2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kusura bakmayın ama ben edebiyat öğretmeniyim siz hemşireymissiniz bir de

mantıklı demedim bizim de öyleydi denk mi gelmiş dedim denk gelmiş dedim. ne alakası var? ki ilk diyen de ben değilim birisi demişti ben de aaa benim de öyleydi dedim tesadüf dedi sonra birisi ve ben de katıldım buna neyi uzatıyosunuz hala anlamıyorum

Amin korku yasamamasi degil ki o surec kotu kuvez emme refleksleri zayif onda kac haftadir odum kopuyor seklaj liyim ama rahim boyunda yine kisalma olmus dikkat yat dedi erken dogum tehliken var dedi hayirlisi insallah rabbim butun bebekleri korusin vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin

Kusura bakmayın ama ben edebiyat öğretmeniyim siz hemşireymissiniz bir de
hemsire diyince sizin aklınıza ne geliyor ? her alanı adı gibi bilen birisi mi?? öyle değil doktorlar bile bilmez bi kadın dogumcu mesela sadece kadın dogumu bilir. okulda öğreniriz ama üzerinde calıstıgımız alan farklı olunca ona yogunlasırız ben yetişkin yogun bakımcıyım cocuk ve bebekten anlamam benım alanımın doktoru da anlamaz.

Aha ben hiç hatırlamıyorum nasıl unutmadın ben atıştıklarımın nicki ni de hatırlamıyorum
son haftalar sağa dön sola dön hah tam rahat ettim uyuycam sımdı dıyorum oğlan uyanıyo onu uyutuyorum yeniden deniyorum tam dalıyorum yine uyanıyo ben de uyumama kararı aldım
Canım ikinci isteyerek mi peş peşe yaptın?
13 aylık olanı emziriyor musun?
benim tahmini doğum tarihi 24aralık ama sanmıyorum o kadar beklemeyecek bu kız suan bile gelebilir
Sat a göre ne zaman doğum tarihi.
22 aralık oğlak
21 aralık yay
Ya oğlaklar disiplinli kuralcı karizmatik ama dediğim dedik de biraz bilemedim
Senin oglak olmaz kiz aramizda iki hafta var. Yine yay olur yayin sonu olur
Sezeryan olduğu için zor
Doğum tarihim maksimum 22-24 aralık
Ama doktor o kadar bekletmez 3 . Sezeryanı
Balım gözün aydın evin mis çınar kokacak desene kaç gün oldu kuvöze gireli?
Bende ay gün algısı kayboldu
Ben oğlak istiyorum. Anası gibi disipli otoriter olsun
Nasıl 8 aydır kabız olup tutuyorsam içimde bazı şeyleri kızımıda tutmayı başarırıım heralde
Başarırsın sende o potansiyel var bence
Senin sat da mı 17 mart
Tahmini doğumun ne zaman?

isteyerek diyelim bir kez korunmadık olursa olur dedik ve de oldu evet emziriyorum sütüm gitti birkaç aydır yok ama oğlum vazgeçmedi boş emiyoruz dogum sonrası yeniden süt gelecek dedi doktorum ikisini beraber emziricem zaten büyük 3kez falan emse yetiyor ona artık

Öyle mi çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı

@Zecmel
sabah aklıma düşürdün üşenmedim aradım taradım ilk mesajımı buldum.
Ayy bi duygulandım neredennn nereye 18 Nisanda Yazmışım
Tam kaskadelik ilk mesaj.
Direk doğum için hastane doğum paketi filan millet betam yükseldi yükselmedi derken D d_g_g diyet demiş
Kızlar bende çıktım 2600ü geçmiş bebek haftasında ilerliyo bugün 36+0 tam. Nst de temiz önümüzdeki haftaya kadar sıkıntı görünmüyor haftalık artık kontroller genel olarak böyle
çizelgende de aynı şeyler yazıyo kız burak bey zamanında gidiyor
OğLak kızına bişey diyemem de Allah oğlak erkeği ile iş hayatında karşılaştırmasın
Ayy eski müdürüm oğlak dı hem çok iyi hem çok kötüydü çok iyi biliyorumev arkadaşım oğlak dı o da tatlı tatlı bildiğini dayatıp yönetmeye çalışırdı
Tokturumuzu etiket atayım mı gelsin mrs007 Bond
Devlete mı gidiyor sun?
Suyun kaç tam olarak.
Perinatoğa görün
Diyete başla
Şekerini ölç
Rahim ağzı için peogestan fitil al
Magnezyum günde iki al benim tavsiyem ama perinatolog söylesin bunu
Bana nişan gibi geldi
Annemle babam gelmişti yazamadım kızlar bugün gittiler. Hastaneye gitmiştim 35+1 şuan 2517 gram 46 cm falan olmuş. Rahim uzunluğu 47 mm. Rahim ağzı kapalı. Nts normal tansiyon normal
gözün aydın canım

