- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.281
Sohrab iyisindir insallah canim. Dun ilaci birakmistin
Sevindim canim iyi olmana. Doguran yokİyiyim kızlar, cok yogundu bugun, hıcbır sayfayı okuyamadım, etıketlerınızı gordum onlara tıkladım sadece
Kımse dogurmadı dimi
Yarın sabah benimki de bakalım ne durumda benim kudurukKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Yok yok aman iyi ol daİyiyim kızlar, cok yogundu bugun, hıcbır sayfayı okuyamadım, etıketlerınızı gordum onlara tıkladım sadece
Kımse dogurmadı dimi
Benim de yarın canımKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Canım ben zuppers den alıcam uyku tulumu 1 tog değerinde olandan. Alırken çift taraflı fermuar olmasına dikkat ediyorum. Alternatif olarak da müslinden yarım kundak yaparım diyorumKizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
Kuzu çok baktım little gustoya ama neden fermuarı tek yön, üzdü vazgeçtim o yüzden. Altını değiştirmek için full bebiki soymak istemiyorumlittle gusto kundak tulum bayağı beğendim ben tam fiyat performans ürünü
Owli uyku gurusu aldım ben ablam da onu kullandı memnun kaldı 3 yaşa kadar kullanılıyorKizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
:)) o kadar yoruluyorum ki artık ellerim ödem topladı gün boyu elim klavyede akşama pilim bitiyor. Enerjimi sinsi sinsi burayı okumaya harcıyorumGrup bugün baya sessiz doğum yakın olunca galiba bizde de bişiler oldu
Teşekkür ettim ben doğadan 4 numara aldım
Sezaryan olanlar da kullanabiliyor mu acaba ? Ben almayı düşünüyorum ama doğum sonrası alırımKızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.
Geçmiş olsun canım ama hiç canını sıkma doktorlar en doğru kararı verecekler, karnında ya da dışarıda bir şekilde büyüyecek yavrunHala doktordayımişler sanırım yolunda değil bizde 35+3 bugün 1968 olmuş 268 gr almış 2 haftada gelişme yok 37 haftayı 20 sı dolduruyor kontrol once alacaklar. +1 gün bile beklemem dedi. %98 bebekten küçük dedı. Kan verdim nst deyım sımdı. Üzücü tarafı çok anlamıyorum ne dıyorlar aralıktan beri buradayız. Suanda turkıyede olup doktoru soru yağmuruna tutmayı çok ısterdım.
Kesinlikle kullanmayın. Rahim kendi kendine toparlanıyor. Rahim ve diğer organları lohusalık döneminde sıkıştırmak ileride daha büyük sıkıntılara sebebiyet veriyor.
Bende bugün bi aradım etrafta nerde bu kız diye:)) o kadar yoruluyorum ki artık ellerim ödem topladı gün boyu elim klavyede akşama pilim bitiyor. Enerjimi sinsi sinsi burayı okumaya harcıyorum
Ben doktor kontrol saatimi bekliyorumdünden beri hareketsız stresten heralde hoş esım kıpırdıyor dıyor elini karnıma koyunca ama ben karnım gergın dıye mı bılmıyorum hıssetmıyorum bilmiyorum inş gerilik azalmıştırta kendı gelır yoksa bugün gün verecekler
Biliyorsunuz ki benim bebeğimde gerideBizim burada 3 haftayı geçemedikce mudahale etmiyorlar orada arayıp bilgi alabilcegin bir ebe var mi
Bazı doktorlar direkt ameliyat sonrası yürürken bile korse ile kaldırıyor yataktan. Bazıları 1. Hafta diyor. Bazılar 4. Kesin net bir şey yok yani.Sezaryan olanlar da kullanabiliyor mu acaba ? Ben almayı düşünüyorum ama doğum sonrası alırım
Neler var çantada, eğer ben doğurmadan kullanırsan tavsiyelerine ihtiyacım olacak canımm. Artık hazırlığın eğlenceli kısmı başladıBen bugun hastane cantalarimi hazirlamayi bitirdim kapattim
Annemle hastane calisanlari ve gelenler icin kurabiye yapip tekli paketlesek fln diye tatli ayrintilarla oyalaniyoruz artik.
