2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu da benim Nst kağıdım sürekli yüksek sancım çıktı doktorum adalatın dozunu artırdı anormallik hissedersen hemen gel dedi durdurmaya çalışıyoruz şuan gelmesini dedi. Boyu 44 cm kilosu da 2330. Suyu falan da iyiymiş buna da şükür ne diyeym hayırlısı olsun benim minik adam kuduruk çıktı

Eklentiler

• IMG_20231110_112010.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 65
Al bendende okadar

İkinci kağıdimda bu . Sancı düştü . Doktor gün ve saat fark etmeden sancı hissedersen kasık bölgende şiddetli olursa hemen gel dedi eğer perşembe gününe kadar bir şey olmazsa perşembe günü tekrar çağırdı bizim beyefendinin suyu iyi gelişimi iyi 34 haftada 2350 kilogram çıktı bakalım hakkımızda hayırlısı Bir 35 36 görseydik buna da şükür

Eklentiler

• IMG-20231110-WA0013.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 57
Sancinin düşmesine sevindim ben de 34.haftadaym seni çok iyi anlıyorum Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin biraz aceleci çıktı bunlar ama

Uzunuz uzunuz. Dr da normalden uzun olucak dedi. Aman saglikli olsun da hic gerisi muhim degil
Ani olarak kaldi kuculenlerde :) esimde dioki keseriz dedim yedin iyice kafayi
Hb den çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım ben eko mu ne öyle bir markayı ikilisi 50 lira.
En azından çıtçıtlı badiler ziyan olmaz onları kullanırsın. İlk kıyafeti diye organik morganik okadar heves ettin aldın al dene bence.
Kızlar hamileyken uyunmuyor ya geceleri, çocuk olunca hiç uyunmuyormuş haberiniz olsun buralar daha fena
Yaa sen her şeyi nasıl tatlı anlatıyorsun öyle
Hahah bir de bu hastane ev arasi 3 km halim. Hastane 2 3 saat uzaklikta olsa ne hazirlayacagim kimbilir
Ya temkinli insan en sevdiğim iyi yapmışsın. Sonradan eşine anlatmaya (deveye hendek atlatmaya) çalışmaktan iyidir

Sancinin düşmesine sevindim ben de 34.haftadaym seni çok iyi anlıyorum Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin biraz aceleci çıktı bunlar ama
Amin valla ya erken daha Allah hayırlısını nasip etsin ama erkenden gelipte o kuvozde hastanede ben evde olmak istemiyorum. Şöyle iki üç hafta daha dursa çok iyi olur

Sancin, sikintin yoksa birakman iyi olmustur tabi. Ozellikle nidicard beni mahvetmisti. Kafami kaldiramiyordum. Yatmaya devam mi ediyorsun
İlk 3 ayda nidicard kullanmıştım tansıyonum zaten düşük iyice düşürmüştü doktor o yuzden bıraktırmıştı tansiyon düşürücü etkisi var o ilaçın

beybi yapma etme kanımıza girme
Orda da kitaplar çok ucuz oluyor.
Ya aldığın kar öyle düşün.
Valla dün bimden danet 120 liraya kavurma aldım bugün 139 olmuş yuhhh dedim aklıma da gelmişti bayadır fiyatı artmıyor Stok yapsam diye.
Hatta Stok yapsam bankada 40 lira puan verecekti. 5 kavurmada tanesi 112 lira olacaktı
Şimdi 139 oldu reva mı yani

Ya tamam gereksiz bir şey almayalım paramızı boşa harcamayalım ama o kadar çok zam geliyor ki.
Oğlum bile iki haftada anne aldığım bisküvilere zam geldi diyor çocuk.
Daha geçen zam gelmişti. İki gün önce dedi anne yine zam geldi. Dedim bir iki güne marketler de bindirir kesin fiyatları.

Kızlar asperoks mavi güç ihtiyacı olan var ise bim'de 26 liraya düşmüş.

İsrail değil diye biliyorum. İsrail ise almayalım tabi.

Ay iyi yaa düzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…