- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.381
Aynen yerli o sarısını mutfakta kullanıyorum misKızlar asperoks mavi güç ihtiyacı olan var ise bim'de 26 liraya düşmüş.
İsrail değil diye biliyorum. İsrail ise almayalım tabi.
Yok hastaneden daha yeni geldim eve bir bakacağım ilerleyen saatlerde kupon var mı diye yakaladığım an etiketleyeceğim buraya
Aynen ya şükür inşallah tekrar artmazAy iyi yaa düzelmiş
Solo yu biliyor musun?Aynen yerli o sarısını mutfakta kullanıyorum mis
Yaaa evet baya varmış inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı şekilde vaktinde gelirBu da benim Nst kağıdım sürekli yüksek sancım çıktı doktorum adalatın dozunu artırdı anormallik hissedersen hemen gel dedi durdurmaya çalışıyoruz şuan gelmesini dedi. Boyu 44 cm kilosu da 2330. Suyu falan da iyiymiş buna da şükür ne diyeym hayırlısı olsun benim minik adam kuduruk çıktı
Aynen zaten saçma sapan herşeye para veriyorumAynen ben de kucuk cengelli igne ile tutturdum kagitlara yazip
Ben kızıma hamileyken annemden aşure istemiştim. Aşure gününe denk gelmişti. Annem dedi ki ben sana hamileyken aşure yedim kustum kustum sonra doğuma gittim. Kadın bana aşure yapmadı ya.Kızlar bu bebeler daha çıkmadan canımıza okuyor dün gece uyurken bi anda yukarıya doğru geldi ya döndü ya mideme bi ayakları geldi anlayamadım midem bianda bulandı eşime bağırdım kalkamıyorum bana bi kova bisey getir diye kus kus içim dışıma çıktı sonra hanım efendi hiç bişey yapmamış gibi güzel güzel uyuduinşallah bidaha tekrarı olmaz ayy teyzem hem anlatırdı son ay hep kusmus doğuma giderken bile
Yaaa evet baya varmış inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı şekilde vaktinde gelirBu da benim Nst kağıdım sürekli yüksek sancım çıktı doktorum adalatın dozunu artırdı anormallik hissedersen hemen gel dedi durdurmaya çalışıyoruz şuan gelmesini dedi. Boyu 44 cm kilosu da 2330. Suyu falan da iyiymiş buna da şükür ne diyeym hayırlısı olsun benim minik adam kuduruk çıktı
Aynen zaten saçma sapan herşeye para veriyorumAynen ben de kucuk cengelli igne ile tutturdum kagitlara yazip
Geçmiş olsun canım. Hastane yorucu oluyor dinlen biraz.Yok hastaneden daha yeni geldim eve bir bakacağım ilerleyen saatlerde kupon var mı diye yakaladığım an etiketleyeceğim buraya
Biliyom da kullanmıyorum onuSolo yu biliyor musun?
Yaa bende düzenleyici almadım normal hayatta öyle düzenli bir insan değilim zatenYaaa evet baya varmış inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı şekilde vaktinde gelir
Aynen zaten saçma sapan herşeye para veriyorumben hemşireye verilecekleri düzenleyiciye değil buz dolabı poşetine koydum görünür zaten. Tabi isteyen alsın canım ben para harcamaktan bıktığı için almak istemiyorum bilgiler
Eve gelir gelmez ilk isim olduGeçmiş olsun canım. Hastane yorucu oluyor dinlen biraz.
Magnezyum varsa al mutlaka kasılmalarını rahatlatır.
Amin valla. İlk bebek mi senin?Eve gelir gelmez ilk isim olduteşekkür ederim canım umarım hepimiz zamanında yaparız doğumu
İsrail değil demi?Biliyom da kullanmıyorum onu
25 26 27 kasım diyecektiniz heralde iki hafta kalmış doğumunuza 35 haftalığım demiştinizBanada 37. Haftamda 25 26 27 aralık sezeryan dedi o gune kadar gelmezlerseneden zorunlu sezeryana alıyolar ki? 1 kız 1 erkek benımde
Evet İlkAmin valla. İlk bebek mi senin?
Maden suyu da varsa günde bir iki günde bir almaya çalış. Ben Beypazarı içiyorum.
Amin inşallahYaaa evet baya varmış inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı şekilde vaktinde gelir
Aynen zaten saçma sapan herşeye para veriyorumben hemşireye verilecekleri düzenleyiciye değil buz dolabı poşetine koydum görünür zaten. Tabi isteyen alsın canım ben para harcamaktan bıktığı için almak istemiyorum bilgiler
Ben de sade içemiyorum ama içine limon sıkınca bir tık içilebilir oluyor dene istersenEvet İlkevliliğimizin 3. Senesinde gelmek istedi beyefendi ya sade olanları asla içemiyorum meyveli de şekerli zaten şekerim var
Doktoru etiketlesene ya ben bulamadımNst kağıdın nasıl atsana bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?