2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Dınlenme ıle kapandı benım 22. Haftada olmustu benım de.. Onu gorunce nıdıcarda baslamsıtık

Sorun olmamasına çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alır inşallah kendim için de ayrıca teşekkür ederim inşallah

Dınlenme ıle kapandı benım 22. Haftada olmustu benım de.. Onu gorunce nıdıcarda baslamsıtık
Süpersin maşallah umarim
Benim de kapanır, kapanmazsa da iyi haftalardqyiz bir 3 hafta daha kalsa mutlu olurum canım sen nasılsın bu arada? Herşey yolunda dimi?

Ben yatak odasına anne yanı aldım bebek odasını da aynı senin dediğin gibi ikeadan kurduğum beyaz odam vardı hemnes divan şifonuer olan ona da normal beşik yatak aldım ikeadan bebek odasına çevirdim gündüzleri odasında uyur belki bi süreden sonra diye düşünüyorum

Canım bunu da biz uydurmadık ki bunu da diyen doktorlar, benim detaylı ultrasonumdaki doktor demisti plesantan önde, (sayılari sallicam şimdi, o ölçerek söyledi) 5cm göbeğin, 5 cm plesantanin varlığı ondan sonra bebege iniyor gec hissedersin demişti

Süpersin maşallah umarim
Benim de kapanır, kapanmazsa da iyi haftalardqyiz bir 3 hafta daha kalsa mutlu olurum canım sen nasılsın bu arada? Herşey yolunda dimi?
Kalır merak etme 11mm ıle bıle 10 gun dayanmıstım ben oncekı gebelıkte o kadar sıddetlı sancıya ragmen.. Iyi sukur canım sımdılık

Aha
Kız Papia familya Türk markası ya zaten familya daha uygun hatta hayat kimyanın onlarda
Bılıyom kız onları ✌
Solo Eczacıbaşı’nın ıslandığı an eriyo o yüzden almıyorum familia kullanıyorum hep hem daha kalın daha uygun
Bambu iyi çıktı bende eskiden sevmezdim solo yu ✌artık solo da in
N11 de 39 lira baksana senin kullandığın mı?
Ablam çok övüyordu denemek nasip olmadı daha.
Viking vegan peşine düşüp onları Stok yaptım
Ama selsil de aklımda.
4 numara bez mi alsam yoksa kendime mi bir şeyler alsam derdindeyim gerçekten mağazaları didik didik ediyorum kaç gündür
Bulduğun olursa bizle de paylaş
Ben bu ara bakamadım pek
Kız dur daha yeni yeni yazışmalara yetişmeye başladım
En son gecen ay oversize 2 sweat, 1 kazak aldim. Cunku evdekinkiyafetlerime sigamiyorum
Kocanın ki ne güne duruyor ayol

Helal bro ✌
O07 James savaşci
Dedektif iş peşinde
D d_g_g yetiş
Çapanın gururu
Aha çapanın gururu 007 mrs nicki bile alay gibi Bond mu oluyor antalya'lı mı
Savaşçı kız nereli ymiş ablam
Balım bol bol uzan dınlen
Magnezyum aksatma
Diyet yapıyor muydun şeker filan var mıydı

Allah cezasını vermesin onun bi döküldü halıma daha zor arındırdım ama muslukları cidden mükemmel parlatıyo bide kireçlenmeyi geciktiriyor
Aboo sel sil mı halıdan çıkmadı amanın

Ben bugun baktıedım esıme de begenmedı kalitesinı, degmez o paraya 300 daha fazla verıp ıyısını alalım dedı, hastane cantası olarak goturcektım
Hıı bu haftaya gelecekmiş ama çok da farklı olmaz bence de sizin baktığınızdan

Şeker yok da suyu fazla

Bir paket yetiyor dedi bana kuzenim.
Bana da öyle dediler. Hatta geçenlerde arkadaşım doğum yaptı. Yarım paket kullanmış. Yarım paketi kalmış. Onu verdi. Muhtemelen sana da yeter, yetmezse alırsın bir gece kalınıyor hastanede. Evdeyken de pek kullanılmıyor dedi. Ben de öyle yapacağım muhtemelen. Baktım yetmiyor, birini gönderir aldırırım

depend kaç paket aldınız kızlar?
Sezaryen olan arkadaşım bi paket almış ama iki tane kullanmış içinden bana verdi gerisini kalanı koydum yanıma bi de kotexin gece pedinden koydum çok rahat edemedğini kotex kullandığını söylemişti ondan daha çok almadım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…