2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
Hazır kundaklar var ya, onlardan al canım. Uyku gurusu falan aldı arkadaşlar.

Kizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
little gusto kundak tulum bayağı beğendim ben tam fiyat performans ürünü

Ben de bir hekim olarak yazdım canım :)
Çok güzel, yanlış ya da kişisel anlamayın konuyu yine de herkes kendi doktorunu dinlesin ne tavsiye ederse. Gerçekten doktorsanız sizde başkasının kendi hastanız üzerinde etkili olmasını istemezsiniz. Şimdiye kadar grupta iyi anlaşabilmemizin sebebi bu kimse kimsenin hayati olmadığı sürece kararlarına karışmıyor. Tavsiye verebilirsiniz tabi

Kızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Benim pazartesi var 34+2 olunca umarım yine kilosu iyi çıkar çıkmazsa benim de her an erken doğum olabilir şuan hiç hazır hissetmiyorum. Ben de babamı 2020 de covidden kaybettim 57 yaşındaydı üzüntüden haşimato çıktı. Ama ilacı düzenli kulladığım için bir sıkıntı yaşamadım bugün endokrine gittim değerler çok iyi. Ama dediğim gibi göbek kordonunda tek damar eksik olduğu için her kontrole biraz gerilerek gidiyorum. Çünkü bebeğe giden oksijeni etkileyebiliyormuş bu durumda acil sezeryan yapıyorlar.

Bebege oksijen fazla gitsin diye sola doğru yatin diyorlar ama bilgim bundan ibaret, uyurken uzanirken dikkat edin duz yatmamaya cok gecmis olsun saglikla zamaninda kucaginiza alırsınız bebeginizi inşallah

Bebege oksijen fazla gitsin diye sola doğru yatin diyorlar ama bilgim bundan ibaret, uyurken uzanirken dikkat edin duz yatmamaya cok gecmis olsun saglikla zamaninda kucaginiza alırsınız bebeginizi inşallah
Amin teşekkür ederim. Evet ben de duydum bunu daha çok sola yatmaya çalışıyorum.

Ya böyle olup sağlıklı doğuruyorlar ki kötü düşünme kuşum inşallah iyi şeyler olur

Ya böyle olup sağlıklı doğuruyorlar ki kötü düşünme kuşum inşallah iyi şeyler olur
Evet zaten herkesde sıkıntı olmuyormuş ki bu haftalarda bebek için de hayati risk ortadan kalkıyor. Ama yine de doğum yaklaştıkça beni bir korku sardı erken olursa diye korkuyorum geçen haftaya kadar daha rahattım. Yaklaştıkça anlıyorsun sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…