2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben şu an 8+4 gunluğum ne estrofem kesildi ne progestan hatta progestan az gelmiş kanamam oldu 500 mg kalcadan vurdular ekstra ama benım ikiz gebelik. Doktor soyle dedi bazı vucutlara gerek kalmıyomuş bazı vucutlara az gelıyomuş belki senın dengelediğini gormuştur doktorun 10. Haftada estrofem kesilcek 12 ide progestanlar

Öncelikle hayırlı olsun kalp atışı bazen geç duyulabiliyorum. Benim tüp bebekle olan gebeliklerim de kese göründü 5 haftalıkken iki üç gün sonra düştü zaten kalp atışını duyacak kadar gelişmediler bile. Güzel düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bu hamileliğim kendiliğinden oldu kalp atışı yavaş dedi doktorum yarın başka bir hastanede başka doktora görüneceğim inşallah güzel haberlerimi burada paylaşırım

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?

Dün sordum kimse yazmamış.

Eritrosit 11 çıkmış.

Sizlerin kaç çıkmıştı?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?

Dün sordum kimse yazmamış.

Eritrosit 11 çıkmış.

Sizlerin kaç çıkmıştı?
Benim 1 çıkmıştı canım. Enfeksiyon için şase tarzı bir şey veriyorlar hemen antibiyotik vb vermiyorlar hatta önce bol bol su iç diyorlar

Benim 1 çıkmıştı canım. Enfeksiyon için şase tarzı bir şey veriyorlar hemen antibiyotik vb vermiyorlar hatta önce bol bol su iç diyorlar
Tek başına bunun yüksek çıkması enfeksiyona mı işaret?

Kızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.

5+2 haftalık için değerlerin uyuşmuyor benim 5 haftanın başında 4000 üstüydü.
Referans değerlerine bakılarak hafta tahmini yapılıyor.
Haftanı hesaplarken yanlışlık olmuş olabilir. Ama 115 den 425 yükseliş şimdilik iyi.
bu haftada bu seviyelerde kalırsa kimyasal olma ihtimali olabilir.Doktorun daha net bilgi verir

canım devlet hastanesinde de yaptırabilirsin, hatta belki sağlık ocağıda olur , ben ilk önce devlete gidiyodum kadın dogum yapmştı bu testleri özeldeki doktorum bir daha yapmadı

canım devlet hastanesinde de yaptırabilirsin, hatta belki sağlık ocağıda olur , ben ilk önce devlete gidiyodum kadın dogum yapmştı bu testleri özeldeki doktorum bir daha yapmadı
Benim normalde ÖZel sağlık sigortam vardı. AMa gebelik sürecini kapsamıyormuş. Mauaynelerimi özeldeki doktorumda yaptırıyorum. Testleri mümkün mertebe devlette gidip yaptırmayı planlıyorum. Ama işten sürekli izin almak istemediğim için haftasonu özelde test vermeyi düşündüm. Fiyatlar genelde süpriz oluyor öncesinde bir tahmin yürütmek istedim

Bütün kan tahlilleriyle beraber 800 felandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…