- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.861
Herkese merhaba, hamile olanlar sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallahBen hamile değilim bat 22 Nisan.Bir umut bu ay pozitifi görürsem bu gruba geleceğim şimdiden uğramak istedim totem olsun
Limonatacim bazen ne desen bos.. bikac tane kitap okudum icinde de kolik bebekler ile ilgili uzun uzun bolumler vardi. Erken dogumlar 41i dolduranlar kizlar erkekler m iyi beslenen anneler farketmiyor. Kolik 2. Haftada basliyor 6. Haftada yaklasik bitiyor ve hala 2023 yilinda bir sebep bulunamiyor neywzikkiTartışmak değil de çok saçma bir durum sindirim sistemi en son gelişen sistem 36 bitince o da bitiyor anne karnında olan bebeginin kolik olup olmadığıni anlamak imkansız bir şey çünkü koligin açığa çıkması için dışardan gıda alınması gerekiyor (anne sütü) ben bu sitede o kadar çok saçma sapan şey okudum ki kim dedi teyzem kadın doğumcu kim dedi komşum hemşire adı altında ve bu yüzden ülkenin sağlık sektöründen şüphe duymaya başladım
Ahahahahah deme kiz deme gelir yine turkiye ole kotu bole kotu biz ole iyiyiz bole iyiyiz der ben yine sinirlenirimYabancı doktor Türk doktor deme ya dddia geliyor aklıma işviçre li miydi
Kız ben çok beklemekte istemiyorum hayırlısıyla zamanında gelsinde 38-39da gelsin mesela sağlıklı şekildeE 4 hafta kalmış çok mu zaman su gibi valla42 bir tık tehlikeli oluyor kız o kadar değil 40 iyidir ama zaten 36 sonrası her an bekleniyor artık
Hatırlarım ben hafızam iyidirTürk doktorlara laf diyince türklük damarım kabarmıştı herhalde
Topiğin güvenlikten asayişten sorumlusu sensin bir daha püskürtürsünAhahahahah deme kiz deme gelir yine turkiye ole kotu bole kotu biz ole iyiyiz bole iyiyiz der ben yine sinirlenirim
Progestan kullanıyorum evet. Perinatolog 22+3 de kontrol etti suyun baya iyi dedi sorun yapmadı. Şekerime de geçen hafta bakıldı 100 gramda sorun çıkmadı. Magnezyumu 2 kullanıyorum sabah magnorm akşam osteocare. Özele gidiyorum rutin kontrollerimde.Tam kaskadelik ilk mesaj.
Direk doğum için hastane doğum paketi filanmillet betam yükseldi yükselmedi derken D d_g_g diyet demiş
çizelgende de aynı şeyler yazıyo kız burak bey zamanında gidiyor
Ayy eski müdürüm oğlak dı hem çok iyi hem çok kötüydü çok iyi biliyorumev arkadaşım oğlak dı o da tatlı tatlı bildiğini dayatıp yönetmeye çalışırdı
Tokturumuzu etiket atayım mı gelsinmrs007 Bond
Devlete mı gidiyor sun?
Suyun kaç tam olarak.
Perinatoğa görün
Diyete başla
Şekerini ölç
Rahim ağzı için peogestan fitil al
Magnezyum günde iki al benim tavsiyem ama perinatolog söylesin bunu
Bana nişan gibi geldi
gözün aydın canım
Ben artik kimseyi puskurtmek istemiyorum. Ama saygi ve sevgi cercevesinde birbirimizle yazismaya dikkat etmemiz gerektigini dusunuyorumTopiğin güvenlikten asayişten sorumlusu sensin bir daha püskürtürsün
ben yazmıyorum artık arkadaşlar çünkğ ben buraya kavga etmeue girmedim zaten 13 aylık zor bi bebeğim var fırsat buldukça kafam dağılsın diye girdim neyse artık yazmama kararı aldım benım bile demedıgım bir sey sadwce aa denk geldi dedigim bi şeydi. içinde ben de olmak üzere herkese iyi güzel sağlıklı doğumlar hoşçakalınBen artik kimseyi puskurtmek istemiyorum. Ama saygi ve sevgi cercevesinde birbirimizle yazismaya dikkat etmemiz gerektigini dusunuyorum
Hepimize sayili gunler kaldi ya da dogurduk. Burasi ego savasi yeri degil. Birbirimizi dusurup moral bozucak yer hic degil. Bunlar beni uzer ve uzuldugumde de cenem acilir.
Canım senin için çok sevindim Allah gönlüne göre versinGünaydın kızlar
Biraz okudum biraz okuyamadım pek vakitte bulamıyorum artık Çınar’ıma kavuştum ben müjdeyi vereyim
Kaşıntı olan arkadaşım geçmiş olsun
hala hastanedeyiz doktor deneme yapalım dedi şükürler olsun sorunsuz bir gece geçirdik şimdi tahlilleri için aldı hemşire sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu olacağız Allah’ın izniyle
Hayır ya bana ilk bir ay önce gittiğimde de demedi bı ay sonra gel dedi herşey yolundaysa bu sefer gittim bu da aynı şeyi söyledi 7 Aralık'ta gel dediaa 2 haftaya düşmedi mi yaa kontrollerin
Çok doğru söylüyorsun Canik bende 30 başlarında başladım ama anca yetistirdim ve suban bı iş yapamiyorum dün karnım akşmaa kadar taştı biraz kendimi yordum diye işlerinizi haledin ne olucagi beli olmuyor vala dediğin gibiValla kızlar ben 30. Haftamda yıkama ütüleme ve hastane çantasını hazırladım çünkü bu zamanlarda hiç yapamayacağımı tahmin ettim 34 + 4'üm şu anda ne enerjim var ne de şu an yapmaya gözümü alırdı ve bu haftalarda az biraz yorulsam hemen karnım sen sert oluyor bence 34'ü geçmeyen arkadaşlar varsa aramızda hemen bu hafta halletsinler
Osteocare magnezyum değil.Progestan kullanıyorum evet. Perinatolog 22+3 de kontrol etti suyun baya iyi dedi sorun yapmadı. Şekerime de geçen hafta bakıldı 100 gramda sorun çıkmadı. Magnezyumu 2 kullanıyorum sabah magnorm akşam osteocare. Özele gidiyorum rutin kontrollerimde.
