2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yarın çatı muayenem var, korkudan kaç gündür çok stres yapıyorum ya, içim rahatladı biraz

Allah kurtarsın. İnşallah sağlıkla gelsin.

Yaa geçmiş olsun Allah kurtarsın canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah

Allah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sağlıklı olur bebeğiniz. Allah güç kuvvet versin.

Yaa bir sürü doğumlar olmuş burada. Sağlıkla büyüsünler tombik tombik olsunlar tez zamanda Siz doğurdukça sıramın geldiğini hissettim Ekim Kasım gruplarındaki doğumlardan etkilenmiyordum. Heyecan stres sarıyor beni de Sohrab sheilata T turuncuportakall sizlerin nasıl gidiyor bayadır konuşmadık

L Lmntbrdgi canım gözünüz aydın. Dün hepimiz şok olmuştuk. Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler nasip etsin güzel kızçene. Sana da çok geçmiş olsun.

N Nakafile ultrasondaki ölçümle doğumdaki bebek ölçümleri arasında ister istemez fark oluyor canım. Bazen düşük diyorlar fazla çıkıyor. Fazla diyorlar düşük çıkıyor. Moralini sakın bozma motivasyonunu düşürme. Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kavuşun. Dualarımız seninle.

37+3 bebek 3 hafta geriden geliyor. Yarın +4 olacağım
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz doğduğunda
Sebebini neye bağladılar
Hep mi böyleydi bebebeğin kilosu nasıl
Normal doğumla mı 37 de geldi

Bende manuel sağma makinesi var onu koyacağım dediğin gibi o kadar çok şey varki bir kabin boy valiz bir bebek çantası oldu havlu da koymak istiyorum ama daha yer de kalmadı

Kaçıncı haftadasın canım çatı muayenesinde kemik yapısına mı bakılıyor

Bugün son eksiğim dependi de alıp kapattım valizi. Orta boy valize zor sığdım. Emzirme yastığı çok yer kaplıyor diye onu başka bir poşete koyup eşimin kıyafetlerine yer açtım. Böylelikle hastaneye orta boy valiz, dolu bir anne bebek çantası, emzirme yastığı poşeti, kapı süsü-takı yastığı poşeti, hediyelik ikramlık poşeti ve pusetle gidiyoruz. (Umarım hastanedekileri bir geceliğine geldiğimize ikna etmek zorunda kalmayız. ) Yarın akşam kontrolümüz de var giderken arabaya atarız artık. Malum benim yol uzun. (1.30 saat) Hafta olarak da yarın 34+6 oluyoruz. 34 de sancım sıfır sıfır sıfırdı. Bakalım yarın neler duyacağız doktorumuzdan. Sizler doğurdukça vaktimizin azaldığını hissediyorum ama gel gör ki hâlâ doğru düzgün bir kasılma hissedememişim ben. Hakkımızda hayırlısı.

Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz doğduğunda
Sebebini neye bağladılar
Hep mi böyleydi bebebeğin kilosu nasıl

Normal doğumla mı 37 de geldi
Yok tansiyonum ve protein kaçağım oldu. Sezaryen. Yoksa dönmemişti de inmemişti de sancının s’si bile yoktu.

Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…