2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gözün aydın canım inşallah sağ salim evinizede geçersiniz

kaç yasındayin sen bende oğlak burcuyum 30 dan sonra oğlak kadınlarının karakterleri değişirmiş diye duymuştum :)
32,5 yaşındayım. Kova burcuyum oğlaklar ile iyi anlaşırım.
Benim kız 30'a gelene kadar anlaşsam kafi şimdilik

Z Zecmel
sabah aklıma düşürdün üşenmedim aradım taradım ilk mesajımı buldum.
Ayy bi duygulandım neredennn nereye 18 Nisanda Yazmışım

Gözün aydın canım maşallah size

Kızlar 2-3 gündür kasıklarımda kalp atışı gibi atma oluyor. 5-10 dk sürüyor. Bebeğin hıçkırığı mı bu?
Kaç haftalık oldunuz
Hıçkırık deniyor diyoruz ama
yengem hemşire o başka birşey de olabilir kesin hıçkırık diyemiyoruz bu atışa dedi
Ben günde üç beş kere hissediyorum en az
Çok fazla olması kolik bebeğe işaret edebilir dedi

bu doğru oğlum karnımda cok hıckırırdı 10dk hıckırırdı ve kolikti sımdı kızım da arada hıckırıyor korkuyorum kolik cok zor allah düsmanıma vermesin yani 1yaş olana kadar çektik

Z Zecmel
sabah aklıma düşürdün üşenmedim aradım taradım ilk mesajımı buldum.
Ayy bi duygulandım neredennn nereye 18 Nisanda Yazmışım
Tam kaskedelik bir giriş 105.sayfada kalmıştım bugün bende tekrar bakacaktım nerde gelmişsin diye şu an içimi rahatlattın

Kontrolüm vardı bugün en son geçen hafta bebiş makat geliş duruyordu bugün doktor dönmüş bebeğin baş geliş şuan dedi. Egzersizler mi işe yaradı bilmem hareketli biraz benimki, tekrar ters dönmez inşallah bundan sonra artık bebeğin kanala girmesi için olan egzersizleri yapacağım. Diğer kontrolü olan arkadaşlar sizin nasıl geçti

31+4

Allah korusun üç beş kere kaç dakika hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…