- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.441
Yarın çatı muayenem var, korkudan kaç gündür çok stres yapıyorum ya, içim rahatladı birazBenim bugun kontrolum vardi.Çatı muayenesine girdim. Hiç korkulacak gerilecek bisi yoktu gercekten 5 dakika sürmedi bileNe bir aci ne bir agri hissettim.Sadece bende her zaman olan catalda olmanin gerginligi oldu ilk 30 saniye Bu konuda belki gerilen vardir diye paylasmak istedim
Bizim minik ise hala minik.Karın cevresinde 10 günlük bir gerilik var.Doktorum bir sorun yok dediği icin kafama takmamaya çalışıyorum.Dışarda büyüyecek demek ki
Allah kurtarsın. İnşallah sağlıkla gelsin.Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Yaa geçmiş olsun Allah kurtarsın canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Allah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sağlıklı olur bebeğiniz. Allah güç kuvvet versin.Ay Allah razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı. Ha kaybettim ha kaybedicem diyerek geçirdim günlerimi ilk testlerde temiz çıktı ama sıkıntılar bitmedi sonrasında cücelik şüphesiyle konseye girdim yeniden genetik test istediler yaklaşık 1.5 ay önce hala sonuçlar çıkmadı artık doğumdan sonra. Tekrar teşekkür ederim ilginize ve beni anlayan güzel mesajınıza
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz doğduğunda37+3 bebek 3 hafta geriden geliyor. Yarın +4 olacağım
Normal doğumla mı 37 de geldi
Bende manuel sağma makinesi var onu koyacağım dediğin gibi o kadar çok şey varki bir kabin boy valiz bir bebek çantası oldu havlu da koymak istiyorum ama daha yer de kalmadıkızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Kaçıncı haftadasın canım çatı muayenesinde kemik yapısına mı bakılıyorBenim bugun kontrolum vardi.Çatı muayenesine girdim. Hiç korkulacak gerilecek bisi yoktu gercekten 5 dakika sürmedi bileNe bir aci ne bir agri hissettim.Sadece bende her zaman olan catalda olmanin gerginligi oldu ilk 30 saniye Bu konuda belki gerilen vardir diye paylasmak istedim
Bizim minik ise hala minik.Karın cevresinde 10 günlük bir gerilik var.Doktorum bir sorun yok dediği icin kafama takmamaya çalışıyorum.Dışarda büyüyecek demek ki
Yok tansiyonum ve protein kaçağım oldu. Sezaryen. Yoksa dönmemişti de inmemişti de sancının s’si bile yoktu.Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz doğduğunda
Sebebini neye bağladılar
Hep mi böyleydi bebebeğin kilosu nasıl
Normal doğumla mı 37 de geldi
Canım bizde kol ve bacak kısalığı var 3 haftayı geçti geriliğine kadar geriden canım boy cok onemlı değil diyodu doktorum
Amin cümlemizle birlikte inşallah Allah razı olsunInsallah saglıkla kucagınıza alırsınız
Amin Allah razı olsun inşallahAllah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sağlıklı olur bebeğiniz. Allah güç kuvvet versin.
Gözün aydınSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
AmiinnGÖzlerim doldu okurken ne kadar haklısın
Çok güzel yoldaş olduk rabbim devam ettirsin inşallah
Amiiin
İnşallah amiinnAyy benim neden gözlerim doldu pekiamin amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim bebisleri. Doğumlardan sonra da arkadaşlıklar devam etsin, yıllarca kopmadan sürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?