2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bahçelievler medipol e giden kimse var mı? Doktor araştırıyorum giden kimse varsa yardımcı olabilir mi

Ben de heyecanlanmaya başladım az kaldı gibi geliyor. Şu anda ödem ağrı sızı dışında bir şey yok şükür. Bir 12 gün sonra yine kontrolüm var umarım her şey yolunda çıkar senin nasıl gidiyor

Kızlar bu arada ben çalışamaz raporu almıştım kızım beklenen tarihten önce gelince o rapordaki tüm izinlerim doğum sonrasına aktarıldı
Canım gündüz yazmaya çalıştım ama bi problem vardı heralde bi türlü yazdıklarım gitmedi. Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun inşallah bu arada izin konusu çok güzel olmuş

Sağlıkla gelsin inşallah

Gözün aydın kendi gününde kendi saatinde gelmiş. Ayağına taş değmesin

Evet ya biz daha varız canikom ya hayırlısı olsun inşallah ama bende Dila beğendim ya vala ne olcak sonunuz bakalım ne koyalım ne koyalım doğurduk gitti şunu da unutma sen ne koyarsan köy güzel telefuz etmek istemeyen zaten düzgün kulanmiycak aynı sorunlar da bizde de var
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında sağlıkla doğum yaparsın inşallah

Gecmiş olsun plasenta previa totalis mi yoksa marjinal mi sizdeki. Sezeryan olacaksınız sanırım değil mi. İnşallah tekrar bi kanama yaşamadan sağlıkla sonuçlanır süreç
Tam isimlerini bilmiyorum ama Hafif plesanta previa mevcut. Tam kapalı olandan değil sadece rahim ağzına yakın yerleşimli yani. Evet sezeryan olacağım mecburi olarak, çok teşekkürler inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…