- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.541
Dınlenme ıle kapandı benım 22. Haftada olmustu benım de.. Onu gorunce nıdıcarda baslamsıtıkİç rahim agzi hafif açılmış benim, sıvı biraz oraya dogru akmış ama diş rahim ağzı kapalı… Bebek baskı yaptığı için, bana ultrasonda gösterdi, bebeğin başının bittiği yerde hafif T şeklinde bir oluşum, hunilesme oymuşyumuşamayla aynı olabilir, yat dedi mi sana da genel olarak ?
Bunu yeni öğrendim bak buna dikkat edicem çok teşekkür ederimKizilcik suyu inanılmaz iyi geliyor bir de bu kadar antibiyotik kullanmissin mutlaka probiyotik bakımından güçlü beslen
Saol canım içiyorum içiyorum zorla ginde 3 litreyi bitiriyorumİnsallah gecer canim bol su icmeye çalış sen cok gecmis olsun
Sorun olmamasına çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alır inşallah kendim için de ayrıca teşekkür ederim inşallahGitti canım benim doktor 2 küçük sancı var ama önemli değil demiş. Zaten normal doğum aralığına girmişsin sorun olmaz demiş. Sen nasılsın? Geçmiş olsun bilmiyordum inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebeğin
Canım gitti doktora 2 küçük sancı çıkmış ama doktor önemli değil demiş belden başlayıp karnını kaplayan ağrı olursa gel demiş. İnşallah zamanında alsın herkes sağlıkla kucağına
Olsun şimdi de gözün aydın, sağlıklı olmasından daha güzel göz aydını mı var
Anladım canım benim olur öyle şeyler, inşallah hepimizin sağlıkla büyüsünler
Ona da öyle demiş kuzucum belden başlayıp karnını saran ağrı olursa gel demiş. 2 küçük sancısı çıkmış ama önemli değil demiş. Sen nasılsın bu arada?
Doktora gitti canım 2 tane küçük sancı çıkmış doktor önemli değil demiş zaten doğum aralığındasın sorun olmaz demiş. Teşekkürler bilgi verdiğin için, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin sana da geçmiş olsun
Ayy yalnız değilmişim geceleri yön değiştirmek için verdiğim mücadele ayy ayyOlsun yine dönmek kolay oluyordurben dönmek için bi kaç tur tepişiyorum sonra belki dönüyorum
Süpersin maşallahDınlenme ıle kapandı benım 22. Haftada olmustu benım de.. Onu gorunce nıdıcarda baslamsıtık
Ben yatak odasına anne yanı aldım bebek odasını da aynı senin dediğin gibi ikeadan kurduğum beyaz odam vardı hemnes divan şifonuer olan ona da normal beşik yatak aldım ikeadan bebek odasına çevirdim gündüzleri odasında uyur belki bi süreden sonra diye düşünüyorumKızlar ya yeri değil belki ama kalabalığız diye burdan yazayım dedim. Ben park beşik aldım kızçeme. Evimin bir odasında da ikeanın divanı, 4 kapaklı gardropu, 5 çekmeceli şifonyeri falan vardı. Hepsi de düz beyazdı. Ben de bir kulplarını ahsaba çevirdim, halısını, perdesini falan değiştirdim. Oyuncak dolabı bilmem nesi bebek odasına cevirdim orayı. Şimdi annem bana diyor ki park beşik o odada kalsın, onu orada kullanırsın. Yatak odasına bir tane de portatif küçük beşiklerden alalım diyor. Salona vs de rahat taşırsın, diğer oda da bozulmamış olur daha güzel durur vs diye. Ama ben arada kaldım. Ondan da alsam kullanışlı olur mu, ya da öbür odaya beşik koymasam ne olur ? Annem beşikmiş bebek odası mı olur diyor2 beşik evde gerekli mi değil mi bilemedim. Var mı 2 beşik alan ya da mantıklı bulan ?
Canım bunu da biz uydurmadık ki bunu da diyen doktorlar, benim detaylı ultrasonumdaki doktor demisti plesantan önde, (sayılari sallicam şimdi, o ölçerek söyledi) 5cm göbeğin, 5 cm plesantanin varlığı ondan sonra bebege iniyor gec hissedersin demiştiBen bir ara doktoruma plasentayla ilgili bir soru sormuştum önde olursa bebek hareketleri çok hissedilmiyormuş sanırım benim nerde diye özellikle görmek istemiştimO da onu kim çıkardı deyince forumdaki kankalarım dedim gülüştük biraz ah o forumlar forumlar dedi. Benim gönderilerimin altına sorulan sorularda bile benden daha aktif bazı gebeler dedi. Öyle bir şey yokmuş meğer hissiyat konusunda . Kendine engel olamadığını biliyorum farkındayım benim eşim de hep girer okurdu dedi. Ama sen yine de ilk bana sor her şeyi dedi. Doktordan çıkınca eşim de diyor ki ne karıştırıyorsun kankalarını bak kızdırdın adamı Sonuç ben yine burdayım.
Haftan güzel olsa bileeee biraz daha kalsın inşallahYat demedi direkt her an gelebilir dikkat et dedi. Öyle bir şey demedi açılma yok ama yumuşamış dedi sadece o da doğuma hazırlık yapıyor galiba
Kalır merak etme 11mm ıle bıle 10 gun dayanmıstım ben oncekı gebelıkte o kadar sıddetlı sancıya ragmen.. Iyi sukur canım sımdılıkSüpersin maşallahumarim
Benim de kapanır, kapanmazsa da iyi haftalardqyiz bir 3 hafta daha kalsa mutlu olurum canımsen nasılsın bu arada? Herşey yolunda dimi?
