2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zaten kendi doktorum tüp bebek doktoru kalp atışından sonrasında bakmıyor başka doktorla devam etmem gerekiyor
Anladım canım inşallah hayırlı bir doktor çıkar da karşına hiçbir şey kafanı takilmaz

Sen de çok zor şeyler yaşamışsın başın sağolsun. Yazı çok anlamlı bana da iyi geldi Allah ne yazdıysa o olacak. Beklemek çok zor

Ruyamda bugun 2 kere kizim olduğunu gördüm ama hala erkek olacak hissi var bi de kendi aramızda yapcaz parti gibi bisi emin olmak için herhalde daha 9 haftam olacak

Canım ben d vitaminine de poliçemden baktırdım.,Allianz. Ama 3 ay içinde ikinci kez yaptırırsan karşılamıyor diye biliyorum.
Benim de acibadem ben hic odeme yapmadim simdiye kdr odemeniz yok diyorlar ama herkesinki farkli oyuzden dedim

kızlar ben özele yeni geçtim 7+1de gittim bir sonraki muayene için 10.haftada gelmemi söyledi ama bana çok uzun bir zaman geldi , anlaşmamızda sınırsızdı. Sizin muayene sıklığınız da bu şekilde mi
Canım riskli gebeliklerde 2 haftada bir normal gebelikte 3 hafta veya 4 haftada bir çağırıldığını biliyorum. Benim arkadaşım ayda 1 gidiyor ben riskli olduğum için 2 haftada bir gidiyorum , doktorumuz farklı

Çok sevindim , geçmiş olsun Evet benim de doktorum corasprini kesti. Ben cin3 sebebiyle leep olmuştum geçen yıl, rahim ağzımın bir kısmı alındığı için kısalık var. Hamilelikten önce belliydi canım

Benim yokmuş işte mayısta yeni bir sigorta ile anlaşırlarsa belki olur dediler bekliyorum ay sonunu
Canım seni üzmek istemem ama doğum teminatının geçerli olabilmesi için hamile olmadan kimileri 3 ay kimi sigorta şirketleri de 6ay 1 yıl önce teminatı başlatmanı istiyor.. poliçende olsa da muafiyet süresi uygulanıyor

Ben 6+4 deyim arkadaşlar kese düzgün hormon iyi ancak bebek gozukmuyor vajinal ultrasonla da bakıldı kürtaj dedi doktor bir hafta bekle dedi ne yapacağımı bilemiyorum ultrason görüntülerini atıyorum buraya bakabilir misiniz?? İkisi de farklı doktordan

Eklentiler

• IMG_20230509_162153.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230509_162145.webp
    32 KB · Görüntüleme: 55
Başka bir doktora da göründunuz mu geç döllenme de olabilir 7. 8. Haftada kalp atışı duyanları okumuştum Allahtan ümit kesilmez ben boş gebelik yaşadım kese var bebek yoktu ama kesem de düzensizdi sagliksiz keseydi ama sizin ki gayet düzgün Rabbım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…