2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaaa evet baya varmış inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı şekilde vaktinde gelir
Aynen ben de kucuk cengelli igne ile tutturdum kagitlara yazip
Aynen zaten saçma sapan herşeye para veriyorum ben hemşireye verilecekleri düzenleyiciye değil buz dolabı poşetine koydum görünür zaten. Tabi isteyen alsın canım ben para harcamaktan bıktığı için almak istemiyorum bilgiler

Ben kızıma hamileyken annemden aşure istemiştim. Aşure gününe denk gelmişti. Annem dedi ki ben sana hamileyken aşure yedim kustum kustum sonra doğuma gittim. Kadın bana aşure yapmadı ya.

Yaaa evet baya varmış inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı şekilde vaktinde gelir
Aynen ben de kucuk cengelli igne ile tutturdum kagitlara yazip
Aynen zaten saçma sapan herşeye para veriyorum ben hemşireye verilecekleri düzenleyiciye değil buz dolabı poşetine koydum görünür zaten. Tabi isteyen alsın canım ben para harcamaktan bıktığı için almak istemiyorum bişiler

Yok hastaneden daha yeni geldim eve bir bakacağım ilerleyen saatlerde kupon var mı diye yakaladığım an etiketleyeceğim buraya
Geçmiş olsun canım. Hastane yorucu oluyor dinlen biraz.
Magnezyum varsa al mutlaka kasılmalarını rahatlatır.

Yaa bende düzenleyici almadım normal hayatta öyle düzenli bir insan değilim zaten
Kıyafetleri takım takım yapıp hepsini grup grup buzdolabı poşetine koydum
Ablam dedi ne kadar az eşya o kadar kolay ev o kadar kolay düzen
Yapana saygım sonsuz becerikli insanlar miss gibi yapar ama ben alsam evde kalabalık olur anca

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…