- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.501
Korkma kendini germe Allahın izniyle kolayca hallolur. Bol bol meryem suresi dinle sen dinleyemiyor veya okuyamıyorsan birisi senin niyetine okusun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzYarın 6 da başlayacaklar suni sancıya, 3 hafta geriden geliyor bebek ve plasentadan beslenemiyor bu da tansiyonumu yükseltiyor. Risk oluşmasın diye bu haftada alınması gerekiyormuş. Bugün doktor parmağı ile rahimi uyardı. Az şekilde lekelenme oldu eve gelince artık gerisi açılmaya kalmış dua edin bana açılma tamamlansın ve her şey yolunda ilerlesin. Suni sancı verecekler yarın
Umarım öyle olurHiç endiselenmeyinUmarim sizinki de ayni rahatlikta gecer
Bende de vardı canım aynı şekilde plasenta previa ama tam kapatmıyordu. Bende sezeryan olacagım. Hayırlısı olsun hepimiz içinTam isimlerini bilmiyorum ama Hafif plesanta previa mevcut. Tam kapalı olandan değil sadece rahim ağzına yakın yerleşimli yani. Evet sezeryan olacağım mecburi olarak, çok teşekkürler inşallah hepimiz için
Rabbim yardımcınız olsun. Aynı süreç içerisindeyiz bende 2 hafta gerilik pazartesi yatış ve doğum. Benım sadece neden belli değil. İnş çıkar beslenır. Doktorlar gücü küveti kilo ile kıyaslamayın dedi belki kuveze bile girmez girsede serumlarla çabuk toparlarmış. İnş güzel haberler alırsınız yarın anne evlat çabucak buluşursunuz.Yarın 6 da başlayacaklar suni sancıya, 3 hafta geriden geliyor bebek ve plasentadan beslenemiyor bu da tansiyonumu yükseltiyor. Risk oluşmasın diye bu haftada alınması gerekiyormuş. Bugün doktor parmağı ile rahimi uyardı. Az şekilde lekelenme oldu eve gelince artık gerisi açılmaya kalmış dua edin bana açılma tamamlansın ve her şey yolunda ilerlesin. Suni sancı verecekler yarın
Çatı muayenesinde kol falan diyorlardı var mı öyle bir şeyBenim bugun kontrolum vardi.Çatı muayenesine girdim. Hiç korkulacak gerilecek bisi yoktu gercekten 5 dakika sürmedi bileNe bir aci ne bir agri hissettim.Sadece bende her zaman olan catalda olmanin gerginligi oldu ilk 30 saniye Bu konuda belki gerilen vardir diye paylasmak istedim
Bizim minik ise hala minik.Karın cevresinde 10 günlük bir gerilik var.Doktorum bir sorun yok dediği icin kafama takmamaya çalışıyorum.Dışarda büyüyecek demek ki
Bu ben iki doğumuda istemiyorumGeçmiş olsun canım. Benim de 10 gün sonra kontrolüm var. İnşllah ikimiz de güzel haberler alırızEn son bebek hareketlerini konuştuk 20lerin başındaydık. Ne çabuk geçti zaman Geçenlerde hafif bi kanama geldi sildiğimde. Acile gitmiştik ama bi problem yokmuş çok şükür. O biraz endişelendirdi onun dışında iyi gidiyor. Doğum şekline karar verdin mi ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezaryen de istemiyorum. Üçüncü bi yol da yok zaten
Kesin doğuma mı karar verdilerRabbim yardımcınız olsun. Aynı süreç içerisindeyiz bende 2 hafta gerilik pazartesi yatış ve doğum. Benım sadece neden belli değil. İnş çıkar beslenır. Doktorlar gücü küveti kilo ile kıyaslamayın dedi belki kuveze bile girmez girsede serumlarla çabuk toparlarmış. İnş güzel haberler alırsınız yarın anne evlat çabucak buluşursunuz.
