- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.561
Benimde öyle sordum hiç bir özel sigorta kapsamıyormuş maalesefBenim normalde ÖZel sağlık sigortam vardı. AMa gebelik sürecini kapsamıyormuş. Mauaynelerimi özeldeki doktorumda yaptırıyorum. Testleri mümkün mertebe devlette gidip yaptırmayı planlıyorum. Ama işten sürekli izin almak istemediğim için haftasonu özelde test vermeyi düşündüm. Fiyatlar genelde süpriz oluyor öncesinde bir tahmin yürütmek istedim
Ben kan değerlerime baktırmıştım yakın zamanda 1700 tl ödedim. İzin alıp sağlık ocağında ücretsiz yaptırmanızı öneririm gereksiz ücretler alıyorlar maalesefKızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.
Benim de özel sağlığım karşılamıyormuş ve hamile kaldıktan sonra öğrendiğim için ekleyemiyorum hamilelik paketiBenimde öyle sordum hiç bir özel sigorta kapsamıyormuş maalesef
Beni. Eritrosit cikmadi ama bakteri cikti. Monural yazdi dr ama piyasada yokmus uromisin sase verdiler. Bol su. Okdr. Hamilelikte xok oluyomus idrar yolu enfeksiyonu. Cnku rahim mesaneye baski yapiomus ve mesanenn icinde kalan ciste bakteri birikiyomus. Cisinizi tutmayin siyodu okudugum biseydeKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?
Dün sordum kimse yazmamış.
Eritrosit 11 çıkmış.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Ozel saglik sigortaniz var mi? Dogum paketinden kullanabilirsiniz. Yada nerwork3 secerseniz sgk+ozel saglik kullanirsiniz. Sigortalar sdece d vitaminini karsilamiyorKızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Aile hekimi ücretsiz yapıyorKızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Tamamlayıcı sağlık sigortam vardıOzel saglik sigortaniz var mi? Dogum paketinden kullanabilirsiniz. Yada nerwork3 secerseniz sgk+ozel saglik kullanirsiniz. Sigortalar sdece d vitaminini karsilamiyor
Tamamlayıcı sağlık sigortam vardı
Gebelik öncesi kadın doğuma gittiğimde bütün test ve kontrolleri karşılamıştı.
Sisteme hamile olduğum girildiği anda KAdın DOğum içerisindeki haklardan muaf tutuldum. Normal muayne ücreti ödeyerek devam ediyorum şimdi.
Sağlık sigortasında öncesinde HAMİLELİK TEMİNATI ekletilmişolması gerekiyormuş. Diğer türlü sadece SGK desteği alınabiliyor
Ah maşallah tüyü kadar uzun ömrü olsun
Belirtiler her zaman devam etmez bunun için endişelenmeyin kanama leke vb varsa Doktora görününKızlar 9-2 haftadayim ikiz gebeyim bir iki gündür bulantım baya azaldı sizde belirtilerde azalan var mı daha önce kayıpların var ondan korkuyorum acaba doktora gitmek gerekir mi çünkü 12. Hftada gelirsin demisti
Evet canım gayet normal, bazen normal rüyalar bazen kabusKızlar hamile kaldıktan sonra sürekli rüyalar görmeye başladım normalde pek olmazdı gece olur olmaz bu yüzden uyanıyorum bazen normal olsa da bazen çok korkuyorum sizde de var mı böyle bir durum acaba
Canım ya harikasın ❤Beni. Eritrosit cikmadi ama bakteri cikti. Monural yazdi dr ama piyasada yokmus uromisin sase verdiler. Bol su. Okdr. Hamilelikte xok oluyomus idrar yolu enfeksiyonu. Cnku rahim mesaneye baski yapiomus ve mesanenn icinde kalan ciste bakteri birikiyomus. Cisinizi tutmayin siyodu okudugum biseyde
Yok çok şükür önce bı lekelenme oldu progestan kullanıyorum geçti bakalım bkliyelim pimpirikli değildim ama gerckten gecmiste yaşadıklarım olur mu diye diye insan kuruyor her hamilelik farklıdır evet hepimizin sıkıntıları farklı okuyorum gene de insan acaba mi diyorBelirtiler her zaman devam etmez bunun için endişelenmeyin kanama leke vb varsa Doktora görünün
Ah canım olmaz olur mu ben geçen gün duyamda 3 tane down sendromlu çocuk gördüm yüzlerinde nur vardı elimle okşuyordum sen ne kadar tatlısın, güzelsin diye, sonra bir kapı açılıyordu tamam sen sınavı geçtin girebilirsin diyordu biri mesela hala onun etkisindeyim Allah hayırlara çıkarsın daha neler neler görüyorum. Hormonlardan dolayı Cook normal bunlarKızlar hamile kaldıktan sonra sürekli rüyalar görmeye başladım normalde pek olmazdı gece olur olmaz bu yüzden uyanıyorum bazen normal olsa da bazen çok korkuyorum sizde de var mı böyle bir durum acaba
Bende olmadık şeyler görüyorum hayra çıksın diyelim.Ah canım olmaz olur mu ben geçen gün duyamda 3 tane down sendromlu çocuk gördüm yüzlerinde nur vardı elimle okşuyordum sen ne kadar tatlısın, güzelsin diye, sonra bir kapı açılıyordu tamam sen sınavı geçtin girebilirsin diyordu biri mesela hala onun etkisindeyim Allah hayırlara çıkarsın daha neler neler görüyorum. Hormonlardan dolayı Cook normal bunlar
Neden sordunuzYaşınız kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?