- 10 Haziran 2022
- 557
- 378
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.801
kahverengiydi canım kurumuş kan gibi düşün öyleydi rengi valla ben de de kasılma sancı vs yoktu nişan geldi sabahına suyum geldi açılma sancı yoktu suni sancıyla dogurdum ama az az gelince korkma dedigin gibi haftayı da bulabilir baya büyük bi parça geliyo anlıyosun zaten şüpheye düşürmüyo insanı36 haftayım tam. Bu haftada doğumun başlayacağını sanmıyorum hiç kasılmam vs olmadı şimdiye kadar. internette doğumdan birkaç hafta önce gelebildiği de yazıyor. Gelen büyük parça da kahverengi miydi? İçim fena olur strese girerim diye görmek istediğimden emin değilim
Tamamdır teşekkür ederim bilgi içinkahverengiydi canım kurumuş kan gibi düşün öyleydi rengi valla ben de de kasılma sancı vs yoktu nişan geldi sabahına suyum geldi açılma sancı yoktu suni sancıyla dogurdum ama az az gelince korkma dedigin gibi haftayı da bulabilir baya büyük bi parça geliyo anlıyosun zaten şüpheye düşürmüyo insanı
Canım bize gebe okulunda anlatıldığında göre pembe, kırmızı, kahverengi olabileceği gibi şeffaf da olabiliyormuş. Ama bir seferde gelip biten bişeymiş. Bazen farketmiyormuşuz hatta. Ama sürekli gelen bir akıntı değil tek seferlik bişey. Çok kesin bi doğum belirtisi değil. Sancı ve su gelmesi önemli. Onun dışında akıntıya çok takılma benceArkadaşlar nişanı gelen oldu mu aranızda? Kanlı olmazsa nasıl bir akıntı oluyor benim 2 gündür kahverengi tonlarında sümüksü akıntım oluyo parça parça geliyor bir anda değil. Doktoruma sordum normal bu akıntılar dedi ama acaba nişan mı diye düşünüyorum bu renk hiç olmazdı
Tam bunu yazacaktım6 sepet çamaşır çıkıyor mu1 sepet anca çıkar gibi hadi olsun 2 bilemedim valla
Bez oyuncaklar, battaniyeler gibi şeyler de oluyor ilk yıkama olduğu için uzun sürüyor canım.6 sepet çamaşır çıkıyor mu1 sepet anca çıkar gibi hadi olsun 2 bilemedim valla
Bu hafta annemi çağırayım da başlayayım ya. Düşündüğümden çok çıkacak demekkiBez oyuncaklar, battaniyeler gibi şeyler de oluyor ilk yıkama olduğu için uzun sürüyor canım.
Kizlar bende hastane çantamı kapattım en kocaman bavula zor sığdı, annem kalacak onun kiyafetleri, ben, bebiş.. genel anlamda temkinli olarak her şeyi düşünüp koymaya çalıştım
evet evet benımkı koca bi parçaydı tek seferde düştü başı kahverengi sonra hafif rengi açılıyo sonu şeffaf bi şeydi hatta ama baya büyüktü yani regl olurken pıhtı düşürürüz ya öyle bi şeydiCanım bize gebe okulunda anlatıldığında göre pembe, kırmızı, kahverengi olabileceği gibi şeffaf da olabiliyormuş. Ama bir seferde gelip biten bişeymiş. Bazen farketmiyormuşuz hatta. Ama sürekli gelen bir akıntı değil tek seferlik bişey. Çok kesin bi doğum belirtisi değil. Sancı ve su gelmesi önemli. Onun dışında akıntıya çok takılma bence
Ekmek kırıntısı gibi tatlımBen çok aşırı kıyafet almadım sanırım, dozunda aldım. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorumBaşlayınca anlıcam kolay mı zor mu
ben 33. haftamda başladım.Valla kızlar ben 30. Haftamda yıkama ütüleme ve hastane çantasını hazırladım çünkü bu zamanlarda hiç yapamayacağımı tahmin ettim 34 + 4'üm şu anda ne enerjim var ne de şu an yapmaya gözümü alırdı ve bu haftalarda az biraz yorulsam hemen karnım sen sert oluyor bence 34'ü geçmeyen arkadaşlar varsa aramızda hemen bu hafta halletsinler
Kesinlikle bide kafan rahat oluyor ben yıkama işlemi ve çanta hazırlama işlemini yapmadan önce biraz takıntılı olduğum için belki her gece rüyamda doğuruyordum eşyaları hazır değildi üzülüyordum pis kıyafetimi giydireceğim diyordum şimdi kafam rahatben 33. haftamda başladım.
Şuan eve gidince hiç dermanım yok ütüsü ve katlaması gözümde büyüyor. Bence 30-32 araığında dinçken yapılmalı
Bende küçük valiz diyordum ama sanırım büyük boy valiz alacağım sonuç olarak 4-7 gün kalma denıldıBez oyuncaklar, battaniyeler gibi şeyler de oluyor ilk yıkama olduğu için uzun sürüyor canım.
Kizlar bende hastane çantamı kapattım en kocaman bavula zor sığdı, annem kalacak onun kiyafetleri, ben, bebiş.. genel anlamda temkinli olarak her şeyi düşünüp koymaya çalıştım
GörmedimKız tünelin sonunda ışık yok mu, yoksa ? Bana cevap vermedin bak tırsıyorum
Canım iyi misin, her şey yolunda mi, nasıl gidiyorGörmedimvar var gel son dönemeç biraz karanlık gerisi on numara
İyiz çok şükür sizler nasılsınızCanım iyi misin, her şey yolunda mi, nasıl gidiyor
Rabbim yar yardımcın olsun bızımde gerilik var kıloda dahıl 36+2 yim pazartesı yatış ıns gerisi Allah büyük. En azından 38 bıtırmeyı beklıyorlar bence bebısın ıyı olduğunu gösterir içinizi ferah tutun içerde olması gereken zamanın en onemlısı atlatıldı. Artık ıcerde de olsa dışardada olsa ıyı bakılacak. Hangısı hayırlısı ıse o olsun. Ben öyle diye diye kendimi rahatlatıyorumMerhaba kızlar 36+5 im karın çevremiz maalesef 2hafta geriden geliyor2600 50cm boy baş ölçümü haftasıyla uyumlu 27kasıma gün aldık kısmetse 38i geçince alacak doktorumuz
Bir an az kıyafet mi aldım diye sorgulamaya başladımmTam bunu yazacaktımkıyafetler bir sepet battaniyeleri falan da 2. sepet olur benim de maks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?