2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sağlıkla büyüsün harika haberler eşin doğuma girebildi mi?

Ne kadar saçma, seninle hemen ilgilenmeleri gerekirken… Bir de hamile hamile bunlarla uğraşıyorsun…

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ya bizim dr sey dedi ilk baslarda elle sagma oneriliyor oyuzden hastaneye pompa goturmene gerek yok max mochi olabilir ama yuksek hizli makina onerilmio dedi elle sagmaya da hemsireler yardim ediomus ztn ama sen bilirsin

K Kaskade kabızlık var mı?
Ya da gaz yapacak şeyler mi yedin?
Ben protein fazla kaçırdım bu ara sabah kabızlık ile gözümü açtım.
Hemen iki kaşık zeytinyağı iki bardak ılık su rahatladım.
Sebze yapmaya üşenince öyle oldu işte.

Sen işte misin bu hafta ben anlamadım evde misin işte mi?

34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmam çünkü adet sancısı gibi sancılarım var
Off ben de 33+1 bugün, dün geceden beri kasıklarımda batma sancısı oluyor ara ara… Çarşamba Dr görüşmem var, inşallah o zamana kadar çoğalmaz

Benim bugun kontrolum vardi.Çatı muayenesine girdim. Hiç korkulacak gerilecek bisi yoktu gercekten 5 dakika sürmedi bile Ne bir aci ne bir agri hissettim.Sadece bende her zaman olan catalda olmanin gerginligi oldu ilk 30 saniye Bu konuda belki gerilen vardir diye paylasmak istedim

Bizim minik ise hala minik.Karın cevresinde 10 günlük bir gerilik var.Doktorum bir sorun yok dediği icin kafama takmamaya çalışıyorum.Dışarda büyüyecek demek ki

Ya bizim dr sey dedi ilk baslarda elle sagma oneriliyor oyuzden hastaneye pompa goturmene gerek yok max mochi olabilir ama yuksek hizli makina onerilmio dedi elle sagmaya da hemsireler yardim ediomus ztn ama sen bilirsin
Medela oluyor genelde hastanede diye hatırlıyorum

Öncelikle merhaba bilmiyorum beni hatırlar mısın ben seni hatırlıyorum gebeliginin ilk haftalarinda bebeğinde ense kalınlığı ödem görülmüştü karnindan su aldirmistin çok şükür temiz çıkmıştı.
Sürecini buraya yazmamıştin uzun bir süre hatta ben merak edip kac kere seni etiketlemistim nasıl oldun diye yanılmıyorsam özelden de konuşmuştuk yani sitem ettiğin gibi kimsenin seni takmadığı falan yok ben çok merak etmiştim seni ama belki üzülürsün diye ustelememistim hatta inanmayacaksın belki geçen yine aklıma geldin napti acaba diye demem o ki seni merak edip soran birileri oldu ( sen bizi insan yerine koymuyorsan bilemem) sen uzak kaldin forumdan sonucunu bile yazmadın ben seni etiketleyince iyiyim dedin burda herkes hamile kendi derdinde kimse kimsenin peşine dusemez yani nasıl bir ilgi alaka bekledin bilmiyorum ama şuan bu yaptığın çıkış çok yanlış lafi üstüne almissın ki sitem ettiğin kişi seni tanımıyordur bile adım kadar eminim genel konuşmuştur.

Son düzenleme:
Çalışıyorum tatlım kasım sonunda çıkacağım izne
Elimdeki işleri toparlamaya çalışıyorum doğum izni öncesi.
Kaskade = KABIZLIK günde 1 kere azıcık çıkabilirsem kendimi şanslı sayıyorum.
Özellikle dikkat ettim yediklerime gaz yapmasın perişan oluyorum diye.
Benim iş yeri biraz üretim yeri olduğu için serindi bugün. Isıtıcıyı açtım masa altında karın bölgeme polar ile sardım biraz daha yumşadı gerginlik.
Allahtan yarın sağlık ocağında tahlil için gideceğim bakalım gerginlik devam edecek mi hemşire ile doktor birşey dermi

İnşallah bizim çatı muayenemizde böyle rahat geçer
Hiçbir türlü muayene olamıyorum çünkü ben

Gözün Aydın rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah bu gidişle Aralık anneleri olarak aralikta doğuran anne kalmayacak diye korkmaya başladım
Amin canım sağlıkla hayırla gelsinler de varsın öyle olsun

Kızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?

Sizin güzel haberlerinizi almak için doğuma giderken dua ettim kuvezdeji bebisler de annelerin yanına gitsin diye inşallah herbirinizin güzeller haberlerini alırım

Sen kaçıncı haftadasin. Ben yatağı aldım gibi kurdum bir daha uğraşamam diye öyle kurulu duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…