- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.461
Bende pijama takımı aldım doğum sonrası için. Geçen bir tane kabana aşık oldum işte öyle bakıştık 4bin₺ olduğu için ve de doğum yapacağım için uzaktan uzağa ağlaştık kavuşamıyoruz diye öyle yaniBen aylardır kendime birşey almadım galiba
Benim oyum 4 numara bezden yana
Bu bebislere ne oldu bu ara anlamadım gerçekten İnşallah bekler bebişin biraz dahaKızlar kontrolden geldim yine sancılar var rahim ağzında yumuşama doktorum tekrar her an doğum olabilir dedi diğer kontrol haftaya cuma. Dün pek giremedim yelek bere yapıyordum bebişe artık ağrılarım da arttı. Herkeste olduğu gibi uyku düzenim yok zaten buraya herhalde daha buraya fazla giremem önceki enerjim yok
Sen resimini mi değiştin isim tanıdık profil yabancıBir de hepimizde ağrılar başladı sanki tümm vücudum ağrıyor böyle birinden dayak yemişim de ertesi güne uyanmışım gibi kalkıyorum
Benim pkos olduğu için bende tuhaf yumurtlamalar oluyordu mesela. Bazen ayın sonunda bazen ayın ortasında falan gerçi yumurtam büyümeme sorunu da vardı o yüzden tüp bebekle hamile kaldım şükürOvulasyon olmadan yumurtlama gununu hesaplamak da zor. Benim uygulamalardaki gibi 14. Gunde olmuyor yumurtlamam mesela.10-11. Gun filan olmustu yumurtlamam
Kız haftası değilse hiç erken gelecek vs diye moralini falan bozma. Benim 27.haftamdan beri sancılarım, yumusamam ve açılmalarım var. Ben de başlarda çok panikledim ettim erkenden her şeyini ayarlamaya çalıştım bir yalpaladım falan ama bunlar olsa da normal gidiyor kaç haftadır. Sen gene hazırlığını yap , vaktiyse falan hele kesinlikle yap ama normalden önce dedilerse çok da kafana takma. Erken doğum vs diyip stresine girme yani. Moral de çok etkiliyor insanı. İlk dediklerinde ben de hep enerjim bitmiş, evden çıkmaya hali olmayan vs biriydim de sonradan kafamda bir şeyleri dizginledim. Sonrasında rahatlayıp yoluma baktım. Onun için diyorum. Evet hazırlığını yap ama erken doğum olacak vs diyerekten değil de, iyice ağırlaşmadan şunu da aradan çıkartayım düşüncesiyle yap mesela. Modunu, moralini yüksek tut. Sıkma canını. 6 haftadır bende açılma, yumusama falan hepsi var ama bütün hazırlığımı yapıp hiçbir şey yokmuş gibi takılıyorumKızlar kontrolden geldim yine sancılar var rahim ağzında yumuşama doktorum tekrar her an doğum olabilir dedi diğer kontrol haftaya cuma. Dün pek giremedim yelek bere yapıyordum bebişe artık ağrılarım da arttı. Herkeste olduğu gibi uyku düzenim yok zaten buraya herhalde daha buraya fazla giremem önceki enerjim yok
Nazardır canımm oAllah cezasını vermesin onunbi döküldü halıma daha zor arındırdım ama muslukları cidden mükemmel parlatıyo bide kireçlenmeyi geciktiriyor
Güzel şeyler hep pahalı bide tesettür ürünleri daha pahalı oluyor. Bende şimdi göbek önde falan diye mont falan almadım. Pantalonlarım sığmıyor diye bir tane pantolon aldım 2 tane de gömlek yıkayıp yıkayıp giyiyorumBende pijama takımı aldım doğum sonrası için. Geçen bir tane kabana aşık oldum işte öyle bakıştık 4bin₺ olduğu için ve de doğum yapacağım için uzaktan uzağa ağlaştık kavuşamıyoruz diye öyle yaniduygusal bir andı
Uzun zamandır benimde bağlantım yok eviriyorum çeviriyorum kendimi aylardır bişey göremiyorumBenim ki 1 ay önceden haber verdi şu gün çatı muayenesi yaparız diye.
Yaaa bana oraya ulaşamıyor olmak çok duygusal ve komik geliyortek değilimdir herhalde
Tahminimce benimki önce olmuş olabilir cinsiyetimiz erkekMayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı
Ne bunu nasıl söylersinNazardır canımm o
Ama mutfak dolaplarında da çok başarılı sprey olan.
