- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.761
OğLak kızına bişey diyemem de Allah oğlak erkeği ile iş hayatında karşılaştırmasın21 aralığı geçmeyi başaran olursa oğlak burcu bile olacak
Sezeryan olmasa benim doğum tarihi oğlak oluyor
Ama oğlaklar da aşırı disiplinli otoriter kuralcı oluyor hem iyi aslında hem bilmiyorum
Ay çok sevindim canım çınara kavuşmana hadi gözünaydınGünaydın kızlar
Biraz okudum biraz okuyamadım pek vakitte bulamıyorum artık Çınar’ıma kavuştum ben müjdeyi vereyim
Kaşıntı olan arkadaşım geçmiş olsun
hala hastanedeyiz doktor deneme yapalım dedi şükürler olsun sorunsuz bir gece geçirdik şimdi tahlilleri için aldı hemşire sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu olacağız Allah’ın izniyle
Kız tünelin sonunda ışık yok mu, yoksa ? Bana cevap vermedin bak tırsıyorumDuygulandım
Ay çok sevindim dönmesine darısı benim başımaKontrolüm vardı bugün en son geçen hafta bebiş makat geliş duruyordu bugün doktor dönmüş bebeğin baş geliş şuan dedi. Egzersizler mi işe yaradı bilmemhareketli biraz benimki, tekrar ters dönmez inşallah bundan sonra artık bebeğin kanala girmesi için olan egzersizleri yapacağım. Diğer kontrolü olan arkadaşlar sizin nasıl geçti
Yengemin bebeğide çok hıçkırırmışbu doğru oğlum karnımda cok hıckırırdı 10dk hıckırırdı ve koliktisımdı kızım da arada hıckırıyor korkuyorum kolik cok zor allah düsmanıma vermesin yani 1yaş olana kadar çektik
Maşallah kontrolun güzel geçmişher doktorun ki farklı benim 36+0 bugün kontroller haftada 1e düştü
10 dk sürüyor nerdeyseAllah korusunüç beş kere kaç dakika hissediyorsunuz
Yok kuşum benim kontroller çarşamba hepMaşallah kontrolun güzel geçmiş
Cuma gidicektin sanki çarşambaya mı aldılar
10 dk sürüyor nerdeyse
Kafasının orda kalp atışı gibi oluyor
Senin haftalarında daha sık oluyordu
Şimdi biraz azaldı günde ikiye falan düştü
İnşallah kimsenin bebeği kolik olmaz
Çok zor bir süreçti gerçekten bebeği sevemedik bile
Gözün aydınnn çok sevindim canım benim sağlıkla büyüsün inşallah temiz çıkacak haber verGünaydın kızlar
Biraz okudum biraz okuyamadım pek vakitte bulamıyorum artık Çınar’ıma kavuştum ben müjdeyi vereyim
Kaşıntı olan arkadaşım geçmiş olsun
hala hastanedeyiz doktor deneme yapalım dedi şükürler olsun sorunsuz bir gece geçirdik şimdi tahlilleri için aldı hemşire sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu olacağız Allah’ın izniyle
Çok şükür kuşum güzel haberler aldınKızlar bende çıktım 2600ü geçmiş bebek haftasında ilerliyo bugün 36+0 tam. Nst de temiz önümüzdeki haftaya kadar sıkıntı görünmüyor haftalık artık kontroller genel olarak böyle
Bilimsel temeli olan bir bilgi değil bence. Nefes alıştırması ile koliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum. Kolikle ilgili yapılan birkaç çalışma okumuştum genelde doğum travması tetikliyor. Başka sebepleri de illa ki vardır doktor arkadaşlar daha iyi bilirbu doğru oğlum karnımda cok hıckırırdı 10dk hıckırırdı ve koliktisımdı kızım da arada hıckırıyor korkuyorum kolik cok zor allah düsmanıma vermesin yani 1yaş olana kadar çektik
Sağol canım darısı başına hayırlısı ile. Ben şehir hastanesine gidiyorum kilosunu çoğunlukla söylemiyorlar geçen hafta sorduğumda cihaz göstermiyor dedi doktor, gelişimi bi kaç gün önde çıkıyor genel olarak. Kilosu şuan 2bucuk vardır diye tahmin ediyorum fazlası var mıdır bilemiyorum. Bugün 35+5 teyiz. Kağıda 36 37 yazmışlar gelişimi için. Egzersize salı başladım cumartesiye kadar yaptım sonra elimde ağrı çıkınca ara vereyim dedim. Benimkinin başı sağdaydı ben şuanda da dönmedi sanıyordum sertlikten kontrol ettiğim zamanlar ama ultrasonda da gördüm aşağıda başı. İki üç gündür de hep üst kısmı tekmeliyor belki sen de o şekilde döndüğünü anlarsın. Bence devam et egzersizlere son gün bile dönebiliyormuşAy çok sevindim dönmesine darısı benim başıma
geçen hafta bebişin kilosu kaçtı şimdi kaç çıktı ?
