- 12 Mayıs 2015
- 201
- 283
- 103
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.521
Etmem mi ederim tabiiRica ederim canım dua edersen çok sevinirim benimde iki kızım var 1 tanede oglum olsun istiyorum sizlerin duası kabul olur inşallah
Senin minigin erkek canım tahminen
TeşekkürlerSenin minigin erkek canım tahminen
Rica ederim canım. Biz plesentaya göre tahmin yapıyorız kuzum yanlış çıkanda oluyor. Önce saglık tabi ikiside yoksa farketmez saglıkla devam etsin inşallah allah kucagınıza almayı nasip etsinTeşekkürlerkız tahmini çok yapıldı çevremden, ilk çocuk olacağı için benim için farketmez diyorum sağlıkla gelsin inşallah tek isteğim o
Hepimizinki sağlıklı olsun inşallahRica ederim canım. Biz plesentaya göre tahmin yapıyorız kuzum yanlış çıkanda oluyor. Önce saglık tabi ikiside yoksa farketmez saglıkla devam etsin inşallah allah kucagınıza almayı nasip etsin
Erken tatlım bence haftaya gitKizlarrr
Ben aslında düşünmüyorum ama doktorum ısrar ederse yaparımBebeğe zararı yok canım 1 tüp kanla yapılıyor. Ben yapmayı düşünmüyorum her türlü kabulüm ama doktorum yapacağız diyor doktorumu da çok seviyorum ve güveniyorum arada kaldım sen düşünüyor musun
Merhaba R rose yazını görünce sormak istedim benim de şuan tüp bebek ile hamileyim ve embriyo gelişiyor ama kalp atışını duyamadik henüzBenimde tüp bebekle iki kez gebeliğim oldu düştü kalp atışını duyamadan bu kez tedavisiz oldu insan korkuyor hem de merak ediyor. Kalp atışını gümbür gümbür duysam derin bir oh çeksemkalp atışını duymakla bitmeyecek ama en azından şuanki sıkıntıdan kurtulmuş olacağım
İnşallah duyarsınız kaç haftalık sizin bende henüz duyamadımben de kalbini bir duysam büyük rahatlayacağım Allahım yüreğimi ferahlat
Yaşınız kaç acabaBen aslında düşünmüyorum ama doktorum ısrar ederse yaparım
Ben de izmirdeyim aylin hanıma da gittim ama son kararımı medicana hakan sabırlı’da verdim canımBucada özel Tınaztepe hastanesine gittim Aylindi doktorumuzun adı
Amin inşallah ben geçen hafta 5+4 ken gittim kese göründü zaten kalp için erkendi biliyordum o nedenle dert etmedim ama şimdi burada 5 haftalıkken duyanları okuyunca bır acaba dedım yanıİnşallah duyarsınız kaç haftalık sizin bende henüz duyamadım
çok güzel yaaaaEvet canım ben de giderken 2 hafta sonra kalp atışı için çağırır kesin dedim ama çok şükür gittiğimizde kalp atışı oluşmus gösterdi bize eşimle ben zararlı olduğu için kalp atışı dinlemek istemedik ekranda izledik
söktürücü özelliği varmış lahananıntam olarak neden onermiyorlar
Endişe etme canım hepsinin gelişimi birbirinden farklıAmin inşallah ben geçen hafta 5+4 ken gittim kese göründü zaten kalp için erkendi biliyordum o nedenle dert etmedim ama imdi burada 5 haftalıkken duyanları okuyunca bır acaba dedım yanı
yani evet haklısın. dün rüyamda kalp atışını duyuyorduk çığlık çığlığa ağlıyordum.. sonunda diyordum çok güzeldiEndişe etme canım hepsinin gelişimi birbirinden farklı
İnşallah çıkar canım benim günde 1 tane muz yemeye çalışyani evet haklısın. dün rüyamda kalp atışını duyuyorduk çığlık çığlığa ağlıyordum.. sonunda diyordum çok güzeldi
Kuzum beta gercekten yüksek oluyo ikizde benim onceki gebeliğimde 10. Gun 200 du beta şimdi ikiz 9. Gun 800 cıkmıştı. Bazı embrıyolar geriden gelip tutunuyo o yuzden en net 8. Haftada cıkar sonuc bence ultrasondaBeta değeri ikiz gebelik hakkında fikir vermiyormuş canımyüksek olması çoklu gebelik belirtis değilmiş. Benimde yüksekti iki embriyo transfer edilmişti hatta doktorum yok öyle bişey uydurma o dedi ama ikiz gebelikse felan zaten 6. Haftadan itibaren gözüküyormuş 10 a kadar beklemiyormuşsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?