Ne azı kız 36+0 ama doğum belirtim falan yok ailede hep 42de doğurmuş Allah hakkımda hayırlısını versin 42 de artık kendimi düşünemiyorum
E 4 hafta kalmış çok mu zaman su gibi valla 42 bir tık tehlikeli oluyor kız o kadar değil 40 iyidir ama zaten 36 sonrası her an bekleniyor artık
Aha ben hiç hatırlamıyorum nasıl unutmadın ben atıştıklarımın nicki ni de hatırlamıyorum
Hatırlarım ben hafızam iyidir Türk doktorlara laf diyince türklük damarım kabarmıştı herhalde

Kızlar ya sizleri de sağlık ocağına çağırıyorlar mı ? Tetenozlar da bitti ama gene çağırdılar yarın sabahtan. Aşı falan da yoksa ne yapıyorlar, ya da sormam gereken vs bir şey var mı ?
presedür gereği çağırıyor çoğu benim aşım yok yakın zamanda kan tahlili verdim hastanede diğer bilgileride verdim sağlık ocağına telefonda ama yüne gelin doktora görünün dedi gebelik takibi yapmak zorunda oldukları in çağırıyorlar muayeneye

Böyle bir savunma şekli olamaz. Bu benim 3*3 kaç eder ben ne bileyim edebiyatçıyim demem gibi bir şey sadece siz de değil burada olumsuz bir şey yazacaksak eğer elimizde mantıklı sebepler olmalı burayı okuyup aa hemşire bilimsel gerçeklik diyor bebeğim kolik olacak endişesi yaratmaya hiç gerek yok.

Tatlım bence şuan tam zamanın çünkü şimdi bana yap deseler yapamam ki ütüsünü bile bel ağrısından bıraktım annem devam etti
Erken ama son zamanlar ağırlaşma artıyor

Durun ilk ben dedim bu teoriyi
Bana yenidoğan hemşiresi abimin eşi söylemişti kesin olur demedi bende öyle demedim tabiki
Kolik bebeklerinin her türlü gelişimi tamdı dört kilo 42 haftalık doğdu gayet sağlıklıydı gaz sorunuda yoktu ama sürekli ağlıyordu
Yengem Bunu duymuştum benim bebeğimde çok hıçkırırdı demişti ama bizim hıçkırık dediğimiz şey %100 hıçkırık olmayabilir ilerde hayır bu başka bir durum diyebilir doktorlar dedi
Bu kadar ben ilahiyatçı ve çocuk gelişimciyim benim hiçbir bilgim yok bu konularda sağlıkçı olmadığım için tahmin de yürütemem en iyisini alanında uzmanlar bilir

Ahh balım ya gebelikte topiğin en çok cevap veren herkese yardıma koşanı
Doğurup gelmiş yine herkese yardıma koşuyor iyi ki varsın ya si
Ayy maşallah çok sevindim.
Hiç küvöze girmedi de mi?
Sarılık filan oldu mu?
Sarılık seviyesi kanda kaç çıktı?
Bir de sezeryan da doktor içerden çıkarınca ağladı mı hiç?
Benim tospa ağlamadı diye ben panik olmuştum

Baş dönmesi vs oldu mu doğumdan sonra belden uyuştuğunu için panik atak tarzı nefes alamama filan?

Çay kahve filan mı içtin hep bunlar olmasın diye.?
Yaaa ne güzel anlatmışsın genel anesteziden vaz mı geçsemo kadar büyük konuştum
Bebeğe kim bakıyor?
Çalışıyor musunuz?
Nasıl üstesinden geliyor sunuz?

Tartışmak değil de çok saçma bir durum sindirim sistemi en son gelişen sistem 36 bitince o da bitiyor anne karnında olan bebeginin kolik olup olmadığıni anlamak imkansız bir şey çünkü koligin açığa çıkması için dışardan gıda alınması gerekiyor (anne sütü) ben bu sitede o kadar çok saçma sapan şey okudum ki kim dedi teyzem kadın doğumcu kim dedi komşum hemşire adı altında ve bu yüzden ülkenin sağlık sektöründen şüphe duymaya başladım

Yabancı doktor Türk doktor deme ya dddia geliyor aklıma işviçre li miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…