Haftan 35mi ?
Bir de hangi egzersizleri yapıyorsun, ne kadar sıklıkta yapıyorsun buraya veya bana atabilir misin rica etsem?
Akrep inadı mı yoksa kilosundan mı nedir bilmem karnımda düpdüz yatıyor yan dönüyor sonra hop kafası gene göğsümün altına yerleşiyor
Benim de aynı şekilde kafasının orda uzun süre kalp atışı gibi 2-3 gündür, inş hıçkırıktır sadeceMaşallah kontrolun güzel geçmiş
Cuma gidicektin sanki çarşambaya mı aldılar
10 dk sürüyor nerdeyse
Kafasının orda kalp atışı gibi oluyor
Senin haftalarında daha sık oluyordu
Şimdi biraz azaldı günde ikiye falan düştü
İnşallah kimsenin bebeği kolik olmaz
Çok zor bir süreçti gerçekten bebeği sevemedik bile
evet denk gelmis olabilir ama dediginiz gibi doğum da travmalıydı o da tetiklemiş olabilir hem de baya travmalıydıBilimsel temeli olan bir bilgi değil bence. Nefes alıştırması ile koliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum. Kolikle ilgili yapılan birkaç çalışma okumuştum genelde doğum travması tetikliyor. Başka sebepleri de illa ki vardır doktor arkadaşlar daha iyi bilirama bu dediğiniz şeyle alakası olduğunu hiç sanmıyorum denk gelmiş olabilir sizin :)
Ayrıca haklısınız bi kolik bide alerjik bebek çok zor. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız
Düzenli ritmik oluyor hıckırmalar. Benim göbek ortasında oluyor ama hepsının göbekte kendınkosesı varKızlar 2-3 gündür kasıklarımda kalp atışı gibi atma oluyor. 5-10 dk sürüyor. Bebeğin hıçkırığı mı bu?
Ben doktoruma bunu sormuştum doktorum evet bebekler günde iki üç kez hıçkırabilir gelişim sürecinin bir parçası aksine faydalıdır demişti.Bilimsel temeli olan bir bilgi değil bence. Nefes alıştırması ile koliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum. Kolikle ilgili yapılan birkaç çalışma okumuştum genelde doğum travması tetikliyor. Başka sebepleri de illa ki vardır doktor arkadaşlar daha iyi bilirama bu dediğiniz şeyle alakası olduğunu hiç sanmıyorum denk gelmiş olabilir sizin :)
Ayrıca haklısınız bi kolik bide alerjik bebek çok zor. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız
Ondan olma ihtimali daha yüksek o zaman. Ne yazık ki bebekler zor doğumlardan etkileniyor ve kolik ağlama krizleri de ya doğum anlarına ya da sonrasındaki saatlerde bebeğin yaşadığı sıkıntıların saatlerine denk geliyo .evet denk gelmis olabilir ama dediginiz gibi doğum da travmalıydı o da tetiklemiş olabilir hem de baya travmalıydı
Ben 28. Haftada tamamladım iyikide yapmışım şimdi hiç iş yapmak istemiyorumKızlar bebişin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp astınız? Haftaya yıkasam erken mi olur dolabına yerleştirmek istiyorum. Ortadan kalksın kafam rahat olsun diye düşünüyorum ama tozlanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?