün de 2 tane yazdı biri fitilmiş onları kullanıcam bakalım
İnsallah gecer canim bol su icmeye çalış sen cok gecmis olsun

Benim arkadaşımin böyle bir durumu olmuştu plesanta yaşlanması demişlerdi coraspin vb ilerletmeye calismislardj
Plesanta iyi görünüyormuş. Suyu iyiymiş. Benim yaşım 36. Başında hamılelık çok zordu riskliydi hep kanamam oluyordu. Istıfrardan midemde tek lokma kalmazdı. 5 kılo verdim. 57 kıloydum 52 ye düştüm .Demirim sıfırlandı zar zor 4.ay sonunda anca müdahale ettiler. O zaman beslenemedı demek ne dıyım. Hayırlısı. Olmuşa çözüm çare yok . Yarın prameture kıyafet alıcam. Onlar yıkanıp ütülenecek 10 günde 4 doktor kontrolüm var anca yavaş yavaş hazırlanırım kendımede kıyafet eklıyecegım daha çok kalıcak gibi. bakcaz bı caresıne Allah’ın ıznı ıle

Allah yardimciniz olsun canım dualarimiz seninle

Kızımın 34.haftada karın gelişimi durdu 37.haftada 2380 doğdu küvöze falan girmedi bizde takip ettik 50gr-100gr zar zor alıyordu görünürde herşey normaldi kan akımı plesenta suyu falan ama almadı kilo sağlıkla aldık kucağımıza sıkıntılı zamanları atlattılar stres yapmayın

İnsallah gecer canim bol su icmeye çalış sen cok gecmis olsun
Su içerken içine salatalık limon vs bir şeyler attığınız oluyor mu ya onu öneriyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum su içerken. Bir litreyi anca geçebiliyordum günde bugün iki litreye çıkabildim kendimi zorlayarak onda da tuvalete kamp kurdum diyebilirim. En az üç litre diyo doktorum nasıl olacak bilmiyorum.

Canim daha gideceksin bence. Masallah seninkiler tosuncuk zaten 34. Haftayi goreceksin ve bebekler de hemen toparlar dogsalar bile

Bir de ben 34. Hafta bitince biraktim coraspin ve progestan i.

Limon, çilek, tarçın atıyorum ben içebilmek için. Ne kadar ilaç kullansanız da su içmedikçe tam iyileşme sağlamaz, tekrarlar. Akarsuyu düşünün. Hızlı aktığı yerde kirlilik göremezsiniz ama durduğu ya da yavaş aktığı, göllenme yaptığı yerde kirlilik olur. İdrar yollarındaki enfeksiyonu da atmak için bol su içerek temizlemek lazım. Özellikle hamilelik döneminde bebişlerimizi düşünerek gerekirse saat başı alarm kurarak içmemiz lazım

Maşallah o kadar moral verdıkı inş 2200 2300 zorlarım 10 güne bende direk alırım kucağıma. Rabbım evladınızı sıze bağışlasın

S Seray94 doğduktan sonra çınarı yanına kucağına falan hiç verdiler mi?
Direk alıp temizleyip kuvöze mi götürdüler?
Yanağıma bile deydirmediler mikrop almasın diye
Allah’ım kimseye yaşatmasın bunları inşallah
Sağ Salim alacağız kucağımıza onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…