2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnsanın başına kötü bir olay gelince etkisinden çıkamıyor

Kızlar hamile kaldıktan sonra sürekli rüyalar görmeye başladım normalde pek olmazdı gece olur olmaz bu yüzden uyanıyorum bazen normal olsa da bazen çok korkuyorum sizde de var mı böyle bir durum acaba
Bunu hepimiz görüyoruz bence kaygıdan dolayı. Ben ne zaman kötü rüya görsem hemen sadaka veriyorum içim rahatliyor

Ah maşallah tüyü kadar uzun ömrü olsun ben 14 yıllık yol arkadaşımı geçen hafta toprağa verdim Allah sana yaşatmasın alışamadım çok zorlanıyorum
Benımde kızımın kalbinde sorun var sorma o kadar korkuyorum ki ona bişey olcak diye hep aklımın bi köşesinde o var iyi mi diye bakıyorum sürekli 14 sene dile kolay benımde 13 sene oldu cok zordur Allahım içine ferahlık versin başın sagolsun kuzum

Kızlar bu kordon kanı alınıyor saklanıyor ya yaptırmayı düşünüyor musunuz

Kuzum beta gercekten yüksek oluyo ikizde benim onceki gebeliğimde 10. Gun 200 du beta şimdi ikiz 9. Gun 800 cıkmıştı. Bazı embrıyolar geriden gelip tutunuyo o yuzden en net 8. Haftada cıkar sonuc bence ultrasonda
Benim de öyleydi canım. Diyorum ya hatta bana iki embriyo transfer edilmişti biz ikisi de tuttu sanıp sevindik. Ama doktor alakası yok onunla dedi. Ben doktorun dediğini diyorum. Her yüksek beta çoğul demek değilmiş yani

Gerçekten proluton öyle miymiş. Burda hep kanamalara iğne verildiğini gördüm. Benim doktorum da perinatolog, adet gibi kanadım Progestan arttırdı iğne vermedi hiç. Bundan olabilirmiş içim rahatladı

Canım benim de tüp bebek biz estrofemi kalp atışını duyduğumuz gibi kestik 7. Haftada. Hatta hemen kesti. Normalde günde üç tane aşıyordum o yün iki aldım sonraki gün bir aldım daha da kullanmadım. Ama diğerlerine devam ediyorum 12 haftaya kadar devam dedi peogestan ve progestan dex, coraspirn için

Kızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.
Merhaba sağlık sigortan var ve doğumu karşılıyor ise tamamlayıcı sigorta anlaşmalı hastanelerde sadece 15 TL muayene ödeyip tahlilleri ücretsiz yaptırabilirsin. Diğer türlü hastaneden hastaneye değişiklik gösterir. Bir de özel laboratuvarlar var. Synevo synelab gibi . Oralarda da bu testleri yaptırabilirsin.

Gerçekten proluton öyle miymiş. Burda hep kanamalara iğne verildiğini gördüm. Benim doktorum da perinatolog, adet gibi kanadım Progestan arttırdı iğne vermedi hiç. Bundan olabilirmiş içim rahatladı
Canım ben transfere hazırlık döneminden beri haftada yarım ampül vuruluyordum. Dün tüp bebek doktorum 4 hafta daha devam dedi işin doğrusu ama geçen hafta perinatolog kes dediği için kesmiştim ben. ama kanama falan olursa vurulurum, hangi riskin daha yüksek olduğuna göre değerlendiririm herhalde. Gerek olmasın sağlıkla ilerlesinler inşallah

Benimde öyle sordum hiç bir özel sigorta kapsamıyormuş maalesef
Ozel saglik sigortaniz var mi? Dogum paketinden kullanabilirsiniz. Yada nerwork3 secerseniz sgk+ozel saglik kullanirsiniz. Sigortalar sdece d vitaminini karsilamiyor
Canım ben d vitaminine de poliçemden baktırdım.,Allianz. Ama 3 ay içinde ikinci kez yaptırırsan karşılamıyor diye biliyorum.

ben de hep böyle okuduğum için şaşırdım aslında, biz de dün dinledik kalbi, estrofem 2 hafta 10 gün daha devam, progestan dex 2 hafta devam. estrofem iğneden daha uzun süre kullanılıyor. lutinus yeterli diye düşündü belki de o da günde 1 adet devam edip 11+4de kesilecek.
doktora güveniyorum ama evliliğimin 10.yılı yaşım 38 ister istemez endişelerim tavan yapıyor. rabbime emanet

Kızlar 9-2 haftadayim ikiz gebeyim bir iki gündür bulantım baya azaldı sizde belirtilerde azalan var mı daha önce kayıpların var ondan korkuyorum acaba doktora gitmek gerekir mi çünkü 12. Hftada gelirsin demisti
Benim de epey azalmıştı. Göğüslerini yokla onlar belirtileri vermeye devam ediyor :)

inşallah öyledir canım

Kızlar selam,
15gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğim için ses kısılması öksürük atakları hiç enerjim yoktu buraya giremiyordum geceleri uyuyamıyordum. antibiyotik tedavisine başlamıştım Hastalığımı neredeyse atlattım derken yoğun Kanamalarım başladı öyle böyle değil ama bilmesem regl oldum derim. Bugün kontrolüm sonrası da kendimi iyi hissettiğim için okuyabilldiğim kadar okumaya, bildiğim kadar yanıtlamaya çalıştım.

5 Mayıs akşamı yoğun kanamayla kontrole gitmiştim. Bugün tekrar gittim Allah’ıma şükürler olsun bebiş iyi durumu kalp atışı stabil 10+1 im ama 10+4 ölçüldüm. Bebişin boyu da büyümüş plasenta damarlara yakın yere denk gelmiş buradaki kılcal damarların kanayabileceğini söyledi perinatolugum. Şuan bir kanama alanı yok . Ama koyu siyah gibi kahve gibi hafif peçeteye gelen lekelenmeler devam ediyor ama normalmiş. Lekelenmelerin tamamen geçmesini bekliyoruz rahim ağzı yetmezliğim olduğu için dikiş planlanacak o zamana kadar ve bundan sonra inşallah hiç kanamaz

Kanaması olanlar ve telaşlananlar için bi nebze de olsa iç rahatlatmak için paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…