- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.401
Canım ilk sayfaya git üç noktaya tıkla . Orda kim kaç mesaj atmış yazıyor bakBu gruba bir şey oldu bakın çok az konuşuyosunuz hiç alışık değilimm
Mavisinin kokusunu hiç sevmiyorum yaAynen yerli o sarısını mutfakta kullanıyorum mis
Normalde yetişemiyodum şimdi yeniliyorum sayfayı anca 1 sayfa konuşulmuşCanım ilk sayfaya git üç noktaya tıkla . Orda kim kaç mesaj atmış yazıyor bak
Kız Papia familya Türk markası ya zaten familya daha uygun hatta hayat kimyanın onlardaİsrail değil demi?
Alman vs sanki öyle yazıyor. Ben bambu olanı aldım güzel çıktı tavsiye ederim. Papia dan sonra kalite farkı aratmadı.
Solo Eczacıbaşı’nın ıslandığı an eriyo o yüzden almıyorum familia kullanıyorum hep hem daha kalın daha uygunİsrail değil demi?
Alman vs sanki öyle yazıyor. Ben bambu olanı aldım güzel çıktı tavsiye ederim. Papia dan sonra kalite farkı aratmadı.
Son haftaların verdiği sakinlik artık doğumlar başladıNormalde yetişemiyodum şimdi yeniliyorum sayfayı anca 1 sayfa konuşulmuş
O nasıl oluyo kızBenim oğlan hareket ettikçe çıt çıt sesler gelmeye başladın’oluyo acep içerde
Sarısı güzel ama hele de cam ocağın varsa miss gibi parlatırMavisinin kokusunu hiç sevmiyorum ya
Ben aile hekimiyim. Ama 3 sene acil tecrübem de mevcut pratisyenken. O yüzden her ne kadar koruyucu hekimlik yapsam da bir yanım hep acilci :) Aslında sizin gruptan değilim. Bir mesaj ararken sizin gruba denk geldim :)Aramızda hekim olması ne kadar güzelbranşınız ne acaba ?
Asperos harici sana önerim.Kızlar asperoks mavi güç ihtiyacı olan var ise bim'de 26 liraya düşmüş.
İsrail değil diye biliyorum. İsrail ise almayalım tabi.
Ne verirsen elinle o gelir seninle demişlerNormalde yetişemiyodum şimdi yeniliyorum sayfayı anca 1 sayfa konuşulmuş
Nazara geldik.Bu gruba bir şey oldu bakın çok az konuşuyosunuz hiç alışık değilimm
Bence sitede sorun var aşırı kasıyor benim artık. İki saat açılsın diye bekliyorum ondan hiç giresim gelmiyo.Nazara geldik.
Yada şuan kasım indirimleri peşinde herkes
İndirimler bitsin normale döneriz
Yook yok hissetme öyle benimki zorunlu planli sezeryan, bir onceki dogumumda plasenta ile ilgili bir durum oldu o yuzden riskli gebelik grubundayim, bebek kanala yerlesmeden eski kesi yerine zarar gelmeden alacak doktorum. Oda 37+3 e mi ne denk geliyor galiba. Zaten suan gelisim olarak 2hafta önde aylardir oyle ilerliyor o yuzden sorun olmadan atlatirim inşallah...Benim de sat 14 mart ama bizim doğum Aralık sonuna doğrugerçi benim geç yumurtlamaydı 1 hafta hep gerilik durumu vardı haftasına göre. Bu kadar fark olması normal mi? Ben benimki içerde unutulmuş gibi hissettim panikleyiverdim bir anda
Evettt son 2-3 gündür ya herkesin hazirligi hizlandi vakit azaldı bencede suskunluk hakim grupta :) bide alacaklarimiz vs flnda bitti onun muhabbetide cok dönüyordu haliyleBu gruba bir şey oldu bakın çok az konuşuyosunuz hiç alışık değilimm
4 numara bez mi alsam yoksa kendime mi bir şeyler alsam derdindeyim gerçekten mağazaları didik didik ediyorum kaç gündürNazara geldik.
Yada şuan kasım indirimleri peşinde herkes
İndirimler bitsin normale döneriz
Benimde bot alasım var ama beden değişimi olur mu kestiremiyorum ya.4 numara bez mi alsam yoksa kendime mi bir şeyler alsam derdindeyim gerçekten mağazaları didik didik ediyorum kaç gündür
Benim ayağım bir numara büyüdü o yüzden bende bilemiyorum anca favoriye ekliyorumBenimde bot alasım var ama beden değişimi olur mu kestiremiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?