- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.461
Kaç çıkıyor düşük olan şeker değerlerinizAnladım kuzum benım şekerim normalden de düşük cıkıyo zaten bende başka bişey var sandım
Sızın boyunuz nasıl, anne baba olarakCanım bizde kol ve bacak kısalığı var 3 haftayı geçti geriliği
Ben de heyecanlanmaya başladım az kaldı gibi geliyor. Şu anda ödem ağrı sızı dışında bir şey yok şükür. Bir 12 gün sonra yine kontrolüm var umarım her şey yolunda çıkarYaa bir sürü doğumlar olmuş burada. Sağlıkla büyüsünler tombik tombik olsunlar tez zamandaSiz doğurdukça sıramın geldiğini hissettim Ekim Kasım gruplarındaki doğumlardan etkilenmiyordum. Heyecan stres sarıyor beni de Sohrab sheilata @turuncuportakall sizlerin nasıl gidiyor bayadır konuşmadık
Benim 1.68 eşimin 1.82Sızın boyunuz nasıl, anne baba olarak
Uzunmussunuz da, ınsallah sadece gelısım gerılıgıdır, dogunca cabucak toparlarBenim 1.68 eşimin 1.82
Canım gündüz yazmaya çalıştım ama bi problem vardı heralde bi türlü yazdıklarım gitmedi. Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun inşallahKızlar bu arada ben çalışamaz raporu almıştım kızım beklenen tarihten önce gelince o rapordaki tüm izinlerim doğum sonrasına aktarıldı
Evet ben hep ole duydumMedela oluyor genelde hastanede diye hatırlıyorum
Ben asiye uzun a gidiyorum memnunumBahçelievler medipol e giden kimse var mı? Doktor araştırıyorum giden kimse varsa yardımcı olabilir mi
İnşallah canım beklemekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden çok korkuyorumUzunmussunuz da, ınsallah sadece gelısım gerılıgıdır, dogunca cabucak toparlar
Yarın çatı muayenem var, korkudan kaç gündür çok stres yapıyorum ya, içim rahatladı biraz
Sağlıkla gelsin inşallahDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Kaçıncı haftadasın canım çatı muayenesinde kemik yapısına mı bakılıyor
Gözün aydınSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Evet ya biz daha varız canikom yaay bizim gibi isme karar veremeyen birileri olmasına çok sevindimbi türlü bulamıyoruz içimize sinen bir isim. ben dila istiyordum ama millet anlamıyor dila'yı yada kötü telafuz ediyorlar soğuttular beni. şimdi ela olsun dedik bu seferde dila daha güzeldi niye vazgeçtiniz oldu aaaaayyy bi karışmayın artık dedim ya zaten tam içimize sinen bulamıyoruz birde her kafadan bi ses çıkıyor net şu olacak diyemiyoruz
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında sağlıkla doğum yaparsın inşallahDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Esinnn 16.12.2023' e kadar tut çocuğu içeride sonrası serbest
Gelsin Kavuştay kavuştay
Tam isimlerini bilmiyorum ama Hafif plesanta previa mevcut. Tam kapalı olandan değil sadece rahim ağzına yakın yerleşimli yani. Evet sezeryan olacağım mecburi olarak, çok teşekkürler inşallah hepimiz içinGecmiş olsun plasenta previa totalis mi yoksa marjinal mi sizdeki. Sezeryan olacaksınız sanırım değil mi. İnşallah tekrar bi kanama yaşamadan sağlıkla sonuçlanır süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?