- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.361
Kırtasiyeye gitmeye bile üşeniyorumkırtasiyede vardır kuzum
Aaa evet baya sancın varmış açılmaya falan baktı mı?Bu ilki
Kağıda yaz yaa ben öyle yaptım bide onun için uğraşamamKızlar reelslerde hastane çantası hazırlarken hemşireye verilecek diye stickerlar yapıştırıyorlar ya nerden alınıyor bilginiz var mı?
Yok tekrar nst deyim şuan çıksın onuda aticamAaa evet baya sancın varmış açılmaya falan baktı mı?
Aynen ben de kucuk cengelli igne ile tutturdum kagitlara yazipKağıda yaz yaa ben öyle yaptım bide onun için uğraşamam
Al bendende okadarBu da benim Nst kağıdım sürekli yüksek sancım çıktı doktorum adalatın dozunu artırdı anormallik hissedersen hemen gel dedi durdurmaya çalışıyoruz şuan gelmesini dedi. Boyu 44 cm kilosu da 2330. Suyu falan da iyiymiş buna da şükür ne diyeym hayırlısı olsun benim minik adam kuduruk çıktı
Sancinin düşmesine sevindim ben de 34.haftadaym seni çok iyi anlıyorum Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin biraz aceleci çıktı bunlar amaİkinci kağıdimda bu . Sancı düştü . Doktor gün ve saat fark etmeden sancı hissedersen kasık bölgende şiddetli olursa hemen gel dedi eğer perşembe gününe kadar bir şey olmazsa perşembe günü tekrar çağırdı bizim beyefendinin suyu iyi gelişimi iyi 34 haftada 2350 kilogram çıktı bakalım hakkımızda hayırlısı Bir 35 36 görseydik buna da şükür
Hb den çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım ben eko mu ne öyle bir markayı ikilisi 50 lira.Uzunuz uzunuz. Dr da normalden uzun olucak dedi. Aman saglikli olsun da hic gerisi muhim degil
Ani olarak kaldi kuculenlerde :) esimde dioki keseriz dedim yedin iyice kafayi
Yaa sen her şeyi nasıl tatlı anlatıyorsun öyleKızlar hamileyken uyunmuyor ya geceleri, çocuk olunca hiç uyunmuyormuşhaberiniz olsun buralar daha fena
Ya temkinli insan en sevdiğim iyi yapmışsın. Sonradan eşine anlatmaya (deveye hendek atlatmaya) çalışmaktan iyidirHahah bir de bu hastane ev arasi 3 km halim. Hastane 2 3 saat uzaklikta olsa ne hazirlayacagim kimbilir
Amin valla ya erken daha Allah hayırlısını nasip etsin ama erkenden gelipte o kuvozde hastanede ben evde olmak istemiyorum. Şöyle iki üç hafta daha dursa çok iyi olurSancinin düşmesine sevindim ben de 34.haftadaym seni çok iyi anlıyorum Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin biraz aceleci çıktı bunlar ama
Tansiyonumu günde 3 defa ölçüyorum 9-6 çoğunlukla yani 8-5 e düştüğü oluyor ama yukarı çıkmadı hiçTansiyonunu ara ara ölç canim. Normalse seninki yaramazlik yapmistir dedigin gibi
Banada 37. Haftamda 25 26 27 aralık sezeryan dedi o gune kadar gelmezlerse37. Haftada 11aralikta zorunlu sezeryan dedi dr, 1kiz 1erkek
İlk 3 ayda nidicard kullanmıştım tansıyonum zaten düşük iyice düşürmüştü doktor o yuzden bıraktırmıştı tansiyon düşürücü etkisi var o ilaçınSancin, sikintin yoksa birakman iyi olmustur tabi. Ozellikle nidicard beni mahvetmisti. Kafami kaldiramiyordum. Yatmaya devam mi ediyorsun
beybi yapma etme kanımıza girmeAmazon kasım indirimlerini 13-30 arası yapacakmış kızlar.
Orda da kitaplar çok ucuz oluyor.beybi yapma etme kanımıza girme
Ay iyi yaa düzelmişİkinci kağıdimda bu . Sancı düştü . Doktor gün ve saat fark etmeden sancı hissedersen kasık bölgende şiddetli olursa hemen gel dedi eğer perşembe gününe kadar bir şey olmazsa perşembe günü tekrar çağırdı bizim beyefendinin suyu iyi gelişimi iyi 34 haftada 2350 kilogram çıktı bakalım hakkımızda hayırlısı Bir 35 36 görseydik buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?