- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.881
Hamilelik sürecini diğer grupta yaşadım çünkü dhdhsjBak burdan sonra herkese cevap vermişsin ama hamilelikle ilgili kese görene kadar bişi yazmamışsın
vaaayy bak burda da sen varsınay okurken hep duygusallaşıyorum ben
Bu şekilde paylaşmışsın sende şimdi minnoş çınarımız geldi bile
sende böyle başlamışsın gruba
İzlem için çağırıyorlar benide aradılar gittim bugün gitmişken de grip aşısı oldum hattaKızlar ya sizleri de sağlık ocağına çağırıyorlar mı ? Tetenozlar da bitti ama gene çağırdılar yarın sabahtan. Aşı falan da yoksa ne yapıyorlar, ya da sormam gereken vs bir şey var mı ?
Aa benim aklıma aşı gelmedi bakİzlem için çağırıyorlar benide aradılar gittim bugün gitmişken de grip aşısı oldum hatta
Ona bakılmadı direkt 50 grlıkla bakıldı o yüksek çıktı sona 100 gramlık ile bakıldı. 50 grlıkta açlık 78 içeceği içtikten sonra 177. 100 grlıkta açlık 82 şekeri içtikten sonra 1 er saat arayla 179 160 135Açlık toklu şekeriniz kaç?
Sizler de iyi ki varsınızAhh balım ya gebelikte topiğin en çok cevap veren herkese yardıma koşanı
Doğurup gelmiş yine herkese yardıma koşuyoriyi ki varsın ya si
Ayy maşallah çok sevindim.
Hiç küvöze girmedi de mi?
Sarılık filan oldu mu?
Sarılık seviyesi kanda kaç çıktı?
Bir de sezeryan da doktor içerden çıkarınca ağladı mı hiç?
Benim tospa ağlamadı diye ben panik olmuştum
Baş dönmesi vs oldu mu doğumdan sonra belden uyuştuğunu için panik atak tarzı nefes alamama filan?
Çay kahve filan mı içtin hep bunlar olmasın diye.?
Yaaa ne güzel anlatmışsın genel anesteziden vaz mı geçsemo kadar büyük konuştum
Bebeğe kim bakıyor?
Çalışıyor musunuz?
Nasıl üstesinden geliyor sunuz?
177-179 yüksek değil mi zatenOna bakılmadı direkt 50 grlıkla bakıldı o yüksek çıktı sona 100 gramlık ile bakıldı. 50 grlıkta açlık 78 içeceği içtikten sonra 177. 100 grlıkta açlık 82 şekeri içtikten sonra 1 er saat arayla 179 160 135
Yaa ben doğumu cuma sabah ayarlasam doktor beni pazar taburcu eder demiSizler de iyi ki varsınızkuveze hiç girmedi zaten doktorum gelişimini tamamlamış demişti çok şükür sarılık olmadi bizim Rh uyumsuzluğumuz var o yüzden biraz korkuyordum ama mama desteği ile iyi gittik karnımdan alır almaz ağladı üstünü giydirdi getirdiler hemen sonra eşime vermeden de içeri ne olur ne olmaz diye ağlasın diye beklemişler ağlayınca vermişler bana seçenek sormadiler ben sordum genel anestezi bebeğe geçiyor o yüzden hastane politikası olarak yapmıyorlarmis hiç baş dönmesi olmadı ama kendi doktorum bana aşağıya sağa sola bakmak yok hep ileri dedi ben de öyle yaptım panik vb yaşamadım doktorum gelene kadar biraz çaresiz hissettim kendimi doktorum geldi ben buradayım dedi tamam dedi emin ellerdeyim
Üst sınırların altında olunca demedi öyle bir şey doktor. Randevumda detaylı konuşayım177-179 yüksek değil mi zaten
Neden diyetisyen e başlamadınız?
Sen ozele gitmiyormuydun sudem? Doktor taburcu etmek icin gelir pazar gunu bile olsa sorun olmaz oyonden die biliyorum ben amaYaa ben doğumu cuma sabah ayarlasam doktor beni pazar taburcu eder demi
Taburcu olurken kendi Doktor'un bir önemi var mı?
