2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ben beşiği kurucam haftaaya yani 35.hafta boş odaya koyucam doğuma gittigimde yatak odasına taşırlar. temizlik de 36.haftada annem kardesım ve kaynanam görümcem gelicek detaylı temizlik için hep beraber halledicez insallah

Bugun 34+0 kuzum. Ben de alalı aylar oluyor da kaldırdım öyle bir köşede paketiyle duruyor
Bence geç kalma çünkü bebişler sabırsız. Bana da yardım edecek vardı ama yoktu kimse yardım etmedi. Doktorum su biraz fazla diyince baktım artık riskli olmaya doğru yol alıyoruz yaptım çıktı aradan çoktan temizledim yani şimdi sadece süpürge ve Vileda atıyorum. Dediğim gibi geç kalma bebişler sabırsız çünkü

Güldürme kız doktorum öyle dememişti ama 15-16 kiloyla Doğuma girersin demişti
Doktor seni tanıyamamış içindeki potansiyeli keşfe dememişama diyorsun bir yandan daha 5 kilo daha alabilirim dokuz hafta daha
Servisle işe gidiyordun istanbul dengesiz bir gün sıcak bir gün soğuk gaz sancısıdır belki üşüdüysen
Sizin güzel haberlerinizi almak için doğuma giderken dua ettim kuvezdeji bebisler de annelerin yanına gitsin diye inşallah herbirinizin güzeller haberlerini alırım
Ayy balım ya kendi derdini unuttun he mi.
Allah razı olsun
Kime benziyor aceleci kızçe?

Olmazsa ben de öyle yapayım kuzum… annem başka sehirdeler ve çalışıyor malesef. Doğum zamanı ancak gelebilir. Kaynanam yakın ama o da 2 gün önce yeni bacaklarından ameliyat oldu. Kendine hali yok kadıncağızın. Bende ayda bir anca eşim camları hallediyor. 2 haftada bir mutfak dolaplarını siliyor. Toz alma, süpür sili de kendim yapıyorum ama doğumdan önce halıları, perdeleri, camları falan komple halletmek daha iyi olacak. Eşim sağolsun elinden geleni yapıyor da bir kadın eli değse daha çok içime sinecek. Halim olsa kendim kalkıp yapacağım da koca göbek oldum

Ben de aldığım gibi kurdum yatağı açık duruyor hafif kokusu vardı çünkü anca havalanır diye bence sen de yavaştan aç

öyle yapayım ben de en iyisi kuzum. Eşim sağolsun yapıyor şu an. 2 haftada bir mutfak dolapları, ayda 1 camlar falan girişiyor o. Halılarımda da leke vs yok, evim dışardan biri gelse etse ne kadar temiz diyor. Ben öncesinde ruh hastası gibi her hafta detarjanlı su yapıp her hafta sildiğim için hamileliğin başından beri de silmesem de sadece mutfakta sınırlandırdım leke olabilrcek her şeyi onu da yıkamaya gönderdim gecen hafta. 2-3 gün önce geldi. Mutfak halım da temiz. Ben şu an detaylı temizlik olsun, halılar bir su görsün vs diye istiyorum açıkçası bebişten sonra daha zor olur diye ben en iyisi haftaya hepsini halledeyim

Canım ben geçen sefer koymadım ama bu sefer koycam. Dursun arabada durur hiç olmazsa. Arabayla gideceksen sen de öyle yap istersen. Ama kolostrumu süt sağma makinesi değil de elle sağmak daha iyiymiş. Çok da öazım değil ama işte

Ben de aldığım gibi kurdum yatağı açık duruyor hafif kokusu vardı çünkü anca havalanır diye bence sen de yavaştan aç
Tamamdır kuzum çok teşekkür ederim hepinize kızlar

Kuzum sana da hayırlı olsun, mesajlar birikince üstten okumuştum. Fark etmemişim kusura bakma. Bebişine kavuşmuşsun. Hayırlı olsun kuzum, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben dün şubat sat’lı kişilere baktım. Siz en son haziranda yazmışsınız gibi gördüm. Hatta bayağı sıkıntılar yaşamışsınız. Bebeği kaybettiniz şeklinde düşündüm. Çok sevindim bugün tekrar haber gelmesine. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Evet canım ilçe hıfzısıhha mıdır nedir adı artık kendi karar alıyormuş. Ben bir ilçede d vitaminine hep baktırıyordum. Başka ilçeye taşındım biz bakmıyoruz dediler. Belki sizin de idrar tahlili yapmıyorlardır.

B bayanmuhtar balım hastaydın nasıl oldun?
Toparlamaya çalışıyorum tüm kemiklerim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı ve boğaz ağrısı var canım düşündüğün için teşekkür ederim elime telefonu alasim bile yok bakalım ıhlamur nane limon ile düzelmeye çalışıyorum

Pastil iyi gelmedi mi?
İ
Bol su iç, yat dinlen.

Canım ikimize de benzemiyor biz kahverengi gozluyuz babamız kumral ben esmer bebek beyaz saçları simsiyah gözleri de mavi belki değisir

Ya tozlanmaz mı şimdiden kursan? Kurup üstüne çarşaf falan örtebilirsin belki.

Canım ikimize de benzemiyor biz kahverengi gozluyuz babamız kumral ben esmer bebek beyaz saçları simsiyah gözleri de mavi belki değisir
Gözü değişiyor
Ela ile kahve arası kahvemsi oluyor
Saçaklı oldu baya desene
Sezeryan oldun demi doğumda uyanıktın.
Yanına kucağına filan verdiler mi?
Kordonu keserken doktor göbek adı koydu mu?

Boşaltım tam oluyorsa idrar kesence normal dönemde sancı ve yanma yoksa enf. olmayabilir cnaım o zmn
Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi

Saglikla kucagina al bebegini insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…