- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.581
Yaşa Göre de yapıp yapmamak istiyorlar. Ben istemeyince doktorum yaşın küçük riskli çıkma ihtimali çok az demiştiNeden sordunuz
İnsanın başına kötü bir olay gelince etkisinden çıkamıyorYok çok şükür önce bı lekelenme oldu progestan kullanıyorum geçti bakalım bkliyelim pimpirikli değildim ama gerckten gecmiste yaşadıklarım olur mu diye diye insan kuruyor her hamilelik farklıdır evet hepimizin sıkıntıları farklı okuyorum gene de insan acaba mi diyor
Bunu hepimiz görüyoruz bence kaygıdan dolayı. Ben ne zaman kötü rüya görsem hemen sadaka veriyorum içim rahatliyorKızlar hamile kaldıktan sonra sürekli rüyalar görmeye başladım normalde pek olmazdı gece olur olmaz bu yüzden uyanıyorum bazen normal olsa da bazen çok korkuyorum sizde de var mı böyle bir durum acaba
Benımde kızımın kalbinde sorun var sorma o kadar korkuyorum ki ona bişey olcak diye hep aklımın bi köşesinde o var iyi mi diye bakıyorum sürekliAh maşallah tüyü kadar uzun ömrü olsunben 14 yıllık yol arkadaşımı geçen hafta toprağa verdim Allah sana yaşatmasın alışamadım çok zorlanıyorum
Kaygı yapıyo boyle kotu ruyaları malesefBunu hepimiz görüyoruz bence kaygıdan dolayı. Ben ne zaman kötü rüya görsem hemen sadaka veriyorum içim rahatliyor
HahahahahahaCanım ya harikasın ❤
Ayaklı Google gibisin yemin ederim.
Acaip rahatladım.
Bol su bol wc
Cidden öyleKaygı yapıyo boyle kotu ruyaları malesef
Benim de öyleydi canım. Diyorum ya hatta bana iki embriyo transfer edilmişti biz ikisi de tuttu sanıp sevindik. Ama doktor alakası yok onunla dedi. Ben doktorun dediğini diyorum. Her yüksek beta çoğul demek değilmiş yaniKuzum beta gercekten yüksek oluyo ikizde benim onceki gebeliğimde 10. Gun 200 du beta şimdi ikiz 9. Gun 800 cıkmıştı. Bazı embrıyolar geriden gelip tutunuyo o yuzden en net 8. Haftada cıkar sonuc bence ultrasonda
Gerçekten proluton öyle miymiş. Burda hep kanamalara iğne verildiğini gördüm. Benim doktorum da perinatolog, adet gibi kanadım Progestan arttırdı iğne vermedi hiç. Bundan olabilirmiş içim rahatladıperinatalog randevumda onun da fikrini sorayım olmazsa. mesela perinatalog bana proluton depotu bıraktırdı, diğerleri doğal progesteron ama bu riskli dedi. hepsinin yaklaşımı farklı oluyor gerçekten.
benimki biraz erken olacak gibi böyle bakınca. sıkıntı çıkmaz inşallah
Canım benim de tüp bebek biz estrofemi kalp atışını duyduğumuz gibi kestik 7. Haftada. Hatta hemen kesti. Normalde günde üç tane aşıyordum o yün iki aldım sonraki gün bir aldım daha da kullanmadım. Ama diğerlerine devam ediyorum 12 haftaya kadar devam dedi peogestan ve progestan dex, coraspirn içinTüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
Bana bol su iç demişti canım. İlaç vermemişti sende öyle yapKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?
Dün sordum kimse yazmamış.
Eritrosit 11 çıkmış.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Ben 975₺verdimKızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.
Merhaba sağlık sigortan var ve doğumu karşılıyor ise tamamlayıcı sigorta anlaşmalı hastanelerde sadece 15 TL muayene ödeyip tahlilleri ücretsiz yaptırabilirsin. Diğer türlü hastaneden hastaneye değişiklik gösterir. Bir de özel laboratuvarlar var. Synevo synelab gibi . Oralarda da bu testleri yaptırabilirsin.Kızlar Bu toxoplazma Brucella tarzı tersleri dokttorum bu hafta istedi.
Özel hastanede testleri yaptıranlara sormak istiyorum.
Tahmini nasıl bir ücret talep ettiler.
Canım ben transfere hazırlık döneminden beri haftada yarım ampül vuruluyordum. Dün tüp bebek doktorum 4 hafta daha devam dedi işin doğrusu ama geçen hafta perinatolog kes dediği için kesmiştim ben. ama kanama falan olursa vurulurum, hangi riskin daha yüksek olduğuna göre değerlendiririm herhalde. Gerek olmasın sağlıkla ilerlesinler inşallahGerçekten proluton öyle miymiş. Burda hep kanamalara iğne verildiğini gördüm. Benim doktorum da perinatolog, adet gibi kanadım Progestan arttırdı iğne vermedi hiç. Bundan olabilirmiş içim rahatladı
Benimde öyle sordum hiç bir özel sigorta kapsamıyormuş maalesef
Canım ben d vitaminine de poliçemden baktırdım.,Allianz. Ama 3 ay içinde ikinci kez yaptırırsan karşılamıyor diye biliyorum.Ozel saglik sigortaniz var mi? Dogum paketinden kullanabilirsiniz. Yada nerwork3 secerseniz sgk+ozel saglik kullanirsiniz. Sigortalar sdece d vitaminini karsilamiyor
ben de hep böyle okuduğum için şaşırdım aslında, biz de dün dinledik kalbi, estrofem 2 hafta 10 gün daha devam, progestan dex 2 hafta devam. estrofem iğneden daha uzun süre kullanılıyor. lutinus yeterli diye düşündü belki de o da günde 1 adet devam edip 11+4de kesilecek.Canım benim de tüp bebek biz estrofemi kalp atışını duyduğumuz gibi kestik 7. Haftada. Hatta hemen kesti. Normalde günde üç tane aşıyordum o yün iki aldım sonraki gün bir aldım daha da kullanmadım. Ama diğerlerine devam ediyorum 12 haftaya kadar devam dedi peogestan ve progestan dex, coraspirn için
Benim de epey azalmıştı. Göğüslerini yokla onlar belirtileri vermeye devam ediyor :)Kızlar 9-2 haftadayim ikiz gebeyim bir iki gündür bulantım baya azaldı sizde belirtilerde azalan var mı daha önce kayıpların var ondan korkuyorum acaba doktora gitmek gerekir mi çünkü 12. Hftada gelirsin demisti
inşallah öyledir canımBen şu an 8+4 gunluğum ne estrofem kesildi ne progestan hatta progestan az gelmiş kanamam oldu 500 mg kalcadan vurdular ekstra ama benım ikiz gebelik. Doktor soyle dedi bazı vucutlara gerek kalmıyomuş bazı vucutlara az gelıyomuş belki senın dengelediğini gormuştur doktorun10. Haftada estrofem kesilcek 12 ide progestanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?