- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.441
Benimde 14 mart 19 aralık görünüyor tahmini doğum tarihiBenim de sat 14 mart ama bizim doğum Aralık sonuna doğrugerçi benim geç yumurtlamaydı 1 hafta hep gerilik durumu vardı haftasına göre. Bu kadar fark olması normal mi? Ben benimki içerde unutulmuş gibi hissettim panikleyiverdim bir anda
Sadece merakımdan soruyorum. Aile hekimiyseniz eğer daha öncesinde bir ton gebelik testi yapıp hamilemiyim diye burda sormuşsunuz üstelik adetinizde gecikmiş neden hemen kan vermediniz bi doktor olarak?Ben aile hekimiyim. Ama 3 sene acil tecrübem de mevcut pratisyenken. O yüzden her ne kadar koruyucu hekimlik yapsam da bir yanım hep acilci :) Aslında sizin gruptan değilim. Bir mesaj ararken sizin gruba denk geldim :)
Maalesef hamileligim 6. Tup bebek denemde oldugu icin deneme sansim olmadi :)Evet öyleymiş benim de 2 3 gün önce oldu ama merak ediyorum tutan var mı kısmet tabi ama insan bi merak ediyor
Çapanın gururuSadece merakımdan soruyorum. Aile hekimiyseniz eğer daha öncesinde bir ton gebelik testi yapıp hamilemiyim diye burda sormuşsunuz üstelik adetinizde gecikmiş neden hemen kan vermediniz bi doktor olarak?
Sonrasında forumda açtığınız konudaki yorumlara 10 gün geçsin öyle gidip aile hekimimde kan vericem yazmışsınız. Buda bana çok manidar geldi zaten bunun mevcut olduğu bir ortamda işinizi icra ediyorsunuz ?
Son olarak doktor olduğunuza emin misiniz? Yoksa doktorculukmu oynamak istediniz? Dünden beri cevap vermiyeyim diyorum ama maşallah işi ilerlettiniz aklımızda soru işareti kalmasın o halde dedim.
bende yatınca daha cok yoruluyorum sanki dinlenmek yerine her yerim ağrıyor dediğin gibiBir de hepimizde ağrılar başladı sanki tümm vücudum ağrıyor böyle birinden dayak yemişim de ertesi güne uyanmışım gibi kalkıyorum
Ay evet evet. Benim de öyle. Bir de geç yumurtlama. 26 aralık heptenBenimde 14 mart 19 aralık görünüyor tahmini doğum tarihi
ben eşimin kıyafetlerine dadandım arada kendikilerimi de giyeyim diyorum ama winne the pooh gibi oluyorEn son gecen ay oversize 2 sweat, 1 kazak aldim. Cunku evdekinkiyafetlerime sigamiyorum
Haha yok yok normal. Bakalım ne zaman doğuracağız orası Allah kerimAy evet evet. Benim de öyle. Bir de geç yumurtlama. 26 aralık heptenay iyi bari çocuğum içerde unutulmamış rahatladım yalnız değilmişim
Benim raporum da 32+1 e kadardi. Raporumu 32 haftalik olarak verdi doktor. Problem olmadiAy cok şükür konusmaların sonuna gelebildimkızlar ben bugün rapor aldım haftaya 32 olcam ama rapor 32+4 e kadar. Sıkıntı olur mu 32+0da doğum izni başlayacak zaten diğer rapor otomatik iptal olur diye düşündüm
Aynen öyle. Hayırlısıyla sağlıklıca doğsunlar da bebikler ne zaman isterlerse gelsinlerHaha yok yok normal. Bakalım ne zaman doğuracağız orası Allah kerim
Ovulasyon olmadan yumurtlama gununu hesaplamak da zor. Benim uygulamalardaki gibi 14. Gunde olmuyor yumurtlamam mesela.10-11. Gun filan olmustu yumurtlamamHadi ya benim tek ilişkide tuttu o da yumurtlama öncesiydi çatlıyorum şuan meraktan
11 senelik evliligin sonunda hicbirinden dertlenmemeyi asiladim kendime allah var hicde zararli insan degiller herbiri ama oluyordu sorunlarBEnce grubu şenlendirmek için konu seçelim
