2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hamileyken uyunmuyor ya geceleri, çocuk olunca hiç uyunmuyormuş haberiniz olsun buralar daha fena
Deme öyle deme ben üç gündür üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum öyle dayal yemiş gibi ağrılardan uyuduğumu anlamıyorum

Kasılmalar oluyor çatı ağrısı var bir de yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Uzunuz uzunuz. Dr da normalden uzun olucak dedi. Aman saglikli olsun da hic gerisi muhim degil
Ani olarak kaldi kuculenlerde :) esimde dioki keseriz dedim yedin iyice kafayi
Banada hem uzun hem tombik olacak dedi ama bakalim hayırlısı artik

Kizlar hepinize iyi geceler hepiniz iyisinizdir inşallah iki gündür ailevi olaylardan dolayı giremiyorum benim de gündüz üçte kontrol var insalalh herşey yolundadır sadece dua edelim Allah herşeyin hayırlısını versin kizlar vala bakın evlatlarimiz için o kadar çabalıyoruz şu an da bile daha dogamdan amaa sınav oluyorlar evlatlar bile bazen kız kardeşim 21 yıldır annemin sınavı hepimizin sınavı herşeyin başında hayirlisini istiyelim Allah'tan lütfen dualarınıza annemi bizi de katın bjzim için Allah doğru yolu göstersin çok değişik bı sınav bizimkisi

Neler var çantada, eğer ben doğurmadan kullanırsan tavsiyelerine ihtiyacım olacak canımm. Artık hazırlığın eğlenceli kısmı başladı
Benim biraz yuklu oldu

Bizim hastane sezeryani 4 gun tutuyor ve bebek esyalarini veriyor.
3 gecelik, 1 pijama ustu, 1 pijama takimi,
3 sabahlik, 1 ince hirka
1 polar sal ( refakatcilerime de lazim olabilir diye)
Gumus kapak, sicak su torbasi, bestlak damla
Ince ve kalin coraplar, 2 hamile kilodu 2 emzirme sudyeni.
Cikis icin bir alt ust( hastaneye giderken ustum kirlenirse diye)
Terlik
Dus icin ufak bir havlu ve terlik
Banyo malzemeleri makyaj malzemeleri vs.
Esim ve annem icin de 3 4 parca bir seyler.
Powerbank kulaklik sarj vs.

Bebekleri giydiriyorlar diye pek almayacaktim guya ama ne kadar yer kapliyor ki diyip koydum.
2ser tulum 2 ser alt ust takim
2 ser sapka, 2 ser eldiven, 2ser corap.
Birer kundak icin esnek battaniye
Birer muslin, 4er agiz bezi
Birer penye battaniye
Birer kalin battaniye
Biraz pamuk.
Kasik biberon( hemsireden nasil kullanilacagini ogrenmek icin kendiminkini koydum)

Bez, pisik kremi losyon, islak mendil vs hastane verdigi icin koymadim. lazim olursa ev yakin. Her gun giden gelen olacak zaten.

Yanimda hem esim hem annem kalacak. 1 refakatci diyorlar normalde umarim problem olmaz yoksa kavga cikacak . babam ve kardesim sehir disindan gelecegi icin gunduz uzun vakit gecirir yanimda. o yuzden sallama cay, turk kahvesi makinesi ve kahve de koydum. Koridorda sebil var. Keske kettle da olsa ama yok.

Annemin yaptigi kapi susu, cikolata ve hediye kolonyalar :) bir de planli gidersek 2 3 cesit kurabiye yapip, ufak posetlere koyacagiz porsiyonluk. Daha cok personel icin.

Once dogurursam ne isime yaradi ne yaramadi yazarim tabi :)

Ben de bundan aldim. Hediye soran arkadasima bunu soyledim daha dogrusu. Benim evim zaten sicak. Usurse de icine tulumla yatırırım

Teşekkür ediyorum canım iyiyim son haftalarımız artık heyecanda var sen nasılsın umarım çok iyisindir

Deme öyle deme ben üç gündür üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum öyle dayal yemiş gibi ağrılardan uyuduğumu anlamıyorum
Kız sen iyi uyuyorsun doğunca uyumak yok ama son haftalar ağrı kötü oluyormuş benim oğlan daha da ağırlaşmadan doğdu ya bilmiyorum ama çevrem hep asıl zor olan 34 sonrası diyor Allah yardımcınız olsun
Kasılmalar oluyor çatı ağrısı var bir de yarın kontrol var bakalım ne diyecek
İnşallah güzel hayırlı haberler al canım
Eşim 1 haftadır tavuk gibi erkenden uyuyor son uykularım bunlar diyerek adam haklı ne diyim
O kadar haklı ki bence sende öyle yap
Olsun yine dönmek kolay oluyordur ben dönmek için bi kaç tur tepişiyorum sonra belki dönüyorum
Kız uyumuyorsun ki ya mırıldanıyor uyanıyorsun ya ağlıyor ya emiyor hiç biri olmasa nefes alıyor mu diye bakmaktan uyunmuyor
Teşekkür ediyorum canım iyiyim son haftalarımız artık heyecanda var sen nasılsın umarım çok iyisindir
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğine ben iyiyim şükür evde zıplaya zıplaya dolaşıyorum şuan gazı var

Benim de sat 14 mart ama bizim doğum Aralık sonuna doğru gerçi benim geç yumurtlamaydı 1 hafta hep gerilik durumu vardı haftasına göre. Bu kadar fark olması normal mi? Ben benimki içerde unutulmuş gibi hissettim panikleyiverdim bir anda

Harikasın gerçekten maşallah neler neler almışsın. Sezeryan da 4 gün mü ben sezeryan 2 normal 1 diye biliyordum gidince iyice sorayım ne diyecekler. Bir de fotoğrafçı tuttun mu? Bana doktor 2 kişi kalabilir gibi bir şey demişti sanki hatta en son görüşmede eşin de gelir doğuma demişti bakalım hangimiz önce giderse diğerine rehberlik etsin inşallah belki de aynı anda oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…