2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gelecekler inşallah, sağlıkları iyi olsun gerisi önemli değil.

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsin hayırla sonuçlandırsın yeniden tebrik ederim

Rabbim kolaylaştırsın hayırla sonuçlandırsın inşallah

Ben de bebek karar versin diyorum. Bu da %95 normal doğum olacak demek. Doktorla da konuşmadım o yüzden doğum şeklini. Gidişata göre bakacağız. İnşallah dediğin gibi su gibi olsun Baş geliş duruyor mu bebeğin. İkimizin arasında 5 gün varmış günlüğe göre

Evet canım şu an baş gelişli seninki ne durumda. İşte hiç belli olmuyor sezeryan mı normal Doğum mu son ana kadar. O yüzden plan yapmamak düşünmemek en iyisi

Kizlar ya bana yine yeni güncelleme geldi iki gündür yatakta yatarken başım dönüyor , bu gecede tuvalete uyandığımda döndü, kapılara çarpa çarpa gittim resmen sonra sekerim mi düştü diye iki tane kek yedim çizi yedim geri uzandım aradan 3 saat geçti şimdi yine dönüyor

Canım kan şekerin düşüyor veya tansiyon olabilir mi? Onları yaşadığın sırada biri ölçüm yapabilir mi?

Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı, mutlu uzun bir ömür versin inşallah. Çok şükür her şeye

Kızlar bebişe banyoyu neyle yaptıracaksınız o kadar çok kafama takılıyor ki. Bu ay banyo ihtiyaçlarını tamamliyim diyorum. Banyo sonrası için incia bebek yağı alıcam. Suyuna damlatmak için bir şeyler favorilemiştim ama bulamıyorum şu an. İlk 2 ay şampuan falan kullanmam sanıyorum. Siz neler aldınız?

Kızlar merhaba 23 haftalık gebeyim. Bebeğimin hareketlerini her gün hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün daha az. Bu dönemde böyle olması normal mi acaba?

Evet canım şu an baş gelişli seninki ne durumda. İşte hiç belli olmuyor sezeryan mı normal Doğum mu son ana kadar. O yüzden plan yapmamak düşünmemek en iyisi
Benimki de baş gelişli duruyor. Doktor ters dönmez artık dedi. Stres heyecan ne kadar olsa da bitecek eninde sonunda napalım hamile kaldık kere Sağlıkla gelsinler inşallah

Benimki de baş gelişli duruyor. Doktor ters dönmez artık dedi. Stres heyecan ne kadar olsa da bitecek eninde sonunda napalım hamile kaldık kere Sağlıkla gelsinler inşallah
Benim 26.haftadan beri baş gelişli ama belli olmuyor dediler son anda bile pozisyon değiştirebilirmiş bebek. Hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsinler inş

Kızlar merhaba 23 haftalık gebeyim. Bebeğimin hareketlerini her gün hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün daha az. Bu dönemde böyle olması normal mi acaba?
Evet çok normal. 23 hafta hareketleri yoğun hissetmek için erken bile Benim 2-3 gün hissetmediğim oluyordu sonra birden başlıyordu, bu da bana kilo olarak dönüyordu 30 itibariyle hareketleri çok artıyor

Ben öyle hissedemiyorum diye kaç kere acile gittim saymadım canım bebek iç tarafa döndüğü zaman hissedilmiyomuş için rahat olsun sağlıkla al kucağına inşallah

Küvet file şampuan dışında hiç bişey almadım açıkçası Banyo ihtiyaç listemin başında annem var tek başıma yapabileceğimi hiç sanmıyorum
Benim 26.haftadan beri baş gelişli ama belli olmuyor dediler son anda bile pozisyon değiştirebilirmiş bebek. Hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsinler inş
Makat geliş döner ama genelde baş gelişte dönme beklemiyoruz bu haftalardan sonra dedi bana. Bebeğin sezaryen doğası varsa döner tabi nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…