- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.241
Benim de yarın kontrolüm.Kızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Herhangi bir doktordan bahsetmedim ama herkesi kendi doktoru takip ediyor sonuçta her gebelik kişiye özelBen de bir hekim olarak yazdım canım :)
O bendim sanirimannesi gelmişti işleri toparlıyorlardı sanki öyle demişti
Benim cumartesi olacak inşallahKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
benim kafa nanay sendin muhtemelenO bendim sanirimsamozlemin de mi oyleydi
Tecrübelerini merak ediyorum. Cumartesi kaçıncı hafta olacakCumartesi benim
aa ne doktorusunuz?Ben de bir hekim olarak yazdım canım :)
Aramızda hekim olması ne kadar güzelBen de bir hekim olarak yazdım canım :)
Cok limon sıkınca benim başım dönüyor tansiyonum düşüyor canim ama limonlu suda cok ictim baska bi zarari varsa bilmiyorum ama tansiyon dusurdugu kesinSu içerken içine salatalık limon vs bir şeyler attığınız oluyor mu ya onu öneriyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum su içerken. Bir litreyi anca geçebiliyordum günde bugün iki litreye çıkabildim kendimi zorlayarak onda da tuvalete kamp kurdum diyebilirim. En az üç litre diyo doktorum nasıl olacak bilmiyorum.
Ben hiç merak etmiyorumTecrübelerini merak ediyorum. Cumartesi kaçıncı hafta olacak
Ben senim kadar olduğumda sen doğurmuş olacaksın ne kadar heyecanlıBen hiç merak etmiyorum36+4 olacağız
bu doktorlar bunu neye göre yapıyor acaba benimki 38de yapacağız dedi meselaBen hiç merak etmiyorum36+4 olacağız
küçük bebek dışarda çok daha hızlı büyüyor bazen dışarsı içerden daha güvenli olabiliyor üzülmeyin bünye meselesi şimdiki kızımda minimal boyutlarda ilerliyor neler neler yedim olmadı her bebek aynı olacak diye birşey yok kilodan ziyade kendi kendine nefes alıyorsa iş bitmiştir dışarda aç kalmıyorMaşallaho kadar moral verdıkı inş 2200 2300 zorlarım 10 güne bende direk alırım kucağıma. Rabbım evladınızı sıze bağışlasın
Annen adına bi hesap aç oraya ara ara atarsın para ya da altın falan al. Sonra çocuk büyüyünce o verir, hediye olarak beni büyütürken yanımda olduğun için diye. Geri almamak adına hızlı yemin eden kazanır. Ben öyle yapıyorum. Anneme para bırakırken.Benimde annem bakacak bebeğe . Ben de çok istiyorum parayla baksın diye çünkü durumları da çok iyi değil ve kendi parasını kazanmak ona da iyi hissettirir mental olarak. Ama bi hediye aldığımda bile aşırı olay oluyor annemde babamda çok kızıyor bu konuda eski kafalılar biraz kocanla aran bozulmasın modundalar. Ben de bu para işini nasıl çözerim diye düşünüyorum
Benim 5 Aralık sat a göre ama doktor 25 Kasım'da gelir dedi 10 gün çekti ben de 38 de olmuş gibi oluyorumbu doktorlar bunu neye göre yapıyor acaba benimki 38de yapacağız dedi mesela
Kundak yapmak isterseniz alternatif olabilirKizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
Neyse bir dahaki gidişimde sorarım tekrarBenim 5 Aralık sat a göre ama doktor 25 Kasım'da gelir dedi 10 gün çekti ben de 38 de olmuş gibi oluyorum
Ay ne bilim hala yazmadı aklımda onda yaaannesi gelmişti işleri toparlıyorlardı sanki öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?