- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.481
BıtmısÇocuga toka bakayım ben de
Bıtmısneyse sepete atıyım da bekletıyım bısyler, kargo ucretı cıkıyor hep
Öyle yapıyım, cok saol canımBazen
Kargo ücretsiz olan herşeyi at sepetine sepetin hazırda dursun bn kod gelir gelmez hemen yazmaya çalışıyorum
Bnde öyle yaptım kaç kere olmadı ödeme sayfasına geliyor sonrası yokBazen
Kargo ücretsiz olan herşeyi at sepetine sepetin hazırda dursun bn kod gelir gelmez hemen yazmaya çalışıyorum
Ne demek etiket atarımÖyle yapıyım, cok saol canım
Ne alıcazzz
Yarın da onu alırız 50 ıle
Resmim yoktu koydum öyle bir şeySen resimini mi değiştin isim tanıdık profil yabancı
Hassas olma konusuna katılıyorum. Ancak ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası korse kullanmış şu an hamile bir anne olabilirim. Buna karşı da hassas olunması gerekmez mi? Sonradan çok büyük sıkıntılar çıkıyor bilmem ne demek ne kadar doğru? Kesinlikle kullanmayın demek , bir tavsiye değil. Bahsettiğim şeyi kendinde demişsin. Kadın doğumcu alanın uzmanı kesinlikle daha iyi bilir ben de bundan bahsettim zatenDaha önce de gecikmelerim oldu, ne kadar kan versem de sonuç hep negatif çıktı. İnsan çalıştığı yerde sürekli gebelik için kan vermek istemiyor haliyle. Her zaman kan verdiğim için evde hiç gebelik testi yapmamıştım. O yüzden netlik olsun diye kan için 10 gün bekledim. Aile hekimime gidicem dememin sebebi burada hekim olduğumu paylaşmak istemememdi. Bhcg pozitif beklerken negatif gelmesi ne kadar üzücü tahmin edebiliyor musunuz? Eski mesajlarıma kadar indiyseniz bebeğimin ilk dönemlerinin riskli olduğunu da görmüşsünüzdür. Benim gibi bu durumu yaşayan insanlar var mı diye burada devam ettim. Daha önce kadınlar kulübüne üye olacak bir konum yoktu. Doktorum diye her şeyi bilmek, geleceği öngörmek gibi bir yeteneğim yok. Burada benimle benzer şeyler yaşayan insanları gördüm. Sonra aya göre anne grubunu keşfettim. Kafama takılan şeyleri yazmak, okumak bana iyi geldi. Sürekli bilimsel makale okuyacak değilim. Kaldı ki insan kendi yolundan gitmiş birilerinin tecrübelerinden faydalanmalı. Ben de Kadın Doğum uzmanı değilim sonuçta ve bu ilk gebeliğim.
Zaten ilk defa sizin grubunuzda yazdım hekim olduğumu. Nedeniyle beraber tavsiye verdim isteyen takar isteyen takmaz. Burada mesleğimle ne insanları sömürdüm ne herhangi bir çıkar sağladım. İşi ilerlettiniz demişsiniz bu gruba birkaç mesajdan fazla bir şey yazmadım. Mesajlarımın içeriğinde de zararlı bir durum yok. Farkındaysanız ben de sizler gibi hamileyim. Bir de dalga geçmişsiniz çapanın gururu diye. Böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz daha tecrübelisiniz benden daha iyi bilmeniz lazım bu dönemlerde ne kadar hassas olunabileceğini.
