2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Düzenli ve yüksek sancı çıkıyor sürekli rahim ağzı yumuşamış
Bu haftalara geldiğimiz için artık endişelenmiyorum bebeklerimiz en fazla birkaç gün küvezde kalırlar önemli olan sağlıkla doğmaları diye bakıyorum. Hakkımızda hayırlısı

Canım anneler mesajlarda fark ettim çoğunuzda erken doğum korkusu başlamış, naçizane tavsiyem düşünmeyin çünkü neyi düşünürseniz onu çekersiniz. Bizlerin bebekleri iyi şükür ama içeride 1 gün bile onlar için daha iyi. Kendinizi zamanında sağlıklı doğuma odaklayın. Gerçekten düşünce her şey, yolu belirleyen bişey hatta. Ayrıca korkmayın bunu gerçekten söylüyorum geçiyor hepsi. Ben ağrı çektim sabaha kadar ama öyle sürekli bir ağrı yok vurup geçiyor, Rabbim nefes alacak dinlenecek zaman veriyor yani bize. Doğum anı evet ağrılı ama inanın bebeğin başı çıkınca öyle bir rahatlık geliyor ki derin bir oh çekiliyor ve bebeğinizi gördüğünüz an her şey unutuluyor. Klişe geliyor kulağa bana da öyle geliyordu ama gerçekten öyle. Şimdi sorsalar o ağrıyı hatırlamam bile. Demem o ki erken olacak acaba ne zaman olacak nasıl olacak diye düşünmeyin bu sizi kötü etkiler

Ay neguzel anlatmissin be kuzum ozledik seni nasil geciyor simdilik iyimisin bebisimiz nasil annelik lohusalik nasil gidio?

Ay neguzel anlatmissin be kuzum ozledik seni nasil geciyor simdilik iyimisin bebisimiz nasil annelik lohusalik nasil gidio?
Ay canım benim bende sizi özledim ama işte çocuk olunca onunla uğraşmaktan gelemiyorum çok çok şükür iyiyiz, tosbikte iti ama fazla gazlı bir bebek maalesef daha kendi evime geçemedim ama eşim maalesef döndü samsuna, ben trabzonda kaldım annem bir hafta daha kal diyor ama bakalım cuma dönmeyi düşünüyorum. Birde ters gibi lojman çıktı aylardır bekliyoruz şimdi çağırıldık, temizliğini yapamam birini tutacağım mecbur, ev soğuk bebekle gitsem ne yapacağım, gitmesem beklemeyip başkasına verecekler... Bacım benim ne dertlerim varmış anlatınca anladım

İnşallah halledersin bebeğim bütün işlerini kolay gelsin

İnşallah onlar için en doğru en yakışan ismi buluruz canım Baksan milyon tane isim var bulamıyoruz demek te bi garip oluyor ama niyeyse içime sindiremiyorum bi türlü

Geçmiş olsun canım. Benim de 10 gün sonra kontrolüm var. İnşllah ikimiz de güzel haberler alırız En son bebek hareketlerini konuştuk 20lerin başındaydık. Ne çabuk geçti zaman Geçenlerde hafif bi kanama geldi sildiğimde. Acile gitmiştik ama bi problem yokmuş çok şükür. O biraz endişelendirdi onun dışında iyi gidiyor. Doğum şekline karar verdin mi ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezaryen de istemiyorum. Üçüncü bi yol da yok zaten

Geldiği gibi kurdum, bebek arabasi puset hepsini temizleyip havalandiriyorum hala üç haftadir havalandirdim belki, smdi 35m yaklasik 36+0da her sey bitip arabaya bavul puseti fln koyucam
Canım mesela doğumdan önce başka düşündüğün dogumdan sonra farklı olan bi şeyler oldu mu, mesela depend yeterli oldu mu dependi diskisleri acıtıyor mu tuvalette sorun yaşanıyor mu , bunları içgüdüsel mi hallediyosun, musait olunca biraz taktik verir misin anksiyetem azdı

Çok teşekkür ederim canım, bana bol bol dua edin

Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz doğduğunda
Sebebini neye bağladılar
Hep mi böyleydi bebebeğin kilosu nasıl

Normal doğumla mı 37 de geldi
Yarın 6 da başlayacaklar suni sancıya, 3 hafta geriden geliyor bebek ve plasentadan beslenemiyor bu da tansiyonumu yükseltiyor. Risk oluşmasın diye bu haftada alınması gerekiyormuş. Bugün doktor parmağı ile rahimi uyardı. Az şekilde lekelenme oldu eve gelince artık gerisi açılmaya kalmış dua edin bana açılma tamamlansın ve her şey yolunda ilerlesin. Suni sancı verecekler yarın

Benim dikişim olmadı canım o konuda rahattım, tek paket depend yetti zaten en fazla 4 güne falan azalıyor kanama yani benim öyle oldu. Yoğun kanama sırasında depend çok iyi oldu sızdırma koku vs yapmadı birde ıslaklık hissi de vermedi. Zaten 4 gün sonra ben markasını unuttum ama e bebekten lohusa pedi almıştım ona geçtim. Kanamam şuan azaldı baya yani reglin 4.günü gibi falan. Tuvalet beni çok korkuttu maalesef kabızlık sorunum devam ediyor hemoroid de öyle hatta arttı, sanırım ıkınmayla alakalı valla açıkçası doğumu çok zor sandım ama değil anlık bişey korktuğum gibi değilmiş yani. Birde ben hastane çantama çok gereksiz şey koymuşum, en çok koyulması gereken bebeğe yedek kıyafet ve bezmiş. Emzirme sütyeni mesela hiç kullanmadım boşuna almışım şimdilik ama belki ileride çok işime yarar ama bilemem. Süt arttırmak için incir yedim çok işe yaradı mesela. Hatta meme tıkanıklığı yaşayıp doktor tarafından inek memesi sıkar gibi duvara sütüm foşlatıldı birde mesela gerçekçi olmak gerekirse çok plan yapmıştım. İşte şöyle fotoğraf çekerim, şöyle tutarım, şunu giydiririm, ben geceliği giyerim vs falan her konuda ama olmadı çoğu yani fotoğrafa halim yoktu, pijama değişmeye üşendim, çocuk küveze girdi onun da değiştiremedim, kucağımda tuttum ama kolumun hali yoktu bişry anlamadım. İnşallah sizler planladığınız her şeyi yaparsınız tabi ama anladığım bişey var ki her şey planlandığı gibi olmuyor o yüzden akışına bırakın ve en önemlisi akışından mutlu olun

Çok sağolun, hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…