2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
Canım ben zuppers den alıcam uyku tulumu 1 tog değerinde olandan. Alırken çift taraflı fermuar olmasına dikkat ediyorum. Alternatif olarak da müslinden yarım kundak yaparım diyorum
little gusto kundak tulum bayağı beğendim ben tam fiyat performans ürünü
Kuzu çok baktım little gustoya ama neden fermuarı tek yön, üzdü vazgeçtim o yüzden. Altını değiştirmek için full bebiki soymak istemiyorum

Kizlar yenidogan bebise uyku tulumu kullanılır mi, siz aldınız mi. Uzerini nasil ortcem ben bu cocugun battaniye ortmeye korkarim yorgan zaten olmaz. Dogrusu ne, ne yapmamiz gerekiyor
Owli uyku gurusu aldım ben ablam da onu kullandı memnun kaldı 3 yaşa kadar kullanılıyor

Kızlar korse aldınız mı? Ya da nasıl alacaksınız? Takip ettiğim birkaç eğitimde cırtlı korseyi önerdiler hep ilk etap için. Kullananlar agraflıları da öneriyor. Bir de beden meselesi var tabii.
Sezaryan olanlar da kullanabiliyor mu acaba ? Ben almayı düşünüyorum ama doğum sonrası alırım

Geçmiş olsun canım ama hiç canını sıkma doktorlar en doğru kararı verecekler, karnında ya da dışarıda bir şekilde büyüyecek yavrun .

Dil problemi için de gittiğin hastaneye bir sor Türkçe-Flemenkçe tercümanları var mı? Çok göçmenli bir ülke olduğu için bazı hastanelerde olabiliyor. Eğer yoksa çevrendeki dili iyi bilen insanlardan ya da Hollanda’daki Türk derneklerinden yardım isteyebilirsin. Amsterdam veya Rotterdam’daysan Türk konsolosluğuna sorabilirsin tercüman yardımı için. Hayırlı zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle

Kesinlikle kullanmayın. Rahim kendi kendine toparlanıyor. Rahim ve diğer organları lohusalık döneminde sıkıştırmak ileride daha büyük sıkıntılara sebebiyet veriyor.
YALAZ6 benim annem çarşaf şal vs bağlamış beline 4 çocuk doğurdu sarkması yok

Bizim burada 3 haftayı geçemedikce mudahale etmiyorlar orada arayıp bilgi alabilcegin bir ebe var mi
Biliyorsunuz ki benim bebeğimde geride
iki buçuk üç hafta arası değişiyor her gittiğimde
Ama gittiğim doktorlarım hiç bana alalım demiyor gelişimi iyi diyip yolluyorlar
Yurtdışında işler başka yürüyor sanırım
Bebeklerimiz satımız kilolalrı aynı
Tabi iyisini doktor bilir bende beslenmeme dikkat etmeye karar verdim bakalım haftaya meyvesini alacak mıyız
Ama erkenden doğurmak beni daha çok tedirgin ediyor küvezden ve emememekten kaynaklı

Sezaryan olanlar da kullanabiliyor mu acaba ? Ben almayı düşünüyorum ama doğum sonrası alırım
Bazı doktorlar direkt ameliyat sonrası yürürken bile korse ile kaldırıyor yataktan. Bazıları 1. Hafta diyor. Bazılar 4. Kesin net bir şey yok yani.
Ama mesela benim bir arkadaşım var sezeryan olmuş. Karnı aşağı sarkmış dikişin üstüne geliyormuş. Liv de olmuş. Doktor yürürken korse taktırmış direkt o sarkan deri dikişe değmesin diye. Çok rahat ettim diyo

Ben bugun hastane cantalarimi hazirlamayi bitirdim kapattim
Annemle hastane calisanlari ve gelenler icin kurabiye yapip tekli paketlesek fln diye tatli ayrintilarla oyalaniyoruz artik.
Neler var çantada, eğer ben doğurmadan kullanırsan tavsiyelerine ihtiyacım olacak canımm. Artık hazırlığın eğlenceli kısmı başladı

Benimde düzenli kasılmalarim var sancı hissetmiyorum ama nstde düzenli doğum sancısı çıkıyor sancısı varsa surekliyse görünsün bence son haftalar zaten
Gitti canım benim doktor 2 küçük sancı var ama önemli değil demiş. Zaten normal doğum aralığına girmişsin sorun olmaz demiş. Sen nasılsın? Geçmiş olsun bilmiyordum inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebeğin
Canım gitti doktora 2 küçük sancı çıkmış ama doktor önemli değil demiş belden başlayıp karnını kaplayan ağrı olursa gel demiş. İnşallah zamanında alsın herkes sağlıkla kucağına
Olsun şimdi de gözün aydın, sağlıklı olmasından daha güzel göz aydını mı var
olsun canim saglikla buyusunler de ben yazini tam anlamadim o yuzden sordum
Anladım canım benim olur öyle şeyler, inşallah hepimizin sağlıkla büyüsünler
Canım doktor bana kasılma olabilir ağrısız olduğu sürece sıkıntı değil ama ağrı eşlik ederse gel demişti :)
Ona da öyle demiş kuzucum belden başlayıp karnını saran ağrı olursa gel demiş. 2 küçük sancısı çıkmış ama önemli değil demiş. Sen nasılsın bu arada?
Doktora gitti canım 2 tane küçük sancı çıkmış doktor önemli değil demiş zaten doğum aralığındasın sorun olmaz demiş. Teşekkürler bilgi verdiğin için, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…