- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.501
Benim gittiğim hastane 37bin 500 dedi hemde sadece aralığa kadar ocakta zam gelecekmiş. Bir kaç arkadaşım anlaşma falan yaptı 50 bine sabitlediler içinde muayene ve tahlillerde varbence cok iyi fiyat vermişler yaşadığım yerde en kötü özel hastanede 15 den başlıyor
Bedava yaa, benden 17bin istiyorlarŞimdi bir hastane ile konuştum
Sgk lı hastalar için sezaryen ve normal doğum ücreti 9 bin dedi
Fark yokmuş arada sadece doğum fiyatı bu paket gibi değil
Nasıl sizce fiyatı
Ay bana daha geçen ay sorduğumda 19 bin tl dedilerŞimdi bir hastane ile konuştum
Sgk lı hastalar için sezaryen ve normal doğum ücreti 9 bin dedi
Fark yokmuş arada sadece doğum fiyatı bu paket gibi değil
Nasıl sizce fiyatı
Kız sancım var kahkaha attırdın bana
Hastane çantası videolarında çoğunlukla depend var ben de ondan aldım. Külot bez şeklinde olandan. L beden aldım inşallah uyar.Kizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Depend aldım ben de bedenini de tahmini aldım inşallah olurKizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Aman kız, ani hareketler yapma, pırtlayıverır bebeişler sımdıKız sancım var kahkaha attırdın bana
doktora deseydin sen aralık annelerinden iyi mi bilcenBen bir ara doktoruma plasentayla ilgili bir soru sormuştum önde olursa bebek hareketleri çok hissedilmiyormuş sanırım benim nerde diye özellikle görmek istemiştimO da onu kim çıkardı deyince forumdaki kankalarım dedim gülüştük biraz ah o forumlar forumlar dedi. Benim gönderilerimin altına sorulan sorularda bile benden daha aktif bazı gebeler dedi. Öyle bir şey yokmuş meğer hissiyat konusunda . Kendine engel olamadığını biliyorum farkındayım benim eşim de hep girer okurdu dedi. Ama sen yine de ilk bana sor her şeyi dedi. Doktordan çıkınca eşim de diyor ki ne karıştırıyorsun kankalarını bak kızdırdın adamı Sonuç ben yine burdayım.
Bu soru ara ara benim aklımı da kurcalıyor. Üstelik ben ahşap anne yanı olan bir park yatak alıp kurmuştum yatağımın yanınaKızlar ya yeri değil belki ama kalabalığız diye burdan yazayım dedim. Ben park beşik aldım kızçeme. Evimin bir odasında da ikeanın divanı, 4 kapaklı gardropu, 5 çekmeceli şifonyeri falan vardı. Hepsi de düz beyazdı. Ben de bir kulplarını ahsaba çevirdim, halısını, perdesini falan değiştirdim. Oyuncak dolabı bilmem nesi bebek odasına cevirdim orayı. Şimdi annem bana diyor ki park beşik o odada kalsın, onu orada kullanırsın. Yatak odasına bir tane de portatif küçük beşiklerden alalım diyor. Salona vs de rahat taşırsın, diğer oda da bozulmamış olur daha güzel durur vs diye. Ama ben arada kaldım. Ondan da alsam kullanışlı olur mu, ya da öbür odaya beşik koymasam ne olur ? Annem beşikmiş bebek odası mı olur diyor2 beşik evde gerekli mi değil mi bilemedim. Var mı 2 beşik alan ya da mantıklı bulan ?
bu zamanda ikinci beşik biraz israf oluyor bence kısa bir zaman kullanacaksınız beşiği onun yerine daha farklı bir yere harcarsınız hem içiniz rahat olurKızlar ya yeri değil belki ama kalabalığız diye burdan yazayım dedim. Ben park beşik aldım kızçeme. Evimin bir odasında da ikeanın divanı, 4 kapaklı gardropu, 5 çekmeceli şifonyeri falan vardı. Hepsi de düz beyazdı. Ben de bir kulplarını ahsaba çevirdim, halısını, perdesini falan değiştirdim. Oyuncak dolabı bilmem nesi bebek odasına cevirdim orayı. Şimdi annem bana diyor ki park beşik o odada kalsın, onu orada kullanırsın. Yatak odasına bir tane de portatif küçük beşiklerden alalım diyor. Salona vs de rahat taşırsın, diğer oda da bozulmamış olur daha güzel durur vs diye. Ama ben arada kaldım. Ondan da alsam kullanışlı olur mu, ya da öbür odaya beşik koymasam ne olur ? Annem beşikmiş bebek odası mı olur diyor2 beşik evde gerekli mi değil mi bilemedim. Var mı 2 beşik alan ya da mantıklı bulan ?
aynen bende de var o sanki bası var gibi bir his açılmaya falan yormadım açıkçası ağırlığa bağlı oluyor diye düşündüm
Ay ben randevu almişim randevu iptal olmuş gidemdim ya moralim bozuldu en erken tarih carşamba aldım bakalım moralim bozulduBugün kontrolu olanlar nasıl geçti sizlerin
Bende katı olanı çok beğendim canım duş basligindaki kireçleri okadar etkili temizliyor ki ben bile saskrdim bı kuru bezin üstüne döküp ovaliyorum söküyor sıvıyı kulandim onu da deniyim ya bı bakiyimNazardır canımm o
Ama mutfak dolaplarında da çok başarılı sprey olan.
Ben katı kıvamda olanı çok kulanışlı bulmadım açıkcası
Bugün bende fiyat sabitleme yaptım Medical Park Maltepe de 25 bin TL 2 gün kalma anne ve bebeğe yapılacak tüm tahliller ameliyat ücreti emzirme eğitimi ilk güne özel kahvaltı lohusa şerbeti ve oda süsleme dahil fiyataBenim gittiğim hastane 37bin 500 dedi hemde sadece aralığa kadar ocakta zam gelecekmiş. Bir kaç arkadaşım anlaşma falan yaptı 50 bine sabitlediler içinde muayene ve tahlillerde var
32+0 da mı ayrıldın canım izneBenim raporum da 32+1 e kadardi. Raporumu 32 haftalik olarak verdi doktor. Problem olmadi
Aa oluyor mu öyle ben olmuyor sanıyodum canımçalışamaz raporunu tam 32+0 da almak zorunda değilsin canım ben 32+5 de aldım mesela
bENİMDE beklentimin çok üstünde çıktı ürün.Aynen canım
Ay ben randevu almişim randevu iptal olmuş gidemdim ya moralim bozuldu en erken tarih carşamba aldım bakalım moralim bozuldu
Bende katı olanı çok beğendim canım duş basligindaki kireçleri okadar etkili temizliyor ki ben bile saskrdim bı kuru bezin üstüne döküp ovaliyorum söküyor sıvıyı kulandim onu da deniyim ya bı bakiyim
Kuşum senin ev dolduysa adresi benimkini yazıp bize gönderebilirsin artık benim ev boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?