- 24 Mart 2016
- 7
- 2
- 86
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.621
Anladım canım inşallah hayırlı bir doktor çıkar da karşına hiçbir şey kafanı takilmazZaten kendi doktorum tüp bebek doktoru kalp atışından sonrasında bakmıyor başka doktorla devam etmem gerekiyor
Sen de çok zor şeyler yaşamışsınHiç aklına getirme öyle şeyleri. Ben şehir Hastanesi'nde kürtaj olmuştum şansıma ebeler ve doktor dünyanın en tatlı insanlariydi 7 dakika falan sürüyor vakumla alıyorlar ama kendimi kötüye hazırlama canım benim seni çok iyi anlıyorum ama inan öyle olmuyor ben bebeğimi hastaneye ikili test yaptırmaya gittiğimde kaybettiğimi öğrendim her hastaneye gidişte nefesim kesiliyor ayaklarım çözülüyor ve ulturasyon yaparken istemsiz ağlıyorum yine aynı olacak diye. Çok kısa süre önce Instagramda şöyle bir yazı gördüm. Başıniza kötü bir olay geldikten sonra onun sürekli tekrarlayacagini düşünmek Allah hakkında önyargıli olmak değil de nedir yazıyordu o yazıdan sonra içim rahatladi
Kız bebiş canım saglıkla gelsin inşallah
İnşallah teşekkür ederimKız bebiş canım saglıkla gelsin inşallah
Suya atılan antibiyotik tem verdi doktorum bende de çıkmışKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren antibiyotik alan var mı?
Dün sordum kimse yazmamış.
Eritrosit 11 çıkmış.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
sağol kuzumVajinal bakılmış galiba degil mi. Vajinal ise erkek canım
Karından bakıldı benimkini de yorumlar mısınKız bebiş canım saglıkla gelsin inşallah
Benim yokmuş işte mayısta yeni bir sigorta ile anlaşırlarsa belki olur dediler bekliyorum ay sonunudoğum paketin varsa sigortanda kapsıyor. benim öyle hastane işlerimde sadece 15 tl ödüyorum
Benim yokmuş işte mayısta yeni bir sigorta ile anlaşırlarsa belki olur dediler bekliyorum ay sonunu
Benim de acibadem ben hic odeme yapmadim simdiye kdr odemeniz yok diyorlar ama herkesinki farkli oyuzden dedimCanım ben d vitaminine de poliçemden baktırdım.,Allianz. Ama 3 ay içinde ikinci kez yaptırırsan karşılamıyor diye biliyorum.
Canım riskli gebeliklerde 2 haftada bir normal gebelikte 3 hafta veya 4 haftada bir çağırıldığını biliyorum. Benim arkadaşım ayda 1 gidiyor ben riskli olduğum için 2 haftada bir gidiyorum , doktorumuz farklıkızlar ben özele yeni geçtim 7+1de gittim bir sonraki muayene için 10.haftada gelmemi söyledi ama bana çok uzun bir zaman geldi , anlaşmamızda sınırsızdı. Sizin muayene sıklığınız da bu şekilde mi
Çok sevindim , geçmiş olsunBende oyle dısardaydım bacaklarım acagı kan aktı resmen ama bebekler saglıklıydı şükür kahverengıye dondu 2 gun sonra tamamen kesildi corasprını kestiler direk
Canım rahım agzı yetmezliğini kaçıncı haftada anladın?
Kanama kesildi çok şükür cnm, doktora perşembe gidicem bakalım
Canım seni üzmek istemem ama doğum teminatının geçerli olabilmesi için hamile olmadan kimileri 3 ay kimi sigorta şirketleri de 6ay 1 yıl önce teminatı başlatmanı istiyor.. poliçende olsa da muafiyet süresi uygulanıyorBenim yokmuş işte mayısta yeni bir sigorta ile anlaşırlarsa belki olur dediler bekliyorum ay sonunu
Doğum teminatında bekleme süresi 1yıl maalesefBenim yokmuş işte mayısta yeni bir sigorta ile anlaşırlarsa belki olur dediler bekliyorum ay sonunu
Başka bir doktora da göründunuz mu geç döllenme de olabilir 7. 8. Haftada kalp atışı duyanları okumuştum Allahtan ümit kesilmez ben boş gebelik yaşadım kese var bebek yoktu ama kesem de düzensizdi sagliksiz keseydi ama sizin ki gayet düzgün Rabbım hayırlısını versinBen 6+4 deyim arkadaşlar kese düzgün hormon iyi ancak bebek gozukmuyor vajinal ultrasonla da bakıldı kürtaj dedi doktor bir hafta bekle dedi ne yapacağımı bilemiyorum ultrason görüntülerini atıyorum buraya bakabilir misiniz?? İkisi de farklı doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?