2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En azından sana 15 gün daha vermiş benimki hemen kürtaj diyor
geç döllenme ihtimalin varsa bekle kuzum biraz daha boş gebelik de bebek yok ya anneye zarar vermıyor zaten yine sen daha iyi bilirsin ben olsam beklerdim ki benım gec döllenme ihtimalim yok ona rağmen beklemeyi düsünmüyo değilim kürtaj derlerse bilmiyorum kafam o kadar karısık allak bullak ki doktor 15gün sonra bi daha gel dedi ama tsh yüksek cıktı hemen dahiliye git ilaca basla da dedi diyorum ki olumsuz bisi olsa troid ilacına hemen basla der miydi ki

Valla bilmiyorum ki tiroid ilacı da kullanılıyor mu ki hamilelikte doktorları da cozemiyorum artik

Valla bilmiyorum ki tiroid ilacı da kullanılıyor mu ki hamilelikte doktorları da cozemiyorum artik
kullanılıyor canım ilk gebeligimde de kullanmıstım ama ters bi durum olsa cok da takmazdı troidi diye düsündüm bilmiyorum bakalım cuma belli olacak sen ne zaman gideceksin bi daha

Kızlar progesteron hormonundan anlayan var mı 4+6 da yaptırmıştı 6.13 çıktı olması gereken değer aralığı kaç olmalı biliyormusunuz
Ben 5 haftalıkken yaptırmıştım 39.77 çıkmıştı 18 sanırım ortalama değerdi ama emin değilim

Bazı kadınların troid hormonu beta hcgyi taklit ediyormuş normalde troidi olmayan kadınlarda hamilelikte troid artıyor benim 4.45 de beni de hemen dahiliyeye yolladı

Kızlar hamile kaldıktan sonra sürekli rüyalar görmeye başladım normalde pek olmazdı gece olur olmaz bu yüzden uyanıyorum bazen normal olsa da bazen çok korkuyorum sizde de var mı böyle bir durum acaba
Ben de inanılmaz çok ve detaylı rüyalar görüyorum. Korkunç değiller ama birisi çok üzücüydü kendi ağlama sesime uyandım

Bazı kadınların troid hormonu beta hcgyi taklit ediyormuş normalde troidi olmayan kadınlarda hamilelikte troid artıyor benim 4.45 de beni de hemen dahiliyeye yolladı
evet benım de normalde yoktu ilk gebelikte çıktı ılac kullandım dogumdan sonra düştü geri ilacı bıraktım simdi 2.gebeligim yine yüksek cıktı yine ilaca basladım

Kızlar 8+6 yım birkaç gündür alt karın ağrısı ve çok fazla akintim var bazen adet olacakmışım gibi agri saplanıyor aha kan gelmiştir diyorum ama gelmiyor çok şükür ozellikle hep sarı akinti var koku veya kaşıntı yok bu haftalarda benim gibi olan var mı normal mi

2021 de yayınlanan bazı makalalerde aslında faydası olmadığı gibi malesef yetişkinlik döneminde bazı kanserleri artırdığına yönelik tespitler var.

Ama söylemekte fayda var ki ben 6 hafta yaptırdım, sonrasında gerek de görmediği için perinatalog bıraktım. Ama kanama vb yaşarsam Allah korusun, artı eksi anlık değerlendir yine yaptırırım. Ve dediğin gibi tüp bebek olduğu için zaten progesterona devam etmek zorundayız.

Kızlar bir şey soracağım bugün muayenede sormak aklıma gelmedi ultrason muayenemde mavi ve kırmızı yuvarlak noktalar vardı. Ultrasonun bi ayarını açmıştı doktor öyle gözüktü. Mavi kırmızı renkler ne anlama geliyor bileniniz var mı?

Kalp atışını gösteriyor sanırım canım. benim de o şekilde açtı ayarı, sonra da tam renklerin oluştuğu noktayı işaretleyip sesi dinletti. arkadaşlar daha iyi bilir tabi benim ilk gebeliğim ama doktorumun instada yayınladığı videolarda da var.

Bende de birebir aynı. Benim bel ve karın ağrım da var. 9+6 haftadayim. Her an bişey olacakmis gibi geliyor endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…