- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.381
Sağlıkla büyüsün harika haberlerSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Ne kadar saçma, seninle hemen ilgilenmeleri gerekirken… Bir de hamile hamile bunlarla uğraşıyorsun…Ben çok büyük ihtimalle son ay doktor değiştireceğim. Cumartesi günü doktora gitmiştim tansiyonum yüksekti kan ve idrar testi istemişti yaptım, doktora mesaj attım sonucumun çıktığını hala bir dönüş olmadı. Asistanını aradım telefonu açmıyorlar. Sabah aile hekimliğinde randevum vardı ordaki doktora gösterdim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun ilaç kullanman lazım doktorunla görüş ilaç yazar sana dedi.. Ama doktorla görüşemiyorum..
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Ya bizim dr sey dedi ilk baslarda elle sagma oneriliyor oyuzden hastaneye pompa goturmene gerek yok max mochi olabilir ama yuksek hizli makina onerilmio dedi elle sagmaya da hemsireler yardim ediomus ztn ama sen bilirsinkızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Off ben de 33+1 bugün, dün geceden beri kasıklarımda batma sancısı oluyor ara ara… Çarşamba Dr görüşmem var, inşallah o zamana kadar çoğalmaz34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmamçünkü adet sancısı gibi sancılarım var
Sat'imiz aynıydı çoğumuzda erken doğum riski var sen nasılsın sende durumlar ne alemdeSağlıkla büyüsün harika haberlereşin doğuma girebildi mi?
Medela oluyor genelde hastanede diye hatırlıyorumYa bizim dr sey dedi ilk baslarda elle sagma oneriliyor oyuzden hastaneye pompa goturmene gerek yok max mochi olabilir ama yuksek hizli makina onerilmio dedi elle sagmaya da hemsireler yardim ediomus ztn ama sen bilirsin
Öncelikle merhaba bilmiyorum beni hatırlar mısın ben seni hatırlıyorum gebeliginin ilk haftalarinda bebeğinde ense kalınlığı ödem görülmüştü karnindan su aldirmistin çok şükür temiz çıkmıştı.Bu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.
Güldürme kız doktorum öyle dememişti ama 15-16 kiloyla Doğuma girersin demiştiİlerde dua edersin iyi ki şeker çıkmış diye yoksa 30 u görürdün desene
Çalışıyorum tatlım kasım sonunda çıkacağım izne
İnşallah bizim çatı muayenemizde böyle rahat geçerBenim bugun kontrolum vardi.Çatı muayenesine girdim. Hiç korkulacak gerilecek bisi yoktu gercekten 5 dakika sürmedi bileNe bir aci ne bir agri hissettim.Sadece bende her zaman olan catalda olmanin gerginligi oldu ilk 30 saniye Bu konuda belki gerilen vardir diye paylasmak istedim
Bizim minik ise hala minik.Karın cevresinde 10 günlük bir gerilik var.Doktorum bir sorun yok dediği icin kafama takmamaya çalışıyorum.Dışarda büyüyecek demek ki
Canım napıyosun nasılsın. Sen sanki ailenin yanına gidecektin doğum için. Neredesin şimdiİnşallah bizim çatı muayenemizde böyle rahat geçer
Hiçbir türlü muayene olamıyorum çünkü ben
Amin canım sağlıkla hayırla gelsinler de varsın öyle olsunGözün Aydın rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahbu gidişle Aralık anneleri olarak aralikta doğuran anne kalmayacak diye korkmaya başladım
Sizin güzel haberlerinizi almak için doğuma giderken dua ettim kuvezdeji bebisler de annelerin yanına gitsin diyeBenim 8 ayda 2 kilo
Yok aslında bizim kıza kadar iyiydim
İnsülinden sonra sanki vermeye başladım öncesi bir alıp bir veriyordum stabil gidiyordu
Ama oğlumda da böyleydim doğuma girdiğimde yine bileğim vs incecikti
Yok balım onun iyi şükür. Boyu pek uzamasa da kilo alıyor önden gidiyor. Hep ona yarayacak şeyler yiyorum zaten.
Balım meyvemi ekmeğimi yine yiyorum yağ desen tereyagından hala vazgeçmedim
Kuruyemiş filan bolca yiyorum
Maşşallahbalım gözün aydın çok şaşırttın gece gece beni.
Senin mesajını okudukça gözlerim doluyor.
Edebiyatçı kızı da ancak böyle ebced hesabı olur
Amin balım
Herkesin doğumu az çok beklenendi de en çok sana şaşkınım.
Neyseki bebek iyiymiş
Küvöze gitmemesine aşırı sevindim.✌
Sen kaçıncı haftadasin. Ben yatağı aldım gibi kurdum bir daha uğraşamam diye öyle kurulu duruyorKızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
Bugun 34+0 kuzum. Ben de alalı aylar oluyor da kaldırdım öyle bir köşede paketiyle duruyorSen kaçıncı haftadasin. Ben yatağı aldım gibi kurdum bir daha uğraşamam diye öyle kurulu duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?