Gitti canım benim doktor 2 küçük sancı var ama önemli değil demiş. Zaten normal doğum aralığına girmişsin sorun olmaz demiş. Sen nasılsın? Geçmiş olsun bilmiyordum inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebeğinBenimde düzenli kasılmalarim var sancı hissetmiyorum ama nstde düzenli doğum sancısı çıkıyor sancısı varsa surekliyse görünsün bence son haftalar zaten
Canım gitti doktora 2 küçük sancı çıkmış ama doktor önemli değil demiş belden başlayıp karnını kaplayan ağrı olursa gel demiş. İnşallah zamanında alsın herkes sağlıkla kucağınaBenim sancim olduunda adet sancisi kadar bile hissetmiyordum 70 lere vurdugunda. Sadece kasilinca bi rahatsizlik hissi oluyordu. Ben olsam riske atmazdim. Her sancida agri olmuyor cunku. Bi de bebegin hareketsizlesmesi de onemli bir bulgu. Benim biraz da riskli olduu icin sanirim 2 saat hareket etmezse gel dedi doktorum
Olsun şimdi de gözün aydın, sağlıklı olmasından daha güzel göz aydını mı varİncia ve bioderma içlerindeki güvendiklerim oldu Şuan
Benden önce açıklamışlar
İncia da düşündüm ama apar topar almaya gitti eczacıya güvenmeyi seçtim o an
Ne kusuru Estağfirullahallahım hepimize kavuşmayı sağlıklarıyla birlikte nasip etsin inşallah
Kavuşunca alayım göz aydınını
Kesinlikle doktora giysin sancı kasılması onlar yavrum
Canımmmm teşekkür ederim tüm söylediklerin için bende seni seviyorum
Ben bugün Eve çıktım hastanede bir damla akmayan yaş bugün çıkarken hiç durmadı gözümde .. gece ise aynı o söylediğin gibi bebekleri duydukça hem güldüm hem fena oldum .. rabbim kimseye yaşatmasa keşke ...
neyse ama güzel haberlerde var eşim hastaneye gitti yeniden
Hemşire hızlı toparlandığını söylemiş hortumları çıkarıp sadece küveze hava vermeye başlamışlar sindirimi de iyi olmaya başlamış yarın yanına alacaklarmış beni şükürler olsun
Epidural ameliyatına gelince tamda söylediklerini en başta yaşadım ameliyat başladıktan 4 dakika sonra Çınar çıkarıldı o çıkmadan önce baş dçnmesi çarpıntı nefes darlığı yaşadım ve içimden hep şöyle söyleyip kendimi sakinleştirdim
Kalbim tansiyonum takipte bana birşey olmayacak en güvenli yerdeyim ... ağzımdaki havayı çıkarttırdım o daralttı beni sonra telkin ederken kendimi Çınar’ı gördüm ve herşeye değermiş iyiki dedim iyiki epidural oldum ve o halini gördüm dedimsonra onu götürdüler ve doktorlarla hemşirelerle makara sohbet geçti çok güzeldi yani tavsiye ederim
Kuzum kolları baban tam geldi kumaşı yumuşak ve esnek gayet rahat terletmesi yok pamuk oranı yüksek etikete bakmadım ama
Bu fiyata daha ne isteyeyim
Bestlak süt için annenin kullandığı bir damla günde üç kere 20 şer damla yavrum
Şuan bende ona bakıyorum aşırı komikler ya özellikle tapılıyor tabiki
Anladım canım benim olur öyle şeyler, inşallah hepimizin sağlıkla büyüsünlerolsun canim saglikla buyusunler de ben yazini tam anlamadim o yuzden sordum
Ona da öyle demiş kuzucum belden başlayıp karnını saran ağrı olursa gel demiş. 2 küçük sancısı çıkmış ama önemli değil demiş. Sen nasılsın bu arada?Canım doktor bana kasılma olabilir ağrısız olduğu sürece sıkıntı değil ama ağrı eşlik ederse gel demişti :)
Doktora gitti canım 2 tane küçük sancı çıkmış doktor önemli değil demiş zaten doğum aralığındasın sorun olmaz demiş. Teşekkürler bilgi verdiğin için, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin sana da geçmiş olsunBenim 29 haftada başladı ayağa kalktıkça karnım taş kesiliyodu erken doğum riski demişlerdi şuan 33 haftalık olduk çok şükür zamanını doldurmayı hedefledik sancısı var galiba onunda nst benimde sancı çıkıyo ama ağrı vs hissetmiyorum doktoruna danışsın ve bebek hareketleri önemli 2 saat içinde hareket etmeli demişti benim doktorum arkadaşın bi görünsün 36 hafta olmuş 36 dan snra heran beklenir demişti benim doktorum da belki de doğumu yaklaşıyor da olabilir ama riske de atmamakta fayda var
Doğadan 4 ne balım?Teşekkür ettim ben doğadan 4 numara aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?