- 20 Mayıs 2022
- 159
- 70
- 48
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.501
KizlarrrKızlar selam ben 6+4 oldum ama ultrasonda 5+4 çıktı bugün kese var dedi bebek var gibi dedi cuma günü özele gitsem kalp atışını duyarmiyim
Teşekkür ederim.canım merhaba benim anti toxoplazma igg 393 örneğin, ne kadar eskiden geçirildiyse değer o kadar yüksek oluyormuş diye okudum araştırırken.
Sağlıkla gelsinler inşallahKarından ultrason degil mi kuzum. Kız bebiş geliyor saglıkla gelsin
1 ay daha beklemeden tahmin alayım ben de bakarsanız sevinirimYok kuzum sag sol ile alakası yok. Kesenin içindeki konumuna göre bakılıyor plesentası beebgin ne tarfında diye
Tabiki canım resmi atarmısın
Seninkide kız canım saglıkla gelsin inşallah1 ay daha beklemeden tahmin alayım ben de bakarsanız sevinirim
Erkek canım saglıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3244857 vajinal bakildi
Vajinal mi bakildi? Bebek daha embriyo oldugu icin vajinal daha rahat gorunuyor ve kalp atisi daha rahat duyuluyor bildigim kadariyla. Belki vajinal baktirsaniz daha net sonuc alirsinizKizlarrr
Erkek canım saglıkla gelsin inşallah
3.olur inşallah kızına kız kardeş canımKizima bi kiz kardes guzel olurdu :) tesekkur ederim canim. Saglikli olsun insallah
Yok karından ultrasondaVajinal mi bakildi? Bebek daha embriyo oldugu icin vajinal daha rahat gorunuyor ve kalp atisi daha rahat duyuluyor bildigim kadariyla. Belki vajinal baktirsaniz daha net sonuc alirsiniz
Ayın 25 i randevum var bakalım 12+1 olacağız gözükecek mi bilmiyorum1 ay sonra çoğumuz cinsiyet öğrenmeye başlayacağız inşallahçok heyecanlıyımmmmm
Vajinal bu arada söylemeyi unuttumSeninkide kız canım saglıkla gelsin inşallah
Vajinal ise erkek kuzum saglıkla gelsin inşallah1 ay daha beklemeden tahmin alayım ben de bakarsanız sevinirim
Ayyy belki deAyın 25 i randevum var bakalım 12+1 olacağız gözükecek mi bilmiyorum
Hadi bakalım hayırlısı, sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallahVajinal ise erkek kuzum saglıkla gelsin inşallah
Rica ederim canım dua edersen çok sevinirim benimde iki kızım var 1 tanede oglum olsun istiyorum sizlerin duası kabul olur inşallahHadi bakalım hayırlısı, sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallahteşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Bana da yorum yapabilir misiniz?Karından ultrason degil mi kuzum. Kız bebiş geliyor saglıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?