2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İsrail değil demi?
Alman vs sanki öyle yazıyor. Ben bambu olanı aldım güzel çıktı tavsiye ederim. Papia dan sonra kalite farkı aratmadı.
Solo Eczacıbaşı’nın ıslandığı an eriyo o yüzden almıyorum familia kullanıyorum hep hem daha kalın daha uygun

Aramızda hekim olması ne kadar güzel branşınız ne acaba ?
Ben aile hekimiyim. Ama 3 sene acil tecrübem de mevcut pratisyenken. O yüzden her ne kadar koruyucu hekimlik yapsam da bir yanım hep acilci :) Aslında sizin gruptan değilim. Bir mesaj ararken sizin gruba denk geldim :)

Kızlar asperoks mavi güç ihtiyacı olan var ise bim'de 26 liraya düşmüş.

İsrail değil diye biliyorum. İsrail ise almayalım tabi.
Asperos harici sana önerim.

Selsil PAK sprey çok iyi. Kreç -yağ lekelerinde ben çok memnun kaldım.​

Geçen gün annem bütün mutfak dolabımı onunla sildi. Aspersolar geride yapış yapış bir iz ırakıyordu bu çok güzelmiş dedi bayıldı. Evdeki yedek selsilide aldı öyle gitti evine bence marketlerde görürsen bir dene şans ver derim.
Fiyatıda genel 25-35 TL arası oluyor aklında olsun

Nazara geldik.
Yada şuan kasım indirimleri peşinde herkes
İndirimler bitsin normale döneriz
Bence sitede sorun var aşırı kasıyor benim artık. İki saat açılsın diye bekliyorum ondan hiç giresim gelmiyo.

Yook yok hissetme öyle benimki zorunlu planli sezeryan, bir onceki dogumumda plasenta ile ilgili bir durum oldu o yuzden riskli gebelik grubundayim, bebek kanala yerlesmeden eski kesi yerine zarar gelmeden alacak doktorum. Oda 37+3 e mi ne denk geliyor galiba. Zaten suan gelisim olarak 2hafta önde aylardir oyle ilerliyor o yuzden sorun olmadan atlatirim inşallah...
Bu gruba bir şey oldu bakın çok az konuşuyosunuz hiç alışık değilimm
Evettt son 2-3 gündür ya herkesin hazirligi hizlandi vakit azaldı bencede suskunluk hakim grupta :) bide alacaklarimiz vs flnda bitti onun muhabbetide cok dönüyordu haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…