- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.321
Teşekkür ederim canımOwli Uyku Gurusu 0.5 Tog Leoppi Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldım. 0,5 tog 0-36 ay uyku gurusu yazanlar aynı ürünün farklı desenlileri. Bu arada tog değeri düşük gibi görünüyor ama her markada kaç derecede koruma sağladığı detayı değişiyor. Owlinin togları düşük ama 21-24 derece arası için 0,5 tog uygun oluyor mesela. Gerçek test edilmiş tog değerleri
Ne güzel haber vermiş öndenBenim ki 1 ay önceden haber verdi şu gün çatı muayenesi yaparız diye.
Yaaa bana oraya ulaşamıyor olmak çok duygusal ve komik geliyortek değilimdir herhalde
Deme öyle deme ben üç gündür üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum öyle dayal yemiş gibiKızlar hamileyken uyunmuyor ya geceleri, çocuk olunca hiç uyunmuyormuşhaberiniz olsun buralar daha fena
Benim haftaya cumartesiKızlar bu hafta başka kimin kontrolü vardı
Kasılmalar oluyor çatı ağrısı var bir de yarın kontrol var bakalım ne diyecekGitti canım benim doktor 2 küçük sancı var ama önemli değil demiş. Zaten normal doğum aralığına girmişsin sorun olmaz demiş. Sen nasılsın? Geçmiş olsun bilmiyordum inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebeğin
Canım gitti doktora 2 küçük sancı çıkmış ama doktor önemli değil demiş belden başlayıp karnını kaplayan ağrı olursa gel demiş. İnşallah zamanında alsın herkes sağlıkla kucağına
Olsun şimdi de gözün aydın, sağlıklı olmasından daha güzel göz aydını mı var
Anladım canım benim olur öyle şeyler, inşallah hepimizin sağlıkla büyüsünler
Ona da öyle demiş kuzucum belden başlayıp karnını saran ağrı olursa gel demiş. 2 küçük sancısı çıkmış ama önemli değil demiş. Sen nasılsın bu arada?
Doktora gitti canım 2 tane küçük sancı çıkmış doktor önemli değil demiş zaten doğum aralığındasın sorun olmaz demiş. Teşekkürler bilgi verdiğin için, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin sana da geçmiş olsun
@Oezzi29 sen niye listede yoksun kız? Biri daha vardı yaa ikiz listede olmayan kimdi o doğurdu mu naptı sesi çıkmıyor adını da unuttum
Eşim 1 haftadır tavuk gibi erkenden uyuyor son uykularım bunlar diyerek adam haklı ne diyimKızlar hamileyken uyunmuyor ya geceleri, çocuk olunca hiç uyunmuyormuşhaberiniz olsun buralar daha fena
Banada hem uzun hem tombik olacak dedi ama bakalim hayırlısı artikUzunuz uzunuz. Dr da normalden uzun olucak dedi. Aman saglikli olsun da hic gerisi muhim degil
Ani olarak kaldi kuculenlerde :) esimde dioki keseriz dedim yedin iyice kafayi
Benim biraz yuklu olduNeler var çantada, eğer ben doğurmadan kullanırsan tavsiyelerine ihtiyacım olacak canımm. Artık hazırlığın eğlenceli kısmı başladı
Ben de bundan aldim. Hediye soran arkadasima bunu soyledim daha dogrusu. Benim evim zaten sicak. Usurse de icine tulumla yatırırımOwli Uyku Gurusu 0.5 Tog Leoppi Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldım. 0,5 tog 0-36 ay uyku gurusu yazanlar aynı ürünün farklı desenlileri. Bu arada tog değeri düşük gibi görünüyor ama her markada kaç derecede koruma sağladığı detayı değişiyor. Owlinin togları düşük ama 21-24 derece arası için 0,5 tog uygun oluyor mesela. Gerçek test edilmiş tog değerleri
Yaz bebeğim eklerimBen mi acaba? Kiz vallahi size yetisemiyorum bir bakiyorum 50-60 sayfa okuyana kadar biri doguruyor
Olsun yine dönmek kolay oluyordurKızlar hamileyken uyunmuyor ya geceleri, çocuk olunca hiç uyunmuyormuşhaberiniz olsun buralar daha fena
Teşekkür ediyorum canım iyiyim son haftalarımız artık heyecanda varGitti canım benim doktor 2 küçük sancı var ama önemli değil demiş. Zaten normal doğum aralığına girmişsin sorun olmaz demiş. Sen nasılsın? Geçmiş olsun bilmiyordum inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebeğin
Canım gitti doktora 2 küçük sancı çıkmış ama doktor önemli değil demiş belden başlayıp karnını kaplayan ağrı olursa gel demiş. İnşallah zamanında alsın herkes sağlıkla kucağına
Olsun şimdi de gözün aydın, sağlıklı olmasından daha güzel göz aydını mı var
Anladım canım benim olur öyle şeyler, inşallah hepimizin sağlıkla büyüsünler
Ona da öyle demiş kuzucum belden başlayıp karnını saran ağrı olursa gel demiş. 2 küçük sancısı çıkmış ama önemli değil demiş. Sen nasılsın bu arada?