Bebeklerin altta olan I dogum pozisyonuna girmiyormus ve riske atmanin anlami Yok dedi Ben cok zor geciriyorum 7 aydir yatiyorumBanada 37. Haftamda 25 26 27 aralık sezeryan dedi o gune kadar gelmezlerseneden zorunlu sezeryana alıyolar ki? 1 kız 1 erkek benımde
bence cok iyi fiyat vermişler yaşadığım yerde en kötü özel hastanede 15 den başlıyorŞimdi bir hastane ile konuştum
Sgk lı hastalar için sezaryen ve normal doğum ücreti 9 bin dedi
Fark yokmuş arada sadece doğum fiyatı bu paket gibi değil
Nasıl sizce fiyatı
Bende pijama takımı aldım doğum sonrası için. Geçen bir tane kabana aşık oldum işte öyle bakıştık 4bin₺ olduğu için ve de doğum yapacağım için uzaktan uzağa ağlaştık kavuşamıyoruz diye öyle yaniduygusal bir andı
Profilinize girdiğimizde mesleğinizde doktor yazıyor paylaşmak istememenizle ciddi bir tezatlık örneği bu? Ayrıca bahsettiğiniz gibi doktorsunuz diye her şeyi bilmek zorunda değilsiniz bu durumda korse hakkında keskin bir cevap vermenizde yine kendinizle çeliştiğinizi gösteriyor. Tavsiye cümlelerindede kesinlikle kullanmayın tarzında bir ifade olduğunu bilmiyordum bunuda yeni öğrenmiş oldum. Hala doktor olduğunuza inanmıyorum. Söylediklerinizle yaptıklarınız asla örtüşmüyor. Ama hassas olduğunuz için konuyu daha fazla uzatmayıp kapatıyorum.Daha önce de gecikmelerim oldu, ne kadar kan versem de sonuç hep negatif çıktı. İnsan çalıştığı yerde sürekli gebelik için kan vermek istemiyor haliyle. Her zaman kan verdiğim için evde hiç gebelik testi yapmamıştım. O yüzden netlik olsun diye kan için 10 gün bekledim. Aile hekimime gidicem dememin sebebi burada hekim olduğumu paylaşmak istemememdi. Bhcg pozitif beklerken negatif gelmesi ne kadar üzücü tahmin edebiliyor musunuz? Eski mesajlarıma kadar indiyseniz bebeğimin ilk dönemlerinin riskli olduğunu da görmüşsünüzdür. Benim gibi bu durumu yaşayan insanlar var mı diye burada devam ettim. Daha önce kadınlar kulübüne üye olacak bir konum yoktu. Doktorum diye her şeyi bilmek, geleceği öngörmek gibi bir yeteneğim yok. Burada benimle benzer şeyler yaşayan insanları gördüm. Sonra aya göre anne grubunu keşfettim. Kafama takılan şeyleri yazmak, okumak bana iyi geldi. Sürekli bilimsel makale okuyacak değilim. Kaldı ki insan kendi yolundan gitmiş birilerinin tecrübelerinden faydalanmalı. Ben de Kadın Doğum uzmanı değilim sonuçta ve bu ilk gebeliğim.
Zaten ilk defa sizin grubunuzda yazdım hekim olduğumu. Nedeniyle beraber tavsiye verdim isteyen takar isteyen takmaz. Burada mesleğimle ne insanları sömürdüm ne herhangi bir çıkar sağladım. İşi ilerlettiniz demişsiniz bu gruba birkaç mesajdan fazla bir şey yazmadım. Mesajlarımın içeriğinde de zararlı bir durum yok. Farkındaysanız ben de sizler gibi hamileyim. Bir de dalga geçmişsiniz çapanın gururu diye. Böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz daha tecrübelisiniz benden daha iyi bilmeniz lazım bu dönemlerde ne kadar hassas olunabileceğini.
Canımm benım P parla_4 yı da bulsana yaProfilinize girdiğimizde mesleğinizde doktor yazıyor paylaşmak istememenizle ciddi bir tezatlık örneği bu? Ayrıca bahsettiğiniz gibi doktorsunuz diye her şeyi bilmek zorunda değilsiniz bu durumda korse hakkında keskin bir cevap vermenizde yine kendinizle çeliştiğinizi gösteriyor. Tavsiye cümlelerindede kesinlikle kullanmayın tarzında bir ifade olduğunu bilmiyordum bunuda yeni öğrenmiş oldum. Hala doktor olduğunuza inanmıyorum. Söylediklerinizle yaptıklarınız asla örtüşmüyor. Ama hassas olduğunuz için konuyu daha fazla uzatmayıp kapatıyorum.
Kıymetini bil kız ama onun için uyanmak batmıyor insana yaKK mesaisi yapıyorum geceleri
Yorum okuyayım derken son 1 ayımı uykusuz geçiyorum
Grup bize özel olsa fotoğrafını atardım sanırım mama ilaç falan şişmiş bir bebek çok komikYaaa canım benim ne tatlıdır o şimdi, güle güle büyüt inşallahAmin canım amin inşallah
Ya olanı anlatıyorum kızHb den çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım ben eko mu ne öyle bir markayı ikilisi 50 lira.
En azından çıtçıtlı badiler ziyan olmaz onları kullanırsın. İlk kıyafeti diye organik morganik okadar heves ettin aldın al dene bence.
Yaa sen her şeyi nasıl tatlı anlatıyorsun öyle
Ya temkinli insan en sevdiğim iyi yapmışsın. Sonradan eşine anlatmaya (deveye hendek atlatmaya) çalışmaktan iyidir
Çoğumuz depend aldık. Aslında külot gibi olan değil de bebek bezi gibi olandan almak daha mantıklı. Daha önce onlardan kullanmıştım. Bu sefer kuzenimin gazıyla depend aldım ben de.Kizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Bedenine karar verebilirsem depend alcamKizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
ben canped aldım çok araştırmadım ama iş görür diye düşünüyorumKizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?