- 10 Haziran 2022
- 557
- 378
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.781
kaç haftalıksın canım? ben cumartesi 35olcam bugun yarısını attım kıyafetlerin yarısını da yarın yıkarım cuma da ütülerim odasına dizerim cumartesi de hastane cantasını hazırlarım diye düşündümKızlar bebişin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp astınız? Haftaya yıkasam erken mi olur dolabına yerleştirmek istiyorum. Ortadan kalksın kafam rahat olsun diye düşünüyorum ama tozlanır mı?
O zaman ben de haftaya yapayım artıkBen 28. Haftada tamamladım iyikide yapmışım şimdi hiç iş yapmak istemiyorum
31+4 3 hafta var aramızda ben de Cumartesi 32 yi doldurmuş oluyorumkaç haftalıksın canım? ben cumartesi 35olcam bugun yarısını attım kıyafetlerin yarısını da yarın yıkarım cuma da ütülerim odasına dizerim cumartesi de hastane cantasını hazırlarım diye düşündüm
Ne azı kız 36+0 ama doğum belirtim falan yokGözün aydınnn çok sevindim canım benim sağlıkla büyüsün inşallah temiz çıkacak haber ver
Çok şükür kuşum güzel haberler aldınaz kaldı senin de ne hissediyorsun kız
Ben 33. haftada yıkadım bu hafta ful ütü ve düzen moduna giiricem.Kızlar bebişin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp astınız? Haftaya yıkasam erken mi olur dolabına yerleştirmek istiyorum. Ortadan kalksın kafam rahat olsun diye düşünüyorum ama tozlanır mı?
Yani nişan olabilir ama nişan bi kere geliyo çarı muayenesi olmuşmuydun? Biz senle aynı haftadaydın 36bitti seninde bugün dimiArkadaşlar nişanı gelen oldu mu aranızda? Kanlı olmazsa nasıl bir akıntı oluyor benim 2 gündür kahverengi tonlarında sümüksü akıntım oluyo parça parça geliyor bir anda değil. Doktoruma sordum normal bu akıntılar dedi ama acaba nişan mı diye düşünüyorum bu renk hiç olmazdı
Hafta geçtikçe ağırlaşıyorsun geciktirme 30-32 arası yıkadım ütüledim kaldırdım. Tek yapma bence asması falan baya zor ve eldivenleri çorapları fileye koy ya da bi tülbente falan sar çünkü hep makinenin aralarına girdi bi tuhaf oldularKızlar bebişin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp astınız? Haftaya yıkasam erken mi olur dolabına yerleştirmek istiyorum. Ortadan kalksın kafam rahat olsun diye düşünüyorum ama tozlanır mı?
Aynen tam 36 hafta. Çatı yapılmadı benim kesin planlı sezaryen olacak zaten. Plesantam aşağıda olduğu için alttan muayene yapılamıyor zaten banaYani nişan olabilir ama nişan bi kere geliyo çarı muayenesi olmuşmuydun? Biz senle aynı haftadaydın 36bitti seninde bugün dimi
Ben çok aşırı kıyafet almadım sanırım, dozunda aldım. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorumHafta geçtikçe ağırlaşıyorsun geciktirme 30-32 arası yıkadım ütüledim kaldırdım. Tek yapma bence asması falan baya zor ve eldivenleri çorapları fileye koy ya da bi tülbente falan sar çünkü hep makinenin aralarına girdi bi tuhaf oldulardemedi deme
Ben 34 35 yaptım ama çok zorladı. Zaten hamılelık sıcak basıyor ütüsü dert çamaşır asması bır dertKızlar bebişin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp astınız? Haftaya yıkasam erken mi olur dolabına yerleştirmek istiyorum. Ortadan kalksın kafam rahat olsun diye düşünüyorum ama tozlanır mı?
6 sepet çamaşır çıkıyor muBen 34 35 yaptım ama çok zorladı. Zaten hamılelık sıcak basıyor ütüsü dert çamaşır asması bır dertdaha erken yapmak sanki daha iyi ben 6 sepet çamaşırı 7 8 günde anca yapabıldım as kuru ütüle
Çok iyi canım sınırı geçmişsiniz artık gelişim konusundaAnnemle babam gelmişti yazamadım kızlar bugün gittiler. Hastaneye gitmiştim 35+1 şuan 2517 gram 46 cm falan olmuş. Rahim uzunluğu 47 mm. Rahim ağzı kapalı. Nts normal tansiyon normal
Evet canım baklım ne zaman gelecek bebek çok bekletmez inşallahÇok iyi canım sınırı geçmişsiniz artık gelişim konusunda
Çarşafı nevresimi ağız mendılı zıbını tulumu bornozu derken çıkıyor6 sepet çamaşır çıkıyor mu1 sepet anca çıkar gibi hadi olsun 2 bilemedim valla
kaç haftasın? benım geldi nisanım ilk gebeligimde önce parça parça geldi gün içinde ama az az kahverengi sonra gece 3de laak diye koca bir parça geldi özelden yazarsan fotosunu atabilirim çekmistm o zaman sonra sabah 6da suyum geldi doguma gittim 39hagftalıktımArkadaşlar nişanı gelen oldu mu aranızda? Kanlı olmazsa nasıl bir akıntı oluyor benim 2 gündür kahverengi tonlarında sümüksü akıntım oluyo parça parça geliyor bir anda değil. Doktoruma sordum normal bu akıntılar dedi ama acaba nişan mı diye düşünüyorum bu renk hiç olmazdı
36 haftayım tam. Bu haftada doğumun başlayacağını sanmıyorum hiç kasılmam vs olmadı şimdiye kadar. internette doğumdan birkaç hafta önce gelebildiği de yazıyor. Gelen büyük parça da kahverengi miydi? İçim fena olur strese girerim diye görmek istediğimden emin değilimkaç haftasın? benım geldi nisanım ilk gebeligimde önce parça parça geldi gün içinde ama az az kahverengi sonra gece 3de laak diye koca bir parça geldi özelden yazarsan fotosunu atabilirim çekmistm o zaman sonra sabah 6da suyum geldi doguma gittim 39hagftalıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?