- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.341
KK mesaisi yapıyorum geceleriKız sen iyi uyuyorsun doğunca uyumak yokama son haftalar ağrı kötü oluyormuş benim oğlan daha da ağırlaşmadan doğdu ya bilmiyorum ama çevrem hep asıl zor olan 34 sonrası diyor Allah yardımcınız olsun
İnşallah güzel hayırlı haberler al canım
O kadar haklı ki bence sende öyle yap
Kız uyumuyorsun kiya mırıldanıyor uyanıyorsun ya ağlıyor ya emiyor hiç biri olmasa nefes alıyor mu diye bakmaktan uyunmuyor
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğineben iyiyim şükür evde zıplaya zıplaya dolaşıyorum şuan gazı var
Seni tebrik ediyorum tatlımBenim biraz yuklu oldu
Bizim hastane sezeryani 4 gun tutuyor ve bebek esyalarini veriyor.
3 gecelik, 1 pijama ustu, 1 pijama takimi,
3 sabahlik, 1 ince hirka
1 polar sal ( refakatcilerime de lazim olabilir diye)
Gumus kapak, sicak su torbasi, bestlak damla
Ince ve kalin coraplar, 2 hamile kilodu 2 emzirme sudyeni.
Cikis icin bir alt ust( hastaneye giderken ustum kirlenirse diye)
Terlik
Dus icin ufak bir havlu ve terlik
Banyo malzemeleri makyaj malzemeleri vs.
Esim ve annem icin de 3 4 parca bir seyler.
Powerbank kulaklik sarj vs.
Bebekleri giydiriyorlar diye pek almayacaktim guya ama ne kadar yer kapliyor ki diyip koydum.
2ser tulum 2 ser alt ust takim
2 ser sapka, 2 ser eldiven, 2ser corap.
Birer kundak icin esnek battaniye
Birer muslin, 4er agiz bezi
Birer penye battaniye
Birer kalin battaniye
Biraz pamuk.
Kasik biberon( hemsireden nasil kullanilacagini ogrenmek icin kendiminkini koydum)
Bez, pisik kremi losyon, islak mendil vs hastane verdigi icin koymadim. lazim olursa ev yakin. Her gun giden gelen olacak zaten.
Yanimda hem esim hem annem kalacak. 1 refakatci diyorlar normalde umarim problem olmaz yoksa kavga cikacak. babam ve kardesim sehir disindan gelecegi icin gunduz uzun vakit gecirir yanimda. o yuzden sallama cay, turk kahvesi makinesi ve kahve de koydum. Koridorda sebil var. Keske kettle da olsa ama yok.
Annemin yaptigi kapi susu, cikolata ve hediye kolonyalar :) bir de planli gidersek 2 3 cesit kurabiye yapip, ufak posetlere koyacagiz porsiyonluk. Daha cok personel icin.
Once dogurursam ne isime yaradi ne yaramadi yazarim tabi :)
Ben de bundan aldim. Hediye soran arkadasima bunu soyledim daha dogrusu. Benim evim zaten sicak. Usurse de icine tulumla yatırırım
Hahah bir de bu hastane ev arasi 3 km halim. Hastane 2 3 saat uzaklikta olsa ne hazirlayacagim kimbilirSeni tebrik ediyorum tatlım
Ben enson böyle detaylı hazılrığı yazın tatile giderken tuttuğumuz yazlıkta ya fırın çalışmıyorsa diye düşünerek evden Airfray götürmüştüm.Ama 15 gün tatilde valizim bu kadar dolu değildi.
Doğum başlarken annenle halen gelene gidene kurabiyede mi yapsak kısmından sonra ben iptal koptum.
