- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.481
Bu haftalara geldiğimiz için artık endişelenmiyorum bebeklerimiz en fazla birkaç gün küvezde kalırlar önemli olan sağlıkla doğmaları diye bakıyorum. Hakkımızda hayırlısıDüzenli ve yüksek sancı çıkıyor sürekli rahim ağzı yumuşamış
Ay neguzel anlatmissin be kuzumCanım anneler mesajlarda fark ettim çoğunuzda erken doğum korkusu başlamış, naçizane tavsiyem düşünmeyin çünkü neyi düşünürseniz onu çekersiniz. Bizlerin bebekleri iyi şükür ama içeride 1 gün bile onlar için daha iyi. Kendinizi zamanında sağlıklı doğuma odaklayın. Gerçekten düşünce her şey, yolu belirleyen bişey hatta. Ayrıca korkmayın bunu gerçekten söylüyorum geçiyor hepsi. Ben ağrı çektim sabaha kadar ama öyle sürekli bir ağrı yok vurup geçiyor, Rabbim nefes alacak dinlenecek zaman veriyor yani bize. Doğum anı evet ağrılı ama inanın bebeğin başı çıkınca öyle bir rahatlık geliyor ki derin bir oh çekiliyor ve bebeğinizi gördüğünüz an her şey unutuluyor. Klişe geliyor kulağa bana da öyle geliyordu ama gerçekten öyle. Şimdi sorsalar o ağrıyı hatırlamam bile. Demem o ki erken olacak acaba ne zaman olacak nasıl olacak diye düşünmeyin bu sizi kötü etkiler
Ay canım benim bende sizi özledim ama işte çocuk olunca onunla uğraşmaktan gelemiyorum çokAy neguzel anlatmissin be kuzumozledik seni nasil geciyor simdilik iyimisin bebisimiz nasil annelik lohusalik nasil gidio?
İnşallah halledersin bebeğim bütün işleriniAy canım benim bende sizi özledim ama işte çocuk olunca onunla uğraşmaktan gelemiyorum çokçok şükür iyiyiz, tosbikte iti ama fazla gazlı bir bebek maalesef daha kendi evime geçemedim ama eşim maalesef döndü samsuna, ben trabzonda kaldım annem bir hafta daha kal diyor ama bakalım cuma dönmeyi düşünüyorum. Birde ters gibi lojman çıktı aylardır bekliyoruz şimdi çağırıldık, temizliğini yapamam birini tutacağım mecbur, ev soğuk bebekle gitsem ne yapacağım, gitmesem beklemeyip başkasına verecekler... Bacım benim ne dertlerim varmış anlatınca anladım
İnşallah onlar için en doğru en yakışan ismi buluruz canımEvet ya biz daha varız canikom yahayırlısı olsun inşallah ama bende Dila beğendim ya vala ne olcak sonunuz bakalım ne koyalım ne koyalım doğurduk gitti şunu da unutma sen ne koyarsan köy güzel telefuz etmek istemeyen zaten düzgün kulanmiycak aynı sorunlar da bizde de var
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında sağlıkla doğum yaparsın inşallah
Geçmiş olsun canım. Benim de 10 gün sonra kontrolüm var. İnşllah ikimiz de güzel haberler alırızBen de heyecanlanmaya başladım az kaldı gibi geliyor. Şu anda ödem ağrı sızı dışında bir şey yok şükür. Bir 12 gün sonra yine kontrolüm var umarım her şey yolunda çıkarsenin nasıl gidiyor
KompleKilo olarak mı geride boy olarak mı benim ki boy olarak geriden geliyo
Artık beslenmiyor diye yarın suni sancı verecekler bakalım nasip olursa doğacakKilo olarak mı geride boy olarak mı benim ki boy olarak geriden geliyo
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Geldiği gibi kurdum, bebek arabasi puset hepsini temizleyip havalandiriyorum hala üç haftadir havalandirdim belki, smdi 35m yaklasik 36+0da her sey bitip arabaya bavul puseti fln koyucamKızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
Canım mesela doğumdan önce başka düşündüğün dogumdan sonra farklı olan bi şeyler oldu mu, mesela depend yeterli oldu mu dependi diskisleri acıtıyor mu tuvalette sorun yaşanıyor mu , bunları içgüdüsel mi hallediyosun, musait olunca biraz taktik verir misin anksiyetem azdıAy canım benim bende sizi özledim ama işte çocuk olunca onunla uğraşmaktan gelemiyorum çokçok şükür iyiyiz, tosbikte iti ama fazla gazlı bir bebek maalesef daha kendi evime geçemedim ama eşim maalesef döndü samsuna, ben trabzonda kaldım annem bir hafta daha kal diyor ama bakalım cuma dönmeyi düşünüyorum. Birde ters gibi lojman çıktı aylardır bekliyoruz şimdi çağırıldık, temizliğini yapamam birini tutacağım mecbur, ev soğuk bebekle gitsem ne yapacağım, gitmesem beklemeyip başkasına verecekler... Bacım benim ne dertlerim varmış anlatınca anladım
Bana olan inancından bana da gönder be kuşumİnşallah halledersin bebeğim bütün işlerinikolay gelsin
3 hafta geriden geliyorÇok mu küçük canım. Haftası iyi normalde.
