- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.641
Tatlım benim bebişi de tahmin eder misin? 6+6 yız şuan. Bir saat önceki (ilkBayada büyümüş kuzum istersen 12 haftalıkjen nub teorisine göre bakalım. Bu şekilde kıza benziyor plesentası sagda bebek solda duruyor. Ama bu haftalarda yanışma oluyor canım net olarak 6 haftalık oldugu zaman daha rahat tahminde bulunabiliyoruz
Prolutonu hic arastirmamistim ama smdi yine yazilinca amerikada neyin neden yasaklandigina baktim.Gerçekten proluton öyle miymiş. Burda hep kanamalara iğne verildiğini gördüm. Benim doktorum da perinatolog, adet gibi kanadım Progestan arttırdı iğne vermedi hiç. Bundan olabilirmiş içim rahatladı
Canım seni üzmek istemem ama doğum teminatının geçerli olabilmesi için hamile olmadan kimileri 3 ay kimi sigorta şirketleri de 6ay 1 yıl önce teminatı başlatmanı istiyor.. poliçende olsa da muafiyet süresi uygulanıyor
Sağlık olsun napalım, yapacak bir şey yok öderiz yeter ki sağlıkla gelsinler inşallahDoğum teminatında bekleme süresi 1yıl maalesefgebeyken yapan firmalar var fiyatları çok çok yüksek
hoşgeldin W world1 geçmiş olsun. yeni gelişmelerine çok sevindim. . bizlere de umut oldu yazdıklarınKızlar selam,
15gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğim için ses kısılması öksürük atakları hiç enerjim yoktu buraya giremiyordum geceleri uyuyamıyordum. antibiyotik tedavisine başlamıştım Hastalığımı neredeyse atlattım derken yoğun Kanamalarım başladı öyle böyle değil ama bilmesem regl oldum derim. Bugün kontrolüm sonrası da kendimi iyi hissettiğim için okuyabilldiğim kadar okumaya, bildiğim kadar yanıtlamaya çalıştım.
5 Mayıs akşamı yoğun kanamayla kontrole gitmiştim. Bugün tekrar gittim Allah’ıma şükürler olsun bebiş iyi durumu kalp atışı stabil 10+1 im ama 10+4 ölçüldüm. Bebişin boyu da büyümüşplasenta damarlara yakın yere denk gelmiş buradaki kılcal damarların kanayabileceğini söyledi perinatolugum. Şuan bir kanama alanı yok . Ama koyu siyah gibi kahve gibi hafif peçeteye gelen lekelenmeler devam ediyor ama normalmiş. Lekelenmelerin tamamen geçmesini bekliyoruz rahim ağzı yetmezliğim olduğu için dikiş planlanacak o zamana kadar ve bundan sonra inşallah hiç kanamaz
Kanaması olanlar ve telaşlananlar için bi nebze de olsa iç rahatlatmak için paylaşmak istedim
Vajinal ultrason galiba. Kız bebiş geliyor canım saglıkla gelsin inşallahTatlım benim bebişi de tahmin eder misin? 6+6 yız şuan. Bir saat önceki (ilk) ultrason görüntümüz:
Evet vajinal. Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah tüm bebeklerimizVajinal ultrason galiba. Kız bebiş geliyor canım saglıkla gelsin inşallah
Tarihlerimiz bile aynı bugün ben de kalp atışı için gittim kese var bebek yokarkadaslar merhaba sat18mart benim 5+4 de kese 3mm gözüktü 6+5 de karından kese 9mm ölçüldü bebek yoktı doktoe kese haftaya göre kücük dedi 15gün sonra bıdaha gel dedi benim hic bi hamilelik belirtm yok 7+3 oldum hic bisi yok ilk gebeligimde bulantı vs olmuştı hep bun da sadece keskin bel ağrım oluyor gün içinse birkaç kez bir de yeşil sümüksü akıntım var doktor alıntı için sirkeli su ile vajinal duş önerdi bir de ilişki tarihim 3nisan öncesi sonrası hep korunmustum geç döllenme ihtimali yok o yüzden böyle bi durum yasayıp bebeği gören oldu mu? 6+5 de gidince kalbini duyarım diye gitmiştim doktor olumlu da konusmadı olumsuz da konusmadı 15gün sonra gel dedi
kese kaç mm cıktı bugun 7+3 sizin ozamanTarihlerimiz bile aynı bugün ben de kalp atışı için gittim kese var bebek yok
Üstelik bana hemen kürtaj ol dediTarihlerimiz bile aynı bugün ben de kalp atışı için gittim kese var bebek yok
Yok.benim bugün 6+4 ama kese alttan da bakıldı var bebek yok kürtaj dedi hemenkese kaç mm cıktı bugun 7+3 sizin ozaman
Kese 11 mmkese kaç mm cıktı bugun 7+3 sizin ozaman
geç döllenme ihtimalin vardır belki biraz daha bekle istersen benım geç döllenme ihtimalim de yok tek ilişkiYok.benim bugün 6+4 ama kese alttan da bakıldı var bebek yok kürtaj dedi hemen
Vajinal neden bakmadılar? İki doktora gittim ikisi de vajinal baktı bendegeç döllenme ihtimalin vardır belki biraz daha bekle istersen benım geç döllenme ihtimalim de yok tek ilişkibana vajinal bakmadı keske baksaydı belki o zaman görürdü bebisi
6+5 de benım de 9.9mm geldi kese boyum karından baktı sadece of keske vajinal de baksaydı icim sıkılıyo artık günler geçmiyo kafayı yicemKese 11 mm
En azından sana 15 gün daha vermiş benimki hemen kürtaj diyor6+5 de benım de 9.9mm geldi kese boyum karından baktı sadece of keske vajinal de baksaydı icim sıkılıyo artık günler geçmiyo kafayı yicem
Kızlar progesteron hormonundan anlayan var mı 4+6 da yaptırmıştı 6.13 çıktı olması gereken değer aralığı kaç olmalı biliyormusunuz
bilmiyorum bence doktor direkt anladı ters bi sey oldugunu cünkü doktor cok iyi bi doktor akıntı icim gitmistim ona geçen aylarda hemen vajinal kontrol falan yapmıştı uzman bi doktor bence anladı terslik oldugunu vajinal de baksa bos oldugunu anladı süre verdi böyle olumsuz düşünüyorum bilmiyorum içime doğuyo sanki öğrendiğim günden beri içim huzursuz kendime hamile bile diyemiyorum kalbini duysam hamile moduna giricem ama olmuyo bi terslik var ben de hissediyorum en başından beriVajinal neden bakmadılar? İki doktora gittim ikisi de vajinal baktı bende
vajinal bakmadı ondan uzun süre verdi belki de ben dayanamadım ama 12mayısa baska doktora aldım randevu ona gidicem 7+6 oluyorum o zaman daha net konusurlar diye düsünüyorum cuma günü bi şey kalmadı bakarsan bugunu sayma çarşamba perşembe kaldı ama bi de bana sor onu dakikalar bile geçmiyorEn azından sana 15 gün daha vermiş benimki hemen kürtaj diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?