Benim doğum başladığında yanımdakiler kesin valizimi bile panikten evde unutur
Yaaa canım benim ne tatlıdır o şimdi, güle güle büyüt inşallahKız sen iyi uyuyorsun doğunca uyumak yokama son haftalar ağrı kötü oluyormuş benim oğlan daha da ağırlaşmadan doğdu ya bilmiyorum ama çevrem hep asıl zor olan 34 sonrası diyor Allah yardımcınız olsun
İnşallah güzel hayırlı haberler al canım
O kadar haklı ki bence sende öyle yap
Kız uyumuyorsun kiya mırıldanıyor uyanıyorsun ya ağlıyor ya emiyor hiç biri olmasa nefes alıyor mu diye bakmaktan uyunmuyor
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğineben iyiyim şükür evde zıplaya zıplaya dolaşıyorum şuan gazı var
Evet +1 gece kaldiriyorlarmis. Normal 2 gece, sez 3 gece.Harikasın gerçekten maşallah neler neler almışsın. Sezeryan da 4 gün müben sezeryan 2 normal 1 diye biliyordum gidince iyice sorayım ne diyecekler. Bir de fotoğrafçı tuttun mu? Bana doktor 2 kişi kalabilir gibi bir şey demişti sanki hatta en son görüşmede eşin de gelir doğuma demişti bakalım hangimiz önce giderse diğerine rehberlik etsin inşallah belki de aynı anda oluruz
Günaydınn. Sancılarınız geçtimi benim baya sancım var sanki ya ? Sizin ki gibi 10 saniyede 1 değil ama 15 dakikada 1 felan. Sizin geçtiyse ne kadar süre sonra geçti?günaydın herkese hayırlı cumalar
evet benim yarım saat 45 dk kadar sürdü dakika tutmadım ama aralıkları baya kısa gibiydi 10 saniyeyi o anki acıyla sallamış olabilirimGünaydınn. Sancılarınız geçtimi benim baya sancım var sanki ya ? Sizin ki gibi 10 saniyede 1 değil ama 15 dakikada 1 felan. Sizin geçtiyse ne kadar süre sonra geçti?
Tansiyonunu ara ara ölç canim. Normalse seninki yaramazlik yapmistir dedigin gibiKızlar bu bebeler daha çıkmadan canımıza okuyor dün gece uyurken bi anda yukarıya doğru geldi ya döndü ya mideme bi ayakları geldi anlayamadım midem bianda bulandı eşime bağırdım kalkamıyorum bana bi kova bisey getir diye kus kus içim dışıma çıktı sonra hanım efendi hiç bişey yapmamış gibi güzel güzel uyuduinşallah bidaha tekrarı olmaz ayy teyzem hem anlatırdı son ay hep kusmus doğuma giderken bile
kusmayı doğumdan önce bende duydum cok kişidenKızlar bu bebeler daha çıkmadan canımıza okuyor dün gece uyurken bi anda yukarıya doğru geldi ya döndü ya mideme bi ayakları geldi anlayamadım midem bianda bulandı eşime bağırdım kalkamıyorum bana bi kova bisey getir diye kus kus içim dışıma çıktı sonra hanım efendi hiç bişey yapmamış gibi güzel güzel uyuduinşallah bidaha tekrarı olmaz ayy teyzem hem anlatırdı son ay hep kusmus doğuma giderken bile
Nst kağıdın nasıl atsana bakalımGünaydın kızlar bn nst ye bağlandım hoca sancı görmüş tekrar istedi şuan ikincikere bağlandım bakalım ne çıkacak sonuç
evet benim yarım saat 45 dk kadar sürdü dakika tutmadım ama aralıkları baya kısa gibiydi 10 saniyeyi o anki acıyla sallamış olabilirimama sonra geçti kendiliğinden
Bu ilkiNst kağıdın nasıl atsana bakalım
37. Haftada 11aralikta zorunlu sezeryan dedi dr, 1kiz 1erkekYaz bebeğim eklerim
Ay bende çatalda bu kadın durum bildiriyor herhalde diye düşündümevet benim yarım saat 45 dk kadar sürdü dakika tutmadım ama aralıkları baya kısa gibiydi 10 saniyeyi o anki acıyla sallamış olabilirimama sonra geçti kendiliğinden
Ay bende çatalda bu kadın durum bildiriyor herhalde diye düşündümdoktorumla konuştumda 10 dakikada 1 olursa hemen gel doğum başlar dedi çünkü
o nasıl bir zaman mekan karmaşası
kırtasiyede vardır kuzumKızlar reelslerde hastane çantası hazırlarken hemşireye verilecek diye stickerlar yapıştırıyorlar ya nerden alınıyor bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?