2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Teşekkürler kız tahmini çok yapıldı çevremden, ilk çocuk olacağı için benim için farketmez diyorum sağlıkla gelsin inşallah tek isteğim o
Rica ederim canım. Biz plesentaya göre tahmin yapıyorız kuzum yanlış çıkanda oluyor. Önce saglık tabi ikiside yoksa farketmez saglıkla devam etsin inşallah allah kucagınıza almayı nasip etsin

Ben aslında düşünmüyorum ama doktorum ısrar ederse yaparım

Merhaba R rose yazını görünce sormak istedim benim de şuan tüp bebek ile hamileyim ve embriyo gelişiyor ama kalp atışını duyamadik henüz geriden gelen ve pgtli embriyo sendeki süreci canın sikilmayacaksa beni bilgilendirmek için anlatırsan sevinirim.

İnşallah duyarsınız kaç haftalık sizin bende henüz duyamadım
Amin inşallah ben geçen hafta 5+4 ken gittim kese göründü zaten kalp için erkendi biliyordum o nedenle dert etmedim ama şimdi burada 5 haftalıkken duyanları okuyunca bır acaba dedım yanı

çok güzel yaaaa

Amin inşallah ben geçen hafta 5+4 ken gittim kese göründü zaten kalp için erkendi biliyordum o nedenle dert etmedim ama imdi burada 5 haftalıkken duyanları okuyunca bır acaba dedım yanı
Endişe etme canım hepsinin gelişimi birbirinden farklı

Kuzum beta gercekten yüksek oluyo ikizde benim onceki gebeliğimde 10. Gun 200 du beta şimdi ikiz 9. Gun 800 cıkmıştı. Bazı embrıyolar geriden gelip tutunuyo o yuzden en net 8. Haftada cıkar sonuc bence ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…