- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.541
Gelecekler inşallah, sağlıkları iyi olsun gerisi önemli değil.Yaa ben girmeyeli doğumlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ins kızlar su süreçleri atlatalim da artık bebislerden konuşmaya başlayalım.Bu arada bı, haLa hastanedeyiz bklim beslenme işini halletmeye çalışıyoruz prematüre oldukları için çok nazlilar beslnme işi bizim için şuan en sıkıntılı durum azıcık kilo alsalar miadinda doğan bebek kıvamına geldiler miydi iş kolay Allah'ın izniyle
Evet tatlım normal olduCanım senin normal Doğum mu olmuştu?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsin hayırla sonuçlandırsın yeniden tebrik ederimSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Rabbim kolaylaştırsın hayırla sonuçlandırsın inşallahŞükürler olsun şimdi nişanım da geldi. Doğumun ilk evresine girmiş bulunmaktayım birazdan duşa gireceğim sıcak su tutacağım karnıma inşallah hastaneye gidene kadar açılma 3 cm olur. Doktor 3 cm açılma ile gelirse çok iyi dedi de dua edin en az 3 cm açılma ile varayım
Nasıl oldu ben kaçırmışım onuEvet tatlım normal oldu
Ben de bebek karar versin diyorum. Bu da %95 normal doğum olacak demek. Doktorla da konuşmadım o yüzden doğum şeklini. Gidişata göre bakacağız. İnşallah dediğin gibi su gibi olsunEvet zaman su misaliBurda her gün Doğum yapanları gördükçe korkmaya başladım bence, ne güzel hiç düşünmeden sona doğru gidiyordum Aslında Doğum şekline ben değil bebek karar verecek onun kararını bekliyorum artık ne zaman nasıl gelmek isterse. Nasıl doğuracaksam doğurayım en kolay şekilde olsun, su gibi rahat içimden geçen bu Hepimiz için kolay olur umarım Doğum. Çok farklı bir duygu hele ilk olunca nasıl olacağını bilmiyorsun hem heyecan hem korku var değişik
Evet canım şu an baş gelişli seninki ne durumda. İşte hiç belli olmuyor sezeryan mı normal Doğum mu son ana kadar. O yüzden plan yapmamak düşünmemek en iyisiBen de bebek karar versin diyorum. Bu da %95 normal doğum olacak demek. Doktorla da konuşmadım o yüzden doğum şeklini. Gidişata göre bakacağız. İnşallah dediğin gibi su gibi olsunBaş geliş duruyor mu bebeğin. İkimizin arasında 5 gün varmış günlüğe göre
Canım kan şekerin düşüyor veya tansiyon olabilir mi? Onları yaşadığın sırada biri ölçüm yapabilir mi?Kizlar ya bana yine yeni güncelleme geldi iki gündür yatakta yatarken başım dönüyor , bu gecede tuvalete uyandığımda döndü, kapılara çarpa çarpa gittim resmen sonra sekerim mi düştü diye iki tane kek yedim çizi yedim geri uzandım aradan 3 saat geçti şimdi yine dönüyor
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı, mutlu uzun bir ömür versin inşallah. Çok şükür her şeyeSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Benimki de baş gelişli duruyor. Doktor ters dönmez artık dedi. Stres heyecan ne kadar olsa da bitecek eninde sonunda napalım hamile kaldık kereEvet canım şu an baş gelişli seninki ne durumda. İşte hiç belli olmuyor sezeryan mı normal Doğum mu son ana kadar. O yüzden plan yapmamak düşünmemek en iyisi
Benim 26.haftadan beri baş gelişli ama belli olmuyor dediler son anda bile pozisyon değiştirebilirmiş bebek. Hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsinler inşBenimki de baş gelişli duruyor. Doktor ters dönmez artık dedi. Stres heyecan ne kadar olsa da bitecek eninde sonunda napalım hamile kaldık kereSağlıkla gelsinler inşallah
Evet çok normal. 23 hafta hareketleri yoğun hissetmek için erken bileKızlar merhaba 23 haftalık gebeyim. Bebeğimin hareketlerini her gün hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün daha az. Bu dönemde böyle olması normal mi acaba?
Çok sağ ol içimi rahatlattın insan ister istemez bir tedirginlik hissediyor işte bazenEvet çok normal. 23 hafta hareketleri yoğun hissetmek için erken bileBenim 2-3 gün hissetmediğim oluyordu sonra birden başlıyordu, bu da bana kilo olarak dönüyordu 30 itibariyle hareketleri çok artıyor
Ben öyle hissedemiyorum diye kaç kere acile gittim saymadım canım bebek iç tarafa döndüğü zaman hissedilmiyomuş için rahat olsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar merhaba 23 haftalık gebeyim. Bebeğimin hareketlerini her gün hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün daha az. Bu dönemde böyle olması normal mi acaba?
Amin canım tek dileğim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağımıza almak teşekkür ederimBen öyle hissedemiyorum diye kaç kere acile gittim saymadım canım bebek iç tarafa döndüğü zaman hissedilmiyomuş için rahat olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Küvet file şampuan dışında hiç bişey almadım açıkçasıKızlar bebişe banyoyu neyle yaptıracaksınız o kadar çok kafama takılıyor ki. Bu ay banyo ihtiyaçlarını tamamliyim diyorum. Banyo sonrası için incia bebek yağı alıcam. Suyuna damlatmak için bir şeyler favorilemiştim ama bulamıyorum şu an. İlk 2 ay şampuan falan kullanmam sanıyorum. Siz neler aldınız?
Makat geliş döner ama genelde baş gelişte dönme beklemiyoruz bu haftalardan sonra dedi bana. Bebeğin sezaryen doğası varsa döner tabi nasip artıkBenim 26.haftadan beri baş gelişli ama belli olmuyor dediler son anda bile pozisyon değiştirebilirmiş bebek. Hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsinler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?