2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Korkma kendini germe Allahın izniyle kolayca hallolur. Bol bol meryem suresi dinle sen dinleyemiyor veya okuyamıyorsan birisi senin niyetine okusun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Tam isimlerini bilmiyorum ama Hafif plesanta previa mevcut. Tam kapalı olandan değil sadece rahim ağzına yakın yerleşimli yani. Evet sezeryan olacağım mecburi olarak, çok teşekkürler inşallah hepimiz için
Bende de vardı canım aynı şekilde plasenta previa ama tam kapatmıyordu. Bende sezeryan olacagım. Hayırlısı olsun hepimiz için

Rabbim yardımcınız olsun. Aynı süreç içerisindeyiz bende 2 hafta gerilik pazartesi yatış ve doğum. Benım sadece neden belli değil. İnş çıkar beslenır. Doktorlar gücü küveti kilo ile kıyaslamayın dedi belki kuveze bile girmez girsede serumlarla çabuk toparlarmış. İnş güzel haberler alırsınız yarın anne evlat çabucak buluşursunuz.

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür sancılı süreç erken doğum hazırlığı okuyamadım. Her gün hastane nst demır yuklemesı kalan alısverıs vs derken anca yemek ve uyumaya zaman kaldı. Doğum yapacak arkadaşlar vardı umarım saflıkla almışlardır kucaklarına. Hep iyi haberler almışlardır. Hazırlıklar kolaylanmış bebişlere gün saymaya başlamısınızdır. Aralık bebısleri olarak erkencı çıktı bızımkıler ıns erken geç hepsı saglıkla gelirler.

Çatı muayenesinde kol falan diyorlardı var mı öyle bir şey

Bu ben iki doğumuda istemiyorum
Kesin doğuma mı karar verdiler
İnşallah iyi geçer kolayca atlatırsın

Ebebeğin lohusa pedini büyük boy mu almıştın orta boy mu acaba çok fark var mıdır arada boyut olarak yarın onlara da bakayım diyorum da

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sağlıcakla alırsın kucagina sezeryani sen mi istemedin

32+1 oldum ben işte bi gün iyi bi gün kötü gün tamamlıyoruz. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza stres heyecan hepimizde var. Sen nasılsın

Bende ilk gün jel ile uyarı yaptılar rahime pek işe yaramadi ilk gün ama açılma başladı ertesi gün de serum taktılar 2 saate doğdu
İnş sağ salim kavuşursun bebeğine

Doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın inşallah erken doğanlar kuvözden bian önce çıkarlar kavuşursunuz bebeklerinize yorumları okuyorum ama yazamıyorum. 34 hafta doğan bebeklerimiz nasıllar şuan kaç gün kuvöz de kalacaklar neye bakarak çıkarıyorlar bilgi verebilir misiniz? Benim sancılarım çok fazla erken doğabilir açılmadan var merak ediyorum

Korkma kendini germe Allahın izniyle kolayca hallolur. Bol bol meryem suresi dinle sen dinleyemiyor veya okuyamıyorsan birisi senin niyetine okusun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Şükürler olsun şimdi nişanım da geldi. Doğumun ilk evresine girmiş bulunmaktayım birazdan duşa gireceğim sıcak su tutacağım karnıma inşallah hastaneye gidene kadar açılma 3 cm olur. Doktor 3 cm açılma ile gelirse çok iyi dedi de dua edin en az 3 cm açılma ile varayım

Ay çok teşekkür ederim. Hepimiz için inşallah. Tamamen nişanım geldi daha demin

Şükür elhamdülillah nişanım da geldi. Güzel anne ve anne adayları, rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Dualarınızı esirgemeyin lütfen . Doğumun ilk evresine girdim nişanda geldi sabah ola hayrola. Belki yazamayacağım hastanede çünkü İnternetim olmayacak ama elime geçen ilk fırsatta size iyi haberler ile dönerim inşallah Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…