2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
100 gr, 50 gr ve 75 gr da referans değişiyor 100 mü yapılmıştı size
Evet 50 lik te tokluk yüksek çıktı diye ertesi gün 100 lük yapıldı.Sonucum böyle geldi diyete başlattı sınırda diye

Eklentiler

• 74C2F04F-005E-4429-B9FC-9FF6819C47AE.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 42
beybi 4 yıl embriyoloji dersi gördüm okulda beta değeri benim için küçük bir ayrıntıydı . Ben daha detaylı olanlarla giriş yapmışım

Her doktorun farklı yaa tedavisi doktoruna güven bebeğim en iyisini o bilir
Aynen canım heralde öyle yada benim devlet ondan da olabilir
Doğru söylüyorsun canım adı belli de biz bilmiyoruz daha. Doğumdan sonra bi aydınlanma gelicek bize ben hissediyorum
Ay inşallah kız o aydınlanma bize biran önce gelsee
Amin maşallah
Kaç haftalık oldunuz
Sağol birtanem
Bu gün 33+5 cuma günü tam 34 haftalık oluyo canım

Kızlar bez için kupona ihtiyacım var eğer gelirse beni etiketler misiniz???
Bi de yazılanlara bir süre son sayfaya hızlıca bakma kararı aldım çünkü doğumlar hiç beklemediğim bi şekilde beni gerdi. Doğuran arkadaşlar değilde benim şuana kadar bişey hazırlamamış olmam gerdi. Bugün odasını hazırlamaya başladım. Ve resmen bitmiş haldeyim. Yarın bebek arabasını oto koltuğunu alacağım. Yatak falan alacağım. İnternetten deli gibi son dakika sipariş verdim çoğu şeyi. (Bazı şeyleri 2-3 tane almış olabilirim şşşş eşim bilmiyor ) pazar günü yatağını kurarız. Diye planlıyorum. İnşallah her şey yolunda gider.
Neyse sözün özü kupon olursa bana tık tık

Merhaba kızlar. Herkes iyidir inşallah biraz atlaya atlaya okudum.
Bugun benimde 8aydir takipte olan dr'umla randevum vardi kibar bir sekilde veda ettim kan ihtiyacı olabilmesi acisindan tip fakültesinde yapmak istedigimi soyledim cok nazik karsiladi, dogum sonrası da gel usg fotograflarini karsilastiririz falan dedi, üzerime yük olmus resmen rahatladim izah edince.
Takvime gore 35+2 yim gelişime göre 37+2 ciktim bugun 2860 gr olmus . Herşey yolunda görünüyor dedi bende yikama kurutma ütüleme steril etme islerini tamamladim bugun arttik suan son enerjimle valizimi kapatacağım inşallah . Son 13 günümdeyim
Cok hareketli fln diye söylerken doktor dedim gece özellikle belirli bi rutini var 1.30 gibi hickirmaya başlıyor sonra saat 3e kadar cok aktif uyutmuyor bile dedim, rutinlerine dogum sonrasida ayni sekilde devam ediyorlar dedi
Bizden haberler böyle

Sabah dolmuştum iç döküyordum buraya sonra yazmaktan vazgeçmiştim sonra ama alıntılarken kalmış . Kontrolden geldim şimdi iyiyim canım sez planlandı

Oyyyy maşallah beslenme de zamanla oturur çok şükür kavuştun rabbim sağlıklı mutlu nice yıllar versin canım

Amiin inşallah çok sağol ben de bı açıdan bakıyorum bakmaya çalışıyorum

Dimi bizi bilgisinden hiç mahrum etmiyor hala ve hala. İyi ki var L Lmntbrdgi

osteocare magnezyum değil mi ? Üstünde magnezyum , calsiyum yazıyor ben ondan kullanıyorum. Safi magnezyum olmadığı için mi öyle demek istedin acaba ?

Kızlar selamlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin kafası her zamanki gibi göğsümün altındaydı dönmemiş . Artık dönmesini bekleyemeyeceğiz çünkü;
Nstde sancılarım çok yüksek çıktı 55in altına düşmedi bi kaç kere 70 80 yaptı iki kere 100 üstüne vurdu 15dk içinde
Canımı sıkan bu sefer nabzı da 150nin altına inmedi iki kere 170 üstüne vurdu . Makine durdu
Pazartesine sezaryen planlandı. Spinal anaztezi olacağım . Adalatı bırakmıştım doktor adalata devam etmem gerektiğini söyledi

Bir de makat gelişli olacağı için sezaryen kesiği normalden bi tık uzun olması gerekiyormuş ilk poposu çıkacağı için.

37+5
3450gr
50.5 cm

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 38. Haftayi da dolduruyorsun artik. Kilosu filan da iyi masallah

İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağına almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…