2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de bir hekim olarak yazdım canım :)
Herhangi bir doktordan bahsetmedim ama herkesi kendi doktoru takip ediyor sonuçta her gebelik kişiye özel yapın/yapmayın yerine tavsiye niteliğindeki şeyler daha doğru. Doktor olarak daha iyi bilirsin tıpta olmaz/yapılmaz/asla diye bir şey yoktur

Cok limon sıkınca benim başım dönüyor tansiyonum düşüyor canim ama limonlu suda cok ictim baska bi zarari varsa bilmiyorum ama tansiyon dusurdugu kesin

Kizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor

Maşallah o kadar moral verdıkı inş 2200 2300 zorlarım 10 güne bende direk alırım kucağıma. Rabbım evladınızı sıze bağışlasın
küçük bebek dışarda çok daha hızlı büyüyor bazen dışarsı içerden daha güvenli olabiliyor üzülmeyin bünye meselesi şimdiki kızımda minimal boyutlarda ilerliyor neler neler yedim olmadı her bebek aynı olacak diye birşey yok kilodan ziyade kendi kendine nefes alıyorsa iş bitmiştir dışarda aç kalmıyor

Annen adına bi hesap aç oraya ara ara atarsın para ya da altın falan al. Sonra çocuk büyüyünce o verir, hediye olarak beni büyütürken yanımda olduğun için diye. Geri almamak adına hızlı yemin eden kazanır. Ben öyle yapıyorum. Anneme para bırakırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…