- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.901
Aa hala daha çalışıyorumSen sağlık meslek lisesinde çalışmadın mı sen de sağlıkçı sayılırsın
100 gr, 50 gr ve 75 gr da referans değişiyor 100 mü yapılmıştı sizeReferans aralığı hastaneden hastaneye değişiyor mu? Benim değerlerim daha düşük olmasına rağmen diyete başlattı doktorum
Evet 50 lik te tokluk yüksek çıktı diye ertesi gün 100 lük yapıldı.Sonucum böyle geldi diyete başlattı sınırda diye100 gr, 50 gr ve 75 gr da referans değişiyor 100 mü yapılmıştı size
Tam kaskadelik ilk mesaj.
Direk doğum için hastane doğum paketi filanmillet betam yükseldi yükselmedi derken @d_g_g diyet demiş
çizelgende de aynı şeyler yazıyo kız burak bey zamanında gidiyor
Ayy eski müdürüm oğlak dı hem çok iyi hem çok kötüydü çok iyi biliyorumev arkadaşım oğlak dı o da tatlı tatlı bildiğini dayatıp yönetmeye çalışırdı
Tokturumuzu etiket atayım mı gelsinmrs007 Bond
Devlete mı gidiyor sun?
Suyun kaç tam olarak.
Perinatoğa görün
Diyete başla
Şekerini ölç
Rahim ağzı için peogestan fitil al
Magnezyum günde iki al benim tavsiyem ama perinatolog söylesin bunu
Bana nişan gibi geldi
gözün aydın canım
Aynen canım heralde öyle yada benim devlet ondan da olabilirHer doktorun farklı yaa tedavisi doktoruna güven bebeğim en iyisini o bilir
Ay inşallah kız o aydınlanma bize biran önce gelseeDoğru söylüyorsun canım adı belli de biz bilmiyoruz daha. Doğumdan sonra bi aydınlanma gelicek bize ben hissediyorum
Sağol birtanemAminmaşallah
Kaç haftalık oldunuz
O zaman az kaldı ben de sana eşlik etmeye geliyorum :))Görmedimvar var gel son dönemeç biraz karanlık gerisi on numara
Evet bana başka referans söylendi. Bu sonuçlara göre şekerim var.Evet 50 lik te tokluk yüksek çıktı diye ertesi gün 100 lük yapıldı.Sonucum böyle geldi diyete başlattı sınırda diye
Sabah dolmuştum iç döküyordum buraya sonra yazmaktan vazgeçmiştim sonra ama alıntılarken kalmış . Kontrolden geldim şimdi iyiyim canım sez planlandıCanım sakin ol ben son anda döneni bile duydum. Tam zamanını hatırlamıyorum ama ya 39+5 ya da 40+3 gibi bir şey demişti egzersiz hocam anlatmıştı geçen hafta. Strese girme, sıkıntın yoksa bekle son ana kadar, demek ki daha gelmeye hazır değil bebek . Haftanı doldurduktan sonra düşünürsün sezeryan tarihini
Oyyyy maşallah beslenme de zamanla oturur çok şükür kavuştunKizlarrr napiyorsunuz biz hastaneden çıktık çok şükür rabbim ins hepinizide bebeğine sağ salim kavusmayi nasip etsin.erken doğdukları için beslenme işiyle cebellesiyiruz. Buraya girme imkanım olmuyor ne yazikki kaç bebiş geldi toplamda
Amiin inşallah çok sağolEmin ol dönmemesi daha hayırlıdır. Dönmesini çok istedin çok uğraştın emin ol Allah bebegini dondurmeyerek ikinizi de koruyordur çoğu şeyi biz göremiyoruz bilemiyoruzçok az kaldı oğlun gelecek onu görünce kokusunu alınca hiç bunlar aklına bile gelmeyecek inşallah en hayırlı en sağlıklı en huzurlu doğumun nasıl olacak öyle nasip etsin Allah ikiniz içinde
Turkiyede alttan muayene ve ultrasyon pek yapmiyorlar burda ilk 3 ay ultrasyon vajinadan oluyor ve her muayenede illa bi altdan bakıyorlar ama agriyacak şekilde olmuyor tabi kormana gerek yokÖyle mi çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı
Ahh balım ya gebelikte topiğin en çok cevap veren herkese yardıma koşanı
Doğurup gelmiş yine herkese yardıma koşuyoriyi ki varsın ya si
Ayy maşallah çok sevindim.
Hiç küvöze girmedi de mi?
Sarılık filan oldu mu?
Sarılık seviyesi kanda kaç çıktı?
Bir de sezeryan da doktor içerden çıkarınca ağladı mı hiç?
Benim tospa ağlamadı diye ben panik olmuştum
Baş dönmesi vs oldu mu doğumdan sonra belden uyuştuğunu için panik atak tarzı nefes alamama filan?
Çay kahve filan mı içtin hep bunlar olmasın diye.?
Yaaa ne güzel anlatmışsın genel anesteziden vaz mı geçsemo kadar büyük konuştum
Bebeğe kim bakıyor?
Çalışıyor musunuz?
Nasıl üstesinden geliyor sunuz?
Osteocare magnezyum değil.
Iyot da gerekli sanırım omega alıyor musunuz?
Karnınız sert mı hep?
Su fazlalığını siz de hissediyor musunuz?
Genetik test vs yaptırdınız mı?
Doktor ne diyor su fazlalığına?
Çocugun sindirim sorunu filan mı var bakıldı mı?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimKızlar selamlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin kafası her zamanki gibi göğsümün altındaydı dönmemiş . Artık dönmesini bekleyemeyeceğiz çünkü;
Nstde sancılarım çok yüksek çıktı 55in altına düşmedi bi kaç kere 70 80 yaptı iki kere 100 üstüne vurdu 15dk içinde
Canımı sıkan bu sefer nabzı da 150nin altına inmedi iki kere 170 üstüne vurdu . Makine durdu
Pazartesine sezaryen planlandı. Spinal anaztezi olacağım . Adalatı bırakmıştım doktor adalata devam etmem gerektiğini söyledi
Bir de makat gelişli olacağı için sezaryen kesiği normalden bi tık uzun olması gerekiyormuş ilk poposu çıkacağı için.
37+5
3450gr
50.5 cm
İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağına almak nasip olurKızlar selamlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin kafası her zamanki gibi göğsümün altındaydı dönmemiş . Artık dönmesini bekleyemeyeceğiz çünkü;
Nstde sancılarım çok yüksek çıktı 55in altına düşmedi bi kaç kere 70 80 yaptı iki kere 100 üstüne vurdu 15dk içinde
Canımı sıkan bu sefer nabzı da 150nin altına inmedi iki kere 170 üstüne vurdu . Makine durdu
Pazartesine sezaryen planlandı. Spinal anaztezi olacağım . Adalatı bırakmıştım doktor adalata devam etmem gerektiğini söyledi
Bir de makat gelişli olacağı için sezaryen kesiği normalden bi tık uzun olması gerekiyormuş ilk poposu çıkacağı için.
37+5
3450gr
50.5 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?