3 hafta gerilik var ve beslenme durdune kadar geriden canım boy cok onemlı değil diyodu doktorum
Çok teşekkür ederim canım, bana bol bol dua edin@Lmntbrdgi canım gözünüz aydın. Dün hepimiz şok olmuştuk. Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler nasip etsin güzel kızçene. Sana da çok geçmiş olsun.
N Nakafile ultrasondaki ölçümle doğumdaki bebek ölçümleri arasında ister istemez fark oluyor canım. Bazen düşük diyorlar fazla çıkıyor. Fazla diyorlar düşük çıkıyor. Moralini sakın bozma motivasyonunu düşürme. Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kavuşun. Dualarımız seninle.
Yarın 6 da başlayacaklar suni sancıya, 3 hafta geriden geliyor bebek ve plasentadan beslenemiyor bu da tansiyonumu yükseltiyor. Risk oluşmasın diye bu haftada alınması gerekiyormuş. Bugün doktor parmağı ile rahimi uyardı. Az şekilde lekelenme oldu eve gelince artık gerisi açılmaya kalmış dua edin bana açılma tamamlansın ve her şey yolunda ilerlesinGeçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz doğduğunda
Sebebini neye bağladılar
Hep mi böyleydi bebebeğin kilosu nasıl
Normal doğumla mı 37 de geldi
Allah çokca razı olsun. Rabbim ne muradınız varsa hepinizin gönlüne göre versin
Benim dikişim olmadı canım o konuda rahattım, tek paket depend yetti zaten en fazla 4 güne falan azalıyor kanama yani benim öyle oldu. Yoğun kanama sırasında depend çok iyi oldu sızdırma koku vs yapmadı birde ıslaklık hissi de vermedi. Zaten 4 gün sonra ben markasını unuttum ama e bebekten lohusa pedi almıştım ona geçtim. Kanamam şuan azaldı baya yani reglin 4.günü gibi falan. Tuvalet beni çok korkuttu maalesef kabızlık sorunum devam ediyor hemoroid de öyle hatta arttı, sanırım ıkınmayla alakalıGeldiği gibi kurdum, bebek arabasi puset hepsini temizleyip havalandiriyorum hala üç haftadir havalandirdim belki, smdi 35m yaklasik 36+0da her sey bitip arabaya bavul puseti fln koyucam
Canım mesela doğumdan önce başka düşündüğün dogumdan sonra farklı olan bi şeyler oldu mu, mesela depend yeterli oldu mu dependi diskisleri acıtıyor mu tuvalette sorun yaşanıyor mu , bunları içgüdüsel mi hallediyosun, musait olunca biraz taktik verir misin anksiyetem azdı
Çok sağolun, hepimiz inşallahEvet ya biz daha varız canikom yahayırlısı olsun inşallah ama bende Dila beğendim ya vala ne olcak sonunuz bakalım ne koyalım ne koyalım doğurduk gitti şunu da unutma sen ne koyarsan köy güzel telefuz etmek istemeyen zaten düzgün kulanmiycak aynı sorunlar da bizde de var
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında sağlıkla doğum yaparsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?