Super.ben yazmıyorum artık arkadaşlar çünkğ ben buraya kavga etmeue girmedim zaten 13 aylık zor bi bebeğim var fırsat buldukça kafam dağılsın diye girdim neyse artık yazmama kararı aldım benım bile demedıgım bir sey sadwce aa denk geldi dedigim bi şeydi. içinde ben de olmak üzere herkese iyi güzel sağlıklı doğumlar hoşçakalın
Her doktorun farklı yaa tedavisi doktoruna güven bebeğim en iyisini o bilirCanım senin için çok sevindim Allah gönlüne göre versin
Hayır ya bana ilk bir ay önce gittiğimde de demedi bı ay sonra gel dedi herşey yolundaysa bu sefer gittim bu da aynı şeyi söyledi 7 Aralık'ta gel dedibende tersim doktorlarimda böyle devam ediyoruz
Çok doğru söylüyorsun Canik bende 30 başlarında başladım ama anca yetistirdim ve suban bı iş yapamiyorum dün karnım akşmaa kadar taştı biraz kendimi yordum diye işlerinizi haledin ne olucagi beli olmuyor vala dediğin gibi
Osteocare da magnezyum da var aslında kalsiyumun yanında. Karnım hep sert değil yorulunca sertleşiyor. Fetal dna yaptırmıştık bir sorun yok genetik test dediğiniz bu mu? 22+3 te perinatalog baktı sorun yoktu organlarda. Doktor şekerden şüphelendi ama telaş yapmadı pimpirikli bir doktor olmasına rağmen çok sorun yaratacak fazlalıkta değil mi acabaOsteocare magnezyum değil.
Iyot da gerekli sanırım omega alıyor musunuz?
Karnınız sert mı hep?
Su fazlalığını siz de hissediyor musunuz?
Genetik test vs yaptırdınız mı?
Doktor ne diyor su fazlalığına?
Çocugun sindirim sorunu filan mı var bakıldı mı?
Doğru söylüyorsun canım adı belli de biz bilmiyoruz daha. Doğumdan sonra bi aydınlanma gelicek bize ben hissediyorumİnşallah birtanem hayırlı bı sekildebizde sorun var cevabı da saatler sonra yaziyorum kusra bakma şöyle de düşünelim aslında isimleri de beli onlar anne rahimine dustukleri gibi kaderleri isimleri ölüm saatleri bile beli canım Allah hayırlı bı ömür nasip etsin evlatlarımıza ve bizlere
Ben varım canikom tam bı aydır gitmedim bakalım son durum nasıl en son 1 756 gramdi ama bu gün karnım aşırı derecede serti stres yaptim oda etkiliyor galiba
Açlık tokluk şekeriniz kaç?Osteocare da magnezyum da var aslında kalsiyumun yanında. Karnım hep sert değil yorulunca sertleşiyor. Fetal dna yaptırmıştık bir sorun yok genetik test dediğiniz bu mu? 22+3 te perinatalog baktı sorun yoktu organlarda. Doktor şekerden şüphelendi ama telaş yapmadı pimpirikli bir doktor olmasına rağmen çok sorun yaratacak fazlalıkta değil mi acaba
AminKizlar merheba hepinize benim de bu gün kontrol vardı doktor acil sezeryane gitti kaldık ortalıkta
Sonra başka doktora yönlendirdi gittim ona oda herşey iyi dedi gayet güzel haftsaiyla uyumu yakalamış kilo 2 300 anladım eşim 400 diyorboy 44 cm mis nst normal tansiyon normal 7 aralığa kadar doğurma sonra doğur dedi emredersiniz dedim içimden içindekini de fikrkini öğrensek iyi olurdu sanki ağrılara falan normal dedi baş geliş olmaya başlamış artık dedi zaten ben hisediyorum baş hep aşağıda Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin
Çok geçmiş olsun inş bi sıkıntı yaşamadan doğumu yaparsınız. Bu değerlerle sırt ağrınız var mı?Cok gecmis olsun.
ALT VE AST degerleriniz yüksek ise açlık safra asidi de bakiliyor.Eğer o da yüksek ise karaciğer ultrasonu isteniyor.Dogumu erkene alma icin gebelik kolestazi teşhisi konulması lazim.
Ben de benzer bir durum yaşadım ancak benim degerlerim 100lu degerleri aşmadığı ve safra asidi degerlerim de normal olduğu icin düzenli kontrole devam ediyorum.Su an icin erken dogum soz konusu degil.
Gastroentrolog yorumu da almaniz faydali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?