2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Herkese merhaba, hamile olanlar sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallahBen hamile değilim bat 22 Nisan.Bir umut bu ay pozitifi görürsem bu gruba geleceğim şimdiden uğramak istedim totem olsun

Ben de 4 nisanda bu mesajla gruba dalmışım ovitrelle vurulduğum gündü zaman su misaliSonrasında pek aktif yazmadım ama grubun takipçisiyim iyi ki bu platform var sizler varsınız

Limonatacim bazen ne desen bos.. bikac tane kitap okudum icinde de kolik bebekler ile ilgili uzun uzun bolumler vardi. Erken dogumlar 41i dolduranlar kizlar erkekler m iyi beslenen anneler farketmiyor. Kolik 2. Haftada basliyor 6. Haftada yaklasik bitiyor ve hala 2023 yilinda bir sebep bulunamiyor neywzikki
Sen bence en onemli kismini solemissin dogurmaya 0-30gun kalmis hamile arkadaslarimizi uzmemek en en onemlisi. Kafa karistirmamak en onemlisi..
Ama sen premses bir lohusa olarak busekilde polemiklerde lutfen kalma kuzum 8,5 aydir seni tanidigim okudugum kadariyla haketmiyorsun cnku..

Kız ben çok beklemekte istemiyorum hayırlısıyla zamanında gelsinde 38-39da gelsin mesela sağlıklı şekilde taşınamıyorum ki kendimi nefes nefese

Progestan kullanıyorum evet. Perinatolog 22+3 de kontrol etti suyun baya iyi dedi sorun yapmadı. Şekerime de geçen hafta bakıldı 100 gramda sorun çıkmadı. Magnezyumu 2 kullanıyorum sabah magnorm akşam osteocare. Özele gidiyorum rutin kontrollerimde.

Topiğin güvenlikten asayişten sorumlusu sensin bir daha püskürtürsün
Ben artik kimseyi puskurtmek istemiyorum. Ama saygi ve sevgi cercevesinde birbirimizle yazismaya dikkat etmemiz gerektigini dusunuyorum
Hepimize sayili gunler kaldi ya da dogurduk. Burasi ego savasi yeri degil. Birbirimizi dusurup moral bozucak yer hic degil. Bunlar beni uzer ve uzuldugumde de cenem acilir.

Kizlar merheba hepinize benim de bu gün kontrol vardı doktor acil sezeryane gitti kaldık ortalıkta
Sonra başka doktora yönlendirdi gittim ona oda herşey iyi dedi gayet güzel haftsaiyla uyumu yakalamış kilo 2 300 anladım eşim 400 diyor boy 44 cm mis nst normal tansiyon normal 7 aralığa kadar doğurma sonra doğur dedi emredersiniz dedim içimden içindekini de fikrkini öğrensek iyi olurdu sanki ağrılara falan normal dedi baş geliş olmaya başlamış artık dedi zaten ben hisediyorum baş hep aşağıda Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin

ben yazmıyorum artık arkadaşlar çünkğ ben buraya kavga etmeue girmedim zaten 13 aylık zor bi bebeğim var fırsat buldukça kafam dağılsın diye girdim neyse artık yazmama kararı aldım benım bile demedıgım bir sey sadwce aa denk geldi dedigim bi şeydi. içinde ben de olmak üzere herkese iyi güzel sağlıklı doğumlar hoşçakalın

Canım senin için çok sevindim Allah gönlüne göre versin
aa 2 haftaya düşmedi mi yaa kontrollerin
Hayır ya bana ilk bir ay önce gittiğimde de demedi bı ay sonra gel dedi herşey yolundaysa bu sefer gittim bu da aynı şeyi söyledi 7 Aralık'ta gel dedi bende tersim doktorlarimda böyle devam ediyoruz
Çok doğru söylüyorsun Canik bende 30 başlarında başladım ama anca yetistirdim ve suban bı iş yapamiyorum dün karnım akşmaa kadar taştı biraz kendimi yordum diye işlerinizi haledin ne olucagi beli olmuyor vala dediğin gibi

Osteocare magnezyum değil.
Iyot da gerekli sanırım omega alıyor musunuz?
Karnınız sert mı hep?
Su fazlalığını siz de hissediyor musunuz?
Genetik test vs yaptırdınız mı?
Doktor ne diyor su fazlalığına?
Çocugun sindirim sorunu filan mı var bakıldı mı?

Super.

Birbirinizi üzmeyin canım böyle boş nedenler için hiç birimizin bebeğinin nasil olucagini hiç birimiz bilemyiz tabiki söylentiler oluyor bazen hepimiz a acaba öylemi diyebiliyoruz bunları kafanıza takip boş nedenler için birbirinizin kalbini kırmayın dünya çok boş bunlar için

Her doktorun farklı yaa tedavisi doktoruna güven bebeğim en iyisini o bilir

Osteocare da magnezyum da var aslında kalsiyumun yanında. Karnım hep sert değil yorulunca sertleşiyor. Fetal dna yaptırmıştık bir sorun yok genetik test dediğiniz bu mu? 22+3 te perinatalog baktı sorun yoktu organlarda. Doktor şekerden şüphelendi ama telaş yapmadı pimpirikli bir doktor olmasına rağmen çok sorun yaratacak fazlalıkta değil mi acaba

Doğru söylüyorsun canım adı belli de biz bilmiyoruz daha. Doğumdan sonra bi aydınlanma gelicek bize ben hissediyorum

Açlık tokluk şekeriniz kaç?

Amin maşallah
Kaç haftalık oldunuz

Çok geçmiş olsun inş bi sıkıntı yaşamadan doğumu yaparsınız. Bu değerlerle sırt ağrınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…