Aha
Bılıyom kız onları ✌Kız Papia familya Türk markası ya zaten familya daha uygun hatta hayat kimyanın onlarda
Bambu iyi çıktı bende eskiden sevmezdim solo yu ✌artık solo da inSolo Eczacıbaşı’nın ıslandığı an eriyo o yüzden almıyorum familia kullanıyorum hep hem daha kalın daha uygun
N11 de 39 lira baksana senin kullandığın mı?Asperos harici sana önerim.
Selsil PAK sprey çok iyi. Kreç -yağ lekelerinde ben çok memnun kaldım.
Geçen gün annem bütün mutfak dolabımı onunla sildi. Aspersolar geride yapış yapış bir iz ırakıyordu bu çok güzelmiş dedi bayıldı. Evdeki yedek selsilide aldı öyle gitti evine bence marketlerde görürsen bir dene şans ver derim.
Fiyatıda genel 25-35 TL arası oluyor aklında olsun
Bulduğun olursa bizle de paylaş4 numara bez mi alsam yoksa kendime mi bir şeyler alsam derdindeyim gerçekten mağazaları didik didik ediyorum kaç gündür
Kız dur daha yeni yeni yazışmalara yetişmeye başladımBEnce grubu şenlendirmek için konu seçelim
** Eşinden Dertliler
** KV'dn Dertliler
**KP'den dertliler
** Görümce-Elti madurları
offf varya akşamına 100K olur bizim grubun yorumları
Bu çağrım tüm aralalık analarına
Kocanın ki ne güne duruyor ayolEn son gecen ay oversize 2 sweat, 1 kazak aldim. Cunku evdekinkiyafetlerime sigamiyorum
Helal bro ✌Sadece merakımdan soruyorum. Aile hekimiyseniz eğer daha öncesinde bir ton gebelik testi yapıp hamilemiyim diye burda sormuşsunuz üstelik adetinizde gecikmiş neden hemen kan vermediniz bi doktor olarak?
Sonrasında forumda açtığınız konudaki yorumlara 10 gün geçsin öyle gidip aile hekimimde kan vericem yazmışsınız. Buda bana çok manidar geldi zaten bunun mevcut olduğu bir ortamda işinizi icra ediyorsunuz ?
Son olarak doktor olduğunuza emin misiniz? Yoksa doktorculukmu oynamak istediniz?
Dr Ayşe Özkiraz ile bi akrabalığınız varmı? Dünden beri cevap vermiyeyim diyorum ama maşallah işi ilerlettiniz aklımızda soru işareti kalmasın o halde dedim.
AhaÇapanın gururu
Balım bol bol uzan dınlenKızlar kontrolden geldim yine sancılar var rahim ağzında yumuşama doktorum tekrar her an doğum olabilir dedi diğer kontrol haftaya cuma. Dün pek giremedim yelek bere yapıyordum bebişe artık ağrılarım da arttı. Herkeste olduğu gibi uyku düzenim yok zaten buraya herhalde daha buraya fazla giremem önceki enerjim yok
Aboo sel sil mı halıdan çıkmadı amanınAllah cezasını vermesin onunbi döküldü halıma daha zor arındırdım ama muslukları cidden mükemmel parlatıyo bide kireçlenmeyi geciktiriyor
Hıı bu haftaya gelecekmiş ama çok da farklı olmaz bence de sizin baktığınızdanBen bugun baktıedım esıme de begenmedı kalitesinı, degmez o paraya 300 daha fazla verıp ıyısını alalım dedı, hastane cantası olarak goturcektım
Şeker yok da suyu fazlaAha
Bılıyom kız onları ✌
Bambu iyi çıktı bende eskiden sevmezdim solo yu ✌artık solo da in
N11 de 39 lira baksana senin kullandığın mı?
Ablam çok övüyordu denemek nasip olmadı daha.
Viking vegan peşine düşüp onları Stok yaptım
Ama selsil de aklımda.
Bulduğun olursa bizle de paylaş
Ben bu ara bakamadım pek
Kız dur daha yeni yeni yazışmalara yetişmeye başladım
Kocanın ki ne güne duruyor ayol
✌
Helal bro ✌
O07 James savaşci
Dedektif iş peşinde
D d_g_g yetiş
Ahaçapanın gururu 007 mrs nicki bile alay gibi Bond mu oluyor antalya'lı mı
Savaşçı kız nereli ymiş ablam
Balım bol bol uzan dınlen
Magnezyum aksatma
Diyet yapıyor muydun şeker filan var mıydı
Aboo sel sil mı halıdan çıkmadı amanın
Bir paket yetiyor dedi bana kuzenim.depend kaç paket aldınız kızlar?
Benim 1 kargom daha gelmiş eşimeBenim bezlerde bugün geliyo nereye tepecem bilmiyorum bakalım
Sen bu dünyada'ki seçilmiş insanlardansın
Bana da öyle dediler. Hatta geçenlerde arkadaşım doğum yaptı. Yarım paket kullanmış. Yarım paketi kalmış. Onu verdi. Muhtemelen sana da yeter, yetmezse alırsın bir gece kalınıyor hastanede. Evdeyken de pek kullanılmıyor dedi. Ben de öyle yapacağım muhtemelen. Baktım yetmiyor, birini gönderir aldırırımBir paket yetiyor dedi bana kuzenim.
Sezaryen olan arkadaşım bi paket almış ama iki tane kullanmış içinden bana verdi gerisini kalanı koydum yanıma bi de kotexin gece pedinden koydum çok rahat edemedğini kotex kullandığını söylemişti ondan daha çok almadım ben dedepend kaç paket aldınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?