2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay Allah razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı. Ha kaybettim ha kaybedicem diyerek geçirdim günlerimi ilk testlerde temiz çıktı ama sıkıntılar bitmedi sonrasında cücelik şüphesiyle konseye girdim yeniden genetik test istediler yaklaşık 1.5 ay önce hala sonuçlar çıkmadı artık doğumdan sonra. Tekrar teşekkür ederim ilginize ve beni anlayan güzel mesajınıza

Dualarım sizinle inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Sat'imiz aynıydı çoğumuzda erken doğum riski var sen nasılsın sende durumlar ne alemde
Ben 2 hafta önce plesanta aşağıda diye yine kanamayla hastaneye gittim ve bu sefer kanamam yoğun diye 1 gece kaldım. Kanama devam eder veya tekrarlar riskiyle 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Doktorum da 37 haftayı doldurunca alırız dedi. Ama 2 haftadır başka kanamam olmadı bugun doktor kontrolüm vardı durduğu kadar bekleyeceğiz dedi ne zamana kadar giderse yani kanama olmadığı sürece 38 hafta civarına kadar beklemedeyiz en geç 1 aralık gibi görünüyor. Sende var mı erken doğum riski ben kaçırmışım sanırım o konuyu

kızlar hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız ve sancılarımız başlamış ben sancılardan ötürü erken doğum yapıcam diye cok korkuyordum böyle aynı seyleri yasıyoruz normal demek ki

Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.

Ben varım doğum çabuk oldu ama kendi sancin gibi olmuyor kendi sancinda arada bi nefes alabiliyorsun ama suni sanci daha şiddetli ağrılı oluyor bende günümü beklemek istemedim 39.haftada suni sancı istemiştim
Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.

Kaçıncı haftadaydın canım

Pilates yapıyorum zaten, diğer şeyleri de yapıyorum. Bugünde perinatoloji uzmanı gördü ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.

Gecmiş olsun plasenta previa totalis mi yoksa marjinal mi sizdeki. Sezeryan olacaksınız sanırım değil mi. İnşallah tekrar bi kanama yaşamadan sağlıkla sonuçlanır süreç

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Düzenli ve yüksek sancı çıkıyor sürekli rahim ağzı yumuşamış

Insallah saglıkla kucagınıza alırsınız

Inslalah saglıcakla kucagınıza alın bebegınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…