- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.421
Yook yok hissetme öyle benimki zorunlu planli sezeryan, bir onceki dogumumda plasenta ile ilgili bir durum oldu o yuzden riskli gebelik grubundayim, bebek kanala yerlesmeden eski kesi yerine zarar gelmeden alacak doktorum. Oda 37+3 e mi ne denk geliyor galiba. Zaten suan gelisim olarak 2hafta önde aylardir oyle ilerliyor o yuzden sorun olmadan atlatirim inşallah...
Evettt son 2-3 gündür ya herkesin hazirligi hizlandi vakit azaldı bencede suskunluk hakim grupta :) bide alacaklarimiz vs flnda bitti onun muhabbetide cok dönüyordu haliyle
Ben aylardır kendime birşey almadım galiba4 numara bez mi alsam yoksa kendime mi bir şeyler alsam derdindeyim gerçekten mağazaları didik didik ediyorum kaç gündür
Bende dün bir hırka aldım geldim başka ne alsam bilemedim çünküBen aylardır kendime birşey almadım galiba
Benim oyum 4 numara bezden yana
Baya çıt diye ses geliyor içerden hani böyle uzun süre aynı pozisyonda oturursun da kalkarken dizlerinden gelir ya çıt diye ses kireçleme gibi o içerden geliyor baya tekme attığı yerden özellikle minicik bir çıt hem deO nasıl oluyo kızses geliyo derken
En son gecen ay oversize 2 sweat, 1 kazak aldim. Cunku evdekinkiyafetlerime sigamiyorumBende dün bir hırka aldım geldim başka ne alsam bilemedim çünkü
Ben de alintiliyorum cevap vermek icin sobra yazarken klavye kaboluyor cikmiyor. Sayfayi yeniliyorum ama duzelmiyor bazen. Sıkılıp kapatiyorum. Size de oluyor mu?Bence sitede sorun var aşırı kasıyor benim artık. İki saat açılsın diye bekliyorum ondan hiç giresim gelmiyo.
Bana sabah kalkarken oluyor legen kemigimi mi nedir bilmiyorum ama baya cit sesi geliyor kalkarkenBaya çıt diye ses geliyor içerden hani böyle uzun süre aynı pozisyonda oturursun da kalkarken dizlerinden gelir ya çıt diye ses kireçleme gibi o içerden geliyor baya tekme attığı yerden özellikle minicik bir çıt hem de
Ovulasyonla takip edip 2 gunde bir iliskinolduug icin hangisinde tuttugunu bilemiyorumMayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı
Hadi ya benim tek ilişkide tuttu o da yumurtlama öncesiydi çatlıyorum şuan meraktanOvulasyonla takip edip 2 gunde bir iliskinolduug icin hangisinde tuttugunu bilemiyorumama oglum olacak
Yere otursam kalkarken dizlerim cit diyor. Bu kadar agirligi tasimak zor tabiBen de alintiliyorum cevap vermek icin sobra yazarken klavye kaboluyor cikmiyor. Sayfayi yeniliyorum ama duzelmiyor bazen. Sıkılıp kapatiyorum. Size de oluyor mu?
Bana sabah kalkarken oluyor legen kemigimi mi nedir bilmiyorum ama baya cit sesi geliyor kalkarken
Bu teorinin mantigi erkek spermlerin hizli, disi spermlerin dayanikli olmasina dayaniyor. Yumurta hazir ve catlamisken iliski olursa genelde hizli olan kazanir :) ama yumurta daha catlamamissa, spermler 2 3 gun cevresinde yasar, dayanikli olan kazanir :) olasilik olarak soyledigin yuksek ama tabi ki kismet :)Mayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı
Evet öyleymiş benim de 2 3 gün önce oldu ama merak ediyorum tutan var mı kısmet tabi ama insan bi merak ediyorBu teorinin mantigi erkek spermlerin hizli, disi spermlerin dayanikli olmasina dayaniyor. Yumurta hazir ve catlamisken iliski olursa genelde hizli olan kazanir :) ama yumurta daha catlamamissa, spermler 2 3 gun cevresinde yasar, dayanikli olan kazanir :) olasilik olarak soyledigin yuksek ama tabi ki kismet :)
Yaa. Yaranı deşer gibi olduysam, düşencesizlik yaptıysam özür dilerim. Tarih olarak senin gene erken olmuyormuş o zaman. Bizim hep 1 hafta geç yumurtlamadan gerilik var onda da her hafta sınırdan giriyoruz “normal” denmesine. En son 2 hafta önce gittim onda da 1450 gr dı öyle düşün. Şu an max 2 kilodur o da o kadar olduysa yani. Biz şu anda da 33+3 le uyumluyuz. Senin gene gelişimi falan güzelmiş. Önde olması çok güzel bir +. Gene sağlıcakla gelir muhtemelen yavrucakYook yok hissetme öyle benimki zorunlu planli sezeryan, bir onceki dogumumda plasenta ile ilgili bir durum oldu o yuzden riskli gebelik grubundayim, bebek kanala yerlesmeden eski kesi yerine zarar gelmeden alacak doktorum. Oda 37+3 e mi ne denk geliyor galiba. Zaten suan gelisim olarak 2hafta önde aylardir oyle ilerliyor o yuzden sorun olmadan atlatirim inşallah...
Evettt son 2-3 gündür ya herkesin hazirligi hizlandi vakit azaldı bencede suskunluk hakim grupta :) bide alacaklarimiz vs flnda bitti onun muhabbetide cok dönüyordu haliyle
Nasipte ne varsa o oluyor açıkcasıMayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı
Öyle tabi sadece bu teori tutuyor mu onu merak ettim cinsiyet öğrenene kadar vakit geçiriyorum işteNasipte ne varsa o oluyor açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?