2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
kahverengiydi canım kurumuş kan gibi düşün öyleydi rengi valla ben de de kasılma sancı vs yoktu nişan geldi sabahına suyum geldi açılma sancı yoktu suni sancıyla dogurdum ama az az gelince korkma dedigin gibi haftayı da bulabilir baya büyük bi parça geliyo anlıyosun zaten şüpheye düşürmüyo insanı

Tamamdır teşekkür ederim bilgi için

Valla kızlar ben 30. Haftamda yıkama ütüleme ve hastane çantasını hazırladım çünkü bu zamanlarda hiç yapamayacağımı tahmin ettim 34 + 4'üm şu anda ne enerjim var ne de şu an yapmaya gözümü alırdı ve bu haftalarda az biraz yorulsam hemen karnım sen sert oluyor bence 34'ü geçmeyen arkadaşlar varsa aramızda hemen bu hafta halletsinler

Artı olarak 34'e bırakmamanızı tavsiye ederim geçen hafta nst'de sancım çıktı belki doktor düşmeseydi sancı alacaktı bebeği o yüzden her şeye hazırlıklı olmak için önden hazırlamanızı tavsiye ediyorum

Canım bize gebe okulunda anlatıldığında göre pembe, kırmızı, kahverengi olabileceği gibi şeffaf da olabiliyormuş. Ama bir seferde gelip biten bişeymiş. Bazen farketmiyormuşuz hatta. Ama sürekli gelen bir akıntı değil tek seferlik bişey. Çok kesin bi doğum belirtisi değil. Sancı ve su gelmesi önemli. Onun dışında akıntıya çok takılma bence

6 sepet çamaşır çıkıyor mu 1 sepet anca çıkar gibi hadi olsun 2 bilemedim valla
Bez oyuncaklar, battaniyeler gibi şeyler de oluyor ilk yıkama olduğu için uzun sürüyor canım.

Kizlar bende hastane çantamı kapattım en kocaman bavula zor sığdı, annem kalacak onun kiyafetleri, ben, bebiş.. genel anlamda temkinli olarak her şeyi düşünüp koymaya çalıştım

Bu hafta annemi çağırayım da başlayayım ya. Düşündüğümden çok çıkacak demekki

evet evet benımkı koca bi parçaydı tek seferde düştü başı kahverengi sonra hafif rengi açılıyo sonu şeffaf bi şeydi hatta ama baya büyüktü yani regl olurken pıhtı düşürürüz ya öyle bi şeydi

ben 33. haftamda başladım.
Şuan eve gidince hiç dermanım yok ütüsü ve katlaması gözümde büyüyor. Bence 30-32 araığında dinçken yapılmalı

Çanta için tavsiye vericek olursam
-Bir duzenleyici bebegin kiyafetleri.
hemsireye vericegimi renkli bir posetin içine koydum. 2.en güzel takımı veriyorum hemsireye,üstüne etiket yapıştırdım ,
bebegin diğer takımlarını buzdolabı posetinin içine koydum ayrı ayri şekilde. Bu düzenleyiciye ekstradan ağız mendilleri, omuz örtüsü eksrta yelek atlet koydum
- ikinci düzenleyiciye benim kiyafetlerim
Toplam 3 takım bana, bir tane gecelik takımım, bir tane pijama takımı, bide birisi vermisti yedek pijama yine de aldım
Bu duzenleyiciye göğüs pedi koydum, her pijamaya uygun ayrı corap, bitane kocaman rahat giyinen kalın çorap, 2 tane emzirme sütyeni koydum
- bir düzenleyiciye araç gereç diyim, manuel süt sagma makinesi, kaşık biberon, kucuk biberon, emzik, hepsini ayri ayri buzdolabı poşetine koydum, ekstra iki üç buzdolabı poşeti koydum
-bir duzenleyiciye bebek bakım esyalari diyim
Yaklaşık 20tane felan bez koydum, dört tane ince alt acma bezi, bi tane kalın alt acma bezi, islak mendil, temizleme pamuğu koydum. Temizleme pamuğuyla orda altını silemem de lazım olur fln diye

Sonra duzenleyiciler bitti gerisini Allah ne verdiyse koydum elektrkli kahve makinesinden koydum sicak su torbası için ve narkozu atmak için kahve icmek için

ben 33. haftamda başladım.
Şuan eve gidince hiç dermanım yok ütüsü ve katlaması gözümde büyüyor. Bence 30-32 araığında dinçken yapılmalı
Kesinlikle bide kafan rahat oluyor ben yıkama işlemi ve çanta hazırlama işlemini yapmadan önce biraz takıntılı olduğum için belki her gece rüyamda doğuruyordum eşyaları hazır değildi üzülüyordum pis kıyafetimi giydireceğim diyordum şimdi kafam rahat

Bende küçük valiz diyordum ama sanırım büyük boy valiz alacağım sonuç olarak 4-7 gün kalma denıldı bı küçük ıkı kol çantası oldu olay gıttıkce büyüdü tek valiz olsun ıcım rahat olsun istiyorum. Sonrasında evden al gel ugrasılmasındansa dursun en kötü annelik pimpirikli yaptı ben bir hafta kampa sırt çantası ıle gıderdım

Merhaba kızlar 36+5 im karın çevremiz maalesef 2hafta geriden geliyor 2600 50cm boy baş ölçümü haftasıyla uyumlu 27kasıma gün aldık kısmetse 38i geçince alacak doktorumuz
Rabbim yar yardımcın olsun bızımde gerilik var kıloda dahıl 36+2 yim pazartesı yatış ıns gerisi Allah büyük. En azından 38 bıtırmeyı beklıyorlar bence bebısın ıyı olduğunu gösterir içinizi ferah tutun içerde olması gereken zamanın en onemlısı atlatıldı. Artık ıcerde de olsa dışardada olsa ıyı bakılacak. Hangısı hayırlısı ıse o olsun. Ben öyle diye diye kendimi rahatlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…