2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sanmıyorum canım çünkü bende bir kaç tane alanda mavi ve kırmızı noktalar vardı toplamda 10 tane kadar

Suya atılan antibiyotik tem verdi doktorum bende de çıkmış
Doktor bana tek başına başka semptom vs olmadığı için sadece su iç dedi.

Sende idrarda yanma batma vs mı var?
Eritrosit kaç çıktı?

Bir de idrarda başka değerler de mı yüksek çıktı?.ph, berraklık vs
Kanama kesildi çok şükür cnm, doktora perşembe gidicem bakalım
Gözün aydın canım. haber et mutlaka.

Ben de 5+4 gördüm kalp atışını HCG seviyesi ile ilgili ben gittiğimde de 30 binin üzerindeydi HCG
Merhaba öncelikle maşallah rabbim saglikla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah biz 7. Haftadayiz ama hala kalp atışını maalesef göremedik sadece sadece sizin yazınızı gördüm HCG değeri ile ilgili bir tek sizde yorum gördüm başka hiç bir yer de girmedim benim de p.tesi günü HCG değerim 26 bin kusurdu umutlandim inşallah dediğiniz gibidir diye dua ediyorum

Sizin paylastiginizi gectigimiz gunlerde ben de paylastim burada
Ama buradaki makalenin en onemli kismi ^Tez^ kabul edilmesi. Ve bu tez 1959-1966 yillari arasinda hamileliginin 6.ayindan 9. Ayina kdr kullanmis anne ve cocuklari uzerinde yapilmis
Devam eden yillarda da 730817 kisinin 1008 cocugunda canser saptanmis ki bu 0,13 binde 1 demektir
İctigimiz hangi ilacta ayni risk yok?
Ben sunu anlatmaya calisiyorum bu tur paylasimlar kadin dogumcular yada belki perinatologlar tarafindan yapilmali. Buraya girip biseyler anlamaya calisan cok fazla insan var. İlaclar hakkinda yazacagimiz yanlis bir yorum doktoru tarafindan
Recetelenen progesteronu (sentetik olan degil) almamasina ve progesteron eksikliginden saglikli bebegin dusmesine sebep olabilir. Ben buyuzden ilaclari kotulememe ve doktorun kar zarar iliskisi ile kullanilmasi taraftariyim

Ben geçen sen diye başka birine geçmiş olsun dedim

Aynı neredeyse kasıklarımda batmalar oluyo iç çamaşırın sıkıyo olabilir bende bol giyiyorum çünkü normal giydiğimde ağrı oluyor. Akıntı falan da aynı kustuğumda falan özelikle kendimi kasıyorum istemeden her seferinde de korkuyorum bişi olcak diye kasıkalrımda batmalar oluyo hemen

Vallahi tam bilmiyorum 4 değerde kırmızı işaret vardı tam sınırın üstü galiba önlem amaçlı verdi sanırım senin başka değerlerin de sorun yoksa su yeterli olucaktır

Vallahi tam bilmiyorum 4 değerde kırmızı işaret vardı tam sınırın üstü galiba önlem amaçlı verdi sanırım senin başka değerlerin de sorun yoksa su yeterli olucaktır
Bakman mümkün mü?
E nabıza girip.
Benim de aynı eritrosit yine ama bir kaç yerde yine eritrosit değeri göstermiş hep.

İlacı kötülemedim hatta kullandığımı gerekirse yine kullanacağımı doktor önerisine göre hareket ettiğimi de belirttim. Sizden farklı bir yaklaşımda değilim tepkinizin nedenini anlayamadım açıkçası.

Buradaki nokta kaldırılmasının tek nedeninin muhtemelen yeterli etkinlikte olmaması olmayabileceğidir. Bu ve benzeri çalışmalar bahsettiğiniz yıllarda (50-60) aynı maddeyi yani makena dediğiniz ilaçtaki etken maddesini kullanmış kadınların çocukları üzerinde yapılmış evet. 2011 yılında onaylanan makena için de yeterli veri seti oluştuğunda çalışma tekrar yapılacaktır. Ek olarak 0,13 binde 1 in normal değerin iki katı olduğundan da bahsediyor, demekki bu anlamlı bir artış olarak değerlendirilmiş. Bunu da bilim insanları değerlenmiştir.

Son olarak bu konunun burada ilk açılma nedeni benim bugün kendi durumumla ilgili paylaşımım değil günler önce sosyal medyada perinatalogların paylaşımlarıydı. Kimseyi yönlendirici olmadığımı, nasıl ki 50mg levotiron kullanan detayıyla anlatıyorsa ve kimse doktora sormadan bu ilaca başlamayacaksa benim doktorumun tarifiyle de diğer ilaçlara başlayıp bırakmayacağını düşünüyor ve umuyorum.

Bu arada kızlar kanamam oldu bugün ani bir boşalma oldu acilen kendi doktoruma gittim kese de ve kenarlarında herhangi bir kanama alanı görmedi önlem amaçlı progestan verdi dinlen yat sadece dedi sizlerde herhangibi kanama durumunda sakin kalın hemen doktorunuza 10+5’teyim böyle bir durum oldu tecrübe amaçlı paylaşıyorum

Sarı akıntı bende de oldu gidip enfeksiyon testi yaptırdım bir şey çıkmadı ama şunu fark ettim suyu az içtiğim gün akıntım sarı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…