Doktora gitti canım 2 tane küçük sancı çıkmış doktor önemli değil demiş zaten doğum aralığındasın sorun olmaz demiş. Teşekkürler bilgi verdiğin için, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin sana da geçmiş olsun
Hayatım onu inan bende anlamadım. Doktor illa çatı muayenesi yapacağım diyor beni strese sokmaktan başka bişey değil. Zaten sezeryan olacak yani..Canım kesin sezeryan yapacaksan neden çatı muayenesi yapılıyor ki ?
Kız sen iyi uyuyorsun doğunca uyumak yokDeme öyle deme ben üç gündür üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum öyle dayal yemiş gibiağrılardan uyuduğumu anlamıyorum
İnşallah güzel hayırlı haberler al canımKasılmalar oluyor çatı ağrısı var bir de yarın kontrol var bakalım ne diyecek
O kadar haklı ki bence sende öyle yapEşim 1 haftadır tavuk gibi erkenden uyuyor son uykularım bunlar diyerek adam haklı ne diyim
Kız uyumuyorsun kiOlsun yine dönmek kolay oluyordurben dönmek için bi kaç tur tepişiyorum sonra belki dönüyorum
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğineTeşekkür ediyorum canım iyiyim son haftalarımız artık heyecanda varsen nasılsın umarım çok iyisindir
Benim de sat 14 mart ama bizim doğum Aralık sonuna doğru
Harikasın gerçekten maşallah neler neler almışsın. Sezeryan da 4 gün müBenim biraz yuklu oldu
Bizim hastane sezeryani 4 gun tutuyor ve bebek esyalarini veriyor.
3 gecelik, 1 pijama ustu, 1 pijama takimi,
3 sabahlik, 1 ince hirka
1 polar sal ( refakatcilerime de lazim olabilir diye)
Gumus kapak, sicak su torbasi, bestlak damla
Ince ve kalin coraplar, 2 hamile kilodu 2 emzirme sudyeni.
Cikis icin bir alt ust( hastaneye giderken ustum kirlenirse diye)
Terlik
Dus icin ufak bir havlu ve terlik
Banyo malzemeleri makyaj malzemeleri vs.
Esim ve annem icin de 3 4 parca bir seyler.
Powerbank kulaklik sarj vs.
Bebekleri giydiriyorlar diye pek almayacaktim guya ama ne kadar yer kapliyor ki diyip koydum.
2ser tulum 2 ser alt ust takim
2 ser sapka, 2 ser eldiven, 2ser corap.
Birer kundak icin esnek battaniye
Birer muslin, 4er agiz bezi
Birer penye battaniye
Birer kalin battaniye
Biraz pamuk.
Kasik biberon( hemsireden nasil kullanilacagini ogrenmek icin kendiminkini koydum)
Bez, pisik kremi losyon, islak mendil vs hastane verdigi icin koymadim. lazim olursa ev yakin. Her gun giden gelen olacak zaten.
Yanimda hem esim hem annem kalacak. 1 refakatci diyorlar normalde umarim problem olmaz yoksa kavga cikacak. babam ve kardesim sehir disindan gelecegi icin gunduz uzun vakit gecirir yanimda. o yuzden sallama cay, turk kahvesi makinesi ve kahve de koydum. Koridorda sebil var. Keske kettle da olsa ama yok.
Annemin yaptigi kapi susu, cikolata ve hediye kolonyalar :) bir de planli gidersek 2 3 cesit kurabiye yapip, ufak posetlere koyacagiz porsiyonluk. Daha cok personel icin.
Once dogurursam ne isime yaradi ne yaramadi yazarim tabi :)
Ben de bundan aldim. Hediye soran arkadasima bunu soyledim daha dogrusu. Benim evim zaten sicak. Usurse de icine tulumla yatırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?