2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tatlım benim bebişi de tahmin eder misin? 6+6 yız şuan. Bir saat önceki (ilk ) ultrason görüntümüz:

Eklentiler

• IMG_2742.webp
    58 KB · Görüntüleme: 64
Gerçekten proluton öyle miymiş. Burda hep kanamalara iğne verildiğini gördüm. Benim doktorum da perinatolog, adet gibi kanadım Progestan arttırdı iğne vermedi hiç. Bundan olabilirmiş içim rahatladı
Prolutonu hic arastirmamistim ama smdi yine yazilinca amerikada neyin neden yasaklandigina baktim.
Makena adi altindaymis ve premature dogumlari azaltmadigi tekrarlanan erken dogumlarda riski asaltmadigi dogumdan sonra bebegin sagliginda iyilestirici etkisi gorunmedigi ibaresi ile 2019da acilan dava 2023 mart ayinda kaldirilmis herhangi bir yan etki degil etkisi gorunmedigi icin yaziyor fda nin sayfasinda
Amerikada bu ilac erken dogumu onlemek icin son trimesterde daha cok oneriliyormus
Tuekiyede ozellikle ilk trimesterde dusuk onleyici olarak kullaniliyor
Asagida linkleri birakicam ayrica
Diyecegim o ki arkdslar doktorunuz veriyorsa kar/zarar iliskisine gore veriyor butun ilaclari
Ayrica proluton ile progesreron cok farkli ozellikle tup bebek anneleri icin progesteron corpus luteumdan salgilanma olmadigi icin cokcok onemli

Makena (hydroxyprogesterone caproate injection) Information.

Hydroxyprogesterone caproate - Wikipedia

Doğum teminatında bekleme süresi 1yıl maalesef gebeyken yapan firmalar var fiyatları çok çok yüksek
Sağlık olsun napalım, yapacak bir şey yok öderiz yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah

hoşgeldin W world1 geçmiş olsun. yeni gelişmelerine çok sevindim. . bizlere de umut oldu yazdıkların

Kızlar progesteron hormonundan anlayan var mı 4+6 da yaptırmıştı 6.13 çıktı olması gereken değer aralığı kaç olmalı biliyormusunuz

arkadaslar merhaba sat18mart benim 5+4 de kese 3mm gözüktü 6+5 de karından kese 9mm ölçüldü bebek yoktı doktoe kese haftaya göre kücük dedi 15gün sonra bıdaha gel dedi benim hic bi hamilelik belirtm yok 7+3 oldum hic bisi yok ilk gebeligimde bulantı vs olmuştı hep bun da sadece keskin bel ağrım oluyor gün içinse birkaç kez bir de yeşil sümüksü akıntım var doktor alıntı için sirkeli su ile vajinal duş önerdi bir de ilişki tarihim 3nisan öncesi sonrası hep korunmustum geç döllenme ihtimali yok o yüzden böyle bi durum yasayıp bebeği gören oldu mu? 6+5 de gidince kalbini duyarım diye gitmiştim doktor olumlu da konusmadı olumsuz da konusmadı 15gün sonra gel dedi

Tarihlerimiz bile aynı bugün ben de kalp atışı için gittim kese var bebek yok

Yok.benim bugün 6+4 ama kese alttan da bakıldı var bebek yok kürtaj dedi hemen
geç döllenme ihtimalin vardır belki biraz daha bekle istersen benım geç döllenme ihtimalim de yok tek ilişki bana vajinal bakmadı keske baksaydı belki o zaman görürdü bebisi

Vajinal neden bakmadılar? İki doktora gittim ikisi de vajinal baktı bende
bilmiyorum bence doktor direkt anladı ters bi sey oldugunu cünkü doktor cok iyi bi doktor akıntı icim gitmistim ona geçen aylarda hemen vajinal kontrol falan yapmıştı uzman bi doktor bence anladı terslik oldugunu vajinal de baksa bos oldugunu anladı süre verdi böyle olumsuz düşünüyorum bilmiyorum içime doğuyo sanki öğrendiğim günden beri içim huzursuz kendime hamile bile diyemiyorum kalbini duysam hamile moduna giricem ama olmuyo bi terslik var ben de hissediyorum en başından beri

En azından sana 15 gün daha vermiş benimki hemen kürtaj diyor
vajinal bakmadı ondan uzun süre verdi belki de ben dayanamadım ama 12mayısa baska doktora aldım randevu ona gidicem 7+6 oluyorum o zaman daha net konusurlar diye düsünüyorum cuma günü bi şey kalmadı bakarsan bugunu sayma çarşamba perşembe kaldı ama bi de bana sor onu dakikalar bile geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…