2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benimde 14 mart 19 aralık görünüyor tahmini doğum tarihi

Ben aile hekimiyim. Ama 3 sene acil tecrübem de mevcut pratisyenken. O yüzden her ne kadar koruyucu hekimlik yapsam da bir yanım hep acilci :) Aslında sizin gruptan değilim. Bir mesaj ararken sizin gruba denk geldim :)
Sadece merakımdan soruyorum. Aile hekimiyseniz eğer daha öncesinde bir ton gebelik testi yapıp hamilemiyim diye burda sormuşsunuz üstelik adetinizde gecikmiş neden hemen kan vermediniz bi doktor olarak?
Sonrasında forumda açtığınız konudaki yorumlara 10 gün geçsin öyle gidip aile hekimimde kan vericem yazmışsınız. Buda bana çok manidar geldi zaten bunun mevcut olduğu bir ortamda işinizi icra ediyorsunuz ?
Son olarak doktor olduğunuza emin misiniz? Yoksa doktorculukmu oynamak istediniz?
Dr Ayşe Özkiraz ile bi akrabalığınız varmı? Dünden beri cevap vermiyeyim diyorum ama maşallah işi ilerlettiniz aklımızda soru işareti kalmasın o halde dedim.

Evet öyleymiş benim de 2 3 gün önce oldu ama merak ediyorum tutan var mı kısmet tabi ama insan bi merak ediyor
Maalesef hamileligim 6. Tup bebek denemde oldugu icin deneme sansim olmadi :)
Ama soyle uzucu bir haberim var, doktorun cinsiyet gorup soylese bile %100 olmuyor. 22 23. Haftalarda degisiveriyor :)
Genetik test yaptirirsan o zaman 12. Haftada kesin ogrenirsin.

Çapanın gururu

Ay evet evet. Benim de öyle. Bir de geç yumurtlama. 26 aralık hepten ay iyi bari çocuğum içerde unutulmamış rahatladım yalnız değilmişim
Haha yok yok normal. Bakalım ne zaman doğuracağız orası Allah kerim

Kızlar kontrolden geldim yine sancılar var rahim ağzında yumuşama doktorum tekrar her an doğum olabilir dedi diğer kontrol haftaya cuma. Dün pek giremedim yelek bere yapıyordum bebişe artık ağrılarım da arttı. Herkeste olduğu gibi uyku düzenim yok zaten buraya herhalde daha buraya fazla giremem önceki enerjim yok

Benim raporum da 32+1 e kadardi. Raporumu 32 haftalik olarak verdi doktor. Problem olmadi

Hadi ya benim tek ilişkide tuttu o da yumurtlama öncesiydi çatlıyorum şuan meraktan
Ovulasyon olmadan yumurtlama gununu hesaplamak da zor. Benim uygulamalardaki gibi 14. Gunde olmuyor yumurtlamam mesela.10-11. Gun filan olmustu yumurtlamam

11 senelik evliligin sonunda hicbirinden dertlenmemeyi asiladim kendime allah var hicde zararli insan degiller herbiri ama oluyordu sorunlar
Kendimle mutlu olmayi basarinca,pamuk gibi oluyor insan:))) ama gecmis konularda okurken cok uzulup hayret ettigim yazismalar oldu kayinvalideyle sıkıntısı olanlarin fln allah yardimcisi olsun

Yok yok şükür doğum sureci sıkıntılı gecsede mutlu sonla bitti saglikla dogurdum. Bu sefer ayni sikintiyi yaşamıyorum ama tamamen tedbir alarak ilerliyoruz oyle olunca icim rahat . Tabi bi nebze gerginlik var, dogumdan 1gun once gidecegim olasi durumlar icin gereken kan takviyelerimi fln ayarlayacagim o biraz geriyor beni ama kendimi guvende hissediyorum doktorumla. 4 aydir falan hep 2hfta onde gidiyoruz biz son kontrolde tam 34haftalikti 2500gr ölçüldü haftalık 250 gr aliyor ortalama doguma kadar 3.250 fln olur diye tahmin ediyorum 39 haftayi fln bekleyecek olsak herhalde 4kilo olurmu bilmem. Hâlbuki kizlarimin ikiside 38+4de dogdu biri3.100 digeri3.200 gr dogdu cok toplu olmuyorlar ama bu erkek cinsiyet degisik diye mi artik neden bilemem hep önde gidiyor

Hayirlisiyla gelsin insallah bebegin canim. Insallah bekler 1 hafta daha

çalışamaz raporunu tam 32+0 da almak zorunda değilsin canım ben 32+5 de aldım mesela

Allah cezasını vermesin onun bi döküldü halıma daha zor arındırdım ama muslukları cidden mükemmel parlatıyo bide kireçlenmeyi geciktiriyor

Gerçekten mi ben söyler söylemez bir sürü şey alırım diyordum hayırlı oksun bu arada sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…