2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

BEnce grubu şenlendirmek için konu seçelim

** Eşinden Dertliler

** KV'dn Dertliler

**KP'den dertliler

** Görümce-Elti madurları

offf varya akşamına 100K olur bizim grubun yorumları

Bu çağrım tüm aralalık analarına

O nasıl oluyo kız ses geliyo derken
Baya çıt diye ses geliyor içerden hani böyle uzun süre aynı pozisyonda oturursun da kalkarken dizlerinden gelir ya çıt diye ses kireçleme gibi o içerden geliyor baya tekme attığı yerden özellikle minicik bir çıt hem de

Bence sitede sorun var aşırı kasıyor benim artık. İki saat açılsın diye bekliyorum ondan hiç giresim gelmiyo.
Ben de alintiliyorum cevap vermek icin sobra yazarken klavye kaboluyor cikmiyor. Sayfayi yeniliyorum ama duzelmiyor bazen. Sıkılıp kapatiyorum. Size de oluyor mu?
Bana sabah kalkarken oluyor legen kemigimi mi nedir bilmiyorum ama baya cit sesi geliyor kalkarken

Az önce kargocu geldi ebebek poşeti getirdiğinden sanırım abla çocuk uyuyordur diye zile basmadım evde misin diyo içimden ay dedim ne düşünceliiii ama evde elektrikler yoktu dur dedim elektrikler yok ben aşağı iniyorum hâlâ yok abla yorulma sen ip varsa ip salla diyo bana

Yere otursam kalkarken dizlerim cit diyor. Bu kadar agirligi tasimak zor tabi

Mayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı
Bu teorinin mantigi erkek spermlerin hizli, disi spermlerin dayanikli olmasina dayaniyor. Yumurta hazir ve catlamisken iliski olursa genelde hizli olan kazanir :) ama yumurta daha catlamamissa, spermler 2 3 gun cevresinde yasar, dayanikli olan kazanir :) olasilik olarak soyledigin yuksek ama tabi ki kismet :)

Evet öyleymiş benim de 2 3 gün önce oldu ama merak ediyorum tutan var mı kısmet tabi ama insan bi merak ediyor

Ay cok şükür konusmaların sonuna gelebildim kızlar ben bugün rapor aldım haftaya 32 olcam ama rapor 32+4 e kadar. Sıkıntı olur mu 32+0da doğum izni başlayacak zaten diğer rapor otomatik iptal olur diye düşündüm

Yaa. Yaranı deşer gibi olduysam, düşencesizlik yaptıysam özür dilerim. Tarih olarak senin gene erken olmuyormuş o zaman. Bizim hep 1 hafta geç yumurtlamadan gerilik var onda da her hafta sınırdan giriyoruz “normal” denmesine. En son 2 hafta önce gittim onda da 1450 gr dı öyle düşün. Şu an max 2 kilodur o da o kadar olduysa yani. Biz şu anda da 33+3 le uyumluyuz. Senin gene gelişimi falan güzelmiş. Önde olması çok güzel bir +. Gene sağlıcakla gelir muhtemelen yavrucak Allah yardımcın olsun kuzum benim. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıcakla al inşallah kucağına yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…