- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.301
Merakım kendimin olmadığındanBen hiç merak etmiyorum36+4 olacağız
Baby turco doğadan serisi var ya ondan aldım molfix sarı ve baby turco doğadan aldım 4 numaralar içinDoğadan 4 ne balım?
Ben hala 250 çekini harcamadım
Küçük bir sehırdeyım. Şansımızı denedık ama olmuyor sık kontroller sımdı uzun vaade olması lazım konsolosluk yardımcı olabılmesınıcın oda suan maalesef. A2 sevıyesı ben esım B1 görüşüyoruz ama yetmıyor . Bızde öyle dıyoruz. Nasip böyleymiş. Önce Rabbıme sonra doktorlara emanet. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ama hiç canını sıkma doktorlar en doğru kararı verecekler, karnında ya da dışarıda bir şekilde büyüyecek yavrun.
Dil problemi için de gittiğin hastaneye bir sor Türkçe-Flemenkçe tercümanları var mı? Çok göçmenli bir ülke olduğu için bazı hastanelerde olabiliyor. Eğer yoksa çevrendeki dili iyi bilen insanlardan ya da Hollanda’daki Türk derneklerinden yardım isteyebilirsin. Amsterdam veya Rotterdam’daysan Türk konsolosluğuna sorabilirsin tercüman yardımı için. Hayırlı zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle
Canım aldığının linki var mı? Bir sürü çeşit var sanki kafam karıştıOwli uyku gurusu aldım ben ablam da onu kullandı memnun kaldı 3 yaşa kadar kullanılıyor
Benımde kafamda aynı soru. Doğacak kuvezde emecek mı sütüm gelecek mı kaç gün kalıcak o kadar soru bırıkıyor kı ıns sıze dıet yarar alır kılo benımkı 15 günde 250 gr almış ben 2 kılınandım günde 70 gr protein aldım. ben gene devam edecem ne kadar alırsa o kadar kar. Olmadı çıkınca alsın. Vardır bir bıldıklerı ne dıyelım.Biliyorsunuz ki benim bebeğimde geride
iki buçuk üç hafta arası değişiyor her gittiğimde
Ama gittiğim doktorlarım hiç bana alalım demiyor gelişimi iyi diyip yolluyorlar
Yurtdışında işler başka yürüyor sanırım
Bebeklerimiz satımız kilolalrı aynı
Tabi iyisini doktor bilir bende beslenmeme dikkat etmeye karar verdim bakalım haftaya meyvesini alacak mıyız
Ama erkenden doğurmak beni daha çok tedirgin ediyor küvezden ve emememekten kaynaklı
Açıklık baktirmistim daha önce 2 parmağı sokup hafif itiyorlarMerakım kendimin olmadığındanşimdi okudum kol mol diyorlar yoktur öyle şeyler olmamalı en azından
Bahsettiğim iki arkadaşım da sezaryen oldu üçüncü gün başlattı doktorları korseyeSezaryan olanlar da kullanabiliyor mu acaba ? Ben almayı düşünüyorum ama doğum sonrası alırım
Ben dr. Burak hazinenin konuşmasında görmüştüm sanırım videoyu bulamadım ama sezeryanda ilk 24 saati atlattıktan sonra kullanılabilir sadece dikişlerin altından yani kalçanın yarısını korse kaplayacak şekilde takılması gerekiyor vs diyorduSezaryan olanlar da kullanabiliyor mu acaba ? Ben almayı düşünüyorum ama doğum sonrası alırım
Benim ki haftaya Salı dedi, yani haber verdiÇatı muayenesi olan kızlar doktorunuz şu haftada çatı muayenesi yapalım ya da haftaya çatına bakalım tarzında önden haber veriyor mu? Yoksa muayene esnasında pat diye bakabiliyor mu? Alt tarafı görmek, almak zor oldu malumOna göre önlem alayım istiyorum da
iyi bariBenim ki haftaya Salı dedi, yani haber verdi
Ben 36 oldum, 10 gün önce kontrole gittiğimde 10 gün sonra gel dedi ama hiç bahsetmedi çatı muayenesindenÇatı muayenesi olan kızlar doktorunuz şu haftada çatı muayenesi yapalım ya da haftaya çatına bakalım tarzında önden haber veriyor mu? Yoksa muayene esnasında pat diye bakabiliyor mu? Alt tarafı görmek, almak zor oldu malumOna göre önlem alayım istiyorum da
Ya sakamisin. Ben dgg elbetteki 50cm aldim almaz olur muyum elimde patladi bileMaşallah 51 mi doğuma kaç cm olurmuş . Sen de inşallah 50 cm almadın kıyafet :)
ya fiyat performans olarak bakıyorum gustoyu bayağı uzun kullanır üstündeki kundağı ayrı kullanabilirsin vs. 0 3 kundak alıp 700 lira verip 2 ay sonra yenisini almak istemiyorum. çift fermuar o kadar da önemli gelmediCanım ben zuppers den alıcam uyku tulumu 1 tog değerinde olandan. Alırken çift taraflı fermuar olmasına dikkat ediyorum. Alternatif olarak da müslinden yarım kundak yaparım diyorum
Kuzu çok baktım little gustoya ama neden fermuarı tek yön, üzdü vazgeçtim o yüzden. Altını değiştirmek için full bebiki soymak istemiyorum
Eşin ve sen uzun boylu musunuz canımYa sakamisin. Ben dgg elbetteki 50cm aldim almaz olur muyum elimde patladi bilebilmiorum ki standardin sag tarafinin ortasinda nokta. 52-53 ole bisi olucak heralde kesin bisey demio dr
Okurken canım acıdı resmenAçıklık baktirmistim daha önce 2 parmağı sokup hafif itiyorlarçatıda pelvis kemiğini parmakları ile dönerek hesaplıyorlardir diye düşünüyorum ama cumartesi Anlatacam size inşallah
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Leoppi Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldım. 0,5 tog 0-36 ay uyku gurusu yazanlar aynı ürünün farklı desenlileri. Bu arada tog değeri düşük gibi görünüyor ama her markada kaç derecede koruma sağladığı detayı değişiyor. Owlinin togları düşük ama 21-24 derece arası için 0,5 tog uygun oluyor mesela. Gerçek test edilmiş tog değerleriCanım aldığının linki var mı? Bir sürü çeşit var sanki kafam karıştı
Uzunuz uzunuz. Dr da normalden uzun olucak dedi. Aman saglikli olsun da hic gerisi muhim degilEşin ve sen uzun boylu musunuz canımbisey olmaz ya bebişin uzun olsun üç bes kiyafet için çocuğu mu kucultelim simdi napalim
Benim ki 1 ay önceden haber verdi şu gün çatı muayenesi yaparız diye.Çatı muayenesi olan kızlar doktorunuz şu haftada çatı muayenesi yapalım ya da haftaya çatına bakalım tarzında önden haber veriyor mu? Yoksa muayene esnasında pat diye bakabiliyor mu? Alt tarafı görmek, almak zor oldu malumOna göre önlem alayım istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?