- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.541
çok teşekkür ederim. öyle yapıyorum bakalım gerisi Allaha emanet artıkİnşallah çıkar canım benim günde 1 tane muz yemeye çalış
Ben şu an 8+4 gunluğum ne estrofem kesildi ne progestan hatta progestan az gelmiş kanamam oldu 500 mg kalcadan vurdular ekstra ama benım ikiz gebelik. Doktor soyle dedi bazı vucutlara gerek kalmıyomuş bazı vucutlara az gelıyomuş belki senın dengelediğini gormuştur doktorunTüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
maşallah minişime
Öncelikle hayırlı olsun kalp atışı bazen geç duyulabiliyorum. Benim tüp bebekle olan gebeliklerim de kese göründü 5 haftalıkken iki üç gün sonra düştü zaten kalp atışını duyacak kadar gelişmediler bile. Güzel düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba @rose yazını görünce sormak istedim benim de şuan tüp bebek ile hamileyim ve embriyo gelişiyor ama kalp atışını duyamadik henüzgeriden gelen ve pgtli embriyo sendeki süreci canın sikilmayacaksa beni bilgilendirmek için anlatırsan sevinirim.
Benim 1 çıkmıştı canım. Enfeksiyon için şase tarzı bir şey veriyorlar hemen antibiyotik vb vermiyorlar hatta önce bol bol su iç diyorlarKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?
Dün sordum kimse yazmamış.
Eritrosit 11 çıkmış.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Tek başına bunun yüksek çıkması enfeksiyona mı işaret?Benim 1 çıkmıştı canım. Enfeksiyon için şase tarzı bir şey veriyorlar hemen antibiyotik vb vermiyorlar hatta önce bol bol su iç diyorlar
Bende yok bilmiyorum bebekKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?
Dün sordum kimse yazmamış.
Eritrosit 11 çıkmış.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Ben düşünmüyorum doğruluk oranı yüksek değil güvenmiyorum o sebeple.Kizalr ikili tarama yapmayı düşünüyor musunuz zararı var mı bebeğe
Benim 6+3te kese ve yolk sac göründü. 7+5te vajinal bebeği gördük kalp atışını duydukKızlar selam ben 6+4 oldum ama ultrasonda 5+4 çıktı bugün kese var dedi bebek var gibi dedi cuma günü özele gitsem kalp atışını duyarmiyim
Peki o doktor nasıl ilgili mi , muayene ücretleri ne durumda bilgilendirebilir misin canım doktor konusunda çok kararsızım bendeBen de izmirdeyim aylin hanıma da gittim ama son kararımı medicana hakan sabırlı’da verdim canım
5+2 haftalık için değerlerin uyuşmuyor benim 5 haftanın başında 4000 üstüydü.Hanımlar merhaba, son adet tarihime göre 5+2 hamileyim. Perşembe günü adetim iki gün gecikince kan testi 115 çıktı. Pazartesi tekrar kan verdim 425e yükselmiş. Aile hekimi sağlıklı bir yükseliş ama bir haftalık gecikmeye daha yüksek değerler bekleriz dedi, beni biraz korkuttu.Bu değerlerle doktora da gidemiyorum daha. Yarın tekrar kan vericem yükselişe bakıcaz. Sizce normal mi bu değerler haftasına göre?
canım devlet hastanesinde de yaptırabilirsin, hatta belki sağlık ocağıda olur , ben ilk önce devlete gidiyodum kadın dogum yapmştı bu testleri özeldeki doktorum bir daha yapmadıKızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.
Benim normalde ÖZel sağlık sigortam vardı. AMa gebelik sürecini kapsamıyormuş. Mauaynelerimi özeldeki doktorumda yaptırıyorum. Testleri mümkün mertebe devlette gidip yaptırmayı planlıyorum. Ama işten sürekli izin almak istemediğim için haftasonu özelde test vermeyi düşündüm. Fiyatlar genelde süpriz oluyor öncesinde bir tahmin yürütmek istedimcanım devlet hastanesinde de yaptırabilirsin, hatta belki sağlık ocağıda olur , ben ilk önce devlete gidiyodum kadın dogum yapmştı bu testleri özeldeki doktorum bir daha yapmadı
Bütün kan tahlilleriyle beraber 800 felandıKızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?