Ben katı kıvamda olanı çok kulanışlı bulmadım açıkcası
Bende aynı hamileliğin başında bi tane pantolon aldım yıkayı onu giyiyorumGüzel şeyler hep pahalı bide tesettür ürünleri daha pahalı oluyor. Bende şimdi göbek önde falan diye mont falan almadım. Pantalonlarım sığmıyor diye bir tane pantolon aldım 2 tane de gömlek yıkayıp yıkayıp giyiyorum
Daha önce de gecikmelerim oldu, ne kadar kan versem de sonuç hep negatif çıktı. İnsan çalıştığı yerde sürekli gebelik için kan vermek istemiyor haliyle. Her zaman kan verdiğim için evde hiç gebelik testi yapmamıştım. O yüzden netlik olsun diye kan için 10 gün bekledim. Aile hekimime gidicem dememin sebebi burada hekim olduğumu paylaşmak istemememdi. Bhcg pozitif beklerken negatif gelmesi ne kadar üzücü tahmin edebiliyor musunuz? Eski mesajlarıma kadar indiyseniz bebeğimin ilk dönemlerinin riskli olduğunu da görmüşsünüzdür. Benim gibi bu durumu yaşayan insanlar var mı diye burada devam ettim. Daha önce kadınlar kulübüne üye olacak bir konum yoktu. Doktorum diye her şeyi bilmek, geleceği öngörmek gibi bir yeteneğim yok. Burada benimle benzer şeyler yaşayan insanları gördüm. Sonra aya göre anne grubunu keşfettim. Kafama takılan şeyleri yazmak, okumak bana iyi geldi. Sürekli bilimsel makale okuyacak değilim. Kaldı ki insan kendi yolundan gitmiş birilerinin tecrübelerinden faydalanmalı. Ben de Kadın Doğum uzmanı değilim sonuçta ve bu ilk gebeliğim.Sadece merakımdan soruyorum. Aile hekimiyseniz eğer daha öncesinde bir ton gebelik testi yapıp hamilemiyim diye burda sormuşsunuz üstelik adetinizde gecikmiş neden hemen kan vermediniz bi doktor olarak?
Sonrasında forumda açtığınız konudaki yorumlara 10 gün geçsin öyle gidip aile hekimimde kan vericem yazmışsınız. Buda bana çok manidar geldi zaten bunun mevcut olduğu bir ortamda işinizi icra ediyorsunuz ?
Son olarak doktor olduğunuza emin misiniz? Yoksa doktorculukmu oynamak istediniz?
Dr Ayşe Özkiraz ile bi akrabalığınız varmı? Dünden beri cevap vermiyeyim diyorum ama maşallah işi ilerlettiniz aklımızda soru işareti kalmasın o halde dedim
Oncekı konusmalarınızı bılmıyorum ama ınsallah bebegınıızı kucagınıza alırsınız, ben de esımn mesleginden otüru kucuk ılcede calısıyorken kan veremezdım, bı kere kan versem tüm ılce duyardı, yan ılceye gıderdım kan vermek ıcınn, sonra buyuk sehıre geldık de rahatca gıdıp verdım kanımı.. Bu sıtede cok fazla doktor yok, ben 2 kısıye denk geldım, bırı cok fazla doktor oldugunı gozumuze soktu, diğeri kendı halınde tus calısan bırıydı, belkı o yuzden tuhaf gelmıstır gebelık ıle ılgılı paylasımlarınızDaha önce de gecikmelerim oldu, ne kadar kan versem de sonuç hep negatif çıktı. İnsan çalıştığı yerde sürekli gebelik için kan vermek istemiyor haliyle. Her zaman kan verdiğim için evde hiç gebelik testi yapmamıştım. O yüzden netlik olsun diye kan için 10 gün bekledim. Aile hekimime gidicem dememin sebebi burada hekim olduğumu paylaşmak istemememdi. Bhcg pozitif beklerken negatif gelmesi ne kadar üzücü tahmin edebiliyor musunuz? Eski mesajlarıma kadar indiyseniz bebeğimin ilk dönemlerinin riskli olduğunu da görmüşsünüzdür. Benim gibi bu durumu yaşayan insanlar var mı diye burada devam ettim. Daha önce kadınlar kulübüne üye olacak bir konum yoktu. Doktorum diye her şeyi bilmek, geleceği öngörmek gibi bir yeteneğim yok. Burada benimle benzer şeyler yaşayan insanları gördüm. Sonra aya göre anne grubunu keşfettim. Kafama takılan şeyleri yazmak, okumak bana iyi geldi. Sürekli bilimsel makale okuyacak değilim. Kaldı ki insan kendi yolundan gitmiş birilerinin tecrübelerinden faydalanmalı. Ben de Kadın Doğum uzmanı değilim sonuçta ve bu ilk gebeliğim.
Zaten ilk defa sizin grubunuzda yazdım hekim olduğumu. Nedeniyle beraber tavsiye verdim isteyen takar isteyen takmaz. Burada mesleğimle ne insanları sömürdüm ne herhangi bir çıkar sağladım. İşi ilerlettiniz demişsiniz bu gruba birkaç mesajdan fazla bir şey yazmadım. Mesajlarımın içeriğinde de zararlı bir durum yok. Farkındaysanız ben de sizler gibi hamileyim. Bir de dalga geçmişsiniz çapanın gururu diye. Böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz daha tecrübelisiniz benden daha iyi bilmeniz lazım bu dönemlerde ne kadar hassas olunabileceğini.
Hayırlı olsun demek teori kesin tutmuyorUzun zamandır benimde bağlantım yok eviriyorum çeviriyorum kendimi aylardır bişey göremiyorum
Tahminimce benimki önce olmuş olabilir cinsiyetimiz erkek
Az kalmış ama birkaç haftaya öğrenirsin inşallah
Olmuyor ya sürekli hata veriyor acaba telden giriyorum diye miAlt limitsiz kupon40 kodusudem34
Valla ben kendime toka aldımNe alıcazzz
Çocuga toka bakayım ben deValla ben kendime toka aldımçocuğa alack bişe bulamadım
Çok iyiŞimdi bir hastane ile konuştum
Sgk lı hastalar için sezaryen ve normal doğum ücreti 9 bin dedi
Fark yokmuş arada sadece doğum fiyatı bu paket gibi değil
Nasıl sizce fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?