** Eşinden Dertliler
** KV'dn Dertliler
**KP'den dertliler
** Görümce-Elti madurları
offf varya akşamına 100K olur bizim grubun yorumları
Bu çağrım tüm aralalık analarına
Yok yok şükür doğum sureci sıkıntılı gecsede mutlu sonla bitti saglikla dogurdum. Bu sefer ayni sikintiyi yaşamıyorum ama tamamen tedbir alarak ilerliyoruz oyle olunca icim rahat . Tabi bi nebze gerginlik var, dogumdan 1gun once gidecegim olasi durumlar icin gereken kan takviyelerimi fln ayarlayacagim o biraz geriyor beni ama kendimi guvende hissediyorum doktorumla. 4 aydir falan hep 2hfta onde gidiyoruz biz son kontrolde tam 34haftalikti 2500gr ölçüldü haftalık 250 gr aliyor ortalama doguma kadar 3.250 fln olur diye tahmin ediyorum 39 haftayi fln bekleyecek olsak herhalde 4kilo olurmu bilmem. Hâlbuki kizlarimin ikiside 38+4de dogdu biri3.100 digeri3.200 gr dogdu cok toplu olmuyorlar ama bu erkek cinsiyet degisik diye mi artik neden bilemem hep önde gidiyorYaa. Yaranı deşer gibi olduysam, düşencesizlik yaptıysam özür dilerim. Tarih olarak senin gene erken olmuyormuş o zaman. Bizim hep 1 hafta geç yumurtlamadan gerilik var onda da her hafta sınırdan giriyoruz “normal” denmesine. En son 2 hafta önce gittim onda da 1450 gr dı öyle düşün. Şu an max 2 kilodur o da o kadar olduysa yani. Biz şu anda da 33+3 le uyumluyuz. Senin gene gelişimi falan güzelmiş. Önde olması çok güzel bir +. Gene sağlıcakla gelir muhtemelen yavrucakAllah yardımcın olsun kuzum benim. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıcakla al inşallah kucağına yavrunu
Hayirlisiyla gelsin insallah bebegin canim. Insallah bekler 1 hafta dahaKızlar kontrolden geldim yine sancılar var rahim ağzında yumuşama doktorum tekrar her an doğum olabilir dedi diğer kontrol haftaya cuma. Dün pek giremedim yelek bere yapıyordum bebişe artık ağrılarım da arttı. Herkeste olduğu gibi uyku düzenim yok zaten buraya herhalde daha buraya fazla giremem önceki enerjim yok
çalışamaz raporunu tam 32+0 da almak zorunda değilsin canım ben 32+5 de aldım meselaAy cok şükür konusmaların sonuna gelebildimkızlar ben bugün rapor aldım haftaya 32 olcam ama rapor 32+4 e kadar. Sıkıntı olur mu 32+0da doğum izni başlayacak zaten diğer rapor otomatik iptal olur diye düşündüm
Allah cezasını vermesin onunAsperos harici sana önerim.
Selsil PAK sprey çok iyi. Kreç -yağ lekelerinde ben çok memnun kaldım.
Geçen gün annem bütün mutfak dolabımı onunla sildi. Aspersolar geride yapış yapış bir iz ırakıyordu bu çok güzelmiş dedi bayıldı. Evdeki yedek selsilide aldı öyle gitti evine bence marketlerde görürsen bir dene şans ver derim.
Fiyatıda genel 25-35 TL arası oluyor aklında olsun
Gerçekten miMaalesef hamileligim 6. Tup bebek denemde oldugu icin deneme sansim olmadi :)
Ama soyle uzucu bir haberim var, doktorun cinsiyet gorup soylese bile %100 olmuyor. 22 23. Haftalarda degisiveriyor :)
Genetik test yaptirirsan o zaman 12. Haftada kesin ogrenirsin.
Benim de öyle olmuştu akıntıdan anlıyordum ben deOvulasyon olmadan yumurtlama gununu hesaplamak da zor. Benim uygulamalardaki gibi 14. Gunde olmuyor yumurtlamam mesela.10-11. Gun filan olmustu yumurtlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?