- 10 Haziran 2022
- 557
- 378
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.401
ben beşiği kurucam haftaaya yani 35.hafta boş odaya koyucam doğuma gittigimde yatak odasına taşırlar. temizlik de 36.haftada annem kardesım ve kaynanam görümcem gelicek detaylı temizlik için hep beraber halledicez insallahKızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
Yok canım ben istemedimSağlıkla büyüsün harika haberlereşin doğuma girebildi mi?
Bence geç kalma çünkü bebişler sabırsız. Bana da yardım edecek vardı ama yoktu kimse yardım etmedi. Doktorum su biraz fazla diyince baktım artık riskli olmaya doğru yol alıyoruz yaptım çıktı aradan çoktan temizledim yani şimdi sadece süpürge ve Vileda atıyorum. Dediğim gibi geç kalma bebişler sabırsız çünküBugun 34+0 kuzum. Ben de alalı aylar oluyor da kaldırdım öyle bir köşede paketiyle duruyor
Doktor seni tanıyamamış içindeki potansiyeli keşfe dememişGüldürme kız doktorum öyle dememişti ama 15-16 kiloyla Doğuma girersin demişti
Servisle işe gidiyordun istanbul dengesiz bir gün sıcak bir gün soğuk gaz sancısıdır belki üşüdüysenÇalışıyorum tatlım kasım sonunda çıkacağım izne
Elimdeki işleri toparlamaya çalışıyorum doğum izni öncesi.
Kaskade = KABIZLIKgünde 1 kere azıcık çıkabilirsem kendimi şanslı sayıyorum.
Özellikle dikkat ettim yediklerime gaz yapmasın perişan oluyorum diye.
Benim iş yeri biraz üretim yeri olduğu için serindi bugün. Isıtıcıyı açtım masa altında karın bölgeme polar ile sardım biraz daha yumşadı gerginlik.
Allahtan yarın sağlık ocağında tahlil için gideceğim bakalım gerginlik devam edecek mi hemşire ile doktor birşey dermi
Ayy balım ya kendi derdini unuttun he mi.Sizin güzel haberlerinizi almak için doğuma giderken dua ettim kuvezdeji bebisler de annelerin yanına gitsin diyeinşallah herbirinizin güzeller haberlerini alırım
Olmazsa ben de öyle yapayım kuzum… annem başka sehirdeler ve çalışıyor malesef. Doğum zamanı ancak gelebilir. Kaynanam yakın ama o da 2 gün önce yeni bacaklarından ameliyat oldu. Kendine hali yok kadıncağızın. Bende ayda bir anca eşim camları hallediyor. 2 haftada bir mutfak dolaplarını siliyor. Toz alma, süpür sili de kendim yapıyorum ama doğumdan önce halıları, perdeleri, camları falan komple halletmek daha iyi olacak. Eşim sağolsun elinden geleni yapıyor da bir kadın eli değse daha çok içime sinecek. Halim olsa kendim kalkıp yapacağım da koca göbek oldumben beşiği kurucam haftaaya yani 35.hafta boş odaya koyucam doğuma gittigimde yatak odasına taşırlar. temizlik de 36.haftada annem kardesım ve kaynanam görümcem gelicek detaylı temizlik için hep beraber halledicez insallah
Kızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
öyle yapayım ben de en iyisi kuzum. Eşim sağolsun yapıyor şu an. 2 haftada bir mutfak dolapları, ayda 1 camlar falan girişiyor o. Halılarımda da leke vs yok, evim dışardan biri gelse etse ne kadar temiz diyor. Ben öncesinde ruh hastası gibi her hafta detarjanlı su yapıp her hafta sildiğim içinBence geç kalma çünkü bebişler sabırsız. Bana da yardım edecek vardı ama yoktu kimse yardım etmedi. Doktorum su biraz fazla diyince baktım artık riskli olmaya doğru yol alıyoruz yaptım çıktı aradan çoktan temizledim yani şimdi sadece süpürge ve Vileda atıyorum. Dediğim gibi geç kalma bebişler sabırsız çünkü
Canım ben geçen sefer koymadım ama bu sefer koycam. Dursun arabada durur hiç olmazsa. Arabayla gideceksen sen de öyle yap istersen. Ama kolostrumu süt sağma makinesi değil de elle sağmak daha iyiymiş. Çok da öazım değil ama iştekızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Tamamdır kuzum çok teşekkür ederim hepinize kızlarBen de aldığım gibi kurdum yatağı açık duruyor hafif kokusu vardı çünkü anca havalanır diye bence sen de yavaştan aç
Ben dün şubat sat’lı kişilere baktım. Siz en son haziranda yazmışsınız gibi gördüm. Hatta bayağı sıkıntılar yaşamışsınız. Bebeği kaybettiniz şeklinde düşündüm. Çok sevindim bugün tekrar haber gelmesine. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ben kesinlikle yanlış anlaşıldım ama doğru anladım inanın ki derdim sıkıntı yaşamak değildi sadece yazılanı hoş bulmadığım için cevap yazma hakkı gördüm kendimde ve neden aktif olamadığımı kendimce anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşıldım. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Evet canım ilçe hıfzısıhha mıdır nedir adı artık kendi karar alıyormuş. Ben bir ilçede d vitaminine hep baktırıyordum. Başka ilçeye taşındım biz bakmıyoruz dediler. Belki sizin de idrar tahlili yapmıyorlardır.Bizim aile hekiminde sadece kan tahlili var neden acaba hepsinde farklı farkli
Canım vala bekledigin bir sey yoksa ufak ufak her gün hazırlamakta fayda var, çünkü yıkiosn asmasi bi dert kurumasi bir dert biberonlari fln kaynatmasi bi dert kurutmasi bi dertben bi iki haftadir her gün küçük küçük yapıyorum daha bitiremedim
Toparlamaya çalışıyorum tüm kemiklerim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı ve boğaz ağrısı var canımB bayanmuhtar balım hastaydın nasıl oldun?
İToparlamaya çalışıyorum tüm kemiklerim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı ve boğaz ağrısı var canımdüşündüğün için teşekkür ederim elime telefonu alasim bile yok bakalım ıhlamur nane limon ile düzelmeye çalışıyorum
Canım ikimize de benzemiyorDoktor seni tanıyamamış içindeki potansiyeli keşfe dememişama diyorsun bir yandan daha 5 kilo daha alabilirim dokuz hafta daha
Servisle işe gidiyordun istanbul dengesiz bir gün sıcak bir gün soğuk gaz sancısıdır belki üşüdüysen
Ayy balım ya kendi derdini unuttun he mi.
Allah razı olsun
Kime benziyor aceleci kızçe?
Ya tozlanmaz mı şimdiden kursan? Kurup üstüne çarşaf falan örtebilirsin belki.Kızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
Gözü değişiyorCanım ikimize de benzemiyorbiz kahverengi gozluyuz babamız kumral ben esmer bebek beyaz saçları simsiyah gözleri de mavi belki değisir
Doğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimiBoşaltım tam oluyorsa idrar kesence normal dönemde sancı ve yanma yoksa enf. olmayabilir cnaım o zmn
Saglikla kucagina al bebegini insallah canimDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?