- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.261
Hazır kundaklar var ya, onlardan al canım. Uyku gurusu falan aldı arkadaşlar.Kizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
little gusto kundak tulum bayağı beğendim ben tam fiyat performans ürünüKizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
İnşallah her şey yolundadırAy ne bilim hala yazmadı aklımda onda yaa
aramızda hekim de varmış. Yeni mi katıldın gruba. Alan ne hocam?Ben de bir hekim olarak yazdım canım :)
Bırak ansızın olsun bitsinNeyse bir dahaki gidişimde sorarım tekrar
little gusto kundak tulum bayağı beğendim ben tam fiyat performans ürünü
Çok güzel, yanlış ya da kişisel anlamayın konuyu yine de herkes kendi doktorunu dinlesin ne tavsiye ederse. Gerçekten doktorsanız sizde başkasının kendi hastanız üzerinde etkili olmasını istemezsiniz. Şimdiye kadar grupta iyi anlaşabilmemizin sebebi bu kimse kimsenin hayati olmadığı sürece kararlarına karışmıyor. Tavsiye verebilirsiniz tabiBen de bir hekim olarak yazdım canım :)
Benim pazartesi var 34+2 olunca umarım yine kilosu iyi çıkar çıkmazsa benim de her an erken doğum olabilir şuan hiç hazır hissetmiyorum. Ben de babamı 2020 de covidden kaybettim 57 yaşındaydı üzüntüden haşimato çıktı. Ama ilacı düzenli kulladığım için bir sıkıntı yaşamadım bugün endokrine gittim değerler çok iyi. Ama dediğim gibi göbek kordonunda tek damar eksik olduğu için her kontrole biraz gerilerek gidiyorum. Çünkü bebeğe giden oksijeni etkileyebiliyormuş bu durumda acil sezeryan yapıyorlar.Kızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Hazır kundaklar var ya, onlardan al canım. Uyku gurusu falan aldı arkadaşlar.
Teşekkür ederim kızlarlittle gusto kundak tulum bayağı beğendim ben tam fiyat performans ürünü
Bebege oksijen fazla gitsin diye sola doğru yatin diyorlar ama bilgim bundan ibaret, uyurken uzanirken dikkat edin duz yatmamaya cok gecmis olsun saglikla zamaninda kucaginiza alırsınız bebeginizi inşallahBenim pazartesi var 34+2 olunca umarım yine kilosu iyi çıkar çıkmazsa benim de her an erken doğum olabilir şuan hiç hazır hissetmiyorum. Ben de babamı 2020 de covidden kaybettim 57 yaşındaydı üzüntüden haşimato çıktı. Ama ilacı düzenli kulladığım için bir sıkıntı yaşamadım bugün endokrine gittim değerler çok iyi. Ama dediğim gibi göbek kordonunda tek damar eksik olduğu için her kontrole biraz gerilerek gidiyorum. Çünkü bebeğe giden oksijeni etkileyebiliyormuş bu durumda acil sezeryan yapıyorlar.
Amin teşekkür ederim. Evet ben de duydum bunu daha çok sola yatmaya çalışıyorum.Bebege oksijen fazla gitsin diye sola doğru yatin diyorlar ama bilgim bundan ibaret, uyurken uzanirken dikkat edin duz yatmamaya cok gecmis olsun saglikla zamaninda kucaginiza alırsınız bebeginizi inşallah
Ya böyle olup sağlıklı doğuruyorlar ki kötü düşünme kuşum inşallah iyi şeyler olurBenim pazartesi var 34+2 olunca umarım yine kilosu iyi çıkar çıkmazsa benim de her an erken doğum olabilir şuan hiç hazır hissetmiyorum. Ben de babamı 2020 de covidden kaybettim 57 yaşındaydı üzüntüden haşimato çıktı. Ama ilacı düzenli kulladığım için bir sıkıntı yaşamadım bugün endokrine gittim değerler çok iyi. Ama dediğim gibi göbek kordonunda tek damar eksik olduğu için her kontrole biraz gerilerek gidiyorum. Çünkü bebeğe giden oksijeni etkileyebiliyormuş bu durumda acil sezeryan yapıyorlar.
Evet zaten herkesde sıkıntı olmuyormuş ki bu haftalarda bebek için de hayati risk ortadan kalkıyor. Ama yine de doğum yaklaştıkça beni bir korku sardı erken olursa diye korkuyorumYa böyle olup sağlıklı doğuruyorlar ki kötü düşünme kuşum inşallah iyi şeyler olur
Benim tansiyon zaten 9 ya da 8 o zaman eleyelim limonuCok limon sıkınca benim başım dönüyor tansiyonum düşüyor canim ama limonlu suda cok ictim baska bi zarari varsa bilmiyorum ama tansiyon dusurdugu kesin
Yine kullanılmıyorAlt limitsiz kod kupon40 M maviiikelebekkk
Bendede olmadı buseferYine kullanılmıyor
Kızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Kızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
balım ben buna baktım da bu çok küçük inanılmaz küçük bir ay bile kullanamaz belkiHelloBaby Bebek Fermuarlı Ribana Tek Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HelloBaby Bebek Fermuarlı Ribana Tek Kundak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu güzel mi sizce? E bebekte gördüm 100 tl gibi bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?