2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
KK mesaisi yapıyorum geceleri
Yorum okuyayım derken son 1 ayımı uykusuz geçiyorum

Seni tebrik ediyorum tatlım
Ben enson böyle detaylı hazılrığı yazın tatile giderken tuttuğumuz yazlıkta ya fırın çalışmıyorsa diye düşünerek evden Airfray götürmüştüm.Ama 15 gün tatilde valizim bu kadar dolu değildi.

Doğum başlarken annenle halen gelene gidene kurabiyede mi yapsak kısmından sonra ben iptal koptum.
Benim doğum başladığında yanımdakiler kesin valizimi bile panikten evde unutur

Hahah bir de bu hastane ev arasi 3 km halim. Hastane 2 3 saat uzaklikta olsa ne hazirlayacagim kimbilir

Yaaa canım benim ne tatlıdır o şimdi, güle güle büyüt inşallah Amin canım amin inşallah

Evet +1 gece kaldiriyorlarmis. Normal 2 gece, sez 3 gece.
Fotografci istemedim. Esim girecek doguma o ceker yeter :) biraz toparlansinlar gorumcemin prof makinesi var, guzel foto ceker konseptli. En kucuk yigenine bir suru cekim yapmisti sepetler ortuler ile :)
2 refakatci kalabiliyorsa iyi bari. Ben de onu sormamisim hic. ben de birsey derlerse 2bebege tek kisi nasil baksin diye tuttururum diye dusunuyordum en kotu bizim doktor tatli cok seviyor annem kandirir onu

Günaydınn. Sancılarınız geçtimi benim baya sancım var sanki ya ? Sizin ki gibi 10 saniyede 1 değil ama 15 dakikada 1 felan. Sizin geçtiyse ne kadar süre sonra geçti?
evet benim yarım saat 45 dk kadar sürdü dakika tutmadım ama aralıkları baya kısa gibiydi 10 saniyeyi o anki acıyla sallamış olabilirim ama sonra geçti kendiliğinden

Kızlar bu bebeler daha çıkmadan canımıza okuyor dün gece uyurken bi anda yukarıya doğru geldi ya döndü ya mideme bi ayakları geldi anlayamadım midem bianda bulandı eşime bağırdım kalkamıyorum bana bi kova bisey getir diye kus kus içim dışıma çıktı sonra hanım efendi hiç bişey yapmamış gibi güzel güzel uyudu inşallah bidaha tekrarı olmaz ayy teyzem hem anlatırdı son ay hep kusmus doğuma giderken bile

Tansiyonunu ara ara ölç canim. Normalse seninki yaramazlik yapmistir dedigin gibi

kusmayı doğumdan önce bende duydum cok kişiden

evet benim yarım saat 45 dk kadar sürdü dakika tutmadım ama aralıkları baya kısa gibiydi 10 saniyeyi o anki acıyla sallamış olabilirim ama sonra geçti kendiliğinden
Ay bende çatalda bu kadın durum bildiriyor herhalde diye düşündüm doktorumla konuştumda 10 dakikada 1 olursa hemen gel doğum başlar dedi çünkü

yaa baya kötü olmuştum çünkü belimden karınıma doğru tam rahatlıyor sonra tekrar giriyor birde evde değildim işteydim yanımda da kimse yoktu stres yaptım iyice bir yandan da müşteriler geliyor :)
Ay bende çatalda bu kadın durum bildiriyor herhalde diye düşündüm doktorumla konuştumda 10 dakikada 1 olursa hemen gel doğum başlar dedi çünkü
o nasıl bir zaman mekan karmaşası

Kızlar reelslerde hastane çantası hazırlarken hemşireye verilecek diye stickerlar yapıştırıyorlar ya nerden alınıyor bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…