Ebebeğin lohusa pedini büyük boy mu almıştın orta boy mu acaba çok fark var mıdır arada boyut olarak yarın onlara da bakayım diyorum daBenim dikişim olmadı canım o konuda rahattım, tek paket depend yetti zaten en fazla 4 güne falan azalıyor kanama yani benim öyle oldu. Yoğun kanama sırasında depend çok iyi oldu sızdırma koku vs yapmadı birde ıslaklık hissi de vermedi. Zaten 4 gün sonra ben markasını unuttum ama e bebekten lohusa pedi almıştım ona geçtim. Kanamam şuan azaldı baya yani reglin 4.günü gibi falan. Tuvalet beni çok korkuttu maalesef kabızlık sorunum devam ediyor hemoroid de öyle hatta arttı, sanırım ıkınmayla alakalıvalla açıkçası doğumu çok zor sandım ama değil anlık bişey korktuğum gibi değilmiş yani. Birde ben hastane çantama çok gereksiz şey koymuşum, en çok koyulması gereken bebeğe yedek kıyafet ve bezmiş. Emzirme sütyeni mesela hiç kullanmadım boşuna almışım şimdilik ama belki ileride çok işime yarar ama bilemem. Süt arttırmak için incir yedim çok işe yaradı mesela. Hatta meme tıkanıklığı yaşayıp doktor tarafından inek memesi sıkar gibi duvara sütüm foşlatıldı birde mesela gerçekçi olmak gerekirse çok plan yapmıştım. İşte şöyle fotoğraf çekerim, şöyle tutarım, şunu giydiririm, ben geceliği giyerim vs falan her konuda ama olmadı çoğu yani fotoğrafa halim yoktu, pijama değişmeye üşendim, çocuk küveze girdi onun da değiştiremedim, kucağımda tuttum ama kolumun hali yoktu bişry anlamadım. İnşallah sizler planladığınız her şeyi yaparsınız tabi ama anladığım bişey var ki her şey planlandığı gibi olmuyor o yüzden akışına bırakın ve en önemlisi akışından mutlu olun
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sağlıcakla alırsın kucagina sezeryani sen mi istemedinYarın 6 da başlayacaklar suni sancıya, 3 hafta geriden geliyor bebek ve plasentadan beslenemiyor bu da tansiyonumu yükseltiyor. Risk oluşmasın diye bu haftada alınması gerekiyormuş. Bugün doktor parmağı ile rahimi uyardı. Az şekilde lekelenme oldu eve gelince artık gerisi açılmaya kalmış dua edin bana açılma tamamlansın ve her şey yolunda ilerlesin. Suni sancı verecekler yarın
32+1 oldum ben işte bi gün iyi bi gün kötü gün tamamlıyoruz. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızaYaa bir sürü doğumlar olmuş burada. Sağlıkla büyüsünler tombik tombik olsunlar tez zamandaSiz doğurdukça sıramın geldiğini hissettim Ekim Kasım gruplarındaki doğumlardan etkilenmiyordum. Heyecan stres sarıyor beni de @Sohrab @sheilata T turuncuportakall sizlerin nasıl gidiyor bayadır konuşmadık
Bende ilk gün jel ile uyarı yaptılar rahime pek işe yaramadi ilk gün ama açılma başladı ertesi gün de serum taktılar 2 saate doğduDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.
Birazdan açıp dinleyeceğimKorkma kendini germe Allahın izniyle kolayca hallolur. Bol bol meryem suresi dinle sen dinleyemiyor veya okuyamıyorsan birisi senin niyetine okusun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Şükürler olsun şimdi nişanım da geldi. Doğumun ilk evresine girmiş bulunmaktayım birazdan duşa gireceğim sıcak su tutacağım karnıma inşallah hastaneye gidene kadar açılma 3 cm olur. Doktor 3 cm açılma ile gelirse çok iyi dedi de dua edin en az 3 cm açılma ile varayımKorkma kendini germe Allahın izniyle kolayca hallolur. Bol bol meryem suresi dinle sen dinleyemiyor veya okuyamıyorsan birisi senin niyetine okusun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ay çok teşekkür ederim. Hepimiz için inşallah. Tamamen nişanım geldi daha deminRabbim yardımcınız olsun. Aynı süreç içerisindeyiz bende 2 hafta gerilik pazartesi yatış ve doğum. Benım sadece neden belli değil. İnş çıkar beslenır. Doktorlar gücü küveti kilo ile kıyaslamayın dedi belki kuveze bile girmez girsede serumlarla çabuk toparlarmış. İnş güzel haberler alırsınız yarın anne evlat çabucak buluşursunuz.
Ben zaten hiçbir zaman sezaryen istemedim. İnşallah da Rabbim herkese dilediği gibi güzel bir doğum nasip eder.Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sağlıcakla alırsın kucagina sezeryani sen mi istemedin
Ay inşallah şimdi benim de nişanım geldi bakalım kaç saat sonra sancılar başlayacakBende ilk gün jel ile uyarı yaptılar rahime pek işe yaramadi ilk gün ama açılma başladı ertesi gün de serum taktılar 2 saate doğdu
İnş sağ salim kavuşursun bebeğine
Çok teşekkür ederim HEPİNİZE gerçekten de Allah razı olsun sizlerden. Rabbim hep gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?