- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.741
33+2 ultrasonda 34+6kac haftaliksin
kaç yasındayin sen bende oğlak burcuyum 30 dan sonra oğlak kadınlarının karakterleri değişirmiş diye duymuştum :)Ben oğlak istiyorum. Anası gibi disipli otoriter olsun
Nasıl 8 aydır kabız olup tutuyorsam içimde bazı şeyleri kızımıda tutmayı başarırıım heralde
Gözün aydın canım inşallah sağ salim evinizede geçersinizGünaydın kızlar
Biraz okudum biraz okuyamadım pek vakitte bulamıyorum artık Çınar’ıma kavuştum ben müjdeyi vereyim
Kaşıntı olan arkadaşım geçmiş olsun
hala hastanedeyiz doktor deneme yapalım dedi şükürler olsun sorunsuz bir gece geçirdik şimdi tahlilleri için aldı hemşire sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu olacağız Allah’ın izniyle
32,5 yaşındayım. Kova burcuyum oğlaklar ile iyi anlaşırım.kaç yasındayin sen bende oğlak burcuyum 30 dan sonra oğlak kadınlarının karakterleri değişirmiş diye duymuştum :)
ben 32de gittim en son 36da cagırdı doktorum 36dan sonra 2haftaya düşüyor diye biliyorum risk yoksaGüzel haberlerle gel inşallah bebeğim
aa 2 haftaya düşmedi mi yaa kontrollerin
benimde annem kova iletişimimiz cok güzel inşallah sizinde öyle olucaktır :)32,5 yaşındayım. Kova burcuyum oğlaklar ile iyi anlaşırım.
Benim kız 30'a gelene kadar anlaşsam kafi şimdilik
Z ZecmelArkadaşlar Merhaba
Yaklaşık 4 haftalık hamileyim bu hafta ilk doktor kontrolüm için randevu alacağım.
Pendik Medipol ve Medical Park arasında kararsız kaldım.
Hangi doktorlara gittiniz memnun kaldınız mı?
Pendik bölgesinde farklı doktor ve hastane önerilerilerine açığım.
Ayrıca hastanelerin kendi bünyesinden doğum paketleri aldınız mı ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gözün aydın canım maşallah sizeGünaydın kızlar
Biraz okudum biraz okuyamadım pek vakitte bulamıyorum artık Çınar’ıma kavuştum ben müjdeyi vereyim
Kaşıntı olan arkadaşım geçmiş olsun
hala hastanedeyiz doktor deneme yapalım dedi şükürler olsun sorunsuz bir gece geçirdik şimdi tahlilleri için aldı hemşire sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu olacağız Allah’ın izniyle
Evet canımKızlar 2-3 gündür kasıklarımda kalp atışı gibi atma oluyor. 5-10 dk sürüyor. Bebeğin hıçkırığı mı bu?
Kaç haftalık oldunuzKızlar 2-3 gündür kasıklarımda kalp atışı gibi atma oluyor. 5-10 dk sürüyor. Bebeğin hıçkırığı mı bu?
bu doğru oğlum karnımda cok hıckırırdı 10dk hıckırırdı ve koliktiKaç haftalık oldunuz
Hıçkırık deniyor diyoruz ama
yengem hemşire o başka birşey de olabilir kesin hıçkırık diyemiyoruz bu atışa dedi
Ben günde üç beş kere hissediyorum en az
Çok fazla olması kolik bebeğe işaret edebilir dedi
Tekrar yazabilir misin yaaBen yazmıştım ama eklenmedim
her doktorun ki farklı benim 36+0 bugün kontroller haftada 1e düştüben 32de gittim en son 36da cagırdı doktorum 36dan sonra 2haftaya düşüyor diye biliyorum risk yoksa
Sat 26 mart, beklenen doğum 31 aralık, kız bebek, isim boş kalsınTekrar yazabilir misin yaa
31+4Kaç haftalık oldunuz
yengem hemşire o başka birşey de olabilir kesin hıçkırık diyemiyoruz bu atışa dedi
Allah korusunKaç haftalık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?