Doğum tarihini perşembe mı planlasak?
Doktor Cumartesi hastanede diye.
Maşşallah size
En kötü poposuna bir şaplak atıp ağlatsınlar ya de mibenim safım hiç ağlamadı çocuk doktoru direk temizledi götürdü onu
Bende bakakaldım arkasından
Hayalim foto filandı yan yana
Ama seni yalamış ya çok tatlı ya çok duygulandım
Annen mı var?
Yaaa
Balım kadının tek izin günü pazarSen ozele gitmiyormuydun sudem? Doktor taburcu etmek icin gelir pazar gunu bile olsa sorun olmaz oyonden die biliyorum ben ama
Oglumda cumartesi aksam taburcu etmisti doktor bizim. Hatta demisti hadi pazartesiye kalmayin simdi cikarayim sizi diye. Sanirim pazar gelmiyor doktorlar taburcu etmek icinBalım kadının tek izin günü pazar
Doğurtunca işi bitmiyor mu senle
İzin günü sağda solda fink mı atacak gelip bana mı bakacak
Oğlumda hatırlamıyorum günü saatini taburcu olurken kadın doğumcu var mıydı yok muydu?
Ayyy hıçkırık mıymış buuEvet canım
Yani dioeum ya belki doktordan doktora degisir ama mesela ben miyom oldum cts de pazar geldi taburcu ettiBalım kadının tek izin günü pazar
Oğlumda hatırlamıyorum günü saatini taburcu olurken kadın doğumcu var mıydı yok muydu?
Gidince doktora sorayım bunu da ben 15 ı cuma istiyorum normalde ama hafta sonu hemşire doktor hep nöbetçilere mi kalırım onu düşünüyorum
Referans aralığı hastaneden hastaneye değişiyor mu? Benim değerlerim daha düşük olmasına rağmen diyete başlattı doktorumOna bakılmadı direkt 50 grlıkla bakıldı o yüksek çıktı sona 100 gramlık ile bakıldı. 50 grlıkta açlık 78 içeceği içtikten sonra 177. 100 grlıkta açlık 82 şekeri içtikten sonra 1 er saat arayla 179 160 135
Doktor bana cildiyeye görün dedi az önce gösterdim şu an hastanede kaldığım içinDaha 10 günüm var kontrole
Geliyorlar benim pazar gece 11 de geldi gelmek zorundalarBalım kadının tek izin günü pazar
Gidince doktora sorayım bunu da ben 15 ı cuma istiyorum normalde ama hafta sonu hemşire doktor hep nöbetçilere mi kalırım onu düşünüyorum
Ben de size kıyamıyorum ben de burada böyle okuyunca acaba sorusu geliyordu aklıma kaygı zaten çok fazla oluyor hamilelikte doğumda her şeydeLimonatacim bazen ne desen bos.. bikac tane kitap okudum icinde de kolik bebekler ile ilgili uzun uzun bolumler vardi. Erken dogumlar 41i dolduranlar kizlar erkekler m iyi beslenen anneler farketmiyor. Kolik 2. Haftada basliyor 6. Haftada yaklasik bitiyor ve hala 2023 yilinda bir sebep bulunamiyor neywzikki
Sen bence en onemli kismini solemissin dogurmaya 0-30gun kalmis hamile arkadaslarimizi uzmemek en en onemlisi. Kafa karistirmamak en onemlisi..
Ama sen premses bir lohusa olarak busekilde polemiklerde lutfen kalma kuzum8,5 aydir seni tanidigim okudugum kadariyla haketmiyorsun cnku..
Sen sağlık meslek lisesinde çalışmadın mı sen de sağlıkçı sayılırsınBen de size kıyamıyorum ben de burada böyle okuyunca acaba sorusu geliyordu aklıma kaygı zaten çok fazla oluyor hamilelikte doğumda her şeydeama dediğin gibi burada ne kadar anlatsan sonuç değişmiyor ya da karşındaki her zaman sağlıkci oluyor
kaç yasındayin sen bende oğlak burcuyum 30 dan sonra oğlak kadınlarının karakterleri değişirmiş diye duymuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?