2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebek dışarıda bazen daha iyi büyür tatlım korkma hayırlısı ile doğuracaksın

ben elle yapılan pompadan koydum ilk iki gün çok süt gelmeyebiliyor bebek sarılık olabilir diye onu kullanabilirim azda olsa süt gelsin bebek alsın çünkü kızımda çok dikişim vardı kızımı tutamadığım için sarılık oldu

Ay tatlım çok şükür sağlıcakla büyüsün Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok teşekkür ederim HEPİNİZE gerçekten de Allah razı olsun sizlerden. Rabbim hep gönlünüze göre versin inşallah
Bol bol :

Sümmes sebîle yesserahu. oku​

Ayreten inşirah suresi. Bir avazda doğurmak nasip etsin güzel Allahım

Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun isallah

32+1 oldum ben işte bi gün iyi bi gün kötü gün tamamlıyoruz. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza stres heyecan hepimizde var. Sen nasılsın
Sen de baya zorluklar yaşadın canım ama çok şükür geldik bugünlereBen fiziksel olarak iyiyim hamilelik pek zorluyor diyemem. Sadece psikolojik olarak biraz zorlanıyorum. Hormonlardan büyük ihtimalle. Bebeğe bakabilecek miyim iyi bi anne olacak mıyım ergenliği nasıl olacak falan diye ağlayıp duruyorum. Çok yıpratıyorum kendimi güle oynaya geçmiyor açıkçası

Ah keşke 40. Haftada bi sabah uyansak göbeğimiz inmiş ve leylek kapının önüne bebeği bırakıvermiş olsa
Direk getirse hamılelık vs de olmasa missss sipariş ver getirsin leylek Hormonu dert ağrısı dert açlığı dert doğumu dert sonrası ömür boyu dert hoş anne diyişi yeter diyeceğiz Allah’ın izni ile hepımızndogumdan sonra ama bu acı hormonlarla leylek olayı baya mantıklı geliyor

Hamilelik gerçekten zor bulantısı ishali kabızı psikolojisi çatlakları stresi bi sürü dert gerçekten. Ama yine de ben hamile olmayı çok sevdimGerçi 31 hafta olmama rağmen hala kaburgalarıma çıkmadı bebek. Midem ciğerlerim sıkışmadı henüz o yüzden büyük de konuşmayayım şimdi

Doğan bebiş anneleri acaba doğum kılosu ile size ultrason için söylenen kilo bir birini tutuyor mu? Fark olan var mı ?
benım ılk gebeligimde doğum öncesi ultrasonda 3800 dediler 3650 doğdu canım cok az fark çıkıyor eksik cıkan da var fazla cıkan da

Yaa ben girmeyeli doğumlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ins kızlar su süreçleri atlatalim da artık bebislerden konuşmaya başlayalım. Bu arada bı, haLa hastanedeyiz bklim beslenme işini halletmeye çalışıyoruz prematüre oldukları için çok nazlilar beslnme işi bizim için şuan en sıkıntılı durum azıcık kilo alsalar miadinda doğan bebek kıvamına geldiler miydi iş kolay Allah'ın izniyle

Evet zaman su misali Burda her gün Doğum yapanları gördükçe korkmaya başladım bence, ne güzel hiç düşünmeden sona doğru gidiyordum Aslında Doğum şekline ben değil bebek karar verecek onun kararını bekliyorum artık ne zaman nasıl gelmek isterse. Nasıl doğuracaksam doğurayım en kolay şekilde olsun, su gibi rahat içimden geçen bu Hepimiz için kolay olur umarım Doğum. Çok farklı bir duygu hele ilk olunca nasıl olacağını bilmiyorsun hem heyecan hem korku var değişik

Artık beslenmiyor diye yarın suni sancı verecekler bakalım nasip olursa doğacak
Artık beslenmiyor diye yarın suni sancı verecekler bakalım nasip olursa doğacak
Hayırlısıyla sağlıkla bir avazda kavuşun inşallah yavrunuza. Böyle komple geriden gelip çabucak toparlanan çok kişi duydum okudum inşallah senin bebişte öyle olacak Allah’ın izniyle

Ebebeğin lohusa pedini büyük boy mu almıştın orta boy mu acaba çok fark var mıdır arada boyut olarak yarın onlara da bakayım diyorum da
Büyük boy aldım ben her ihtimale karşı, büyük iyidir böyle şeylerde
Canım inşallah dediğin gibi olmuştur ne yaptın bizi de bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…