2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hassas olma konusuna katılıyorum. Ancak ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası korse kullanmış şu an hamile bir anne olabilirim. Buna karşı da hassas olunması gerekmez mi? Sonradan çok büyük sıkıntılar çıkıyor bilmem ne demek ne kadar doğru? Kesinlikle kullanmayın demek , bir tavsiye değil. Bahsettiğim şeyi kendinde demişsin. Kadın doğumcu alanın uzmanı kesinlikle daha iyi bilir ben de bundan bahsettim zaten herkes kendi doktoruna danışsın.
doktor olduğunu saklıyorsan şayet burda da paylaşmayabilirdin. Hassasiyet bekliyorsak hassas da olmalıyız bence . Bu grup o açıdan oldukça uyumludur.

Banada 37. Haftamda 25 26 27 aralık sezeryan dedi o gune kadar gelmezlerse neden zorunlu sezeryana alıyolar ki? 1 kız 1 erkek benımde
Bebeklerin altta olan I dogum pozisyonuna girmiyormus ve riske atmanin anlami Yok dedi Ben cok zor geciriyorum 7 aydir yatiyorum bide seker cikti. Saglikli gelsinlerde allahin izniyle nasil oldugu farketmez.

geçen bende eşime gönderdim onsuz da olur ama onunla bir başka güzel olur yazdım kendine alsana diyo dedim sen alırsan bedava olmuş olur benim elim gitmiyor

Profilinize girdiğimizde mesleğinizde doktor yazıyor paylaşmak istememenizle ciddi bir tezatlık örneği bu? Ayrıca bahsettiğiniz gibi doktorsunuz diye her şeyi bilmek zorunda değilsiniz bu durumda korse hakkında keskin bir cevap vermenizde yine kendinizle çeliştiğinizi gösteriyor. Tavsiye cümlelerindede kesinlikle kullanmayın tarzında bir ifade olduğunu bilmiyordum bunuda yeni öğrenmiş oldum. Hala doktor olduğunuza inanmıyorum. Söylediklerinizle yaptıklarınız asla örtüşmüyor. Ama hassas olduğunuz için konuyu daha fazla uzatmayıp kapatıyorum.

Canımm benım P parla_4 yı da bulsana ya senden korkulur

KK mesaisi yapıyorum geceleri
Yorum okuyayım derken son 1 ayımı uykusuz geçiyorum
Kıymetini bil kız ama onun için uyanmak batmıyor insana ya
Yaaa canım benim ne tatlıdır o şimdi, güle güle büyüt inşallah Amin canım amin inşallah
Grup bize özel olsa fotoğrafını atardım sanırım mama ilaç falan şişmiş bir bebek çok komik teşekkür ederiz
Ya olanı anlatıyorum kız pozitif olumlama her şeydir inancına sahibim ondan herhalde teşekkür ederim

Kizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Çoğumuz depend aldık. Aslında külot gibi olan değil de bebek bezi gibi olandan almak daha mantıklı. Daha önce onlardan kullanmıştım. Bu sefer kuzenimin gazıyla depend aldım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…