2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hamilelik sürecini diğer grupta yaşadım çünkü dhdhsj
Buraya da ne olsa hamileyim mantığıyla gelmişimdir.
Ama doktor hamilesin diyene kadar da bordo bereli gibi takılmışım bir yandan dhhsshsh
Kese görününce salmışım dhdhhshs

Kızlar ya sizleri de sağlık ocağına çağırıyorlar mı ? Tetenozlar da bitti ama gene çağırdılar yarın sabahtan. Aşı falan da yoksa ne yapıyorlar, ya da sormam gereken vs bir şey var mı ?
İzlem için çağırıyorlar benide aradılar gittim bugün gitmişken de grip aşısı oldum hatta

Sizler de iyi ki varsınız kuveze hiç girmedi zaten doktorum gelişimini tamamlamış demişti çok şükür sarılık olmadi bizim Rh uyumsuzluğumuz var o yüzden biraz korkuyordum ama mama desteği ile iyi gittik karnımdan alır almaz ağladı üstünü giydirdi getirdiler hemen sonra eşime vermeden de içeri ne olur ne olmaz diye ağlasın diye beklemişler ağlayınca vermişler bana seçenek sormadiler ben sordum genel anestezi bebeğe geçiyor o yüzden hastane politikası olarak yapmıyorlarmis hiç baş dönmesi olmadı ama kendi doktorum bana aşağıya sağa sola bakmak yok hep ileri dedi ben de öyle yaptım panik vb yaşamadım doktorum gelene kadar biraz çaresiz hissettim kendimi doktorum geldi ben buradayım dedi tamam dedi emin ellerdeyim

177-179 yüksek değil mi zaten
Neden diyetisyen e başlamadınız?

Yaa ben doğumu cuma sabah ayarlasam doktor beni pazar taburcu eder demi

Taburcu olurken kendi Doktor'un bir önemi var mı?
Doğum tarihini perşembe mı planlasak?
Doktor Cumartesi hastanede diye.

Maşşallah size

En kötü poposuna bir şaplak atıp ağlatsınlar ya de mi benim safım hiç ağlamadı çocuk doktoru direk temizledi götürdü onu

Bende bakakaldım arkasından

Hayalim foto filandı yan yana

Ama seni yalamış ya çok tatlı ya çok duygulandım

Annen mı var?
Yaaa

Sen ozele gitmiyormuydun sudem? Doktor taburcu etmek icin gelir pazar gunu bile olsa sorun olmaz oyonden die biliyorum ben ama

Sen ozele gitmiyormuydun sudem? Doktor taburcu etmek icin gelir pazar gunu bile olsa sorun olmaz oyonden die biliyorum ben ama
Balım kadının tek izin günü pazar
Doğurtunca işi bitmiyor mu senle

İzin günü sağda solda fink mı atacak gelip bana mı bakacak

Oğlumda hatırlamıyorum günü saatini taburcu olurken kadın doğumcu var mıydı yok muydu?

Gidince doktora sorayım bunu da ben 15 ı cuma istiyorum normalde ama hafta sonu hemşire doktor hep nöbetçilere mi kalırım onu düşünüyorum

Oglumda cumartesi aksam taburcu etmisti doktor bizim. Hatta demisti hadi pazartesiye kalmayin simdi cikarayim sizi diye. Sanirim pazar gelmiyor doktorlar taburcu etmek icin

Yani dioeum ya belki doktordan doktora degisir ama mesela ben miyom oldum cts de pazar geldi taburcu etti
Esim ctsi ameliyat oldu dr pazar geldi taburcu etti
Doktorlarda ole bisi yok izin gunu filan ama tabi dr dan dr a degisebilir bilmiorum ki

Referans aralığı hastaneden hastaneye değişiyor mu? Benim değerlerim daha düşük olmasına rağmen diyete başlattı doktorum

Geliyorlar benim pazar gece 11 de geldi gelmek zorundalar

Ben de size kıyamıyorum ben de burada böyle okuyunca acaba sorusu geliyordu aklıma kaygı zaten çok fazla oluyor hamilelikte doğumda her şeyde ama dediğin gibi burada ne kadar anlatsan sonuç değişmiyor ya da karşındaki her zaman sağlıkci oluyor

Sen sağlık meslek lisesinde çalışmadın mı sen de sağlıkçı sayılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…