2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Güzel fiyat almışşın canım
Acaba medipolde var mı fiyat sabitleme?

Bugün kontrolu olanlar nasıl geçti sizlerin
Ayy benim de rahim ağzımda hafif hunilesme başlamış, doktor genel olarak yat dedi arada bu çık gez dedi.. absrtmadan.. 36. yi görelim dedi, 32+5 bugün bu haftalarda çoğu kadinda hunilesme başlıyor dedi, senin de öyle mi ?

Hunilesme ney bilmiyorum ama yumuşama var dedi normalde pazartesi günü gittim öyle bir şey yoktu

Profilimde yazdığını bilmiyorum bile. Doktor olduğuma inanıp inanmamanız umurumda değil çok merak ederseniz diploma tescil numaramı veya doktor bilgi bankası ekran görüntümü atabilirim.
T turuncuportakall Sizin mesajlarınıza gelecek olursam evet bir gazla kesin konuşmuşum ama doğru söylüyorsunuz daha önce kullanmış olan olabilir. Kimseyi tedirgin etmem doğru olmaz. Herkesin hassasiyeti kendine, böyle düşünmemiştim. Herkesin kendini takip eden kadın doğumcusuna danışması daha doğru olur
Bir yorum ararken korse sorusunu görüp cevap vermemle dahil olduğum grubunuzdan gidiyorum. Size iyi forumlar. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Canım bebek 2 yıla yakın park yatakta yatıyormuş genelde.
Ben yatak odama park yatak aldım.
Bebek odasına dolap-şifonyer ve 3 yaşından sonra yatabileceğini bir nevi ikeanın hermes divanı tarzı yatak aldım.
evde hem bebek için yatak hemde park yatak varsa benim tavsiyem 3. bir ürüne kalkışma .
Benimde bebek odasında beşiğim olmayacak sonuçta ama yinede bebek odası orası
kızlardanda bu şekilde yapanlar oldu

Hunilesme ney bilmiyorum ama yumuşama var dedi normalde pazartesi günü gittim öyle bir şey yoktu
İç rahim agzi hafif açılmış benim, sıvı biraz oraya dogru akmış ama diş rahim ağzı kapalı… Bebek baskı yaptığı için, bana ultrasonda gösterdi, bebeğin başının bittiği yerde hafif T şeklinde bir oluşum, hunilesme oymuş yumuşamayla aynı olabilir, yat dedi mi sana da genel olarak ?

Yat demedi direkt her an gelebilir dikkat et dedi. Öyle bir şey demedi açılma yok ama yumuşamış dedi sadece o da doğuma hazırlık yapıyor galiba

see u çapanın gururu ayşe özkiraz

Güzel fiyat almışşın canım
Acaba medipolde var mı fiyat sabitleme?
öğrenirsen bana da söyler misin canım
Şimdi pendik medipol şubeyi aradım görüştüm

Güzel haber aralık ayında fiyatları değişmeyecekmiiş. Ocak ayında güncelleme gelecekmiş. Onun dışında şuan bir fiyat sabitmele durumu yokmuş.

Doktora ve şubeye göre fiyatlar değişiyordur ama yinede sordum

Normal Doğum 12.000 TL
Zorunlu Sezeryan 15.000 TL
İsteğe Bağlı Sezeryan 17.000 TL
Doğum öncesi NTS yada Ayrıntılı ultrason gerekirse onlarda ++ oluyor dedi.

Bebek doğdğunda yapılacak olan ilk müdahele- aşı - topuk kanı gibi fix işlemler ücretisz ( ayrıca özel testlere ihtiyaç duyulursa o zaman ücret talebi olur dedi)

Muhtemelen bu mesajıda yazdığınızın farkında değilsinizdir hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…