- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.521
Güzel fiyat almışşın canımBugün bende fiyat sabitleme yaptım Medical Park Maltepe de 25 bin TL 2 gün kalma anne ve bebeğe yapılacak tüm tahliller ameliyat ücreti emzirme eğitimi ilk güne özel kahvaltı lohusa şerbeti ve oda süsleme dahil fiyata
ardiye odam var yoksa yanmıştım.Kuşum senin ev dolduysa adresi benimkini yazıp bize gönderebilirsin artık benim ev boş
Ayy benim de rahim ağzımda hafif hunilesme başlamış, doktor genel olarak yat dedi arada bu çık gez dedi.. absrtmadan.. 36. yi görelim dedi, 32+5 bugünBugün kontrolu olanlar nasıl geçti sizlerin
Hunilesme ney bilmiyorum ama yumuşama var dedi normalde pazartesi günü gittim öyle bir şey yoktuAyy benim de rahim ağzımda hafif hunilesme başlamış, doktor genel olarak yat dedi arada bu çık gez dedi.. absrtmadan.. 36. yi görelim dedi, 32+5 bugünbu haftalarda çoğu kadinda hunilesme başlıyor dedi, senin de öyle mi ?
Ben depend aldım ama yanımda gece pedide götürcemKizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Benim bezlerde bugün geliyo nereye tepecem bilmiyorum bakalımardiye odam var yoksa yanmıştım.
Bebek bezleri ile koyun koyuna yatardım diğer türlü
öğrenirsen bana da söyler misin canımGüzel fiyat almışşın canım
Acaba medipolde var mı fiyat sabitleme?
Profilimde yazdığını bilmiyorum bile. Doktor olduğuma inanıp inanmamanız umurumda değil çok merak ederseniz diploma tescil numaramı veya doktor bilgi bankası ekran görüntümü atabilirim.Profilinize girdiğimizde mesleğinizde doktor yazıyor paylaşmak istememenizle ciddi bir tezatlık örneği bu? Ayrıca bahsettiğiniz gibi doktorsunuz diye her şeyi bilmek zorunda değilsiniz bu durumda korse hakkında keskin bir cevap vermenizde yine kendinizle çeliştiğinizi gösteriyor. Tavsiye cümlelerindede kesinlikle kullanmayın tarzında bir ifade olduğunu bilmiyordum bunuda yeni öğrenmiş oldum. Hala doktor olduğunuza inanmıyorum. Söylediklerinizle yaptıklarınız asla örtüşmüyor. Ama hassas olduğunuz için konuyu daha fazla uzatmayıp kapatıyorum.
Vallahi bence sor ben ekim ayında sordum kasımın ortasında gel sabitleyelim dedi Ekim'de sorduğumda 20.000 liraydıGüzel fiyat almışşın canım
Canım bebek 2 yıla yakın park yatakta yatıyormuş genelde.Kızlar ya yeri değil belki ama kalabalığız diye burdan yazayım dedim. Ben park beşik aldım kızçeme. Evimin bir odasında da ikeanın divanı, 4 kapaklı gardropu, 5 çekmeceli şifonyeri falan vardı. Hepsi de düz beyazdı. Ben de bir kulplarını ahsaba çevirdim, halısını, perdesini falan değiştirdim. Oyuncak dolabı bilmem nesi bebek odasına cevirdim orayı. Şimdi annem bana diyor ki park beşik o odada kalsın, onu orada kullanırsın. Yatak odasına bir tane de portatif küçük beşiklerden alalım diyor. Salona vs de rahat taşırsın, diğer oda da bozulmamış olur daha güzel durur vs diye. Ama ben arada kaldım. Ondan da alsam kullanışlı olur mu, ya da öbür odaya beşik koymasam ne olur ? Annem beşikmiş bebek odası mı olur diyor2 beşik evde gerekli mi değil mi bilemedim. Var mı 2 beşik alan ya da mantıklı bulan ?
İç rahim agzi hafif açılmış benim, sıvı biraz oraya dogru akmış ama diş rahim ağzı kapalı… Bebek baskı yaptığı için, bana ultrasonda gösterdi, bebeğin başının bittiği yerde hafif T şeklinde bir oluşum, hunilesme oymuşHunilesme ney bilmiyorum ama yumuşama var dedi normalde pazartesi günü gittim öyle bir şey yoktu
Yat demedi direkt her an gelebilir dikkat et dedi. Öyle bir şey demedi açılma yok ama yumuşamış dedi sadece o da doğuma hazırlık yapıyor galibaİç rahim agzi hafif açılmış benim, sıvı biraz oraya dogru akmış ama diş rahim ağzı kapalı… Bebek baskı yaptığı için, bana ultrasonda gösterdi, bebeğin başının bittiği yerde hafif T şeklinde bir oluşum, hunilesme oymuşyumuşamayla aynı olabilir, yat dedi mi sana da genel olarak ?
Bir paket aldım ben bir de gece pedi de koydum çantaya yeter diye düşünüyorumdepend kaç paket aldınız kızlar?
see u çapanın gururu ayşe özkirazProfilimde yazdığını bilmiyorum bile. Doktor olduğuma inanıp inanmamanız umurumda değil çok merak ederseniz diploma tescil numaramı veya doktor bilgi bankası ekran görüntümü atabilirim.
T turuncuportakall Sizin mesajlarınıza gelecek olursam evet bir gazla kesin konuşmuşum ama doğru söylüyorsunuz daha önce kullanmış olan olabilir. Kimseyi tedirgin etmem doğru olmaz. Herkesin hassasiyeti kendine, böyle düşünmemiştim. Herkesin kendini takip eden kadın doğumcusuna danışması daha doğru olur
Bir yorum ararken korse sorusunu görüp cevap vermemle dahil olduğum grubunuzdan gidiyorum. Size iyi forumlar. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Güzel fiyat almışşın canım
Şimdi pendik medipol şubeyi aradım görüştümöğrenirsen bana da söyler misin canım
Muhtemelen bu mesajıda yazdığınızın farkında değilsinizdir hoşçakalınProfilimde yazdığını bilmiyorum bile. Doktor olduğuma inanıp inanmamanız umurumda değil çok merak ederseniz diploma tescil numaramı veya doktor bilgi bankası ekran görüntümü atabilirim.
T turuncuportakall Sizin mesajlarınıza gelecek olursam evet bir gazla kesin konuşmuşum ama doğru söylüyorsunuz daha önce kullanmış olan olabilir. Kimseyi tedirgin etmem doğru olmaz. Herkesin hassasiyeti kendine, böyle düşünmemiştim. Herkesin kendini takip eden kadın doğumcusuna danışması daha doğru olur
Bir yorum ararken korse sorusunu görüp cevap vermemle dahil olduğum grubunuzdan gidiyorum. Size iyi forumlar. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Geçen indirime ben yetişemedim bir daha öyle olursa bana da haber verin olur muardiye odam var yoksa yanmıştım.
Bebek bezleri ile koyun koyuna yatardım diğer türlü
Ben bugun baktıedım esıme de begenmedı kalitesinı, degmez o paraya 300 daha fazla verıp ıyısını alalım dedı, hastane cantası olarak goturcektımA101 e 3.kez bavul geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?