- 5 Nisan 2015
- 263
- 325
- 303
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.421
Ay Allah razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı. Ha kaybettim ha kaybedicem diyerek geçirdim günlerimi ilk testlerde temiz çıktı ama sıkıntılar bitmedi sonrasında cücelik şüphesiyle konseye girdim yeniden genetik test istediler yaklaşık 1.5 ay önce hala sonuçlar çıkmadı artık doğumdan sonra. Tekrar teşekkür ederim ilginize ve beni anlayan güzel mesajınızaBen dün şubat sat’lı kişilere baktım. Siz en son haziranda yazmışsınız gibi gördüm. Hatta bayağı sıkıntılar yaşamışsınız. Bebeği kaybettiniz şeklinde düşündüm. Çok sevindim bugün tekrar haber gelmesine. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Dualarım sizinle inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Ben 2 hafta önce plesanta aşağıda diye yine kanamayla hastaneye gittim ve bu sefer kanamam yoğun diye 1 gece kaldım. Kanama devam eder veya tekrarlar riskiyle 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Doktorum da 37 haftayı doldurunca alırız dedi. Ama 2 haftadır başka kanamam olmadı bugun doktor kontrolüm vardı durduğu kadar bekleyeceğiz dedi ne zamana kadar giderse yani kanama olmadığı sürece 38 hafta civarına kadar beklemedeyiz en geç 1 aralık gibi görünüyor. Sende var mı erken doğum riski ben kaçırmışım sanırım o konuyuSat'imiz aynıydı çoğumuzda erken doğum riski var sen nasılsın sende durumlar ne alemde
İnşallah İnşallah çok teşekkür ederimSaglikla kucagina al bebegini insallah canim
Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.Açılma yoktu 39+2' dim.
Tansiyon sorunum vardı.
Sabah yatışım yapıldı.
Yavaş yavaş verdiler serumu.
Sonra doktor belli bir aşamada gelip suyumu patlattı.
İnce uzun bir çubukla.
Acısız bir işlem zaten o.
Sürekli bebeğin kalp atışları falan takip ediliyor. Bir sıkıntı olduğunda sezeryana almak için.
Yani gözetim altında bir süreç yaşıyorsunuz.
10 cm açılmam olduğunda iç alana geçtim.
Ikınmam söylendi.
Bebek dünyaya geldi.
Bir şekilde o doğum kendini gerçekleştiriyor.
Korkacak Hiçbirsey yok tatlım.
Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.Ben varım doğum çabuk oldu ama kendi sancin gibi olmuyor kendi sancinda arada bi nefes alabiliyorsun ama suni sanci daha şiddetli ağrılı oluyor bende günümü beklemek istemedim 39.haftada suni sancı istemiştim
Kaçıncı haftadaydın canımDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Pilates yapıyorum zaten, diğer şeyleri de yapıyorum. Bugünde perinatoloji uzmanı gördü ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.Benim arkadaşım Ekim annesi
Normal doğum yapacaktı 39.haftasının içinde rahmi açılmadı kafası kanala girmedi 12saat sancı çekti sonra kendisi sez olmak istemiş.
Belki daha fazla beklese olur muydu bilmiyor ama doktoruna danışıp vereceği egzersizleri yapabilirsin. Sadece hurma ile olcak şeyler olduğunu düşünmüyorum
37+3 bebek 3 hafta geriden geliyor. Yarın +4 olacağımKaçıncı haftadaydın canım
Çok mu küçük canım. Haftası iyi normalde.37+3 bebek 3 hafta geriden geliyor. Yarın +4 olacağım
Vallaha öyleSırayla geliyor bebişlerDaha Kasım’ı yarılamadık
Kilo olarak mı geride boy olarak mı benim ki boy olarak geriden geliyo37+3 bebek 3 hafta geriden geliyor. Yarın +4 olacağım
ne kadar geriden canım boy cok onemlı değil diyodu doktorumKilo olarak mı geride boy olarak mı benim ki boy olarak geriden geliyo
Gecmiş olsun plasenta previa totalis mi yoksa marjinal mi sizdeki. Sezeryan olacaksınız sanırım değil mi. İnşallah tekrar bi kanama yaşamadan sağlıkla sonuçlanır süreçBen 2 hafta önce plesanta aşağıda diye yine kanamayla hastaneye gittim ve bu sefer kanamam yoğun diye 1 gece kaldım. Kanama devam eder veya tekrarlar riskiyle 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Doktorum da 37 haftayı doldurunca alırız dedi. Ama 2 haftadır başka kanamam olmadı bugun doktor kontrolüm vardı durduğu kadar bekleyeceğiz dedi ne zamana kadar giderse yani kanama olmadığı sürece 38 hafta civarına kadar beklemedeyiz en geç 1 aralık gibi görünüyor. Sende var mı erken doğum riski ben kaçırmışım sanırım o konuyu
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahPilates yapıyorum zaten, diğer şeyleri de yapıyorum. Bugünde perinatoloji uzmanı gördü ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.
Ben 2 hafta önce plesanta aşağıda diye yine kanamayla hastaneye gittim ve bu sefer kanamam yoğun diye 1 gece kaldım. Kanama devam eder veya tekrarlar riskiyle 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Doktorum da 37 haftayı doldurunca alırız dedi. Ama 2 haftadır başka kanamam olmadı bugun doktor kontrolüm vardı durduğu kadar bekleyeceğiz dedi ne zamana kadar giderse yani kanama olmadığı sürece 38 hafta civarına kadar beklemedeyiz en geç 1 aralık gibi görünüyor. Sende var mı erken doğum riski ben kaçırmışım sanırım o
Düzenli ve yüksek sancı çıkıyor sürekli rahim ağzı yumuşamışBen 2 hafta önce plesanta aşağıda diye yine kanamayla hastaneye gittim ve bu sefer kanamam yoğun diye 1 gece kaldım. Kanama devam eder veya tekrarlar riskiyle 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Doktorum da 37 haftayı doldurunca alırız dedi. Ama 2 haftadır başka kanamam olmadı bugun doktor kontrolüm vardı durduğu kadar bekleyeceğiz dedi ne zamana kadar giderse yani kanama olmadığı sürece 38 hafta civarına kadar beklemedeyiz en geç 1 aralık gibi görünüyor. Sende var mı erken doğum riski ben kaçırmışım sanırım o konuyu
Insallah saglıkla kucagınıza alırsınızAy Allah razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı. Ha kaybettim ha kaybedicem diyerek geçirdim günlerimi ilk testlerde temiz çıktı ama sıkıntılar bitmedi sonrasında cücelik şüphesiyle konseye girdim yeniden genetik test istediler yaklaşık 1.5 ay önce hala sonuçlar çıkmadı artık doğumdan sonra. Tekrar teşekkür ederim ilginize ve beni anlayan güzel mesajınıza
Inslalah saglıcakla kucagınıza alın bebegınızıDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?