- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.521
Allah yardimcin olsun. Bir avazda saglicskla al kucaginaÇok teşekkür ederim HEPİNİZE gerçekten de Allah razı olsun sizlerden. Rabbim hep gönlünüze göre versin inşallah
Bebek dışarıda bazen daha iyi büyür tatlım korkma hayırlısı ile doğuracaksınDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi.
ben elle yapılan pompadan koydum ilk iki gün çok süt gelmeyebiliyor bebek sarılık olabilir diye onu kullanabilirim azda olsa süt gelsin bebek alsın çünkü kızımda çok dikişim vardı kızımı tutamadığım için sarılık oldukızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Ay tatlım çok şükürSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Çocukken bebekler göbek deliğinden çıkıyor sanıyordum. Öyle bi yöntem bulsa keşke tıp dünyasıBu ben iki doğumuda istemiyorum
Hayirli olsunSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Sen de baya zorluklar yaşadın canım ama çok şükür geldik bugünlere32+1 oldum ben işte bi gün iyi bi gün kötü gün tamamlıyoruz. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızastres heyecan hepimizde var. Sen nasılsın
Leylek olayına okeyım benÇocukken bebekler göbek deliğinden çıkıyor sanıyordum. Öyle bi yöntem bulsa keşke tıp dünyası
Ah keşke 40. Haftada bi sabah uyansak göbeğimiz inmiş ve leylek kapının önüne bebeği bırakıvermiş olsaLeylek olayına okeyım ben
Direk getirseAh keşke 40. Haftada bi sabah uyansak göbeğimiz inmiş ve leylek kapının önüne bebeği bırakıvermiş olsa
Hamilelik gerçekten zor bulantısı ishali kabızı psikolojisi çatlakları stresi bi sürü dert gerçekten. Ama yine de ben hamile olmayı çok sevdimDirek getirsehamılelık vs de olmasa missss sipariş ver getirsin leylek Hormonu dert ağrısı dert açlığı dert doğumu dert sonrası ömür boyu dert hoş anne diyişi yeter diyeceğiz Allah’ın izni ile hepımızndogumdan sonra ama bu acı hormonlarla leylek olayı baya mantıklı geliyor
benım ılk gebeligimde doğum öncesi ultrasonda 3800 dediler 3650 doğdu canım cok az fark çıkıyor eksik cıkan da var fazla cıkan daDoğan bebiş anneleri acaba doğum kılosu ile size ultrason için söylenen kilo bir birini tutuyor mu? Fark olan var mı ?
Evet zaman su misaliGeçmiş olsun canım. Benim de 10 gün sonra kontrolüm var. İnşllah ikimiz de güzel haberler alırızEn son bebek hareketlerini konuştuk 20lerin başındaydık. Ne çabuk geçti zaman Geçenlerde hafif bi kanama geldi sildiğimde. Acile gitmiştik ama bi problem yokmuş çok şükür. O biraz endişelendirdi onun dışında iyi gidiyor. Doğum şekline karar verdin mi ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezaryen de istemiyorum. Üçüncü bi yol da yok zaten
Artık beslenmiyor diye yarın suni sancı verecekler bakalım nasip olursa doğacak
Hayırlısıyla sağlıkla bir avazda kavuşun inşallah yavrunuza. Böyle komple geriden gelip çabucak toparlanan çok kişi duydum okudum inşallah senin bebişte öyle olacak Allah’ın izniyleArtık beslenmiyor diye yarın suni sancı verecekler bakalım nasip olursa doğacak
Büyük boy aldım ben her ihtimale karşı, büyük iyidir böyle şeylerdeEbebeğin lohusa pedini büyük boy mu almıştın orta boy mu acaba çok fark var mıdır arada boyut olarak yarın onlara da bakayım diyorum da
Canım inşallah dediğin gibi olmuştur ne yaptın bizi de bilgilendirŞükürler olsun şimdi nişanım da geldi. Doğumun ilk evresine girmiş bulunmaktayım birazdan duşa gireceğim sıcak su tutacağım karnıma inşallah hastaneye gidene kadar açılma 3 cm olur. Doktor 3 cm açılma ile gelirse çok iyi dedi de dua edin en az 3 cm açılma ile varayım
Canım senin normal Doğum mu olmuştu?Büyük boy aldım ben her ihtimale karşı, büyük iyidir böyle şeylerde
Canım inşallah dediğin gibi olmuştur ne yaptın bizi de bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?